تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: چرا یکی منو کمک نمیکنه اخه

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اقا فرشید سلام اقا من اخرش یه لپ تاپ سونی خریدم با گارانتی رسمی ایران رهجو به قیمت 2 میلیون و 600 مدل F236 با این کانفیگ
    cpu core i7 2760QM
    H.D.D 640
    Ram 8GIG
    Full HD HDMI 3D Suport
    3 سال گارانتی رهجو
    Graphic 540M 1 GIG
    Blu Ray
    نظر شما چیه این مدل رو تازه وارد کرده تا حالا هم تو هیچ سایتی ازش تدیدم جز رهجو چی فکر میکردم و در سر داشتم چی شد گفتم تا 1900 هزینه کنم فوقش کشید برای 2 میلیون و 600 مرسی اگه نظرتون رو بدین هم شما و هم همه دوستان عزیزم ممنون.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اقا فرشید سلام اقا من اخرش یه لپ تاپ سونی خریدم با گارانتی رسمی ایران رهجو به قیمت 2 میلیون و 600 مدل F236 با این کانفیگ
    cpu core i7 2760QM
    H.D.D 640
    Ram 8GIG
    Full HD HDMI 3D Suport
    3 سال گارانتی رهجو
    Graphic 540M 1 GIG
    Blu Ray
    نظر شما چیه این مدل رو تازه وارد کرده تا حالا هم تو هیچ سایتی ازش تدیدم جز رهجو چی فکر میکردم و در سر داشتم چی شد گفتم تا 1900 هزینه کنم فوقش کشید برای 2 میلیون و 600 مرسی اگه نظرتون رو بدین هم شما و هم همه دوستان عزیزم ممنون.
    لپ تاپ خوبی بنظرمیاد
    چند تا عکس ازش بزار
    مشکلی توش نمیبینم جز گرافیکش که شما هم گفتید برای بازی نمیخواد
    باب فیلم دیدنه ها!!!
    جات بودم یه اینترنت پر سرعت میگرفتم تمام فیلم های تبلیغاتی تمام شرکت ها رو دانلود میکردم
    پسر محرکس! 1080p اونم با صدای دالبی سینما خانگی تازه اونم surrounding
    دوسته عزیز بهت تبریک میگم..خوشم میاد تعصب داری رو سونی
    واقع چیز محرکه ای هستش شاید پول زیاد بایتش داده باشی ولی چیز توپی خریدی
    3d رو حتما باید با عینکش ببینی ؟؟؟ چند تا عکس از همش بزار ببینیم
    نوشته 3 سال گارانتی وی نگران نباش تا 7 8 10 سال بدون هیچ مشکلی برات کار میده
    باتری شو بزار خوب شارژ بشه...تا یکی دوماه اصلا فشار بهش نیار(منظورم این نیست زیاد باهاش کار نکن)منظورم اینه performance سنگین روش اجرا نکن تا خمیر سیلیکون پردازنده و همینطور قطعات خوب آب بندی بشن که به مشکل بر نخوری
    در ضمن دیسک خش دارم نزار توش
    چیز خاص دیگه ای نیست
    سوالی بود در خدمتیم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام داداش مرسی ممنون والا امروز شنبه باید برم تحویلش بگشرم الانم ساعت 6 صبحه دارم برات پسان میزارم تشکر فراوان ازت چشم عکس میگیرم میزارم براتون من تو لپ تاپ کلا وارد نیستم رو کمک شماها حساب کردم اره خودمم اعتقاد خاصی رو اب بندی دارم من فکر کردم فقط کرمانشاهیا میگن اب بندی و اینا مامانم میگه تا 1 ماه روزی نیم ساعت باش کار کن تا اب بندی بشه 10 سال برات کار میکنه. در مورد دیسک خش دار هم چشم اصلا نمیزارم.بازم ممنون ازت بابت همه کمکهات بعدا کلی سوال ازت دارم.

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام داداش مرسی ممنون والا امروز شنبه باید برم تحویلش بگشرم الانم ساعت 6 صبحه دارم برات پسان میزارم تشکر فراوان ازت چشم عکس میگیرم میزارم براتون من تو لپ تاپ کلا وارد نیستم رو کمک شماها حساب کردم اره خودمم اعتقاد خاصی رو اب بندی دارم من فکر کردم فقط کرمانشاهیا میگن اب بندی و اینا مامانم میگه تا 1 ماه روزی نیم ساعت باش کار کن تا اب بندی بشه 10 سال برات کار میکنه. در مورد دیسک خش دار هم چشم اصلا نمیزارم.بازم ممنون ازت بابت همه کمکهات بعدا کلی سوال ازت دارم.
    من که گفتم کم کار کردن نه
    اتفاقا باید اولاش زیاد باهاش کار کنی یا همینجوری یه فیلمی یه چیزی بزار زیرشم خنک کننده بزار تا گرما خارج بشه وسینک و خمیر سیلیکون خوب انعطاف پذیری خودشو بدست بیاره

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام کمک سریع و فوری میخوام من چه طور میتونم یه بکاپ از ویندوزش بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟چون خواست خیر سرش یارو یه ادم نفهمی بود درایو برام درست کنه کل درایوام فقط شد یکی اونم درایو C نوشته 640 گیگ فضای خالی ویندوزم رو همون درایو لعنتیه من چه غلطی کنم الان دارم دیوونه میشم ایا میشه پارتیشن بندی کنم ویندوز ا.رجینال لعنتیش نپره چیکار کنم کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککک رووااااااانی شدم.فقط طرز بکاپ گرفتن تو رو خدا زوددددددددددد مرسی از همتون.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام کمک سریع و فوری میخوام من چه طور میتونم یه بکاپ از ویندوزش بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟چون خواست خیر سرش یارو یه ادم نفهمی بود درایو برام درست کنه کل درایوام فقط شد یکی اونم درایو C نوشته 640 گیگ فضای خالی ویندوزم رو همون درایو لعنتیه من چه غلطی کنم الان دارم دیوونه میشم ایا میشه پارتیشن بندی کنم ویندوز ا.رجینال لعنتیش نپره چیکار کنم کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککککککککک رووااااااانی شدم.فقط طرز بکاپ گرفتن تو رو خدا زوددددددددددد مرسی از همتون.
    جای این سوال اینجا نیست عزیز
    اینجا تالار مشاوره هست وشما جوابتون رو از تاپیک برای مشاوره گرفتید

بسته شد

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •