تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 78 از 89 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 881

نام تاپيک: آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )

  1. #771
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Sh4|)0w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ت ه ر الف نون
    پست ها
    215

    پيش فرض

    طرز تهیه ی دسر بنفی پای رو میخواستم
    مرسی

  2. #772
    کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    پست ها
    2,598

    پيش فرض سمبوسه کم کالری

    مواد لازم برای تهیه ی سمبوسه:

    نان لواش مخصوص سمبوسه ۵ تا ۶ عدد

    سویا نصف پیمانه

    تره و جعفری تازه نصف پیمانه

    پیاز سرخ شده ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری

    زردچوبه و نمک و فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم

    سیب زمینی یک پخته و له شده یک عدد

    طرز تهیه ی سمبوسه:

    سویا را در آب خیس می کنیم، پس از ۱۰ دقیقه آب آن را در آبکش گرفته و بدون روغن کمی در تابه تفت می دهیم و در همین هنگام پیاز سرخ شده، نمک و فلفل و زردچوبه، تره و جعفری خرد شده و سیب زمینی له شده را به آن اضافه می کنیم. نان ها را به سه قسمت عمودی تقسیم می کنیم تا به شکل نوار های بلند درآید. درون نان ها را از مواد سمبوسه پر می کنیم و آن را به شکل مثلث می پیچیم. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم می کنیم. کف سینی فر را با قلم مو روغن مالیده و سمبوسه ها را در آن می چینیم، روی سمبوسه ها را هم با قلم مو روغن می مالیم و درون فر می گذاریم تا دو طرف آن طلایی شود. ( هر طرف ۶-۷ زمان لازم دارد. ) این سمبوسه ها را می توانید با سس تند یا سس چیلی سرو کنید.

  3. #773
    داره خودمونی میشه setare.paria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    پست ها
    43

    پيش فرض


  4. این کاربر از setare.paria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  5. #774
    کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    پست ها
    2,598

    پيش فرض کتلت کودکانه

    بچه ها عاشق غذاهای فرم‌دار هستند. کتلت هم یکی از این غذاهاست که به خاطر داشتن ترکیب کاملی از مواد غذایی یک غذای کامل محسوب می‌شود. ترکیب گوشت، پیاز، آرد گندم، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ کتلت را تبدیل به غذایی می‌کند که تقریبا تمام گروه‌ها در آن حضور دارند. این غذای سالم و پر انرژی را می‌توانید به شکل ساندویچ همراه با بچه‌ها به مدرسه بفرستید.

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده: 400 گرم
    سیب‌زمینی پخته: 350 گرم
    پیاز رنده شده: یک سوم لیوان
    آرد سوخاری: نصف لیوان
    آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری
    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
    تخم‌مرغ: 2 عدد کوچک



    روش تهیه:

    ابتدا سیب زمینی‌های پخته را با رنده ریز رنده می‌کنیم. تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا همه با هم خوب مخلوط شوند. سپس مایه کتلت را به مدت یک تا 2 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد و به دست نچسبد. بهتر است کتلت‌ها را خیلی کوچک درست کنیم و برای فرم دادن آن‌ها در دست از دستکش استفاده كنيم. مایه را به شکل بیضی‌های کوچک آماده کرده و در روغن داغ و فراوان سرخ می‌کنیم. برای تزئین این کتلت‌های کوچک از پوره سیب‌زمینی و گوجه فرنگی استفاده می‌کنیم.

  6. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #775
    داره خودمونی میشه setare.paria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    پست ها
    43

    پيش فرض

    طرز تهیه حمص لبنانی

    مواد لازم برای 6 نفر:

    نخود=500گرم

    روغن كنجد=1لیوان

    سیر=1بوته

    نمك=بقدر كافی

    لیمو ترش=2عدد

    زیتون سیاه=مقداری

    پاپریكا(یا فلفل قرمز كوبیده)=2/1 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:

    نخود را چند ساعت قبل خیس كرده،پوست می گیریم اگر فرصت نبود،ابتدا نخود را پخته،بعد پوست آنرا می گیریم.

    نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یك بوته سیر پوست كنده و نصف قاشق نمك كاملا می پزیم و بلافاصله از چرخ مخصوص پوره رد می كنیم.

    نخود باید طوری پخته باشد كه پس از چرخ كردن، هیچ زبری نداشته باشد.

    روغن كنجد را كم كم داخل پوره نخود می ریزیم و به هم می زنیم تا روغن كاملا جذب نخود شود.

    آب یك عدد لیمو را می گیریم و با پوره مخلوط می كنیم.

    مخلوط را می چشیم و نمك آن را اندازه می كنیم.

    حمص بدست آمده را در یك ظرف گود بلورین می ریزیم، رویش را با پشت قاشق صاف می كنیم و فلفل قرمز را روی آن می پاشیم.

    یك دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه می بریم. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حمص را تزئین می كنیم.

    بقیه زیتونها را در ظرف جداگانه ای می ریزیم و سر میز می بریم

  8. این کاربر از setare.paria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #776
    آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    پست ها
    1,881

    پيش فرض

    دوستان كسي ميدونه nutmeg دقيقا چي هست ؟
    در بعضي جاها نوشته جوز ، بعضي جاها جوز هندي (كه البته Hindi nutmeg هم به جوز هندي ميگن) و بعضي جاها گردو و گردو بايا
    حالا مي خوام بدونم دقيقا چي هست چون ميخوام استفاده كنم و نمي دونم چي و از كجا بخرم :دي

  10. #777
    داره خودمونی میشه setare.paria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    پست ها
    43

    پيش فرض

    جواب شما در قسمت خواص خوراکیها صفحه 42

    forum.p30world.com/showpost.php?p=392976

    Marichka کاملا توضیح دادن

  11. #778
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    پست ها
    73

    پيش فرض

    یه پیش غذای ساده و ارزون سراغ دارم در حد تیم ملی :
    قارچ رو با کره تفت بدین و بعدش یه خورده فلفل سیاه با آبلیمو بهش بزنین واقعا آدم رو میبره فضا ، خیلی حال میده مخصوصا تو دوران مجردی که نمیدونی شام چی درست کنی.

  12. #779
    پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل
    پست ها
    742

    پيش فرض

    دوستان كسي ميدونه nutmeg دقيقا چي هست ؟
    در بعضي جاها نوشته جوز ، بعضي جاها جوز هندي (كه البته Hindi nutmeg هم به جوز هندي ميگن) و بعضي جاها گردو و گردو بايا
    حالا مي خوام بدونم دقيقا چي هست چون ميخوام استفاده كنم و نمي دونم چي و از كجا بخرم :دي
    nutmeg همون جوز هندیه (هسته ی یه نوع میوه است)گردو هم میشه wulnut. پودرشو از سوپر مارکت میتونی بگیری البته اگه تازه شو بگیری خودت هر وقت خواستی پودر کنی بهتره شبیه گردو ـه تو بعضی میوه فروشیا میفروشن
    اینم عکس

  13. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  14. #780
    پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها
    پست ها
    584

    پيش فرض ریزه کاری های انجماد

    ریزه کاری های انجماد
    انجماد یکی از روش های مناسب و متداول برای نگهداری موادغذایی به ویژه با منشأ دامی نظیر گوشت، ماهی، مرغ، میگو و غیره است. در بعضی موارد، تخم مرغ و لبنیات را نیز برای نگهداری طولانی تر می توان منجمد نمود.
    انجماد غذا را استریلیزه (عاری از میکروب یا ضدعفونی) نمی کند بلکه سرمای زیاد فقط رشد میکروارگانیسم ها (ریزاندامگان) را متوقف کرده و سرعت تغییراتی که کیفیت موادغذایی را کاهش داده یا موجب فساد غذا می شوند را کند می کند. کیفیت و سلامت محصول نهایی به رعایت بهداشت در کلیه مراحل قبل و بعداز انجماد بستگی دارد. انجماد بر روی بافت، رنگ، میزان آب و طعم غذاها تاثیر می گذارد بنابراین باید از موادغذایی دارای کیفیت خوب برای انجماد استفاده نمود.
    لازم است برای حفظ کیفیت موادغذایی منجمد شده موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:
    ۱) موادغذایی را باید در پاکت های مخصوص فریزر قرار داده، کاملا هوای آن را تخلیه نموده و سپس به سرعت آن ها را در فریزر با دمای ۱۸- درجه سانتی گراد منجمد نمایید.
    ۲) مقدار زیاد موادغذایی را یکدفعه منجمد نکنید زیرا سرعت انجماد کاهش یافته و موجب تخریب بافت موادغذایی می شود. موادغذایی باید به میزانی باشد که طی ۲۴ ساعت منجمد شود؛ این مقدار معمولا ۱.۵- ۱- کیلوگرم غذا برای هر فوت مکعب فضای فریزر می باشد.
    ۳) وقتی غذا منجمد می شود آن را تا زمان مصرف در دمای فریزر نگهداری نمایید. حتی تغییرات جزئی دما موجب انجمادزدایی آهسته موادغذایی شده و بافت آن را تخریب می کند.
    ۴) موادغذایی منجمد نشده را روی موادغذایی منجمد قرار ندهید زیرا موجب انجماد زدایی مواد داخل فریزر می شوند.
    ۵) بسته های موادغذایی را به گونه ای در فریزر بچینید که هوا به راحتی در اطراف آن ها جریان یابد.
    ۶) موادغذایی با منشأ دامی برای رشد میکروارگانیسم های مولد بیماری بسیار آمادگی دارند بنابراین هنگام آماده سازی، بسته بندی و استفاده از آن ها باید بسیار دقت شود. هیچ وقت آن ها را بیش از دو ساعت در دمای اتاق قرار ندهید و در صورتی که موادغذایی را به صورت منجمد خریداری نموده اید حداکثر با فاصله یک ساعت از زمان خرید به فریزر منتقل نمایید. همچنین برای آماده سازی موادغذایی برای انجماد، از تمیزی سطوح و ابزار مورد استفاده اطمینان حاصل نمایید.
    ۷) موادغذایی منجمد را پس از انجمادزدایی سریعا مصرف نمایید و از انجماد و رفع انجماد مکرر آن ها خودداری نمایید.
    ۸) برای عملکرد بهتر فریزر، از وارد نمودن موادغذایی مرطوب بدون پوشش مناسب یا بسته هایی که سطح آن ها خیس می باشد به داخل فریزر خودداری نمایید.
    ● بسته بندی مناسب برای مواد غذایی:
    قبل از آماده سازی غذا برای انجماد، لوازم بسته بندی را آماده نمایید. این مواد باید مقاوم در برابر رطوبت، بادوام و برای بسته بندی راحت باشند، همچنین در دماهای پایین حالت شکننده پیدا نکنند. پاکت های فریزر و کاغذهای آلومینیومی مناسب هستند ولی این کاغذها (فویل) براحتی پاره می شوند. اگر بتوانیم هوا را به میزان کافی خارج نماییم، ظروف مخصوص فریزر نیز مناسب هستند. فراموش نکنید که تمام مواد غذایی بسته بندی شده برای نگهداری در فریزر را برچسب بزنید.
    ▪ گوشت:
    فقط گوشت با کیفیت را منجمد نمایید. گوشت های فرآوری شده برای مدت کوتاه تری قابل نگهداری هستند (۳-۱ماه).
    الف) خنک کردن و رسیدن گوشت:
    گوشت لاشه های تازه کشتار شده یا قطعات بزرگ گوشت باید طی ۲۴ ساعت به دمای کمتر از ۴ درجه سانتی گراد برسند تا فاسد و ترشیده نشوند. گوشت باید در دمای ۴-۰ درجه سانتی گراد خنک شود. احشا و اندرونه های دامی (جگر، دل) را می توان بلافاصله پس از خنک شدن بسته بندی و منجمد نمود. گوشت گوساله یا بره را بعد از گذشت ۲۴ ساعت از کشتار می توان به قطعات کوچک تقسیم نمود و پس از بسته بندی در فریزر منجمد نمود. گوشت تازه کشتار شده که از قصابی خریداری می شود پس از شستشو و نگهداری به مدت دست کم ۲۴ساعت در یخچال برای منجمد نمودن آماده است.
    ب) برش گوشت:
    بسته به نوع استفاده، گوشت را می توان به اندازه های مختلف برش داد و یا چرخ نمود و بعد منجمد کرد.
    ج) بسته بندی:
    باید از پاکت های مخصوص فریزر برای بسته بندی گوشت استفاده نمود. گوشت هایی که به صورت بسته بندی خریداری می شوند باید در پاکت های فریزر جدید مجدد بسته بندی شوند زیرا پلاستیک های بسته بندی آن ها برای انجمادمناسب نیستند. گوشت را باید در اندازه هایی که برای یک وعده مصرف مناسب است بسته بندی نمود و تا آنجایی که امکان دارد استخوان ها را جدا نمود زیرا فضای زیادی را اشغال می کنند.
    ▪ ماکیان و پرندگان شکاری
    ـ ماکیان:
    فقط گوشتهای تازه و با کیفیت ماکیان را برای انجماد انتخاب کنید. آن ها را به اندازه مصرف یک وعده در پاکت های مخصوص فریزر بسته بندی نموده و هوای بسته بندی را کاملا خارج نمایید. اگر ماکیان را به صورت بسته بندی خریداری نموده اید آن ها را مجددا در یک بسته فریزر جدید قرار دهید. هنگام بسته بندی آن ها را به هم بفشارید تا هوای میان آن ها کاملا خارج شود و فضای کمتری در فریزر اشغال نماید. بعد از بسته بندی در آن ها را ببندید روی آن ها را برچسب بزنید و بلافاصله منجمد نمایید. ماکیانی که به صورت بسته بندی شده و منجمد خریداری می شوند باید دارای برچسب حاوی کد بهداشتی بهره برداری دامپزشکی، نام و نوع فرآورده، نام و نشانی کشتارگاه، تاریخ تولید و انقضا مصرف و شرایط نگهداری، باشند.
    داخل شکم پرندگان شکاری (بلدرچین، قرقاول، غاز و اردک) را باید بلافاصله پس از شکار تمیز نمود و پس از پرکنی و شستشوی آن ها مطابق دستورالعمل ماکیان منجمد نمود. چربی اضافی ماکیان باید گرفته شود تا از فساد زودرس آن ها جلوگیری شود.
    هیچ وقت ماکیان را به صورت شکم پر (مواد مخصوصی که به منظور پخت در داخل شکم ماکیان قرار می دهند) در فریزر قرار ندهید زیرا در طی زمان انجماد یا انجمادزدایی، باکتری هایی که بیماری های ناشی از غذا را ایجاد می کنند به راحتی می توانند در مواد داخل شکم ماکیان رشد کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •