تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3681 از 4751 اولاول ... 2681318135813631367136773678367936803681368236833684368536913731378141814681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,801 به 36,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

درسته
    من دانلود شبانه نمیکنم
    ART4 دارم
    شبها سرعت دانلودم میشه 20 !
    به محض اینکه ساعت رایگان میشه سرعت = 20 میشه
    فردا میرم پارس آفلاین

2. 4 کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

شما هم آخرش نگفتی که کدووم شرکت رفتی که شبانه و در ساعت رایگان اونهم با 128 داری شبی 1/5 گیگ دانلود میکنی

والله من تا زمانی که محدود نشده بودم با 512ECO خودم رو میکشتم از ساعت 1 شب تا 8 صبح 1 گیگ و 200 میتونستم دانلود کنم تازه اگر سرعتم ثابت می موند روی 65

حالا اگه خواستی بگو کدووم شرکت هستی که وقتی از این شرکت نامرد اومدم بیرون برم اونجا اشتراک بگیرم

خودمونیم این شاتل چه الکی الکی کاربرانش رو داره از دست میده خاک بر سرش کنند

---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

احتمالآ منطقه شما 2 میگ میدن وگرنه اینجا تهران منطقه پیروزی از این خبرا نیست حداقل برای من که نیست من با 512 هیچ وقت سرعتم از 70 بالاتر نرفت الانم که دیگه هیچی سرعت 6
    گفتم خدمتتون احتمالا پستت بنده را ندید!
    اسیاتک هستم البته اون شرایط که گفتم برای شیراز هست هر شهری شرایطش فرق داره/شبانه هم 2تا7

سیاست کاری شاتل خیلی بالاست! از اون طرف کاربرهای پر مصرف را محدود میکنن تا قطع رانژه کنن از این طرف هم با تبلیغات بسیار فروان مشترک جدید میگیرن + هزینه رانژه

درسته
    من دانلود شبانه نمیکنم
    ART4 دارم
    شبها سرعت دانلودم میشه 20 !
    به محض اینکه ساعت رایگان میشه سرعت = 20 میشه
    فردا میرم پارس آفلاین
    همینه دیگه شاتل یکی دانلود نمیکنه محدود میشه یکی هم هر چی دانلود میکنه محدود نمیشه!

4. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

.........................................
    Last edited by mahla_EEL; 06-02-2012 at 02:19.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما یا روز اولت هست یا اینکه از کارمندان اونجا هستی که از شاتل دزد و نامرد اینقدر داری دفاع میکنی اولآ شما شبی چقدر داری دانلود میکنی اگر هیچی و زیر 1 گیگ هست که اصلآ اینجا به نظر من نیا ولی اگر دانلود رایگانت بالای 1 گیگ هست و از یک ماه بیشتر هست و هنوز محدود نشدی احتمالآ از دیدشون در رفتی یا اینکه اونجا کس و کاری داری که هواتو دارند
    در اخر هم ما که 1ماه و نیم هست که از شاتل اکانت گرفتم یک بار هم زنگ نزدند و زمانی هم که بهشون زنگ میزنیم که چرا خط فلانه بمانه مثل طوطی یک کاغذ گذاشتند جلوشون و شما اگر بد ترین مشکل رو هم داشته باشید جز این چند کلمه که بهشون دیکته کردند نمیشنوید

1 _ من چک کردم مشکلی نیست خط شما هیچ مشکلی نداره

2_ ما کسی رو محدود نکردیم و همچین چیزی رو که شما میفرمایید ما اصلآ نداریم

3_ مشترکینی که در ساعتهای رایگان اقدام به دانلودهای پرحجم میکنند بین کاربران پرحجم دیگه SHER میشند به همین خاطر هست که شما سرعتتون کم شده وگرنه من الان چک کردم سرعت مودمتون خوبه

4_ اینکه الان سرعت شما رو 6 هست کاملآ طبیعی هست و هیچ مشکلی نیست من الان چک کردم هیچ مشکلی نیست
    فکر نمی کنم پر کردن چند تا هارد یک ترابایت به یک گیگ برسه به نظر شما میرسه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

گفتم خدمتتون احتمالا پستت بنده را ندید!
    اسیاتک هستم البته اون شرایط که گفتم برای شیراز هست هر شهری شرایطش فرق داره/شبانه هم 2تا7

سیاست کاری شاتل خیلی بالاست! از اون طرف کاربرهای پر مصرف را محدود میکنن تا قطع رانژه کنن از این طرف هم با تبلیغات بسیار فروان مشترک جدید میگیرن + هزینه رانژه
    هزینه رانژه رو که مخابرات میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر نمی کنم پر کردن چند تا هارد یک ترابایت به یک گیگ برسه به نظر شما میرسه؟!
    دیگه برسه یا نرسه رایت بشه روی dvd ویا اصلآ پاک بشه هرچی که هست باید بابت رایگانی که داده میشه متحد بود و زیرش زده نشه در ضمن تمام شرکتها همه دانلود رایگان دارند در شب فقط ساعتها بالا و پایین داره

9. 2 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه حق دارن شبانه هر جور دوست دارن استفاده کنن و شاتل نباید محدود کنه همونطور که توی قرارداد اسمی از محدودیت نیومده

من که یکسالی میشه از دست شاتل راحت شدم و با 128 شبی 1.5 گیگ راحت دانلود میکنم
    احسنت !
    همه شبا حق استفاده دارن نه فقط افراد خاص ، به نظر من همین افراد خاص هستند که باعث میشن بعضی ها شبا نتونن یه Page ساده رو هم باز کنن و حقشون ضایع بشه

ما همچنان منتظر توضیحات شما در مورد تفاوت بین محدودیت و شیرینگ هستیم

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

هزینه رانژه رو که مخابرات میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    lمخابرات فقط 5تومن میگیره

---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:46 AM ----------

احسنت !
    همه شبا حق استفاده دارن نه فقط افراد خاص ، به نظر من همین افراد خاص هستند که باعث میشن بعضی ها شبا نتونن یه Page ساده رو هم باز کنن و حقشون ضایع بشه

ما همچنان منتظر توضیحات شما در مورد تفاوت بین محدودیت و شیرینگ هستیم
    والا این شاتل با این محدودیتهاش دیگه کسی دانلود که هیچی پیج هم نمیتونه باز کنه...

12. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوست من.
    با اجازه دوست عزیزمون urcu من تفاوتش رو میگم.
    شیرینگ یعنی یک خط اختصاصی (یا Dedicate) با 10 نفر به اشتراک گذاشته بشه، ولی محدودیت یعنی سرویس شما دستی سرعتش محدود بشه.
    دقیقا اتفاقی که داره توی سرویسهای نامحدود Base شاتل و شبانه رایگان 1مگابیت و دومگابیت شاتل میوفته... (که طی حرکت جالبی کلا ترافیک شبانه این دو سرویس رو برداشتند!)
    البته نمیگم شما کاملا اشتباه میکنید و دوست بسیار عزیزمون urcu هم کاملا درست میفرمایند...

من از شرکت صبانت سرویس نگرفتم، ولی شما به چه حالتی میگید محدود کردن؟
    فرض کنید 10 تا دانشجو میخوان یک خوابگاه بگیرن، و بر این اساس هم میخوان بگیرن که مثلا هر کدوم در روزهای خاصی از هفته به خوابگاه احتیاج دارن و در سایر روزها ندارند، مثلا در روز شنبه 4 نفرشون میرن خوابگاه، یکشنبه 5 نفرشون، دوشنبه 6 نفرشون و سهشنبه 7 نفرشون و چهارشنبه 5 نفرشون و پنجشنبه و جمعه هم سه نفرشون . خوب حالا فرض کنید مسئول خوابگاه بیاد وسط اتاق چند تا دیوار بکشه و اتقاق رو به ده قسمت مساوی تقسیم کنه و به هر کس بگه بیا این قسمت تو که یک دهم اتفاق هست. این کار رو انجام میده تا هر شب بتونه خونه های باقیمونده از اتاقی که شما و دوستانتون به طور کامل کرایش رو میدید و حق شماست رو به بقیه بفروشه و به این ترتیب درآمدش زیاد بشه. ولی اتفاقی که برای شما میوفته اینه که مثلا شب چهارشنبه یک پنجم اتاق مال شما بود، ولی از این به بعد همیشه و همیشه یک دهم اتاق مال شما هست و اونم بخاطر این هست که مسئول خوابگاه زورش میرسه و میخواد بیش از حد سود ببره...
    سعی کردم حتی المقدور مثالم شبیه به واقعیت باشه، که فکر میکنم تا حدودی شد.
    با تشکر از توضیحات شما

شیرینگ دقیقا همون چیزی هستش که گفتید ، یعنی ISP ها می تونن سرویس هاشون رو با همون ضریبی که خود سازمان تنظیم مقررات تعیین کرده شیر کنن یعنی 1 به 10

ولی محدودیت که گفتین سرعت دستی کم بشه یکم غیر منطقی هستش ، چون فکر نمی کنم شرکتا بیان بشینن دونه دونه دستی این کارو انجام بدن ، به نظر عملی نیستش!!!

در مورد اتاقی که گفتین مثال قشنگی بود ولی اینور قضیه رو اگه نگاه کنید اگه همون روز سه شنبه که 7 نفر تو یه اتاق باید باشن حالا یکی از اون 7 تا بیاد بگه خوب حالا چون من زرنگترم وسایلمو نصف بیشتر اتاق میزام هرجا هم که خالی بود کم یا زیاد اونم برای شما !
    آیا منطقیه اتاقی که واسه همس باید یه سریا سهم کمتر داشته باشن؟

14. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

lمخابرات فقط 5تومن میگیره
    خوب مخابرات برای خودش پهنای باند هم ارزون در میاد پس چرا قیمتا رو نصب حساب نمی کنه؟!؟!؟!؟!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 317 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 317 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •