تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2966 از 3195 اولاول ... 19662466286629162956296229632964296529662967296829692970297630163066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,651 به 29,660 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من می خوام به لایو وصل بشم ولی hot mailندارم !!!
    تازگی هم نمی شه ساخت(مشکل شماره تلفن و اینا )
    چه ... بخورم؟
    کسی hot mail اضافه داره خواهش می کنم با پسورد بهم پیام خصوصی کنه !

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من می خوام به لایو وصل بشم ولی hot mailندارم !!!
    تازگی هم نمی شه ساخت(مشکل شماره تلفن و اینا )
    چه ... بخورم؟
    کسی hot mail اضافه داره خواهش می کنم با پسورد بهم پیام خصوصی کنه !
    شماره تلفن نمیخواد ! من همین دیروز یکی ساختم .

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان امروز یدفعه با اینکه کنسول خاموش بود ( آداپتور وصل بود ) درایو اجکت شد ! و کنسول روشن شد ! قضیه چیه ؟ البته 2 روز پیش LT زدم . ربطی داره ؟ اصلا یعنی چی ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من با فلشای دسته ایکس باکس مشکل دارم...
    میخواستم بدونم مدل دیگه ای هم هست؟
    مثلا مدلی که مثل دسته پلی استیشن باشه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکلی هست واسه شما هم پیش اومده
    من دسته بازیم حدود یه ماه پیش دکمه واسطش که داشبورد رو فعال میکنه وقتی فشارش میدادم دیگه بالا نمیاد یعنی دیگه لمسی شده بود یه دیکمه دیگه ام اینجوری بود اعصابمو ریخت بهم وقتی دسته رو باز کردم پیچ گوشتی مخصوص رو نداشتم ناچار شدم خارهای داخل پیچ رو بشکنم خلاصه دسته رو باز و میخواستم تمیزش کنم یهو چشمام چیزای دید انگار از فاضلاب دسته رو اوردم بیرون یه چیزهای سفید عین جوهر نمک پودری یه ارد بگیم عین رسوب چسبیده بوند لای دکمه ها و جای که دکمه ها دارند برای همین خوب بالا و پایین نمیشد دکمه وقتی دکمه بزرگ سفید رو در اوردم خداشاهده اینقدر دوربرش بود مجبور شدم با کارد خراشش بدم بعدا همشون رو با الکل تمیز عین روز اول شدم ولی پس از این یه ماه بازم امشب فیفا بازی کردم یهو دیدم دکمه شوت همون ایکس ابی از همون مواد سفیدا پیدا کرده ولی الان مشکلی ندارم باهاش
    خلاصه برای این بیان کردم این موضوع رو که اگه کسی میفهمه قضیه چیه بگه اونجوریا نجامش بدیدم دیگه این وضعیت پیش نیاد
    بخدا اینقدر تمیز دسته رو نگه میدارم تا نگی شاید باور نکنید من سال سوم راهنمایی یه پلی 1 داشتم الان هم چهار ساله دانشجوم حدود 9سال میشه خدای فقط یه دفعه بازش کردم یعنی اینقدر تمیز نگه میدارم پس مشکل از خودم نیست حتی دستما رو تمیز مکینم یه زره چرب باشه اصلا نمیتونم بازی کنم باید دستهام مسلط باشند
    با سپاس

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

این دی وی دی های جدید که با نام burner max رایت میشن قضیشون چیه چه فرقی با رایت معمولی دارن در ضمن این LT3 فقط برای اینه که کنسول توی لایو بن نشه یا برای اجرای بازیهای جدید کاربرد داره مثلا برای آفلاین بازی کردن اصلا نیازی بهش نیست با تشکر

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان امروز یدفعه با اینکه کنسول خاموش بود ( آداپتور وصل بود ) درایو اجکت شد ! و کنسول روشن شد ! قضیه چیه ؟ البته 2 روز پیش LT زدم . ربطی داره ؟ اصلا یعنی چی ؟
    اگه دستتو رو دکمه اجکت در حالت خاموشی بزنی هم درایو بیرون میاد , هم کسنول روشن میشه پس خیالت راحت باشه هیچ مشکلی نداره

این دی وی دی های جدید که با نام burner max رایت میشن قضیشون چیه چه فرقی با رایت معمولی دارن در ضمن این LT3 فقط برای اینه که کنسول توی لایو بن نشه یا برای اجرای بازیهای جدید کاربرد داره مثلا برای آفلاین بازی کردن اصلا نیازی بهش نیست با تشکر
    با این روش میشه بازی های XGD3 رو 100% رایت کرد و راحت و با امنیت بالا توی لایو بازی کرد . مثل بازی Forza Motorsport 4 که معمولی هاش 97% رایت شده که افلاینش وسط بازی از بازی بیرون میپره و انلاینش باعث فلگ یا بن شدن میشه ولی با بورنر مکس این مشکلات نیست

8. 2 کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من اصلا سیستم تاچ جلوی دستگاه قطع کردم آخه ! نمیدونم از چیه ...

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکلی هست واسه شما هم پیش اومده
    من دسته بازیم حدود یه ماه پیش دکمه واسطش که داشبورد رو فعال میکنه وقتی فشارش میدادم دیگه بالا نمیاد یعنی دیگه لمسی شده بود یه دیکمه دیگه ام اینجوری بود اعصابمو ریخت بهم وقتی دسته رو باز کردم پیچ گوشتی مخصوص رو نداشتم ناچار شدم خارهای داخل پیچ رو بشکنم خلاصه دسته رو باز و میخواستم تمیزش کنم یهو چشمام چیزای دید انگار از فاضلاب دسته رو اوردم بیرون یه چیزهای سفید عین جوهر نمک پودری یه ارد بگیم عین رسوب چسبیده بوند لای دکمه ها و جای که دکمه ها دارند برای همین خوب بالا و پایین نمیشد دکمه وقتی دکمه بزرگ سفید رو در اوردم خداشاهده اینقدر دوربرش بود مجبور شدم با کارد خراشش بدم بعدا همشون رو با الکل تمیز عین روز اول شدم ولی پس از این یه ماه بازم امشب فیفا بازی کردم یهو دیدم دکمه شوت همون ایکس ابی از همون مواد سفیدا پیدا کرده ولی الان مشکلی ندارم باهاش
    خلاصه برای این بیان کردم این موضوع رو که اگه کسی میفهمه قضیه چیه بگه اونجوریا نجامش بدیدم دیگه این وضعیت پیش نیاد
    بخدا اینقدر تمیز دسته رو نگه میدارم تا نگی شاید باور نکنید من سال سوم راهنمایی یه پلی 1 داشتم الان هم چهار ساله دانشجوم حدود 9سال میشه خدای فقط یه دفعه بازش کردم یعنی اینقدر تمیز نگه میدارم پس مشکل از خودم نیست حتی دستما رو تمیز مکینم یه زره چرب باشه اصلا نمیتونم بازی کنم باید دستهام مسلط باشند
    با سپاس
    اون سفیدی ها عرق هستش،وقتی شما داری بازی میکنی دستت عرق میکنه و وارد کنترلر میشه و بعد خشک شدن اونطوری میشه...............
    دسته آرکید منم اینجوری شد بازش کردم ببینم چیه دیگه نتونستم ببندمش انداختمش دور

11. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

یه سوال داشتم

تا حالا چندتا بازی سه بعدی اومده که میشه با 3D TV بازی کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •