این Hp dv6 6160 قیمتش چنده ؟
این Hp dv6 6160 قیمتش چنده ؟
الان که خیلی ...... ( هرچی کرم فروشنده باشه ) ...
ولی من خریدم 1,150,000 قیمتشم همینه .....
دلار داره میاد پایین جنس ها هم کم کم فکر کنم به قیمت قبلش و حتی ارزون تر در بیاد ... چون اون موقع که من گرفتم دلارش هم گرون تر از الان بود و خود HP هم ارزونش کرده ....
راستی این مشخصات اون کانفیگی هست که من دارم ...
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2430M 2.4GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
Last edited by bejanyar; 26-01-2012 at 14:07.
همون لبتاب دل کانفیگ که گفتی رو بگیر دوست عزیز.
خیلی وقته طرفدار دل هستم و خدارو شکر تاحالا خرابی نداشتم
به نظر منم دل نگیر.مخصوصا این سری inspiron . که خیلی ها گرفتن و ناراضی بودن.
این hp که دوستمون معرفی کرد کارت گرافیک فوق العاده ای داره . قیمت اینا رو کی داره ؟
HP Pavilion dv6-6170TX
Processor and Chipset Intel Core i7-2670QM (2.2GHz, with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Technology up to 3.1GHz) Operating System Windows 7 Home Premium System Memory 4GB 1333MHz DDR3 Video & Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6490M (1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VRAM) Storage 640GB Optical Drive SuperMulti 8X DVD-R/RW with Double Layer Support Connectivity Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Support, 802.11b/g/n WLAN, Bluetooth Audio Dolby Home Theatre, Integrated [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Speakers I/O Ports Multi-Format Digital Media Card Reader for SD cards & MMC Miscellaneous HP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HD Webcam with Integrated Digital Microphone
HP Pavilion dv6-6171TX
Processor and Chipset Intel Core i7-2670QM (2.2GHz with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Technology up to 3.1GHz) Operating System Windows 7 Home Premium System Memory 4GB 1333MHz DDR3 Video & Display [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6770M (1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VRAM) Storage 750GB Optical Drive SuperMulti 8X DVD-R/RW with Double Layer Support Connectivity Intel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Support, 802.11b/g/n WLAN, Bluetooth Audio Dolby Home Theatre, Integrated [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Speakers I/O Ports
- 2 x Super Speed USB3.0
- Multi-Format Digital Media Card Reader for SD cards & MMC
Miscellaneous HP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HD Webcam with Integrated Digital Micro
HP Pavilion DV6t
قیمت جهانی هنگام عرضه
قیمت جهانی پایه
۸۵۰ هزار تومان
600 هزار تومان
پردازنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i5-2410M, 2.3 GHz حافظه ۶GB, 1333 MHz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارد ۶۴۰GB 5400rpm چیپ ست Intel HM67 گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] HD 6490M + Intel HD 3000 سیستم عامل Windows 7 Home Premium صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ وزن ۲۵۷۰ گرم با باتری گروه متوسط
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)