تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 381 از 1185 اولاول ... 281331371377378379380381382383384385391431481881 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,801 به 3,810 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا ما پیش رفیقت اون پیرمرد با انصاف رفتیم. دوبل ویسکی رو بهم نداد گفت نمیتونم از ویترین در بیارم سخته.
    نهایتا یه دلار و یه insuction ازش خریدم اومدم خونه.
    پور انهوم-ازارو-ورساچه هم جزو کارای اصلش بودن که دو تای اولی رو 45-50 گفت ولی ورساچه رو 75 گفت.
    باقی کاراشم تمام قلاب بودن اکثرا .ویترینشم انقدر بهم ریخته بود که هیچی ازش نمیتونست دربیاره.
    ولی فکر کنم ازارو واسه خرید ازش بد نباشه.البته تستشون نکردم.
    میخواستم نظر شما رو بپرسم.
    پورانهم و آزارو رو خیلی خوب میده...میگم خب خودت ویسکی رو بر میداشتی اون بنده خدا سنی ازش گذاشته دیگه جون این کارار و نداره...برا همینم انقد ویترینشو مغازه اش بهم ریخته است...میخواستی باید خودت بر میداشتی...از دلار خوشت میاد؟من اون دفعه بو کردم دیدم خیلی دیگه شابدول عظیمیه...به نظرم وان من شو رو ازش میگرفتی خیلی بهتر میبود...داره 12 تومن میده خیبی خوب میده

2. 5 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1 قیمت

پورانهم و آزارو رو خیلی خوب میده...میگم خب خودت ویسکی رو بر میداشتی اون بنده خدا سنی ازش گذاشته دیگه جون این کارار و نداره...برا همینم انقد ویترینشو مغازه اش بهم ریخته است...میخواستی باید خودت بر میداشتی...از دلار خوشت میاد؟من اون دفعه بو کردم دیدم خیلی دیگه شابدول عظیمیه...به نظرم وان من شو رو ازش میگرفتی خیلی بهتر میبود...داره 12 تومن میده خیبی خوب میده

,والا من خودم یه مغازه سمت نظام اباد بلدم که قیمتاش خیلی مفته حتی از این پیرمرده هم ارزونتر میده.
    ولی بدبختی اینه که کارای شاخ نمیاره و نهایتا 20 تومن.ادکلنایی در حد شالیز و مکسی و بست و رویال و کوبیسم و کارای اجمل و .........
    یه ادکلنی هم داره به اسم کروژن که اکبنده میگفت 18 تومن گفتم بوش چیه؟
    گفت بوی چوب سوخته میده و کیفیتشم عالیه .خودمم بهش گفتم یعنی مثلا بوی لالیک میده؟ گفت دقیقا . اما راستش اصلا تا حالا بوی لالیک هم به دماغم نخورده بیبینم چطوریه.
    نمیدونم این بو رو تو اتوبوسی جایی ملت تحمل میکنن یا ضایس به نظرتون؟
    البته ادکلنایی که در این حد میده شاید بیرون تا 3 برابر گرونتر بدن.خودشم همینو میگه.

4. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

,والا من خودم یه مغازه سمت نظام اباد بلدم که قیمتاش خیلی مفته حتی از این پیرمرده هم ارزونتر میده.
    ولی بدبختی اینه که کارای شاخ نمیاره و نهایتا 20 تومن.ادکلنایی در حد شالیز و مکسی و بست و رویال و کوبیسم و کارای اجمل و .........
    یه ادکلنی هم داره به اسم کروژن که اکبنده میگفت 18 تومن گفتم بوش چیه؟
    گفت بوی چوب سوخته میده و کیفیتشم عالیه .خودمم بهش گفتم یعنی مثلا بوی لالیک میده؟ گفت دقیقا . اما راستش اصلا تا حالا بوی لالیک هم به دماغم نخورده بیبینم چطوریه.
    نمیدونم این بو رو تو اتوبوسی جایی ملت تحمل میکنن یا ضایس به نظرتون؟
    البته ادکلنایی که در این حد میده شاید بیرون تا 3 برابر گرونتر بدن.خودشم همینو میگه.

اگه بویه لالیک میده من بوش کردم.دقیقا مثله کپی لالیکه ریوست.قیمتش هم 16 تومن بود.

بویه لالیک هم قطعا خورده به دماغت.چون اینقدر زیاد شده که زن ها و دختر ها میخرن میزن.دیگه شورش رو در

آوردن.

6. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگه بویه لالیک میده من بوش کردم.دقیقا مثله کپی لالیکه ریوست.قیمتش هم 16 تومن بود.

بویه لالیک هم قطعا خورده به دماغت.چون اینقدر زیاد شده که زن ها و دختر ها میخرن میزن.دیگه شورش رو در

آوردن.
    وای نه! بازم نویر این دفعه از نوع لالیکش
    مردم ایران وقتی یک ادکلن افتاد رو دور تا پدر و مادر اون ادکلن رو نیارن جلوی چشمش ول نمیکنن پس when عزیز مطمئن باش بوش به دماغت آشناست و خودت خبر نداری
    Last edited by f.t.g; 27-01-2012 at 11:47.

8. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

8 عجب

پس با این وضع بهتره بگیم
    rooomantic..............boombastic................ ......helifantastic.......................rooooooo ooooooomantic.............boom ................booombasic ...................helifantastic.................. ........rooooooooomantic

10. 2 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام کسی قیمت این دو تا عطر رو می دونه بهم کادو دادن الان یافتمشون

البته این و قبلا دادن فک کنم discount شده

@f.t.g آقای پیکی اومدن؟

12. 3 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینهمه پول بدی بعد هرکی بهت میرسه بگه خربزه خوردی؟ ضایست دیگه
    نه اینطور نیست..امپریال کرید نوت میوه و خصوصا هندونه داره...من هرموقع تستش کردم خانم ها عاشق بوش شدن...بعیده کسی بوش رو دوست نداشته باشه...خیلی هم با کلاس هست به نظر من...
    آونتوس هم که جای خود داره...آناناسی هست ولی فوق العاده خوشبو هستش و خانم ها براش میمیرن..

14. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

@f.t.g آقای پیکی اومدن؟
    قبلا کارهایه رمی مارکوییس حدود 10-12 تومن بود.الان فکر کنم 15 تومن شده باشه.پخش بویه خوبی داره ولی

خیلی چیپه.

اون اتیمو هم قبلا حدود 70 تومن بوده.الان معلوم نیست چقدر شده باشه.

16. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه اینطور نیست..امپریال کرید نوت میوه و خصوصا هندونه داره...من هرموقع تستش کردم خانم ها عاشق بوش شدن...بعیده کسی بوش رو دوست نداشته باشه...خیلی هم با کلاس هست به نظر من...
    آونتوس هم که جای خود داره...آناناسی هست ولی فوق العاده خوشبو هستش و خانم ها براش میمیرن..
    منم همینو میگم. حیف هست که بوی پولو بلو رو چون کسی گفته بوی خربزه میده آدم ببره زیر سوال
    همانطور هم که میدانید ادکلن chic بسیار بوی خوبی داره و همه عاشقش هستد و کلی هم طرفدار داره در همین حال بوی خیار هم میده. پس چون کمی بوی میوه حس میشه در ادکلن دلیل بر این نیست که بوی بدی داشته باشه. قرار نیست که همه بو های خوب گرم و تند و سنگین و چوبی باشن

18. 7 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

@f.t.g آقای پیکی اومدن؟
    به به چه زود تشریف آوردنس احتمالا تا یک ساعت دیگه دمه در خونمون هست دیگه
    من عاشق این آقا پیکی ها هستم که زود ادکلن ها رو میرسونن به دست مشتری
    احتمالا چون از کمپانی اصلی سفرش دادین آقا پیکی هاشون اینقدر خوبن و تو کارشون سریع

20. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •