درود بر شما دوست عزیز
خدمتتون عرض کنم که من خودم ان 55 دارم و بسیار هم راضیم.
از بدو ورودم به این انجمن با خودم عهد کردم که فقط اطلاعات در اختیار طرفم قرار بدم و به هیچ وجه ترغیب یا منع به عملی نکنم.
از این رو گفتم بد نیست که چند مورد رو ذکر کنم .
1 - این لپ تاپ تو کار با نرم افزار ها که هیچی تو بازی ها هم کم نمیاره به شرطی که بتونید دما رو کنترل کنید.
2 - واقعا لپ تاپ خنکیه ! من درباره برندای دیگه نظر نمیدم جز 2 3 مدل اچ پی که دوستانم دارن و شما در سطح کیبرد تقریبا اون دمایی رو حس میکنید که دستگاه داره توش کار میکنه اما ان 55 واقعا این طور نیست و شما اندکی گرما رو کیبرد حس میکنید در حالی که دستگاه داره تو 80 - 90 درجه کار میکنه ! ( تو گیم های سنگین )
3 - بر خلاف نظر هایی که دوستان قبل ورود ان 55 میدادن بر حسب مدل های قبلی کیبرد فوق العاده ای داره ! البته یه مقدار دکمه های گوشه ای جا ب جا شدن که یه هفته ای طول میکشه تا بهش عادت کنی ! تنها مشکل کیبردش اینه که یه نمه دکمه ها صدا میدن و در کل خیلی نمی تونید خیلی حیلی سایلنت تایپ کنید !
.gif)
که اونم از نظر من مهم نیست
به لطف کیبردش سرعت تایپ من هم بالا رفته !
4 - کیفیت صفحه نمایششم واقعا خوب و قابل قبول و راضی کنندس
5 - صداشم خیلی توپه
اینارو گفتم این رو هم بگم که متاسفانه یه تعدادی که خیلی هم قابل توجه نیست خرابی مشابه داشته که به لطف گارانتی خوب ایسوز ( سازگار ارقام بیشتر راضی بودن بچه ها ) اکثرا بی دغدغه تونستن تعمیر کنن دستگاه رو بدون هزینه !
خیلی ها هم مثل من از اول مشکل نداشتن !
شما میتونید به این تاپیک برید و خودتون وضعیت رو چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تونسته باشم کمک تون کنم