تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 680 از 2365 اولاول ... 18058063067067667767867968068168268368469073078011801680 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,791 به 6,800 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید خان...
    jbl 963 تو دست و بالت پیدا نمیشه؟! با یه آمپ 4کانال یا 2کانال که بتونه راش بندازه...
    سلام
    نه صادق جان
    چرا فوكال رو بر نميداري،مفته به خدا.خيلي صداي صاف و با كيفيتي داره.بابا قدر بودنيد فروش شركتش اگر باشه 170 به بالاس.زنگ بزن بپرس.شركت جم 88058767چهار تا داشت دو تاش فروش رفته و فقط دوتاش مونده.
    ميتوني DLS 962 هم برداري.اينم معركه هستش.ريويوهاشم گذاشتم.
    آمپ هم CA 41 مچ ميشه با 962.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از راكفورد هم فقط يدونه 1692c مونده.همه رو بردن.نگيريد ميره ها.
    آمپ p4004 هم عاليه.4 86 وات ميده،داراي برگه Certification هست كه قدرت واقعي رو تست و تائيد كرده.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز کلا سمت سونی و ال جی نرو تو سیستم صوتی ماشین
    شفافیت میخای تو هیچ کدوم نیست
    هدیونیت کنوود صدای بم تری داره هدیونیت پایونیر صدای زیرتری داره
    اگه یو اس بی برات مهم این دو مدل و میتونی بگیری ولی یه سربرو سراغ کلاریون هدیونیتاش عالین ولی مثل الپاین میمونه پول اسمشو میخوره ولی کیفیتش از این برندهای تو بازار بهتر تو مایهای 200000 ومن فکر کنم یو اس بی خور داره اگه خواستی یکی هست داره من ازش میپورسم اخرن بار که پرسیدم یه مدل 170000 تومنی داشتی یو اس بی خور بود ولی قیافه نداره ساده هستن همشون
    ممنون دوست عزیز به خاطر راهنماییتون.

لطف می فرمایید و یه چند مدل پایونیر با کیفیت صدای خوب که به باندهام بخوره معرفی نمایید

داره خودمونی میشه aligolshani66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

7.ساب W10GTI MKII.ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام اقا حمید یه نظری هم در مورد این ها به ما میدی؟
    با اجازه آقا حمید. JBL 560 GTI و JBLW10MK2 که فوق العاده هستند و قیمتشونم بالاست فکرم نکنم 560GTI تو بازار باشه.البته اگه 13 سانتی میخوای 560GTI اگر هم 16.5 سانتی میخوای باید 660GTI بخری.سابم هر چی سایزش بزرگتر بشه بیس نرمتری میده.اگه میخوای برداری 12 یا 15 شو بردار.صداش بیشتر به کوبش تمایل داره البته هر دو رو با هم داره ولی یه آمپ خیلی قوی میخواد حداقل 700W رو 4OHMدر ضمن این ساب دو کویل 3OHM داره
    در ضمن شما قیمتو مشخص کن و نوعه صدایی که دوست داری تا دوستان راهنماییت کنند اینها که گفتی فاز قیمت وصداشون با هم خیلی تفاوت داره!اینم قیمت و مشخصات آن طرفه آب این 4 مدل:
    Last edited by aligolshani66; 31-01-2012 at 17:38.

6. 2 کاربر از aligolshani66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    میخواستم بدونم باند xplod gtx6941 خوبه یا نه چون می خوام دسته دو بخرم و اگه ممکنه قیمت نوش چنده
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

با اجازه آقا حمید. JBL 560 GTI و JBLW10MK2 که فوق العاده هستند و قیمتشونم بالاست فکرم نکنم 560GTI تو بازار باشه.البته اگه 13 سانتی میخوای 560GTI اگر هم 16.5 سانتی میخوای باید 660GTI بخری.سابم هر چی سایزش بزرگتر بشه بیس نرمتری میده.اگه میخوای برداری 12 یا 15 شو بردار.صداش بیشتر به کوبش تمایل داره البته هر دو رو با هم داره ولی یه آمپ خیلی قوی میخواد حداقل 700W رو 4OHMدر ضمن این ساب دو کویل 3OHM داره
    در ضمن شما قیمتو مشخص کن و نوعه صدایی که دوست داری تا دوستان راهنماییت کنند اینها که گفتی فاز قیمت وصداشون با هم خیلی تفاوت داره!اینم قیمت و مشخصات آن طرفه آب این 4 مدل:
    خیلی ممنون از شما.حداکثر هزینه ای که میتونم بکنم 3 میلیونه.و در مورد صدا من دوست دارم صدای خواننده جوری باشه که انگار بقل دسته خودم نشسته داره میخونه و اهنگ هم تمام صداها تفکیک و مشخص باشه.و در مورد ساب هم نمیخوام جوری باشه تمام ماشین بلرزه و خودت بندری بزنی.و انقدر هم نکوبه که مثلا بالا سرت نشستن دارن با پتک میزنن تو سرت.جوری باشه که یه ویبره نرم و کوبش خوبی داشته باشه.و هدفم از سیستم گذاشتن اینه که خودم موزیک گوش بدم و حال کنم نه واسه مردم بذارم. مثلا دوستم 2 تا ساب 308 گذاشته صندق.من وقتی میشینم تو ماشینش بعد یه ربع اهنگ گوش کردن با صدای بلند سرم درد میگره و استرس میگیرم. بیشتر هم اهنگ های بیس دار و ترنس گوش میدم با پاپ. خیلی ممنون.

9. این کاربر از persi-nersi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیلی ممنون از شما.حداکثر هزینه ای که میتونم بکنم 3 میلیونه.و در مورد صدا من دوست دارم صدای خواننده جوری باشه که انگار بقل دسته خودم نشسته داره میخونه و اهنگ هم تمام صداها تفکیک و مشخص باشه.و در مورد ساب هم نمیخوام جوری باشه تمام ماشین بلرزه و خودت بندری بزنی.و انقدر هم نکوبه که مثلا بالا سرت نشستن دارن با پتک میزنن تو سرت.جوری باشه که یه ویبره نرم و کوبش خوبی داشته باشه.و هدفم از سیستم گذاشتن اینه که خودم موزیک گوش بدم و حال کنم نه واسه مردم بذارم. مثلا دوستم 2 تا ساب 308 گذاشته صندق.من وقتی میشینم تو ماشینش بعد یه ربع اهنگ گوش کردن با صدای بلند سرم درد میگره و استرس میگیرم. بیشتر هم اهنگ های بیس دار و ترنس گوش میدم با پاپ. خیلی ممنون.
    با این خواسته هایی که داری و وضعیت موجود تو ایران، جز چنتا مارک محدود گزینه ای برا انتخاب نداری.
    مثل Dls,Clarion,Focal,Alpine,Infinity,Audiobahn
    البته بعضی هاشون کم پیدا و بعضیا کلا نایاب شدن و صد البته گرووووووووون!
    با 1.5 تومن میشه یک امپ 4 کانال خوب و یک امپ مونو خوب خرید.
    با 1.5 تومن بقیه هم میشه یک ساب خوب، یک جفت کامپننت خوب و یک جفت اسپیکر بیضی خوب(البته اگه ساب خوبی بخری بهتره جای اسپیکر بیضی شکل یک جفت کامپننت بخری) خرید.

11. این کاربر از Sound Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aligolshani66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلیقتون مثل خودمه!
    در مورد ساب به این گزینه ها رسیدم : JL 12W7AE / JBL W12GTi MkII / KICKER CVX124/ Hertz ML3000
    در مورد کامپوننت به این گزینه ها رسیدم : DLS Scandinavia 6.2 / Hertz MLK3PA/ JBL 660GTI
    در مورد آمپ برای کامپ به این گزینه ها رسیدم :
    Audison AV Quattro / Hertz HDP4 / Alpine PDX-F6
    درمورد آمپ برای ساب
    به این گزینه ها رسیدم : Audison AV UNO / Hertz HDP1 / Alpine PDX-M12
    در مورد هدیونیت
    به این گزینه ها رسیدم : Alpine 117 / Clarion CZ702 / Pioneer P88RS2
    البته هرتز و ادیسان تو ایران موجوده و آقای مقدم دوست آقا حمید و بنده وارد کنندش هست اما مابقیشو اطلاعی ندارم چون من اصفهانم و این چیزا اصلا اینجا وجود نداره!
    برای اطمینان میتونی به این سایت که معتبر ترین سایت تو زمینه محصولات صوتی تصویری هست یه سری بزنی.
    البته سری PRS پایونییر هم میتونی ببندی اما بیش از این حرفا در میاد و به نظرم اون بالایی ها که گفتم بهتره
    آقا حمید و بقیه دوستان حرفه ای هم نظر بدند ممکنه نظر بهتری داشته باشند اما نظر من رو اینهاست
    Last edited by aligolshani66; 31-01-2012 at 20:48.

13. 2 کاربر از aligolshani66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلیقتون مثل خودمه!
    در مورد ساب به این گزینه ها رسیدم : JL 12W7AE / JBL W12GTi MkII / KICKER CVX124/ Hertz ML3000
    در مورد کامپوننت به این گزینه ها رسیدم : DLS Scandinavia 6.2 / Hertz MLK3PA/ JBL 660GTI
    در مورد آمپ برای کامپ به این گزینه ها رسیدم :
    Audison AV Quattro / Hertz HDP4 / Alpine PDX-F6
    درمورد آمپ برای ساب
    به این گزینه ها رسیدم : Audison AV UNO / Hertz HDP1 / Alpine PDX-M12
    در مورد هدیونیت
    به این گزینه ها رسیدم : Alpine 117 / Clarion CZ702 / Pioneer P88RS2
    البته هرتز و ادیسان تو ایران موجوده و آقای مقدم دوست آقا حمید و بنده وارد کنندش هست اما مابقیشو اطلاعی ندارم چون من اصفهانم و این چیزا اصلا اینجا وجود نداره!
    برای اطمینان میتونی به این سایت که معتبر ترین سایت تو زمینه محصولات صوتی تصویری هست یه سری بزنی.
    البته سری PRS پایونییر هم میتونی ببندی اما بیش از این حرفا در میاد و به نظرم اون بالایی ها که گفتم بهتره
    آقا حمید و بقیه دوستان حرفه ای هم نظر بدند ممکنه نظر بهتری داشته باشند اما نظر من رو اینهاست
    خیلی ممنون.در مورد باند چی؟یعنی همون کامپ بذاریم کافیه؟برم از این هایی که شما گفتی یه نگاهی بندازم تو سایت. چندتاشون انتخاب کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با 3 میلیون شاید شاید بتونی 2 جفت 660 بخری...
    با توجه به سلیقتون
    دو جفت کامپ تایپ ایکس 177 در بدترین حالت و گرون ترین فروشنده 700
    امپ 4 کانال 500 (تحقیق) هرتز بسیااار مشکوکه امپی باشه که 100 وات روی 4 اهم بده
    ساب با توجه به سلیقتون تایپ اس الپاین (اگه حجم صداش کمه دوبل) ss ref R1 کیکر CVX ساب 12 بیشتر به سلیقتون جوره
    امپ از امپایی که hamidr15 گذاشتن میتونی به dls ها فکر بکنی یا سری zx کیکر
    تا اینجا تقریبا 2 تومن
    200 تا 300 برق اکسسوری نصب باکس ,کابل اصلی ترجیحا گیج 0
    برای پخش از الپاین هر کدوم رو دوست داشتی فقط خروجی کامل و 4 ولت باشن به همرا پرسسو h100 و کیت ایمپرینت پاپ استریو بسیااار گرون فروشه میتونی بگردی ارزونتر هم پیدا کنی
    تقریبا 3 میلیون با تلورانس 100 تومن

16. این کاربر از nani59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •