تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشاوره تا یک و نیم میلیون

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

لعنت! جنس گیر نمیاد!
    من تو لحظه های آخر نظرم عوض شد الان یه هفتس دنبال 15 اینچ از سری اس هستم گیر نمیاد. یعنی خیلی کم یدا میشه و اونام که دارن نمیفروشن. ولی اف گیر میاد.
    ببین دوسته عزیز فک نمیکنم آنچان ها هم بین سری S و F هم تفاوتی وجود داشته باشه ها!!!!
    بنظر من F بگیر
    اگرم میخوای صبر ن هم قیمتا درست میشن هم اینکه S هم وارد میشه
    سونی فروشنده هاش واسه کارشونو مشتری ارزش قائل هستن و نمیخوان از بازار سوئ استفاده کنن

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببین دوسته عزیز فک نمیکنم آنچان ها هم بین سری S و F هم تفاوتی وجود داشته باشه ها!!!!
    بنظر من F بگیر
    اگرم میخوای صبر ن هم قیمتا درست میشن هم اینکه S هم وارد میشه
    سونی فروشنده هاش واسه کارشونو مشتری ارزش قائل هستن و نمیخوان از بازار سوئ استفاده کنن
    تفاوتشون زیاده اتفاقا چطور میگید تفاوتی ندارن.
    1.9 تا 3.1 به علاوه شارژر اف 2 برابر سنگینتره. بیشتر از 1.5 کیلو تفاوت!
    دقیقا دو برابر ضخیمتره.
    یک اینچ بزرگتر.
    بالاترین کانفیگ اس 2640 هست. که cor i7 دو هسته اییه. هرچند با قیمت برابر باید به جای core i 7 2860 یه core i5 2430 برداری.
    اینا کم نیستن به نظر من. در کل من چون چندان به قدرت پردازش بالا نیاز ندارم عاقلانه نمیبینم اف رو انتخاب کنم حتی با اینکه با کیفیت تر و محکمترند.
    الانم خوشبختانه دلار اومده پایین. چند روزی میکشه قیمتها هم بیان پایین. باید این چند روز رو صبر کنم. من شخصا باور نداشتم دلار بیاد پایین و میخواستم هرطور شده بگیرم چون احتمال بالا میدادم گرونتر بشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تفاوتشون زیاده اتفاقا چطور میگید تفاوتی ندارن.
    1.9 تا 3.1 به علاوه شارژر اف 2 برابر سنگینتره. بیشتر از 1.5 کیلو تفاوت!
    دقیقا دو برابر ضخیمتره.
    یک اینچ بزرگتر.
    بالاترین کانفیگ اس 2640 هست. که cor i7 دو هسته اییه. هرچند با قیمت برابر باید به جای core i 7 2860 یه core i5 2430 برداری.
    اینا کم نیستن به نظر من. در کل من چون چندان به قدرت پردازش بالا نیاز ندارم عاقلانه نمیبینم اف رو انتخاب کنم حتی با اینکه با کیفیت تر و محکمترند.
    الانم خوشبختانه دلار اومده پایین. چند روزی میکشه قیمتها هم بیان پایین. باید این چند روز رو صبر کنم. من شخصا باور نداشتم دلار بیاد پایین و میخواستم هرطور شده بگیرم چون احتمال بالا میدادم گرونتر بشه.
    خب ؟
    شما مگه میخوای شارژش رو هم بارتون کنید ؟؟؟
    در کل کسی که این دو سری رو میخره یا مهندسه یا کاراش مهندسیه که زیاد لپ تاپ جا بجا نمیکنه و واسه همین میاد سراغ این دو مدل از سونی وگرنه با این پول چیزهای خیلی بهتری هم گیر میاد

4. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خب ؟
    شما مگه میخوای شارژش رو هم بارتون کنید ؟؟؟
    در کل کسی که این دو سری رو میخره یا مهندسه یا کاراش مهندسیه که زیاد لپ تاپ جا بجا نمیکنه و واسه همین میاد سراغ این دو مدل از سونی وگرنه با این پول چیزهای خیلی بهتری هم گیر میاد
    تفاوت این دوتا بیش از حدی است که بخواین کنار هم قرارشون بدید. شما بازم میگید این دو مدل رو نمیشه جابجا کرد.
    اس رو میشه ولی اف رو نه. اف رو هم میشه ولی این کجا آن کجا. اس سبک وزنه و زیر 2 کیلو وزن داره.
    بعد وقتی لپتاپ رو جابجا میکنی معمولا شارژرم با خودت داری دیگه! مثلا فاصله خونه تا دانشگاه سری اف خیلی سنگین میشه. هر چند هنوز هم حذفش نکردم. من عاشق استحکامم چون زیاد از وسیله ام محافظت نمیکنم شاید آخررین لحظه اف رو انتخاب کنم.
    دوست عزیز من صفحه نمایش خوب میخوام و گرنه از وایو چندان خوشم نمیاد. یه لپتاپ شیک فول اچ دی به من معرفی کنید تا بگیرمش. نیست دیگه! asus n55sf رو که میبینم خدا شاهده حالم بهم میخوره از بس که زشته. msi هم داره یه مدل که واسه بازیه و سنگینه و زشت هم که هست بازم بدر من نمیخوره. با اچ پی و دل هم خودم مشکل دارم!
    Last edited by zanyar.sew; 26-01-2012 at 15:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من خودم سری 16.4 اینچی دارم
    اگه پیاده میرید داشنگاه بله سنگینه و دوش آدم اذیت میشه
    من معمولا تو مسافرت فقط شارز رو با خودم میبرم بقیه اوقات فقط لپ تاپ باهامه.همین
    شما اگه کیف دستی بگیرید آنچنان هم سنگین بنظر نمیاد ولی روی دوش آدم اذیت میشه
    بهر حال امیدوارم انتخاب خوبی کنید و بعدا پشیمون نشید
    توصیه من اینه شما فعلا صبر پیشه کنید(البته اگه نیاز حاد به لپ تاپ نداری) وگرنه اگه نیاز داری همین الان بگیر
    در مورد صفحه نمایش بهم بگم بله صفحه های خوبی داره و از نظر کیفیت هم جوری هست که ادم قید سیستم سخت افزاری نسبتا ضعیفش رو بزنه بخاطر کیفیتش

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من خودم سری 16.4 اینچی دارم
    اگه پیاده میرید داشنگاه بله سنگینه و دوش آدم اذیت میشه
    من معمولا تو مسافرت فقط شارز رو با خودم میبرم بقیه اوقات فقط لپ تاپ باهامه.همین
    شما اگه کیف دستی بگیرید آنچنان هم سنگین بنظر نمیاد ولی روی دوش آدم اذیت میشه
    بهر حال امیدوارم انتخاب خوبی کنید و بعدا پشیمون نشید
    توصیه من اینه شما فعلا صبر پیشه کنید(البته اگه نیاز حاد به لپ تاپ نداری) وگرنه اگه نیاز داری همین الان بگیر
    در مورد صفحه نمایش بهم بگم بله صفحه های خوبی داره و از نظر کیفیت هم جوری هست که ادم قید سیستم سخت افزاری نسبتا ضعیفش رو بزنه بخاطر کیفیتش
    نه من اصلا نمیبرمش دانشگاه. تنها ترمی سه یا چهار بار. سالی پنج شش بارم فاصله خونه تا دانشگاه. یعنی دانشگام یه شهر دیگس. که سخت نیست واسم.
    در کل یه ماهی میشه من به این سه مدل فکر میکنم
    samsung chronos serie 7
    vaio se & f
    اگه قیمت دلار نمیرفت بالا الان احتمالا اف رو گرفته بودم. چندان لازم ندارم یه لپتاپ قدیمی ضعیف دارم فعلا. ولی الان دلار اومده پایین وقتشه دیگه باید بگیرم!
    سامسونگه از هر لحاظ برتره بدنش و زیباییش و استحکامش بینظیره. الا صفحه نمایش. البته صفحه نمایشش نسبت به لپتاپهای دیگه خیلی خوبه ولی کمی از این دوتا کمتره. هم مثل اف قدرتمند حتی مجکمتر و بدنه بهتر. هم مثل اس سبک و حتی بسیار زیباتر!
    باتریشم که بماند خیلی بیشتره از این دو مدل.
    خلاصه دوست عزیز بین این دوتا موندم. یعنی سری اس وایو و صفحه نمایش رویایی با این سامی خوشگل و قدرتمند.
    اینجاست که باید گفت لعنت بر تو سامی! کاشکی همین رو با فول اچ دی میدادی منم بهش ایمان میاوردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام. خیلی سریع به کمکتون احتیاج دارم

من مهندس نرم افزارم و می خوام لپ تاپی که می گیرم طوری باشه که با نرم افزار های سنگین کار بتونه بکنه
    - 14 اینچ باشه چون دائما باید حمل و نقلش کنم
    -مدت شارژ باتریشم ترجیحا خوب باشه
    - گرافیکش برام مهم نسیت

من ترجیح میدم مدل سونی باشه - دو ماه پیش که قصد خرید داشتم دیدم با این قیمت i7 سیزده اینچ نمی تونم بگیرم و رفتم سراغ i5 .....که حالا بد بخت شدم با این وضع بازار .

می خوام بدونم چه مدلی از سونی رو پیشنهاد میدید ؟؟؟ ( چه i5 چه i7 لطفا با قیمت )

و مهمتر از همه می خوام یه نظر کارشناسی بگیرم ببینم الان بخرم یا اوضاع بازار بهتر میشه ؟؟؟؟؟؟(البته عجله هم دارم )

ممنون میشم یکی یه راهنمایی بکنه
    Last edited by lamia5; 03-02-2012 at 14:04.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •