تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 76

نام تاپيک: 7 سالگی انجمن موسیقی

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    مجموعه ای از ادم ها. مجموعه ای از همکاری ها رو میسازه. یه عده برای انجمن موسیقی مدیر بودن، یه عده همکارش بودن، یه عده فعالش بودن، و یع عده هم مصرف کننده دیتایی که دیگران قرارا میدادن بودن که با حمایتشون با لایک زدناشون و دانلود کردن هاشون به فعال ها رو حیه میدادن. همه اینها از اون مدیر تا اون کاربری که یک بار انجمن موسیقی رو باز کرد و یک سوال کرد و حتی بی جواب موند سوالش همه با هم انجمن موسیقی پی سی ورد رو ساختن. بدون اون کاربر ها مدیریت مدیران بی معنیه. و هممون انجمن های بی مدیر رو تجربه کردیم که بلبشوی محض میشن. بی مدیر هم نمیشه کار ها رو مرتب به جلو برد.
    بدی ماجرا اینجاست که یه عده بیشتر از یه عده دیگه اسمشون میمونه . در حالی که خیلی های دیگه بودن و زحمت های فراوان کشیدن اما شاید نامشون دیده نشد و شاید خاطره‌شون فراموش شد.

اگر درست خاطرم باشه کلنگ اولیه انجمن موسیقی رو مافیای عزیز زدن. ورود من به انجمن موسیقی با جواب دادن به درخواست آهنگ ها بود در تک تاپیکی که برای این کار بود. بعد از یه مدت هم یه تاپیک باز کردم با عنوان دانلود ترانه های به یاد ماندنی که خوب اون زمان طرف دار داشت و توش آهنگ های محبوبم رو میزاشتم.
    بعدش شدم همکار مافیا در انجمن موسیقی . که خب جزو 4 یا 5 همکار اول بودم. یه مدت گذشت و خود میثم باهام صحبت کرد و منو مدیر انجمن موسیقی کردن.
    این جناب smmn رو هم کم کم باهاش اشنا شدم و انتخابش کردم به عنوان همکار موسیقی . این دوره دوره طلایی من توی پی سی ورده. دوره آی که منو مهران با هم کار میکردیم. هر دومون دیال آپ بودیم و با بد بختی آهنگا رو آپلود میکردیم.
    اون زمان انجمن های فیلم و موسیقی یکی بودن. و در واقع ما همکار و مدیر موسیقی فیلم بودیم به اتفاق. با توافق همدیگه به ادمین اطلاع دادیم که ترجیح میدیم فیلم از موسیقی جدا بشه. اگه درست یادم باشه یکی از فعال های زیر شاخه فیلم رو پیشنهاد دادیم برای مدیریت انجمن فیلم که که ایدیش چیزی تو مایه های امین اس بود که بعد ها تغییر داد به امین و شد مدیر انجمن فیلم.
    بعد هم که زیر شاخه های درخواست و دانلود رو اضافه کردیم به انجمن و صفحه اصلی رو گذاشتیم برای بحث های موسیقیایی.
    مهران رفت سربازی و تا مدت ها نبود توی انجمن که اگه غیر از این بود لایق ترین فرد بود برای مدیریت انجمن فیلم قطعا.
    بعد از مهران دیوونه جون بود که تو یاهو هم زیاد باهاش گپ میزدم و همه اهنگ های دنیا رو داشت انگار ، و شد همکار موسیقی.
    منو ارشد انجمن کردن بعد از رفتن ساقی. و من کمتر میرسیدم به انجمن موسیقی.
    بعدش ماکسیمو هم به جمعمون اضافه شد و شد همکار انجمن. بعد از یه مدت هم ماکسیمو شد مدیر انجمن موسیقی و همون روز هم من خواستم اسمم از زیر انجمن موسیقی حدف بشه تا دیگه مدیر انجمن موسیقی نباشم و ماکسیمو مستقل باشه.
    از این دوره کمتر من در جریان مسایل انجمن موسیقی بودم و خیلی هم کمتر فعالیت میکردم ( در حد صفر) و بیشتر وقتم پیگیر کارای کلی انجمن بودم به عنوان ارشد. رفت و رفت تا من استعفا دادم و دو سالی بازنشسته بودم .
    انجمن فیلتر شد و متعاقبش برای باز شدن فیلتر انجمن بعضی انجمن ها مثل موسیقی بسته شدن.
    این اتفاق تقریبا باعث از هم پاشیدگی انجمن موسیقی شد. منم به عنوان سرپرست ناظرین دوباره به جمع مدیران انجمن اضافه شدم. مهران که تو این مدت به عنوان همکار انجمن موسیقی برگشته بود و فعالیت میکرد شدید پیگیر بود تا انجمن موسیقی باز بشه. خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه. خب منم با ادمین میثم هماهنگ کردم که حسابی هم حمایتمون کرد اوکی داد و این جوری شد که مهران شد مدیر و کورش هم که تو این مدت توی گروه ها فعال بود شد اولین ناظر انجمن موسیقی و برگشت انجمن موسیقی.

این یه مجموعه ای بود از رخداد هایی انجمن موسیقی که طبعا چون راویش منم حضور خودم رو خیلی پر رنگ کرده بودم. که خب اینجوری نیست و نبوده هیچ وقت.
    هنوز هم برای من پی سی ورد با انجمن موسیقیش معنای کامل خودش رو داره. با همه فراز و فرود هاش که واقعیت هر کاریه. با همه ماجراهاش. از تمام دوستای خوب که همیشه با هم بودیم. و همه اونها که از من دلخور شدن یا من از اونا. به هر حال همه اینها همیشه با هم بوده.
    اهفت سال شد و هنوز انجمن موسیقی داره ادامه میده فعالیتش رو. تبریک به همه کاربر های انجمن موسیقی پی سی ورد.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه.

اصلا اینارو نمیدونستم این جریانات رو خیلی مهیج بودن/.
    مهران رو میشناختم ، اما نه در این حد.. واقعا بیشتر ازین ها رو لایقه ، مدیریتش مثال زدنی هست. من بهت افتخار میکنم مهران جون ان شالله سایت همیشه بالای سر این فاروم باشه.

ویرایش شد...

فعالیتهای آقا مهران رو داشته باشین ↓↓

آخرين فعاليت ها: امروز 04:51 AM
    فعالیت فعلی: Modifying Post

یعنی ساعت تقریبا 5 صبح

هرشب بلا استثنا زحمت میکشه..
    Last edited by A M ! N; 31-01-2012 at 23:29.

3. 18 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه.
    از اینکه می بینم هنوز انسانهایی هستند که برای دیگران بی دریغ زحمت میکشن و جایی هم صداشو در نمیارن، به وجودشون افتخار میکنم

مهران عزیز بابت تمام زحمات و احیاء انجمن موسیقی از صمیم قلب از شما تشکر می کنم

5. 16 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بابک عزیز از خوندن پست تون واقعا لذت بردم ... ممنون ...

برای آدمهایی مث من که اون سالها نبودن و خوندن این خاطرات چقدر زیباست

مهران جان هم که واقعا با جون و دل زحمت کشیده ... کاربران هم خیلی دوست دارند مهرانو و این نشون میده که چقدر شخصیت خوب ، مودب ، مهربانی داری مهران جان ... ))) ممنونتیم ای عزیز مهران .

در مورد اینکه گفتین با دیال آپ آهنگا رو آپلود میکردید ... واقعا نمیدونم چی باید بگم ... صبر کردن برای آپلود اونم با اون سرعت ... قبض تلفن آخر ماه .... آفرین دارین به مولا : )

در مورد بقیه ی افراد هم که من زیاد آشنا نیستم باهاشون ، حمید خان رو کمی آشنایی دارم ...
    کوروشی عزیز هم اون موقعا برای گروه موسیقی زحمت زیادی میکشید ....

زنده باشید و موفق
    قدر دان زحمت های شما هستیم ما کاربران این انجمن

7. 14 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ماشاالله این بشر انقدر متواضع و فروتنه که تو این 7-6 ماهه یه کلمه با من در این باره حرفی نزده بود !!
    کار کردن با مهران از بزرگ‌ترین افتخاراتمه ...
    بی‌شک اگه مهران نبود، بعید بود به این زودی‌ها انجمن موسیقی‌ای هم باشه ...

9. 18 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه. خب منم با ادمین میثم هماهنگ کردم که حسابی هم حمایتمون کرد اوکی داد و این جوری شد که مهران شد مدیر و کورش هم که تو این مدت توی گروه ها فعال بود شد اولین ناظر انجمن موسیقی و برگشت انجمن موسیقی.
    واقعا باید به افتخار مهران بلند شیم دست بزنیم....
    همچین فردی تو صدتا یکی پیدا میشه اگه تو دنیای بیرون مجازی هم همچین مدیرانی داشتیم وضع خیلی خیلی بهتر از این بود...
    مهران جان دست مريزاد....
    ترا ستايش مي‌کنم بي‌تعارف بخاطر تلاشت بخاطر ارادت بخاطر انجمنی رو که از ما گرفتند ولی تو باز گردوندی....
    مهران جان دست مريزاد....

11. 15 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یادی هم از حمید ماکسیمو می کنم از مدیران خیلی خوب انجمن بودن ایشون.
    قربونت الکس جان. در مقابل تو و بقیه ی مدیرها من عددی نبوده و نیستم. مرسی از لطفت.

به یاد حمید ماکسیما و بابک و گیـــتا و بقیه بچه های خوب موسیقی
    بابا رفیق... به افتخار خودت... به افتخار نیما...

زنده باد رئیس اول و آخر...

مهران که تو این مدت به عنوان همکار انجمن موسیقی برگشته بود و فعالیت میکرد شدید پیگیر بود تا انجمن موسیقی باز بشه. خلاصه خودش راه افتاد و اومد تهران و رفت اداره فیلتر کنی و ته تو ماجرا رو در اورد که چه باید بکنیم که هم انجمن موسیقی داشته باشیم و هم فروم فیلتر نشه.
    عجب... منم نمیدونستم. نگفته بودی مهران؟!

13. 12 کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

همه بزرگان اینان!
    منم از ته دل به همه تبریکو خسته نباشید می گم.
    تولــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــارک p30world.com عزیز

15. 6 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

مهران عزیز که هنوز سیاست سکوت رو پیش گرفتن!!
    مهران جان منتظر توضیحات تکمیلی هستیما...

17. 8 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

محتوای مخفی: نقل قول 

اصلا اینارو نمیدونستم این جریانات رو خیلی مهیج بودن/.
    مهران رو میشناختم ، اما نه در این حد.. واقعا بیشتر ازین ها رو لایقه ، مدیریتش مثال زدنی هست. من بهت افتخار میکنم مهران جون ان شالله سایت همیشه بالای سر این فاروم باشه.

فعالیتهای آقا مهران رو داشته باشین ↓↓

[/B][/SIZE][/COLOR]آخرين فعاليت ها: امروز 04:51 AM
    فعالیت فعلی: Modifying Post

یعنی ساعت تقریبا 5 صبح

هرشب بلا استثنا زحمت میکشه..
    همینه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم این انجمن تقریبا تنها جایی هست که مدیرا و کاربرا با عشق واردش میشن.

بابک عزیز از خوندن پست تون واقعا لذت بردم ... ممنون ...

برای آدمهایی مث من که اون سالها نبودن و خوندن این خاطرات چقدر زیباست

مهران جان هم که واقعا با جون و دل زحمت کشیده ... کاربران هم خیلی دوست دارند مهرانو و این نشون میده که چقدر شخصیت خوب ، مودب ، مهربانی داری مهران جان ... ))) ممنونتیم ای عزیز مهران .

در مورد اینکه گفتین با دیال آپ آهنگا رو آپلود میکردید ... واقعا نمیدونم چی باید بگم ... صبر کردن برای آپلود اونم با اون سرعت ... قبض تلفن آخر ماه .... آفرین دارین به مولا : )

قدر دان زحمت های شما هستیم ما کاربران این انجمن
    وقعا افرین .دیوونتیم رفیق.

ماشاالله این بشر انقدر متواضع و فروتنه که تو این 7-6 ماهه یه کلمه با من در این باره حرفی نزده بود !!
    بی‌شک اگه مهران نبود، بعید بود به این زودی‌ها انجمن موسیقی‌ای هم باشه ...
    تایید میشه از نوع خفنش.
    واقعا تواضعش مثال زدنی هست.
    پایدار باشید
    Last edited by m.prodigy; 01-02-2012 at 13:26.

19. 7 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •