ARKO Extra Sensitive Shaving Foam 200 ml
ARKO Extra Sensitive Shaving Foam 200 ml
چاکریم آقا فرید گل
خب موندگاری و پخش بوشون چطوره؟همه پسند هست؟خوده آدم اذیت نمیشه؟
فکر نکنم این مدلش پوست رو خنک کنه ؟ بیشتر ویتامنست تا ضد التهاب؟!!
ما بیشتر
هر دو عالی و پخش بوی خوبی دارن
البته بوی جاز دلنشین تره. چون اون جگوار بوی خیلی قوی از خز و چوب میده که من خودم اذیت میشدم ولی اطافیان حاشو میبردن![]()
بله فرمایش شما کاملا صحیح است و اصلا خنکی باهاش روی پوست صورتم حس نمیکنم ولی برای پوست خشک من کاره کرم بعد اصلاح رو هم به نوعی به خاطر ویتامینه بودنش انجام میده و خیلی شفافش میکنه منم فقط به همین دلیل ازش خوشم اومد وگرنه کار ترکیه است وکار شاخی نیست که آدم بخواد ازش تعریف کنه.![]()
این مدل هاش واسه پوست حساس هست ؟ کسی ایتالیایی بلد نیست ؟ انگاری 300 میل هستش....
اینم هست :
سلام امروز مروی بودم ادکلن زیر آیکون 125 میل رو 30000 تومان قیمت دادند
این ادکلن از نظر پخش بو و ماندگاری چطوره و این ادکلن تقلبی هم داره؟
سلام .
بچه ها واسه ولنتاین عطر میشه داد ؟اگه میشه یه عطر خوب معرفی کنین . خودش از بولگاری خیلی خوشش میاد بازم اگه بهتر هستش بگید . تا 50-60 هم باشه لطفا .
مخلصیم .
بوی بسیار با حالی داره و از اون دسته ادکلن هاست که هر کی بو کنه میگه خوبه!
رایحه های بارزش زنجفیل-هل-دارچین هست و بوی متعادل داره. البته به نظر من. چون بعضی میگن خنکه و بعضی میگن گرمه
اگر به قیمت قدیم بتونی گیر بیاری ارزش خرید داره
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
من تا به حال تقلبی اینو ندیدم و اصلا نشنیدم که تقلبی داشته باشه.
اینطور که دوستان گفتن موندگاری خوبی داره و پخش بو.....
ولی نسبت به قیمتش خوب هست. من فقط تست کردم و تجربه ایی از موندگاری و پخش بوش ندارم
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
دوست عزیز از کدام مدل بولگاری خوششون آمده؟
البته دیگر نمیتوانید با 50-60 تومان از محصولات بولگاری خرید داشته باشید مگر با حجم های پایین و یا بزنی تو کاره تقلب
به نظر من با قیمت مناسب برای چنین روزی میتونید از سری ادکلن های هالوین از جسوس دل پزو انتخاب خوبی داشته باشین. مخصوصا نمونه ی kiss s..y![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)