تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 755 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ببنید الان چیکار میشه کرد تا این گرفتگی نازل حل بشه؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببنید الان چیکار میشه کرد تا این گرفتگی نازل حل بشه؟
    خب شما تانك داري يه مرحله بايد بررسي كني كه جوهر از تانك وارد كارتريج ها بشه، بعد مطمئن بشي كه خود كارتريج ها هم سالم هستند و خوب جوهر رو به هد منتقل ميكنن. بعد بايد هد كلين بزني به تعداد زياد تا درست بشه.
    اگه درست نشد بري سراغ مراحل بعدي مثل محلول و ... ولي 80 درصد موارد با نهايتا 20-30 تا هد كلين حل ميشه.

3. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شرمنده اقا محمد سوالای زیادی میپرسم حقیقت سوال زیاد دارم و تازه شمارو پیدا کردم
    والا میگم رنگ تو شلنگ ها تقریبا پر پر هست اما مشکل اینجاست که یه محفظه داره برای نگه داری رنگ که کنار اون منفذ که رنگ به اسفنج کارتریج میرسه اون محفظهها تو 1-2 تا رنگ خالیه اما خوب شلنگا پر رنگه و اسفنج تقریبا بگی نگی از رنگ پر...از لحاظ ارتفاع هم تانک هارو چسبوندم به پرینتر هم سطح هم سطح هم هستند به نظرتون نباید اون محفظه کارتریج حداقل تا نصف اش رنگ داشته باشه که رتگ به خوبه به اسفنج برسه؟نظرتون چیه؟
    Last edited by mr--iman; 03-02-2012 at 23:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شرمنده اقا محمد سوالای زیادی میپرسم حقیقت سوال زیاد دارم و تازه شمارو پیدا کردم
    والا میگم رنگ تو شلنگ ها تقریبا پر پر هست اما مشکل اینجاست که یه محفظه داره برای نگه داری رنگ که کنار اون منفذ که رنگ به اسفنج کارتریج میرسه اون محفظهها تو 1-2 تا رنگ خالیه اما خوب شلنگا پر رنگه و اسفنج تقریبا بگی نگی از رنگ پر...از لحاظ ارتفاع هم تانک هارو چسبوندم به پرینتر هم سطح هم سطح هم هستند به نظرتون نباید اون محفظه کارتریج حداقل تا نصف اش رنگ داشته باشه که رتگ به خوبه به اسفنج برسه؟نظرتون چیه؟
    نه بابا ما كي باشيم!
    2 علت ممكنه باشه كه پر نباشند اول اينكه گرفتگي توي محل ورود جوهر با كارتريج باشه و ممكنه گرفتگي هد باعث باشه كه جوهر وارد نشه چون سيستم كار مخزن با استفاده از اختلاف فشار هوايي هست كه وجود داره اگه از پايين گرفته باشه جوهر داخل نميشه.
    قاعدتا بايد كارتريج ها پر از جوهر باشند. مي توني براي چند لحظه تانك رو بالا نگه داري تا كارتريج ها پر از جوهر بشن!
    اگه بالا نگه داشتي پر شدن كه خب ميشه نتيجه گرفت كه كارتريج ها مشكلي ندارند. اگه پر نشدن كارتريج ها رو خارج كني دوباره تكرار كني كارت رو اگه پر نشدن مشكلي توي ارتباط هست!(البته اينا كارهاي خطرناكي هستن جوهر مي ريزه استاد ميشي!)
    به هر حال پيشنهاد من همون هد كلين زياد هست ببين چي ميشه.

6. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نه بابا ما كي باشيم!
    2 علت ممكنه باشه كه پر نباشند اول اينكه گرفتگي توي محل ورود جوهر با كارتريج باشه و ممكنه گرفتگي هد باعث باشه كه جوهر وارد نشه چون سيستم كار مخزن با استفاده از اختلاف فشار هوايي هست كه وجود داره اگه از پايين گرفته باشه جوهر داخل نميشه.
    قاعدتا بايد كارتريج ها پر از جوهر باشند. مي توني براي چند لحظه تانك رو بالا نگه داري تا كارتريج ها پر از جوهر بشن!
    اگه بالا نگه داشتي پر شدن كه خب ميشه نتيجه گرفت كه كارتريج ها مشكلي ندارند. اگه پر نشدن كارتريج ها رو خارج كني دوباره تكرار كني كارت رو اگه پر نشدن مشكلي توي ارتباط هست!(البته اينا كارهاي خطرناكي هستن جوهر مي ريزه استاد ميشي!)
    به هر حال پيشنهاد من همون هد كلين زياد هست ببين چي ميشه.
    از اون لحاظ که میگید استاد میشی به مراتط زیاد استاد شدیم دیگه....از بس رنگ به قولی از اون پایین ریخته
    حالا چک میکنم ممنون از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این پست رو میخواستم حإف کنم نشد.اصلاح شدش در پست پایینیه
    Last edited by AZBYY; 04-02-2012 at 14:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورم همون pcr هستش
    در صورتي كه نتيجه گرفتي و درست شد خبرم كن.

---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

دو حالت بيشتر وجود نداره:

خرابي اتصلالات درام كه مانع از باردار شدن اون مي شه
    خرابي مگنت كه احتمال اين خيلي ضعيفه((شما يه كار كن. بازش كن و مگنت رو نگاه كن اگر روش كامل پودره و مي شه با دست چرخوندش برو سمت درام!))
    من درام یه کارتریج دیگه رو که سالم بود رو گذاشتم روی همین کارتریج خرابه.ولی باز هم سفید چاپ کرد.درام کارتریج خراب رو هم انداختم روی یه کارتریج دیگه و اون کارتریج هم درست چاپ کرد. پس یعنی درام سالمه؟

درام و فوم رول یک کارتریج سالم رو انداختم رو کارتریج خرابه.ایندفعه با کمال تعجب دیدم صفحه رو کامل سیاه چاپ میکنه.(در حالی که با درام و فوم رول خودش صفحه سفید چاپ میکرد). حالا به نظرتون برام سمت مگنت؟

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گل
    دو تا سول دارم:

1) من یه چاپگر جوهر افشان دارم که مدتیه کاتریج رنگی اون از کار افتاده یعنی بعد اخرین بار شارژ اینطور شد . با اینکه فول شارژش کردم اما اثر هیچ یک از رنگ ها رو هم رو دستمال ندارم. خوب هم هواگیری کردم اما اصلا تاثیری نداشت. بعد 20 بار هواگیری یه قطره جوهر از هدش اومد بیرون که مربوط به رنگ ابی بود اما اثری از رنگ قرمز و زرد نیست. وقتی کاتریج رو تو دستگاه گذاشتم و تست گرفتم سیاه رو عالی زد اما از رنگی تنها ابی رو چاب کرد که اون هم تو تست امروز صبح پاک شد و چند خط نازک ابی زد.
    به نظرتون مشکل کجاست؟ کاتریج خراب شده؟ ممنون میشم توضیح بدین

2) من سر کار دو تا دستگاه سل کانتر خون دارم ( دستگاه CBC ) هر دو فیش خروجی پرینتر از این پهن ها و سوزنی دارن ( اسمش نمیدونم چیه) اما یه پرینتر سوزنی ایپسون داریم که هم فیش ورودی این مدلی میخوره و هم USB . الان چطوری میشه این دو دستگاه رو به طور همزمان به این پرینتر نصب کرد که از دو فرمان ببره. البته اکثر اوقات یکیش بیشتر رو شن نیست. اما نمیخوام هی فیش در بیارم و ماله اون یکی رو بزنم. میترسم خراب بشه. ممنون میشم اینم یه توضیحی بدین

تشکر از همتون
    یا علی...
    داود

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان گل
    دو تا سول دارم:

1) من یه چاپگر جوهر افشان دارم که مدتیه کاتریج رنگی اون از کار افتاده یعنی بعد اخرین بار شارژ اینطور شد . با اینکه فول شارژش کردم اما اثر هیچ یک از رنگ ها رو هم رو دستمال ندارم. خوب هم هواگیری کردم اما اصلا تاثیری نداشت. بعد 20 بار هواگیری یه قطره جوهر از هدش اومد بیرون که مربوط به رنگ ابی بود اما اثری از رنگ قرمز و زرد نیست. وقتی کاتریج رو تو دستگاه گذاشتم و تست گرفتم سیاه رو عالی زد اما از رنگی تنها ابی رو چاب کرد که اون هم تو تست امروز صبح پاک شد و چند خط نازک ابی زد.
    به نظرتون مشکل کجاست؟ کاتریج خراب شده؟ ممنون میشم توضیح بدین

2) من سر کار دو تا دستگاه سل کانتر خون دارم ( دستگاه CBC ) هر دو فیش خروجی پرینتر از این پهن ها و سوزنی دارن ( اسمش نمیدونم چیه) اما یه پرینتر سوزنی ایپسون داریم که هم فیش ورودی این مدلی میخوره و هم USB . الان چطوری میشه این دو دستگاه رو به طور همزمان به این پرینتر نصب کرد که از دو فرمان ببره. البته اکثر اوقات یکیش بیشتر رو شن نیست. اما نمیخوام هی فیش در بیارم و ماله اون یکی رو بزنم. میترسم خراب بشه. ممنون میشم اینم یه توضیحی بدین

تشکر از همتون
    یا علی...
    داود
    1- كارتريج به مدت طولاني استفاده نشده جوهر داخلش خشك شده. احتمال درست شدنش هست ولي كار مي بره. بايد روش هاي مختلف مثل گرفتن بالاي بخار آب تا تزريق محلول هد باز كن داخل كارتريج رو امتحان كني شايد درست بشه.
    2- با اين دستگاه ها آشنايي ندارم.

12. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

1- كارتريج به مدت طولاني استفاده نشده جوهر داخلش خشك شده. احتمال درست شدنش هست ولي كار مي بره. بايد روش هاي مختلف مثل گرفتن بالاي بخار آب تا تزريق محلول هد باز كن داخل كارتريج رو امتحان كني شايد درست بشه.
    2- با اين دستگاه ها آشنايي ندارم.
    سلام تشکر
    حالا این روشی که گفتی ارزش امتحان کردن داره از نظر مالی؟ کاتریج نو 25 تومنه. خودم میتونم انجام بدم؟ احتمال درست شدنش چقدره؟
    اگه جوهر توش خشک شده پس این 8 سی سی جوهری که توش زدم کجا رفته؟

برای اون دستگاهها نوع دستگاه رو بیخیال شو. فکر کن میخوای دو سیستم کامپیور رو که هر دو فیش پرینتر از این درازا دارن رو به یه پرینتر epson سوزنی که ورودیه usb و معمولی داره ( از این درازا) وصل کنی که از هردو فرمان ببره
    تبدیلی چیزی تو بازار هست؟

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •