کجا زنگ زدی؟ شماره ش رو بده تا منم دهن این مخابرات رو یکجا آسفالت و ایزوگام کنم !!!
کجا زنگ زدی؟ شماره ش رو بده تا منم دهن این مخابرات رو یکجا آسفالت و ایزوگام کنم !!!
دوست عزیز
از این تاپیکت بهشون لینک دادی بیان بخونن ؟
برو تو سایتشون قسمت "تماس با ما" یا "ارتباط با ما" یه لینک از این تاپیک براشون ایمیل کن
سریع یه یوزر "ساپورتر" میسازن
یا جواب میدن و قانع میکنن (اگه قانونی باشن) یا اینکه تو پخ ازت شماره میگیرن و یه جوری راضیت میکنن !
دوستان توجه کنن که اگر یه تاپیک در مورد اعتراض درست میکنن حالا باسه هر شرکت و .. که میخواد باشه , یه لینک از صفحه تاپیک بفرستن باسه اون شرکت که متوجه بشن هزاران نفر دارن میخونن تا خودشون رو به خر..ت نزنن
Last edited by MVP77; 08-02-2012 at 16:10.
لینک این تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] براشون ارسال شد/
یه راه حل ساده ( البته اگه میتونی از این کارا انجام بدی )
بر و بچ ( 3 نفر کافیه ) ور دار و برو شرکت مبین نت . مشکلو بگو و شروع کن به داد و فریاد ( در کل کُلی بازی و با حمایت بر و بچ ) طی یه تایم مشخص و بگو کارشون غیرقانونی هستش و از این حرفا و ازشون شکایت میکنی و ...
احتمالا جواب میده .![]()
خودمونیم 114 هزار تومن پول مودم دادی ؟![]()
اگر تهران بودم که شرکتشو رو سرشون خراب میکردم-
اره 114400 تومن ناقابل برای مودم. 200 تومن پول دادم صفحه https رو اصلا نمیتونه باز کنه :| کلا چل میشی بخوای با این وبگردی و.. کنی. الان اینترنت قبلیم ( مخابرات 256) که قدرشو نمیدونستم رو وصل کردم و اینو کلا جمش کردم فقط منتظرپیگیری و جواب سازمان تنظیم مقرراتم
ssl همه سایتها رو بستن ، این فقط مشکل شما نیست !!!
منظورم امروز نبود که کلا قطع شده - الان که جمعش کردم هفته پیش روزای اول که گرفته بودم شارژ میخواسم بخرم یا پول انتقال بدم کلا این سایتای ssl روباز نمیکرد .مجبور بودم اینترنت مخابرات رو وصل کنم که مخابراته گوله صفحه رو لود میکرد مثله صفحه های عادی. کلا ادم اگر پولش حروم باشه بیاد ازین شرکت کلاه بردار اشتراک نامحدود بگیره.مفتشم بدرد نمیخوره به همون دلیلی که گفتم چلت میکنه
سلام و خسته نباشید
دوست عزیز من خودم با شاتل کلی ازین درگیریها دارم
ولی یه نکته رو میگم شاید شما تو این نکات دقت نکرده باشی :
اینکه ما بایت B داریم که معادل 8 بیت b هستش
پــــــــس وقتی شما قرارداد 1 مگابیت یا 1 Mb رو میبندید در واقع دارید همون قرارداد 128 کیلو بایت 128 kB رو میبندید که اومدن با تغییر اسم شما رو گمراه کردن
پس چی شد در واقع شما اومدین قرار داد 128 کیلو بایت KB رو بستین
وقتی هم که میرین توی مودم میزنه 128 کیلو بایت KB که در واقع همون 1 مگابیت Mb هستش ....
شاتل هم ازین پدرسوخته بازیها در میاره ...
باید حواستون باشه
موفق و پرگیگ باشید .
بدرود
Last edited by hotshotbabol; 13-02-2012 at 22:50. دليل: اشتباه لپی
اره منظورتو میفهمم، اینا اومدن حداقل سرعت رو واسه حداکثر تعریف کردن،
یک نکته رو فراموش کردید اینکه اپراتورهای وایمکس حق ارایه سرویس با حجم محدود رو ندارند و از طرفی سرویسهای نامحدود رو باید با حداکثر ضریب اشتراک 1 به 8 به اشتراک بگذارند این مصوبه بیانگر این موضوع هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)