زامبی چطوری آنلاین میشه؟!
زامبی چطوری آنلاین میشه؟!
سلام دوستان
با عرض پوزش از این سوالی که می پرسم!
من آخر آذر یه ایکس باکس اسلیم خریدم که lt2 داره ، حالا که lt3 اومده ، برای اجرای بازی هایی که قرار جدید بیاد ( تاکیدم بیشتر روی MASS EFFECT 3 هست ) باید حتما به lt3 آپدیت کنم؟ آیا این داشبورد جدید فقط از طریق لایو آپدیت میشه یا داخل دیسک بازی ها هم هست؟
منظورم اینه که آپدیت اجباری هست و برای بازی های جدید لازمه؟
مرسی از توجه شما![]()
یکی به من جواب بده لطفا
من lt2دارم تو دستگاه بازی مخصوص lt3انداختم به امید این که اجرا شه ولی نوشت که ساپرت نمی شه
حالا برام مشکلی پیش نمیاد که یعنی دستگاهم فلگ نمی شه که ؟
در ضمن کلا با lt2نمی شه بازی lt3 اجرا کد دیگه نه ؟
یک سوال هم داشتم
درایو من خیلی ضعیف شده ولی بازی هایی ذو که دی وی دی هیش سالمه سالمه می خونه عوضش کنم؟
منظورم اینه که راحت عوض میشه دیگه مشکلی نداره که (مثلا اصل نباشه اونی که جدید می ندازم یا بزنه کلا دستگاه بسوزه و از این حرفا)
دوستان کسی هست بهم کمک کنه...
من your shape2012رو گرفتم ظاهرا ال تی3 میخواد منم تازه دادم بیرون ال تی 2 ریختن حالا اینو چجوری میتونم بازی کنم ؟
کسی بلده کمک کنه یکم اماتورم اسلیم 13599
یکی گفت باید بچ ال تی2 کنی
یه سوال دیگه من چجوری میتونم از دیسک فایلisoبگیرم؟
سلام.
امروز اومدم از طریق usb داشبورد رو به 14699 آپدیت کنم که وسط آپدیت ارور داد و گفت که نمیتونه فایل آپدیت رو از روی فلش بخونه.
راه حلی برا این مشکل هست؟
یه بار دیگه دانلود کن شاید مشکل دار بوده باشه اگه هم درست نشد باید دوباره فریمویر هارو بریزی
میشه توضیح بدی یه کم؟؟؟ چه فرمویر هایی؟؟؟
هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن... شما بازی رو بزار ببین اگه خواست آپدیت کنه ، خودت آپدیت رو دانلود کن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بریز رو فلش و کنسول رو آپدیت کن ، بعدش میبینی XGD3 ها و AP2.5 ها اجرا نمیشنحالا کش کنسول رو پاک کن ، اینطوری اکثر بازی ها اجرا میشن... اگه هم بعضی بازی ها اجرا نشدن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طریق تایتل آپدیتشون رو بریز...
بازی رو روی هارد کنسول هم نصب نکن...
Last edited by .:PAR3A:.; 10-02-2012 at 11:57.
اون مشکل قبلی من حل شد،یه بار فلش رو به Fat32 فرمت کردم و دوباره آپدیت رو ریختم...........
+
درسته،بازی های XGD 3 روی ال تی 2 اجرا میشن ولی اکثر آپلودر ها بازی هارو قبل از آپلود پچ میکنن،فروشنده ها هم همون بازی پچ شده رو دانلود و رایت میکنن که باعث میشه اکثر بازی های جدید بازار روی ال تی 2 اجرا نشن......هیچ بازی وجود نداره که LT+ 3.0 بخواد... همشون به هر حال با همون 2.0 هم اجرا میشن...
منظورم ریختن استوک و داشبرد وlt+هست.
------------------------------------
حرفتون درست ولی روشی ارایه شده که این مشکل رو حل میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)