سلام
صحبت های دوستمان senaps را در مجموع تایید میکنم.
متاسفانه خودم هم با دانشجویان زیادی سروکار داشتم که با نمره بالا دروس "ساختمان داده ها" و "شی گرایی" را پاس کرده اند ولی نمیدانم چه بگویم یا بنویسم ... ! ولی ... در ارتباطی که داشتم به نظرم صفر دادن به این عزیزان در این دروس, جفای به عدد مظلوم صفر است...
شخصا با ++C و هم با #C و VB6 خوانده شان سرورکار داشتم, همه از دم این مشکل را دارند.
بنظرم من این مشکل #C یا ++C یا VB و... نیست این مشکل دانشگاه های ما (حداقل در رشته نرم افزار) است.
مفاهیم شی گرایی وابسته به یک زبان برنامه نویسی خاص نیست, تمام مفاهیم بنیادین شی گرایی در #C هم وجود دارد و به همان اندازه ++C قابلیت آموزش صحیح و شفاف را دارد.
(((
ولی قبول دارم که محیط زیبا گرافیکی #C جای فرار بیشتری برای عدم آموزش شی گرایی و تلف کردن وقت با گذاشتن چند دکمه بی ارزش و... میدهد
فرار بدلیل اینکه هم خود استاد در درک صحیح این مفاهیم مشکل دارد و از سوال پیش شدن حراس دارد
و هم خود دانشجو راحت طلب, آموزش مسائل سطحی و بی ارزش و ساده را ترجیح داده و چنین استادی را استاد خوب فرض میکند
)))
مشکل از اساتید و دانشجوبان است.
استادهایی که خودشان هیچ تسلطی به مفاهیم ندارند و دانشجویانی که بیش از تحصیل علم علاقه به تحصیل مدرک دارند (حال هر طوری که ممکن باشد) خروجی اش همین است که مشاهده میکنید.
شخصاْ شاهد بودم که استاد ++C کلمه const و define# را کاملاْ جابجا توضیح میداد و همچنین در کاربرد virtual در موارد متعدد و یک خط در میان اشتباه میکرد و... همچین فردی چطور میخواهد مفاهیم زیبا , قاطع و ناب برنامه نویسی را انتقال با تعلیم دهد؟
یا دانشجویی که تمام فکر و ذکرش قبولی و شرکت در رشته ای است که بتواند به راحتی مدرکش را بگیرید و اصلاْ هم علاقه برایش معنی و مفهومی ندارد!
... بهتر است تا طولانی نشده ترمز کنم!
شب خوش