نه اون رفیقمون درست میگه بیشتر از 600 شده !!!بخوان خیلی گرون بدن 600 تومنه ( تازه با گارانتیشم این قیمته ها : دی )
نه اون رفیقمون درست میگه بیشتر از 600 شده !!!بخوان خیلی گرون بدن 600 تومنه ( تازه با گارانتیشم این قیمته ها : دی )
والا امروز صبح یکی از دوستان رفته بود قیمت گرفته بود !نه اون رفیقمون درست میگه بیشتر از 600 شده !!!
---------------
ویرایش :
کاش در مورد قیمت توی این تاپیک صحبت نمیکردیم
دوستان کمکم کنید لطفا
چند روز پیش گوشی زمانی که یه تماس داشتم یعنی شروع به زنگ خوردن کرد هنگ کرد و نشد که اون تماس رو جواب بدم و مدام اسم تماس گیرنده رو نشون میداد و نمیشد که قبولش کنم با نگاه داشتن پاور ریستش کردم ولی بعدش روی لوگوی سامسونگ گالکسی اس..... میموند. رام 2.3.3 که قبلا هم روش بوده رو دوباره نصب کردم ولی الان روی لوگوی اس می مونه تازه اولش که میخواد لوگو رو تشکیل بده به کندی انجام میشه. فول وایپ هم کردم. راستی همون روز گوشیم زمانی که تو کیفش بود از دستم افتاد رو موازییک البته قبلا هم افتاده بود . به نظرتون مشکل چیه؟ ممکن از ضربه خوردنش باشه؟
خواهش راهنماییم کنید.
بچه ها من یه لانچر ریختم روی گوشی و لاک اسکرینشو فعال کردم ولی اصلا ازش خوشم نمیاد .
حالا چه طور میتونم به همون لاک اسکرین اصلی خوده گوشی برگردم ؟
خب اگه به حالت دانلودینگ و ریکاوری میره که فک میکنم نباید از ضربه خوردنش باشهدوستان کمکم کنید لطفا
چند روز پیش گوشی زمانی که یه تماس داشتم یعنی شروع به زنگ خوردن کرد هنگ کرد و نشد که اون تماس رو جواب بدم و مدام اسم تماس گیرنده رو نشون میداد و نمیشد که قبولش کنم با نگاه داشتن پاور ریستش کردم ولی بعدش روی لوگوی سامسونگ گالکسی اس..... میموند. رام 2.3.3 که قبلا هم روش بوده رو دوباره نصب کردم ولی الان روی لوگوی اس می مونه تازه اولش که میخواد لوگو رو تشکیل بده به کندی انجام میشه. فول وایپ هم کردم. راستی همون روز گوشیم زمانی که تو کیفش بود از دستم افتاد رو موازییک البته قبلا هم افتاده بود . به نظرتون مشکل چیه؟ ممکن از ضربه خوردنش باشه؟
خواهش راهنماییم کنید.
ولی من چندجا رو که خوندم نوشته بودن که با همون فلش زدم رام جدید باید مشکل حل بشه
تو قسمت setting بخش theme میتونید تغییرات تم رو انجام بدید برای این کار یه بخشی به اسم lockscreen وجود داره که میتونی لاک اسکرین قبلیت رو توش انتخاب کنی.
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
داداش منم یه همچین اتفاقی واسم افتاده بود.حتی با ریستور کردن ریکاوری هم مشکلش حل نشد ولی تونستم با فول وایپ و نصب دوباره ی رام مشکلش رو حل کنم. شما هم باید یه بار دیگه این کار و تکرار کنی.
یه برنامه هست که میذارمش به نام Home Switcher - البته گفته شده روی رام 2.2 اجرا نمیشه ( حالا رام شما چیه ؟ )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروز باشی![]()
دوستان همون رام 2.3.3 رو با پیت 512 نصب کردم ولی درست نشد.
الان هم رام رسمی 2.3.6 رو دارم دانلود میکنم.
حالا به نظرتون کدوم رو نصب کنم؟
یه سوال دیگه برای رام 2.3.6 باید cf root و فارسی ساز رو هم نصب کنم؟ دیگه چی نیازه؟ Deodex چی؟ اینم باید نصب کنم؟
رام باید deodex باشه
اگر deodex نباشه فارسی ساز نمیتونی نصب کنی
یا خوت باید Deodex کنی و یا اینکه نسخه deodex رو دانلود کنی
cfroot هم که برای روت کردن گوشی لازمه ! به جای cfroot میتونی کرنل های دیگه هم البته نصب کنی ، مثل semaphore ویا darky core
حالا شما با یه کرنل روت کن مثلا همون cf root ولی اگه خواستی بعدن یه کاستوم رسم کنی ( وقتی گوشیت درست شد که باید بشه) مثلا سیانوژن رو ، بهتره از کرنل darky استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)