سلام
مجموعه ای از ادم ها. مجموعه ای از همکاری ها رو میسازه. یه عده برای انجمن موسیقی مدیر بودن، یه عده همکارش بودن، یه عده فعالش بودن، و یع عده هم مصرف کننده دیتایی که دیگران قرارا میدادن بودن که با حمایتشون با لایک زدناشون و دانلود کردن هاشون به فعال ها رو حیه میدادن. همه اینها از اون مدیر تا اون کاربری که یک بار انجمن موسیقی رو باز کرد و یک سوال کرد و حتی بی جواب موند سوالش همه با هم انجمن موسیقی پی سی ورد رو ساختن. بدون اون کاربر ها مدیریت مدیران بی معنیه. و هممون انجمن های بی مدیر رو تجربه کردیم که بلبشوی محض میشن. بی مدیر هم نمیشه کار ها رو مرتب به جلو برد.
بدی ماجرا اینجاست که یه عده بیشتر از یه عده دیگه اسمشون میمونه . در حالی که خیلی های دیگه بودن و زحمت های فراوان کشیدن اما شاید نامشون دیده نشد و شاید خاطرهشون فراموش شد.
اگر درست خاطرم باشه کلنگ اولیه انجمن موسیقی رو مافیای عزیز زدن. ورود من به انجمن موسیقی با جواب دادن به درخواست آهنگ ها بود در تک تاپیکی که برای این کار بود. بعد از یه مدت هم یه تاپیک باز کردم با عنوان دانلود ترانه های به یاد ماندنی که خوب اون زمان طرف دار داشت و توش آهنگ های محبوبم رو میزاشتم.
بعدش شدم همکار مافیا در انجمن موسیقی . که خب جزو 4 یا 5 همکار اول بودم. یه مدت گذشت و خود میثم باهام صحبت کرد و منو مدیر انجمن موسیقی کردن.
این جناب smmn رو هم کم کم باهاش اشنا شدم و انتخابش کردم به عنوان همکار موسیقی . این دوره دوره طلایی من توی پی سی ورده. دوره آی که منو مهران با هم کار میکردیم. هر دومون دیال آپ بودیم و با بد بختی آهنگا رو آپلود میکردیم.
اون زمان انجمن های فیلم و موسیقی یکی بودن. و در واقع ما همکار و مدیر موسیقی فیلم بودیم به اتفاق. با توافق همدیگه به ادمین اطلاع دادیم که ترجیح میدیم فیلم از موسیقی جدا بشه. اگه درست یادم باشه یکی از فعال های زیر شاخه فیلم رو پیشنهاد دادیم برای مدیریت انجمن فیلم که که ایدیش چیزی تو مایه های امین اس بود که بعد ها تغییر داد به امین و شد مدیر انجمن فیلم.
بعد هم که زیر شاخه های درخواست و دانلود رو اضافه کردیم به انجمن و صفحه اصلی رو گذاشتیم برای بحث های موسیقیایی.
مهران رفت سربازی و تا مدت ها نبود توی انجمن که اگه غیر از این بود لایق ترین فرد بود برای مدیریت انجمن فیلم قطعا.
بعد از مهران دیوونه جون بود که تو یاهو هم زیاد باهاش گپ میزدم و همه اهنگ های دنیا رو داشت انگار ، و شد همکار موسیقی.
منو ارشد انجمن کردن بعد از رفتن ساقی. و من کمتر میرسیدم به انجمن موسیقی.
بعدش ماکسیمو هم به جمعمون اضافه شد و شد همکار انجمن. بعد از یه مدت هم ماکسیمو شد مدیر انجمن موسیقی و همون روز هم من خواستم اسمم از زیر انجمن موسیقی حدف بشه تا دیگه مدیر انجمن موسیقی نباشم و ماکسیمو مستقل باشه.
از این دوره کمتر من در جریان مسایل انجمن موسیقی بودم و خیلی هم کمتر فعالیت میکردم ( در حد صفر) و بیشتر وقتم پیگیر کارای کلی انجمن بودم به عنوان ارشد. رفت و رفت تا من استعفا دادم و دو سالی بازنشسته بودم .
انجمن فیلتر شد و متعاقبش برای باز شدن فیلتر انجمن بعضی انجمن ها مثل موسیقی بسته شدن.
این اتفاق تقریبا باعث از هم پاشیدگی انجمن موسیقی شد. منم به عنوان سرپرست ناظرین دوباره به جمع مدیران انجمن اضافه شدم. مهران که تو این مدت به عنوان همکار انجمن موسیقی برگشته بود و فعالیت میکرد شدید پیگیر بود تا انجمن موسیقی باز بشه. خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه. خب منم با ادمین میثم هماهنگ کردم که حسابی هم حمایتمون کرد اوکی داد و این جوری شد که مهران شد مدیر و کورش هم که تو این مدت توی گروه ها فعال بود شد اولین ناظر انجمن موسیقی و برگشت انجمن موسیقی.
این یه مجموعه ای بود از رخداد هایی انجمن موسیقی که طبعا چون راویش منم حضور خودم رو خیلی پر رنگ کرده بودم. که خب اینجوری نیست و نبوده هیچ وقت.
هنوز هم برای من پی سی ورد با انجمن موسیقیش معنای کامل خودش رو داره. با همه فراز و فرود هاش که واقعیت هر کاریه. با همه ماجراهاش. از تمام دوستای خوب که همیشه با هم بودیم. و همه اونها که از من دلخور شدن یا من از اونا. به هر حال همه اینها همیشه با هم بوده.
اهفت سال شد و هنوز انجمن موسیقی داره ادامه میده فعالیتش رو. تبریک به همه کاربر های انجمن موسیقی پی سی ورد.

.... آفرین دارین به مولا : )

به افتخار خودت... به افتخار نیما... .gif)
.gif)

.gif)