من می خوام به لایو وصل بشم ولی hot mailندارم !!!
تازگی هم نمی شه ساخت(مشکل شماره تلفن و اینا )
چه ... بخورم؟
کسی hot mail اضافه داره خواهش می کنم با پسورد بهم پیام خصوصی کنه !
من می خوام به لایو وصل بشم ولی hot mailندارم !!!
تازگی هم نمی شه ساخت(مشکل شماره تلفن و اینا )
چه ... بخورم؟
کسی hot mail اضافه داره خواهش می کنم با پسورد بهم پیام خصوصی کنه !
شماره تلفن نمیخواد ! من همین دیروز یکی ساختم .
دوستان امروز یدفعه با اینکه کنسول خاموش بود ( آداپتور وصل بود ) درایو اجکت شد ! و کنسول روشن شد ! قضیه چیه ؟ البته 2 روز پیش LT زدم . ربطی داره ؟ اصلا یعنی چی ؟
من با فلشای دسته ایکس باکس مشکل دارم...
میخواستم بدونم مدل دیگه ای هم هست؟
مثلا مدلی که مثل دسته پلی استیشن باشه؟
سلام
دوستان یه مشکلی هست واسه شما هم پیش اومده
من دسته بازیم حدود یه ماه پیش دکمه واسطش که داشبورد رو فعال میکنه وقتی فشارش میدادم دیگه بالا نمیاد یعنی دیگه لمسی شده بود یه دیکمه دیگه ام اینجوری بود اعصابمو ریخت بهم وقتی دسته رو باز کردم پیچ گوشتی مخصوص رو نداشتم ناچار شدم خارهای داخل پیچ رو بشکنم خلاصه دسته رو باز و میخواستم تمیزش کنم یهو چشمام چیزای دید انگار از فاضلاب دسته رو اوردم بیرون یه چیزهای سفید عین جوهر نمک پودری یه ارد بگیم عین رسوب چسبیده بوند لای دکمه ها و جای که دکمه ها دارند برای همین خوب بالا و پایین نمیشد دکمه وقتی دکمه بزرگ سفید رو در اوردم خداشاهده اینقدر دوربرش بود مجبور شدم با کارد خراشش بدم بعدا همشون رو با الکل تمیز عین روز اول شدم ولی پس از این یه ماه بازم امشب فیفا بازی کردم یهو دیدم دکمه شوت همون ایکس ابی از همون مواد سفیدا پیدا کرده ولی الان مشکلی ندارم باهاش
خلاصه برای این بیان کردم این موضوع رو که اگه کسی میفهمه قضیه چیه بگه اونجوریا نجامش بدیدم دیگه این وضعیت پیش نیاد
بخدا اینقدر تمیز دسته رو نگه میدارم تا نگی شاید باور نکنید من سال سوم راهنمایی یه پلی 1 داشتم الان هم چهار ساله دانشجوم حدود 9سال میشه خدای فقط یه دفعه بازش کردم یعنی اینقدر تمیز نگه میدارم پس مشکل از خودم نیستحتی دستما رو تمیز مکینم یه زره چرب باشه اصلا نمیتونم بازی کنم باید دستهام مسلط باشند
با سپاس
این دی وی دی های جدید که با نام burner max رایت میشن قضیشون چیه چه فرقی با رایت معمولی دارن در ضمن این LT3 فقط برای اینه که کنسول توی لایو بن نشه یا برای اجرای بازیهای جدید کاربرد داره مثلا برای آفلاین بازی کردن اصلا نیازی بهش نیست با تشکر![]()
اگه دستتو رو دکمه اجکت در حالت خاموشی بزنی هم درایو بیرون میاد , هم کسنول روشن میشه پس خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نداره
با این روش میشه بازی های XGD3 رو 100% رایت کرد و راحت و با امنیت بالا توی لایو بازی کرد . مثل بازی Forza Motorsport 4 که معمولی هاش 97% رایت شده که افلاینش وسط بازی از بازی بیرون میپره و انلاینش باعث فلگ یا بن شدن میشه ولی با بورنر مکس این مشکلات نیست
من اصلا سیستم تاچ جلوی دستگاه قطع کردم آخه ! نمیدونم از چیه ...
اون سفیدی ها عرق هستش،وقتی شما داری بازی میکنی دستت عرق میکنه و وارد کنترلر میشه و بعد خشک شدن اونطوری میشه...............
دسته آرکید منم اینجوری شد بازش کردم ببینم چیه دیگه نتونستم ببندمش انداختمش دور![]()
سلام
یه سوال داشتم
تا حالا چندتا بازی سه بعدی اومده که میشه با 3D TV بازی کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)