تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3682 از 4751 اولاول ... 2682318235823632367236783679368036813682368336843685368636923732378241824682 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,811 به 36,820 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

l

والا این شاتل با این محدودیتهاش دیگه کسی دانلود که هیچی پیج هم نمیتونه باز کنه...
    محدودیت ها رو همون مشترکا واسه مشترکای دیگه به وجود میارن ، چون پهنای باند شیره بین همه ، یه سریا میان از شیر بودن سو استفاده می کنن و کل پهنای باندنو اشغال می کنن

مثل این می مونه شما برین عروسی سلف سرویسم باشه ، بعد یکی از مهمونا بیاد همه غذاهارو ورداره بعد دیگران این فکرو باید بکنن که میزبانه عجب آدمیه هیجی غذا نذاشته واسه ما !!
    در صورتی که اون بدبخت همه چیو مهیا کرده حالا یکی اومده اونارو جمع کرده برده تقصیره کیه؟
    حالا همه باید بشینن سالاد بخورن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

محدودیت ها رو همون مشترکا واسه مشترکای دیگه به وجود میارن ، چون پهنای باند شیره بین همه ، یه سریا میان از شیر بودن سو استفاده می کنن و کل پهنای باندنو اشغال می کنن

مثل این می مونه شما برین عروسی سلف سرویسم باشه ، بعد یکی از مهمونا بیاد همه غذاهارو ورداره بعد دیگران این فکرو باید بکنن که میزبانه عجب آدمیه هیجی غذا نذاشته واسه ما !!
    در صورتی که اون بدبخت همه چیو مهیا کرده حالا یکی اومده اونارو جمع کرده برده تقصیره کیه؟
    با این مثالی که تو زدی معلومه دیگه تقصیر میزبانه!!!!!!!!!!!!!
    Last edited by majid_3ma; 06-02-2012 at 08:31.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب مخابرات برای خودش پهنای باند هم ارزون در میاد پس چرا قیمتا رو نصب حساب نمی کنه؟!؟!؟!؟!؟
    باید از خود مخابرات بپرسی.دی:

نه عزیز این شاتل هست که محدود میکنه مشترکین حق دارن هر جور خواستن استفاده کنن!حالا این وسط یکی از شبانه استفاده میکنه یکی هم هر شب میزنه دانلود این کجاش سو استفاده هست؟

این مثال شما برای میزان ترافیک باقی مانده صدق میکنه دیگه دیگران که نمیتونن بیان میزان ترافیک باقی مانده بقیه مشترکین را مصرف کنن که!
    هر مشترک برای خودش بر حسب نوع سرویسش یه سقفی داره که حق داره به هر صورت استفاده کنه

4. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین همه این حرفا درست ولی شاتل الان با این کارش نتونسته عدالت برقرار کنه چون من واقعا شبانه به استفاده شماها نمی رسه تو روز خوبه آره سرعت بالاست ولی انقد پول ندارم که گیگ بخرم بعدشم شاتل می خواست تبلیغ شبانه رایگان نکنه که من به بهونه این اومدم شاتل وگرنه نمیومدم (من منطقه ام پیروزی)
    در ضمن اونی که میگه آی اس پی رو تغییر بدم هزینه شو شما میدی؟؟؟؟! من سرویسم 1ساله س و تازه4.5 ماه استفاده شده بفهمید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید از خود مخابرات بپرسی.دی:

نه عزیز این شاتل هست که محدود میکنه مشترکین حق دارن هر جور خواستن استفاده کنن!حالا این وسط یکی از شبانه استفاده میکنه یکی هم هر شب میزنه دانلود این کجاش سو استفاده هست؟

این مثال شما برای میزان ترافیک باقی مانده صدق میکنه دیگه دیگران که نمیتونن بیان میزان ترافیک باقی مانده بقیه مشترکین را مصرف کنن که!
    هر مشترک برای خودش بر حسب نوع سرویسش یه سقفی داره که حق داره به هر صورت استفاده کنه
    خوب اون کسی که هر شب دانلود میکنه ممکن نیست حق دیگرانو بخوره؟
    مثل همین دوستمون که تو مرکز پیروزیه و میگه شبا سرعتش پایینه ، به نظر شما اگه یه تعداد بیان هر شب دانلود کنن این بنده خدا که شاید می خواد دوتا Page باز کنه سرعتش کم باشه
    به خاطر همینه سرویسارو شیر میکنن

ببین همه این حرفا درست ولی شاتل الان با این کارش نتونسته عدالت برقرار کنه چون من واقعا شبانه به استفاده شماها نمی رسه تو روز خوبه آره سرعت بالاست ولی انقد پول ندارم که گیگ بخرم بعدشم شاتل می خواست تبلیغ شبانه رایگان نکنه که من به بهونه این اومدم شاتل وگرنه نمیومدم (من منطقه ام پیروزی)
    مرکز ما هم یه زمانی اینطوری بود و الان خیلی خوب شده ، ما مرکز مالک اشتریم ، ایشالا مرکز شما رو هم درست می کنن که همون عدالتی که گفتید بین همه برقرار بشه

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب اون کسی که هر شب دانلود میکنه ممکن نیست حق دیگرانو بخوره؟
    مثل همین دوستمون که تو مرکز پیروزیه و میگه شبا سرعتش پایینه ، به نظر شما اگه یه تعداد بیان هر شب دانلود کنن این بنده خدا که شاید می خواد دوتا Page باز کنه سرعتش کم باشه
    به خاطر همینه سرویسارو شیر میکنن
    نه داره از سرویسش استفاده میکنه!
    خوب مشترک سرویس شیر گرفته نباید انتظار داشته باشه که همیشه سرعتش خوب باشه
    مشترک میتونه بره سرویس اکو افیس بگیره
    ما با شیر مشکلی نداریم ولی شاتل میاد محدود میکنه نه شیر...

8. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

استفاده از اینترنت باید متقارن باشه!
    یعنی چه که یه نفر بخواد هر شب دانلود کنه گند بزنه به اینترنت 9 نفر دیگه؟شاتل گفته اینترنت رایگان،درست...ولی این دلیل نمی شه که پهنای باند اختصاصی در خدمتتون باشه برای دانلود شبانه ی رایگان !محدودیتی هم که برای شما پیاده سازی می کنه کاملا به نفع من و امثال منه...البته سیستمشون باگ داره که احتمالا به مرور زمان درستش می کنند.
    توی مثالی هم که زدین.فرض کنید با 9 نفر همخونه هستین.دلیل می شه یکی از همخونه هاتون هر شب مهمون هایی که دوستش هستن و با شما صنمی ندارن رو دعوت کنه خونتون؟مطمئنا بعد از یه مدتی بقیه (از جمله شما)شاکی خواهید شد.حالا دوتا کار می شه کرد:
    خونه رو به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کس هر کاری خواست بکنه توی قسمت خودش انجام بده
    یک روز درمیان و به صورت چرخشی اختیاراتِ خونه دست یک نفر باشه

روش دوم به نظر من عملی نیست.روش اول هم روشی هست که شاتل پیش گرفته و به نظر من عادلانه تر از روش اولیه است.

من دیشب داشتم فکر می کردم دیدم اینکه فکر کنیم شاتل برای پول اینکارو کرده اشتباهه.
    مهستی خانم،مشکل اینترنت شما چیه؟شبا بشین دانلود کن با رعایت توصیه های دوستان انشالله که محدود نمی شی:
    از ساعت 3 تا 6 دانلود کن
    هر شب دانلود نکن
    اینی که عرض کردم ISPتون رو عوض کنید به این دلیله که گفتین سرعتتون در روز همون سرعت قراردادتونه و حدس زدم شاتل مشکل پهنای باند داره(البته شاید از شاتل شکایت کرده باشین و خودشون دستی محدودتون کردن)
    پ.ن: قبلا گفتم بازم هم میگم که پشتیبان نیستم.ولی اگه شما احساس می کنید لحنم شبیه پشتیبان های شاتل هست لطف کنید با شاتل مکاتبه کنید انشالله منم استخدام می کنند و یه پولی بهم می رسه

10. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه داره از سرویسش استفاده میکنه!
    خوب مشترک سرویس شیر گرفته نباید انتظار داشته باشه که همیشه سرعتش خوب باشه
    مشترک میتونه بره سرویس اکو افیس بگیره
    ما با شیر مشکلی نداریم ولی شاتل میاد محدود میکنه نه شیر...

این خوبه که شما می دونی سرویسا شیره و نباید انتظار داشته باشی که همیشه سرعتش خوب باشه ولی باز منکر میشید این قضیه رو !!

اکــو آفیسم شیره ، کلا سرویس های ADSL شیره به جز Dedicate و اگه سرعت کم و زیاد میشه به خاطر همین شیر بودنه نه محدودیت

استفاده از اینترنت باید متقارن باشه!
    یعنی چه که یه نفر بخواد هر شب دانلود کنه گند بزنه به اینترنت 9 نفر دیگه؟شاتل گفته اینترنت رایگان،درست...ولی این دلیل نمی شه که پهنای باند اختصاصی در خدمتتون باشه برای دانلود شبانه ی رایگان !محدودیتی هم که برای شما پیاده سازی می کنه کاملا به نفع من و امثال منه...البته سیستمشون باگ داره که احتمالا به مرور زمان درستش می کنند.
    توی مثالی هم که زدین.فرض کنید با 9 نفر همخونه هستین.دلیل می شه یکی از همخونه هاتون هر شب مهمون هایی که دوستش هستن و با شما صنمی ندارن رو دعوت کنه خونتون؟مطمئنا بعد از یه مدتی بقیه (از جمله شما)شاکی خواهید شد.حالا دوتا کار می شه کرد:
    خونه رو به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کس هر کاری خواست بکنه توی قسمت خودش انجام بده

روش دوم به نظر من عملی نیست.روش اول هم روشی هست که شاتل پیش گرفته و به نظر من عادلانه تر از روش اولیه است.

من دیشب داشتم فکر می کردم دیدم اینکه فکر کنیم شاتل برای پول اینکارو کرده اشتباهه.
    مهستی خانم،مشکل اینترنت شما چیه؟شبا بشین دانلود کن با رعایت توصیه های دوستان انشالله که محدود نمی شی:
    از ساعت 3 تا 6 دانلود کن
    هر شب دانلود نکن
    اینی که عرض کردم ISPتون رو عوض کنید به این دلیله که گفتین سرعتتون در روز همون سرعت قراردادتونه و حدس زدم شاتل مشکل پهنای باند داره(البته شاید از شاتل شکایت کرده باشین و خودشون دستی محدودتون کردن)
    پ.ن: قبلا گفتم بازم هم میگم که پشتیبان نیستم.ولی اگه شما احساس می کنید لحنم شبیه پشتیبان های شاتل هست لطف کنید با شاتل مکاتبه کنید انشالله منم استخدام می کنند و یه پولی بهم می رسه
    بالاخره یکی پیدا شد یه حرف منطقی بزنه

12. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کاملا درسته
    وقتی یک عده محدودی از کاربرا (شاید کمتر از10 درصد هر ISP ی باشند) همیشه شب ها دانلود مبکنن پهنای باند کاملا اشغال میشه و یک نفر که بخواد یک سایت ساده رو باز کنه به مشکل بر می خوره و گرنه همون پهنای باندی که تو روز هست ، شب هم هست و اگر کسی شبی یک گیگ یا 10 گیگ دانلود کنی فرقی برای شاتل نداره مهم اینه که برای کاربران دیگه مشکل ایجاد نشه
    به نظر شاتل کار درستی میکنه اون افراد رو محدود میکنه و فکر کنم عمداً این کارو میکنه تا اونا دیگه تمدید نکنند و از دستشون راحت بشه و پهنای باند آزاد بشه تا اکثر کاربرا راحت بشن
    وقتی کاربران پر مصرف شاتل رو تخلیه کنن هم به نفع خودشون و هم به نفع شاتل
    انگار شاتل داره با زبون بی زبونی داره میگه آقا سرعت دانلودت 3 کیلو بیشتر نیست پس بی خیال ما شو عزیز دل برادر و برو پهنای باند شرکت های دیگه رو شب ها اشغال کن
    ok
    Last edited by mahla_EEL; 06-02-2012 at 13:19.

داره خودمونی میشه epsi1on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در مورد اتاقی که گفتین مثال قشنگی بود ولی اینور قضیه رو اگه نگاه کنید اگه همون روز سه شنبه که 7 نفر تو یه اتاق باید باشن حالا یکی از اون 7 تا بیاد بگه خوب حالا چون من زرنگترم وسایلمو نصف بیشتر اتاق میزام هرجا هم که خالی بود کم یا زیاد اونم برای شما !
    آیا منطقیه اتاقی که واسه همس باید یه سریا سهم کمتر داشته باشن؟
    فکر میکنم همچین کاری نمیشه انجام داد، چون اگر اشتباه نکنم پهنای باند توسط سخت افزار به نسبت مساوی بین افراد آنلاین توضیع میشه...

توی مثالی هم که زدین.فرض کنید با 9 نفر همخونه هستین.دلیل می شه یکی از همخونه هاتون هر شب مهمون هایی که دوستش هستن و با شما صنمی ندارن رو دعوت کنه خونتون؟مطمئنا بعد از یه مدتی بقیه (از جمله شما)شاکی خواهید شد.
    سلام دوست من.
    چه کسی یه همچین کاری میتونه انجام بده؟ یعنی یه کس دیگه رو بیاره توی Zone خودش که با 10 نفر مشترک هست؟ منظورتون همین بود؟

حالا دوتا کار می شه کرد:
    به نظر من راه سوم هم این هست که متن مصوبه اجرا بشه، و تقریبا دیگه هیچکس این مشکلات رو نداشته باشه...
    پس چه شده که سرویسی که دست مشترک میرسه بسیار کم کیفیت تر از اونی هست که باید باشه، و از طرفی دیگه پولی که به شاتل میرسه بسیار یشتر از اونی هست که باید باشه... (بد نیست به این جمله کمی فکر کنیم)
    دقیقا منظورم این سرویسهای شبانه نیست ها. مث سرویس 512 ای که دوست عزیزی داره و سرعت شبانش محدود شده. دقیقا منظورم اون سرویسهای مصوبی هست که دستی روش محدودیت میگذارند تا بگن اون سرویسها کیفیت ندارند و بیایید از اینیکی سرویسهای خودمون بخرید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 316 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 316 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •