تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 98 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

hovoجان ممنون داداش! من از سالهاي قبل با اين فوروم آشنا بودم و از نظرات دوستان به خوبي در همه زمينه ها استفاده كرده ام. اما تا امروز عضو فوروم نبودم. چون حدود 1ماه ميشه كه اين tv رو خريدم و چون روي هر خريدي حساسيت زياد دارم از 2 ماه پيش بررسي رو شروع كرده بودم. انشالله بتونم بازم بيشتر از تجربيات و دانش دوستان خوب كل اين فوروم در همه زمينه ها استفاده كنم. بازم ممنون. راستي آپديت آخرو كه معرفي كردي چرا روي سايت سوني ايران نيست؟ از لينكي هم كه گذاشتي وارد نميشه.(cannot page ميده)

2. 3 کاربر از عكاس باشي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esteghla123l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بعد از دیروز تا حالا که آبدیت کردم و دوباره نزدیک به 3 ساعت نشستم و کالیبره کردم ....
    فکر کنم یا این دفعه آبدیتش کار ساز بوده یا بعد از این چندین بار کالیبره کردن دیگه توی کلیبره اوستا شدیم و کالیبره عالی شده
    امروز (پدرم) میگفت دیگه از بس این تلویزیون رو آبدیت کردی و کالیبره کرده بالا خره تصویر درست و حسابی ازش گرفتی عالی شده کیفتی که تا حالا داشتیم رو تو هیچ کدوم از آبدیتها و کالیبره های قبلی نداشتیم
    خلاصه خانواده ما که کلا از تصویر الان راضی ان

توصیه من اینه که حتما زمان زیادی برای کالیبره بزارید
    هر بار که میبینید تصویر نسبت به قبل بهتر شده همه تنظیمات رو بنویسید
    من تقریبا همه حالتهای ممکنه از ماکس تا مینیمم رو با همه گزینه ها امتحان کردم
    تست کنید مطمئن باشید نتیجه میده(حوصله کنید و تست کنید)
    دوست گلم حالا که به بهترین کیفیت رسیدی ممکنه اعداد نهایی و حالات مختلف همه ی مشخصات را قرار بدین تا بقیه هم استفاده کنند
    میدونم زمانبره یه خورده اما اگه این لطف رو کنی همگی ممنون میشم

4. 4 کاربر از esteghla123l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

hovoجان ممنون داداش! من از سالهاي قبل با اين فوروم آشنا بودم و از نظرات دوستان به خوبي در همه زمينه ها استفاده كرده ام. اما تا امروز عضو فوروم نبودم. چون حدود 1ماه ميشه كه اين tv رو خريدم و چون روي هر خريدي حساسيت زياد دارم از 2 ماه پيش بررسي رو شروع كرده بودم. انشالله بتونم بازم بيشتر از تجربيات و دانش دوستان خوب كل اين فوروم در همه زمينه ها استفاده كنم. بازم ممنون. راستي آپديت آخرو كه معرفي كردي چرا روي سايت سوني ايران نيست؟ از لينكي هم كه گذاشتي وارد نميشه.(cannot page ميده)
    دوست خوبم کلا سایت سونی ایران رو فراموش کن
    در مورد آبدیت هم شما این لینک رو کپی کن وارد ای دی ام کن همین خودش دانلود میکنه وارد ادرس برازر هم بکنی خودش شروع به دان میکنه نیازی به وارد شدن به صفحه ای نیست
    خواستی وارد سایت سونی بشی و خودش دان کنی این هم یه لینک دیگه از سایت سونی که باید ویندوز انتخاب کنی آسیا انتخاب کنی بعد وارد صفحه دیگه بشی تیک اگری بزاری وارد دانلود بشی و با همین لینک قبلی دانلود کنی دانلود کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست گلم حالا که به بهترین کیفیت رسیدی ممکنه اعداد نهایی و حالات مختلف همه ی مشخصات را قرار بدین تا بقیه هم استفاده کنند
    میدونم زمانبره یه خورده اما اگه این لطف رو کنی همگی ممنون میشم
    شما که خودت خوب میدونی استادی
    ولی کالیبره کردن خیلی خیلی بستگی داره به رنگ محیط رنگ دیوار نور پرده ارتفاع سقف نور اتاق سالن رنگ شیشه ها و..... کلا محیط ولی دو سه تا نکته هست که فکر کنم خیلی اساسی باشه به اونها رسیدم که یه رنگ مشکی خوب داره میده اونها رو چشم حتما تکست میکنم میزارم بزار تایپش کنم چشم به روی چشم
    البته خودم خوب میدونم این ته کالیبره نیست و باور دارم که میشه بهترش هم کرد

6. 4 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز این جریان کالیبره را برامون بگذار. مرسی

8. 2 کاربر از mani_505 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا چه جوري تو اين فوروم ميشه تشكر ثبت كرد؟ مي خوام از hovo تشكر كنم. فعلا" اينجوري تشكر مي كنم: ممنون

10. 3 کاربر از عكاس باشي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام
    اره همون چیزهای که گفتم مثل اینکه یه خطی در وسط روشنتر از قسمتهای دیگه صفحه است ولی این مورد در موقعه تحرک قابل تشخیص است ولی در چیزهای ثابت مثل عکس های داخل حافظه خو د tv به غیر از اون عکس متحرک که یه ابشارو نشان میده قابل تشخیص نیست وممنون میشم بگین حالت شاپ چیه وچه جوری رفع اش کنم
    باتشکر
    سلام
    بله همون حالات ودر عکس ثابت قابل تشخیص نیست ودر تصویر متحرک قابل تشخیص است
    ممنون میشم در مورد شاپ توضیح بدین میتونین بگین باکدوم شماره ها تماس بگیرم اگه شماره ای دارین برام بذارین
    حالت شاپ ( فروشگاه ) برای استفاده در فروشگاه های فروشنه تی وی برای تبلیغ تی وی مورد استفاده قرار مگیره و در یه قسمت برای مقایسه پیشرفت تکنواوژی تولید رنگ و کیفیت تصویر ، تصویر رو از وسط به دوقسمت تقسیم میکنه و حالت قدیم و جدید رو مقایسه میکنه و الی آخر ...
    برای این حالت باید بری در قسمت سیستم ستینگ و گزینه آخر رو بزنی و در قسمت انتخاب نوع استفاده حالت هوم یا خونگی رو انتخاب کنی .
    اگه نشد تواین قسمت هم یه تاپیک بزن شاید دوستان دیگه تجربه داشته باشن .

تلویزیون و سیستم های تصویری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شماره تلفنش هم روی برگه گارانتیش نوشته 6460 - 021
    زنگ بزن مشکلت رو بگو راهنماییت میکنه .

---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

آقا چه جوري تو اين فوروم ميشه تشكر ثبت كرد؟ مي خوام از hovo تشكر كنم. فعلا" اينجوري تشكر مي كنم: ممنون
    یه کم فعالیت کنی محدودیت هات از بین میره

12. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض آبدیت

من تی وی رو آبدیت کردم. از دوستان ممنونم همکاری میکنن.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با انتخاب دوتای اولی در بیشترین مقدار نور بسیار زیادی وارد پنل میشه و به طور کلی مشکی از دست میره ولی نور ها باعث میشن تا رنگ کاملا زنده بشه و سفید عالی به شما بده
    سومی حتما باید کمتر از 40 باشه تا مشکی عمق خودش رو پیدا کنه کمتر هم میتونه باشه جاهایی که مدام نور زیاد هست میتونید تا 20 هم کمش کنید
    اگه رنگ رو وارم انتخاب میکنید بعدا رنگ زنده لایو کلور رو آف کنید یا low بزارید باعث میشه تا رنگ واقعی باشه نه مثله ال جی ساختگی

دوتا گزینه آخر رو هر قدر کم و زیاد و پایین بالا کردم هیچ تفاوتی ندیدم امید وارم بعدا یاد بگیرم به چه درد میخورن
    Last edited by hovo; 03-02-2012 at 13:45. دليل: توضیح پست بعد

15. این کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض کالیبره با برداشت شخصی

max
    max
    30
    65
    0
    warm1
    30 برای تماشای فیلم - 70 بای تماشای فوتبال
    high
    high
    of
    auto
    advanced settings
    high
    high
    min
    of
    high
    low
    --------
    of
    of

ببخشید اگه مطلوب شما نبود

17. 4 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

برادرا توجه داشته باشید که اگر شبکه جدید اضافه بشه فقط روی همون کانالهایی که قبلا بوده شبکه جدید شناسایی و اضافه میشه و در صورت اضافه شدن کانال جدید ( آنتن جدید ) باید دستی سرچ کنید .

راستی این شبکه اسپانیاییه ( هیسپانیش ) روی شبکه دیجیتاله یا روی ماه ... واره ؟

یادمه یکی از دوستان پرسیده بود که وقتی پلاستیک روی تی وی رو کندم روشنایی تی وی کم شد .
    جوابش : مربوط به حسگر روشنایی هست و با برداشته شدن پلاستیک از روی حسگر عملکردش دقیق تر میشه و در نتیجه باتوجه به نور محیط تنظیم میشه .

19. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •