بله تقریبا نابود میشه . اگه میخوای لایو بازی کنی و اپدیت جدید رو بگیری باید LT+ 3 داشته باشی
این همه اسمایلی هم لازم نبود
بله تقریبا نابود میشه . اگه میخوای لایو بازی کنی و اپدیت جدید رو بگیری باید LT+ 3 داشته باشی
این همه اسمایلی هم لازم نبود
سلام بچه ها
من کنسولم درایو Lite-on داره و LT+2.0 روش هست و یه رایتر Piooner دارم که مثل مدل مخصوص رایتر Lite-on نمیتونه بازیها رو 100% رایت کنه
میخواستم بپرسم اگه من فریم ور رو به LT+3.0 ارتقاع بدم با روش رایت Truncate که 97% رایت میکنه میتونم بازیهای جدید رو روی LT+3.0 هم اجرا کنم یا نه؟
بله میتونین... اما تفاوت چندانی نداره برای شما و به نظرم خرج اضافیه...
برادران عزیز کشور رو چطوری میشه عوض کرد ؟
من تو ساخت اکانت کشور رو زدم آمریکا الان می خوام ویزا کارت ست کنم نمی تونم کشور رو عوض کنم !!!
دوستان!
الان که lt3 اومده ، برای اجرای بازی های جدید که از این به بعد میاد باید حتما lt 3 باشه فریمور کنسول تا بازیها اجرا بشه یا با همون lt 2 میشه بازی کرد( آفلاین)؟!
چون بازی هایی میاد که داشبرد14699بخواد قطعا بله برای اجرای درست و حسابی بازی نیازبهlt+3و بازی های کامل و پچ شده هست
----------------------------------------
برو به این آدرس و با گیمرتگ ات وارد شو بعد شهر رو به کشور مربوطه تغییر بده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادر من می خوام با ویزا پی کنم یدونه تخفیف هست تو داشبودرم زده 6 ماهه 25 $ . 50 % تخفیف .
بیلینگ آدرس دوبی قبول نمی کنه اکانت دوبی هم خواستم بسازم کلا نساخت .
بیلینگ آدرس یه چیز چرت تو آمریکا بدم مشکلی پیش نمیاد ؟
این آدرسی هم که دادی نمیزاره کشور رو عوض کنی .
Last edited by =CYBER=; 05-02-2012 at 17:47.
باید ریجن کارت و گیمر تگ یکی باشه نمیشه که اینجوری اجرا بشه
مگر اینکه بین المللی بخری
کشور رو نمیتونید تغییر بدید - اگر توی محیط لایو هم تغییر بدید توی Xbox-Live تغییر نمیکنه . هم لایو این طوریه و هم PSN .
تنها کاری که میتونید بکنید اینه که یک اکانت و یک گیمرتگ دیگه بسازید .
اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
می گم تو بازی assassins revalations من خیلی مرحله رد کردم تو xbox ولی مغازه ی لباسفروشی اصلا نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)