تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 11 اولاول ... 7891011
نمايش نتايج 101 به 110 از 110

نام تاپيک: Killzone 3

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

عجیبه چون من بنظرم نسخه 3 این بازی یکی از بهترین شوتر هایی بود که انجام دادم . گرافیک بسیار خوب ، گیم پلی عالی ، داستان جذاب و...
    کلا بنظرم توقع ها از کارای انحصاری سونی زیادی بالا رفته .
    راستی کسی از دوستان هنوز Killzone 3 آنلاین میزنه؟من هیچ علاقه ای به این بازی ندارم ولی چون 80 تومن پول بابتش حروم کردم حیفم میاد پلاتینیمش نکنم. 3 ماهه بازی لنگ یه تروفی "Team Player - Play a match as part of a squad" خوابیده.هر کی وقت داره بگه که invite اش کنم پلاتینیم رو بگیرم.خیر ببینین
    ساسان جان من پایتم ! هر موقع خواستی بگیمی بگو
    +
    اقا الان حامد نیستش بیاد اینجا خون به پا می کنه ،ملاحظه کنید !!!(شوخی !!)
    Last edited by amin 2010; 04-07-2011 at 22:52.

2. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

طبق اماری که اومده این بازی کمترین فروش تاریخ رو در بین تمامی عنوان های انحصاری کنسول ps3 به خودش اختصاص داده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه اول این بازی حدود 2.6 میلیون نسخه و شماره دومش در حدود 5 ماه بعد عرضش حدود 1.6 میلیون نسخه فروش کرده(البته امار از vgchartz هستش که درسته دقیق نیس ولی با یه تلرانسی میشه روش حساب کرد)

+

سونی باید خیلی بیشتر در ساخت انحصاریهاش دقت کنه و ببینه چه اشکالی دارن که نه میتونن منتقد رو راضی کنن و نه مخاطب رو و......وقتی هم که منتقد رو راضی می کنن نمیتونن مخاطب رو راضی کنن(مثه uncharted 2 که با میانگین امتیاز 96 و بردن 150 تا جایزه تنها 4 میلیون نسخه فروخت)
    .
    .
    .
    شما خبر رو اشتباه متوجه شدی.خبر میگه که "Killzone 3 کمترین فروش رو در بین بازی های منتشر شده از این فرنچایز بر روی PS3 داشته" و منظور این نیست که کم فروش ترین عنوان انحصاری سونی بوده.لطفاً خبر رو اصلاح کنید

البته کلاً این خبر،خبر چندان هوشمندانه ای نیست چونکه تا حالا ما فقط شاهد عرضه دو شماره از این بازی بر روی PS3 بودیم(Killzone 2 و Killzone - Killzone 3 و Killzone: Liberation که به ترتیب روی PS2 و PSP منتشر شدن تو این رده بندی نیستن) و خبر طوری بیان میشه که انگار Killzone 3 بین 10 تا بازی آخر شده! در حالیکه Killzone 3 نائب قهرمان شده!!!(در یک مسابقه دو نفره!!)

در ضمن به نظر من Killzone 3 لیاقت همین 1.6 میلیون نسخه فروش رو هم نداره. سازنده ها باید یاد بگیرن که فقط گرافیک مهم نیست و چیزی مثل داستان و روایت داستانی مناسب لازمه یک بازی هست درحالیکه Killzone 3 از داستانی حتی متوسط هم برخوردار نبود و شخصیت پردازی کارکترهای بازی در حد جوک بود.

--------------------
    راستی کسی از دوستان هنوز Killzone 3 آنلاین میزنه؟من هیچ علاقه ای به این بازی ندارم ولی چون 80 تومن پول بابتش حروم کردم حیفم میاد پلاتینیمش نکنم. 3 ماهه بازی لنگ یه تروفی "Team Player - Play a match as part of a squad" خوابیده.هر کی وقت داره بگه که invite اش کنم پلاتینیم رو بگیرم.خیر ببینین

4. 11 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

شما خبر رو اشتباه متوجه شدی.خبر میگه که "Killzone 3 کمترین فروش رو در بین بازی های منتشر شده از این فرنچایز بر روی PS3 داشته" و منظور این نیست که کم فروش ترین عنوان انحصاری سونی بوده.لطفاً خبر رو اصلاح کنید

-------------

در ضمن به نظر من Killzone 3 لیاقت همین 1.6 میلیون نسخه فروش رو هم نداره. سازنده ها باید یاد بگیرن که فقط گرافیک مهم نیست و چیزی مثل داستان و روایت داستانی مناسب لازمه یک بازی هست درحالیکه Killzone 3 از داستانی حتی متوسط هم برخوردار نبود و شخصیت پردازی کارکترهای بازی در حد جوک بود.

--------------------
    راس میگی یه بارم انگلیسیشو خووندم متوجه شدم.....مرسی
    +

بله کیلزون 3 مشکل زیاد داشت..... .

+

من halo reach رو انلاین هستم خواستی بیا
    .
    .
    .

6. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

ساسان جان من پایتم ! هر موقع خواستی بگیمی بگو
    +
    اقا الان حامد نیستش بیاد اینجا خون به پا می کنه ،ملاحظه کنید !!!(شوخی !!)
    دمت گرم آرمین جان پس من تو پروفایلت واسط پیغام میذارم
    ملاحظه بچه ها رو کردم وگرنه Killzone 3 بازم جا داشت!
    Last edited by sasanjfr; 05-07-2011 at 12:24.

8. 2 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام..
    در مورد فروشش توضیح داده شد ولی د رمورد داستان اصلا با ساسان موافق نیستم...
    یه دسته بندی کلی بکنیم از هر جای بازی و بین سری بازیهاش
    قسمت اولش داستانش نیاز به توضیح و این که ضعبف یا قوی بود نداره چون که به خوبی در ان دوره از سالها داستان ها با روایتی کاملا عادی که رواج داشت بین بازی ها هستش حمله موجودات به زمین و خطر نابودی زمین و غیره...
    در نسخه دوم من موافقم داستان در حد و اندازه های نام بازی نبود حتی میشه گفت به خوبی قسمت اول هم ظاهر نشد اما قسمت سوم این بازی واقعا داستانش خوب بود..
    یه جورایی میشه بگم در بین دو نسخه قبلی حتی نسخه های psp که بازیشون کردم داستان به مراتب بالاتری داره
    مسیر هدف اون هیجان لازم برای کسی که حتی زبان خوبی هم نداره کافی بود تا با همون تصاویر و ویدئوهاش به عمق کار پی ببره
    در واقع به نظر من بهترین داستان در بین سری هارو کیلزون 3داشت
    شخصیت پردازی به نظر من نیازی نیست که همیشه یک شخصیت خوب و محبوب یا یارش بمیره و در سوگ و افسوسش حس انتقام بگیریم و بگیم بله همزادپنداری در اوجش هستش همون درگیریهای لفظی بین ریکو و کاپیتان خومدش بسیار سطح بالا بود
    یا حتی امدن یک شخصیت زن در بازی بسیار به لذت شخصیت ها در بازی افزود

10. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

کلا من هر وقت حرفای حامد در مورد انصاری های PS3 رو میشنوم فکر میکنم من اشتباهی بازی کردم : دی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

پس هروقت حرفامو در مورد انحصاری های 360 هم شنیده بودی باز شک میکردی چی بازی می کردی دی

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

مگه X360 هم انحصاری داره؟؟؟

شوخی کردما،حالا فن های 360 نریزن سرمون؟؟؟

14. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 شایعه : Guerilla Games در حال کار بر روی Killzone 4

یک منبع ناشناس نزدیک به سایت thebitbag.com اظهار داشته است که هم اکنون استودیوی Guerilla در حال کار بر روی نسخه ی چهارم Killzone، عنوان انحصاری کنسول PS3 است. این منبع تا کنون خبری در مورد این که این نسخه برای PS3 یا برای کنسول نسل بعدی سونی عرضه میشود را فاش نکرده است.

این سایت با بیان این که : " به نظر می رسد که استودیوی Guerilla در این روزها به شدت مشغول به کار است. یکی از منابع اطلاعاتی ما می گوید که آنها مشغول کار بر روی Killzone بعدی هستند. هنوز مشخص نیست که این بازی برای PS3 یا PS4 عرضه میشود. " و اعلام این که نسخه ای از Killzone برای کنسول Vita در حال ساخت می باشد، بازار شایعات پیرامون این بازی را به شدت گرم کرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شایعه میتوانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتشار آن مراجعه کنید.
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یک منبع ناشناس نزدیک به سایت thebitbag.com اظهار داشته است که هم اکنون استودیوی Guerilla در حال کار بر روی نسخه ی چهارم Killzone، عنوان انحصاری کنسول PS3 است. این منبع تا کنون خبری در مورد این که این نسخه برای PS3 یا برای کنسول نسل بعدی سونی عرضه میشود را فاش نکرده است.

این سایت با بیان این که : " به نظر می رسد که استودیوی Guerilla در این روزها به شدت مشغول به کار است. یکی از منابع اطلاعاتی ما می گوید که آنها مشغول کار بر روی Killzone بعدی هستند. هنوز مشخص نیست که این بازی برای PS3 یا PS4 عرضه میشود. " و اعلام این که نسخه ای از Killzone برای کنسول Vita در حال ساخت می باشد، بازار شایعات پیرامون این بازی را به شدت گرم کرده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شایعه میتوانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتشار آن مراجعه کنید.
    منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صد درصد مطمئن باشید این بازی اواسط 2013 و برای کنسول پلی 3 میاد

18. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 11 از 11 اولاول ... 7891011

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •