تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 755 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام تشکر
    حالا این روشی که گفتی ارزش امتحان کردن داره از نظر مالی؟ کاتریج نو 25 تومنه. خودم میتونم انجام بدم؟ احتمال درست شدنش چقدره؟
    اگه جوهر توش خشک شده پس این 8 سی سی جوهری که توش زدم کجا رفته؟

برای اون دستگاهها نوع دستگاه رو بیخیال شو. فکر کن میخوای دو سیستم کامپیور رو که هر دو فیش پرینتر از این درازا دارن رو به یه پرینتر epson سوزنی که ورودیه usb و معمولی داره ( از این درازا) وصل کنی که از هردو فرمان ببره
    تبدیلی چیزی تو بازار هست؟

مرسی
    اين ديگه بستگي به خودتون داره. براي مثل مايي كه از اقشار مرفه جامعه نيستيم كه دست كنيم در جيب و كارتريج بخريم تلاش مي كنيم تا مشكل كارتريج رو حل كنيم!
    اگه براي شركت و موسسه يا جايي مي خواهيد كارتريج نو بخريد!
    اينكه كارتريج درست ميشه به خيلي عوامل بستگي داره. 1-شانس! 2- كيفيتي كه مد نظر هست مثل ممكنه بعد از احيا كارتريج براي چاپ عكس روي گلاسه خوب نباشه ولي براي متن قابل قبول باشه. 3-تلاش و زماني كه صرف مي كنيد . 4- مهارت و تجربه و ...
    شما يك خودكار رو در نظر بگيريد عامل خرابي خشك شدن جوهر در ساچمه نوك خودكار هست حالا شما خودكار رو از بالا پر از جوهر كردي...
    اين دراز ها : پارالل ! موازي! يا LPT نيز گويند!
    مي توني براي اين كار پرينت سرور بگيري. انواع مختلف داره اگه سيستم هات وايرلس داشته باشند يا كارت شبكه وايرلس براشون بگيري مي توني پرينت سرور وايرلس بگيري و به پرينتر وصل كني و به صورت وايرلس از هر كدوم از دو كامپيوتر به پرينتر دستور پرينت بدي. پرينت وايرلس معمولي هم هست كه توي اينترنت سرچ كني مذلهاي مختلفي رو مي بيني.
    راه ارزون تر اينه كه دو تا كامپيوتر رو با كابل شبكه به هم وصل كني و شبكه كني. بعد پرينتر رو به يكي وصل كني و پرينتر رو توي شبكه ايجاد شده بوسيله 2 كامپيوتر به اشتراك بذاري. فقط بدي كه داره اينه كه كامپيوتري كه پرينتر بهش وصل هست(يا همون سرور) بايد هميشه روشن باشه.

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من درام یه کارتریج دیگه رو که سالم بود رو گذاشتم روی همین کارتریج خرابه.ولی باز هم سفید چاپ کرد.درام کارتریج خراب رو هم انداختم روی یه کارتریج دیگه و اون کارتریج هم درست چاپ کرد. پس یعنی درام سالمه؟

درام و فوم رول یک کارتریج سالم رو انداختم رو کارتریج خرابه.ایندفعه با کمال تعجب دیدم صفحه رو کامل سیاه چاپ میکنه.(در حالی که با درام و فوم رول خودش صفحه سفید چاپ میکرد). حالا به نظرتون برام سمت مگنت؟

با تشکر
    كثيفي و كلا سياه زدن صفحه از فومه.
    يه كار كن. فقط فوم رو عوض كن. نتيجشو بهم بگو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان..

من یه مشکل با پرینتر cp1215دارم هر موقع که چاپ میکنه تصویر از کادر میزنه بیرون البته خیلی کم ..سری کارتریجشم عوض کردم درست نشد..کلیبره شم کردم بازم درست نشد..کسی تا حالا این مشکلو داشته ومیدونه که چه طوری باید رفع عیب شه ؟

خیلی کارم گیره ممنون میشم هرکی اطلاعی داره بهم بگه چطور میتونم رفع عیبش کنم...

تشکر..

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام.
    به تازگی یک پرینتر EPSON P50 خریدم که حداکثر با اون 30 تا عکس چاپ کردم. قبلا عکس ها رو با کیفیت خیلی عالی چاپ می کرد ولی الان کیفیت خیلی اومده پایین. با همون تنظیمات قبل هم پرینت می کنم. مخزن پرینتر هم هنوز پر هست. سوئیچ کارتریج هم هر چقدر نگه میدارم تفاوتی نداره. به جز این مشکل، مشکل جناب R-J هم دارم. یعنی عکس یه خورده کوچولو از کادر میزنه بیرون.
    Last edited by bazrafkan68; 15-02-2012 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.
    به تازیگ یک پرینتر EPSON P50 خریدم که حداکثر با اون 30 تا عکس چاپ کردم. قبلا عکس ها رو با کیفیت خیلی عالی چاپ می کرد ولی الان کیفیت خیلی اومده پایین. با همون تنظیمات قبل هم پرینت می کنم. مخزن پرینتر هم هنوز پر هست. سوئیچ کارتریج هم هر چقدر نگه میدارم تفاوتی نداره. به جز این مشکل، مشکل جناب R-J هم دارم. یعنی عکس یه خورده کوچولو از کادر میزنه بیرون.
    شما براي كيفيت نازل چك بگير اگه خوب نبود هد كلين بزن تا نازل ها درست بشه.
    از كادر زدن بيرون هم معمولا از تنظيم نبودن اندازه كاغذ در تنظيمات پرينت هست.

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه civilman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تازه یک پرینتر epson p50 خریدم
    چنتاا لیبل سی دی زدم بعدش ارور داد که کاتریچ ها را نمیشناسه ( مخزن تانکی روش نصبه)
    یک دکمه هم روی هد هست که ظاهرا برای ریست کاتریچ هست اون را هم زدم اما فرقی نمیکنه چراغ جوهر روشن میمونه و انگار که میخواد رنگ ها را جا بزنه
    حالا باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تازه یک پرینتر epson p50 خریدم
    چنتاا لیبل سی دی زدم بعدش ارور داد که کاتریچ ها را نمیشناسه ( مخزن تانکی روش نصبه)
    یک دکمه هم روی هد هست که ظاهرا برای ریست کاتریچ هست اون را هم زدم اما فرقی نمیکنه چراغ جوهر روشن میمونه و انگار که میخواد رنگ ها را جا بزنه
    حالا باید چیکار کنم؟
    شما كليد جوهر رو بزن تا كريج بره توي مكاني كه ميشه كارتريج ها رو تعويض كرد بعد كليد ريست كارتريج ها رو بگير حدود 30 ثانيه و رها كن بعد دوباره كليد جوهر رو بزن.

10. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه computer_prospect's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

13 مشکل در چاپ به صورت دوتایی

سلام به همه دوستان :

پرینتر من وقتی مثلا یک تصویر چاپ می کنم به صورت 2 تایی چاپ می کنه یعنی انگار دوتا عکس روهم گذاشتم در فتوشاپ و یکیشو کمرنگ کردم . چرا و چطور درست می شه ؟

ممنون .

داره خودمونی میشه S@B@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    من یه پرینتر hp 1006 دارم که خیلی خوب بود تا اینکه تونرش تمام شد .دادم شارژ کردن ...حالا خیلی کمرنگ چاپ میکنه !!!
    لطفا راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه سوال داشتم !!

من پیرینتر تی50 دارم + تانک

تانک رو برده بودم جایی براس تست وقتی از نایلون در آوردم دیدم از سوراخ مشکی کارتریج رنگ میزنه بیرون !
    آیا این بخاطر تکون خوردن بوده یا عیبی پیدا کرده !؟ چون توی صندوق عقب ماشینم بود.

البته من دیدم اینطوری هست پاکش کردم و جا انداختمش رو پرینتر ...گفتم سوال کنم ببینم یه موقع مشکلی پیش نیاد.

اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم جوواب بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •