تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 280

نام تاپيک: آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    صحبت های دوستمان senaps را در مجموع تایید میکنم.
    متاسفانه خودم هم با دانشجویان زیادی سروکار داشتم که با نمره بالا دروس "ساختمان داده ها" و "شی گرایی" را پاس کرده اند ولی نمیدانم چه بگویم یا بنویسم ... ! ولی ... در ارتباطی که داشتم به نظرم صفر دادن به این عزیزان در این دروس, جفای به عدد مظلوم صفر است...

شخصا با ++C و هم با #C و VB6 خوانده شان سرورکار داشتم, همه از دم این مشکل را دارند.
    بنظرم من این مشکل #C یا ++C یا VB و... نیست این مشکل دانشگاه های ما (حداقل در رشته نرم افزار) است.

مفاهیم شی گرایی وابسته به یک زبان برنامه نویسی خاص نیست, تمام مفاهیم بنیادین شی گرایی در #C هم وجود دارد و به همان اندازه ++C قابلیت آموزش صحیح و شفاف را دارد.
    (((
    ولی قبول دارم که محیط زیبا گرافیکی #C جای فرار بیشتری برای عدم آموزش شی گرایی و تلف کردن وقت با گذاشتن چند دکمه بی ارزش و... میدهد

فرار بدلیل اینکه هم خود استاد در درک صحیح این مفاهیم مشکل دارد و از سوال پیش شدن حراس دارد
    و هم خود دانشجو راحت طلب, آموزش مسائل سطحی و بی ارزش و ساده را ترجیح داده و چنین استادی را استاد خوب فرض میکند
    )))

مشکل از اساتید و دانشجوبان است.
    استادهایی که خودشان هیچ تسلطی به مفاهیم ندارند و دانشجویانی که بیش از تحصیل علم علاقه به تحصیل مدرک دارند (حال هر طوری که ممکن باشد) خروجی اش همین است که مشاهده میکنید.

شخصاْ شاهد بودم که استاد ++C کلمه const و define# را کاملاْ جابجا توضیح میداد و همچنین در کاربرد virtual در موارد متعدد و یک خط در میان اشتباه میکرد و... همچین فردی چطور میخواهد مفاهیم زیبا , قاطع و ناب برنامه نویسی را انتقال با تعلیم دهد؟
    یا دانشجویی که تمام فکر و ذکرش قبولی و شرکت در رشته ای است که بتواند به راحتی مدرکش را بگیرید و اصلاْ هم علاقه برایش معنی و مفهومی ندارد!

... بهتر است تا طولانی نشده ترمز کنم!
    شب خوش
    Last edited by _H2_; 24-01-2012 at 23:45.

2. 8 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    تا سی پلاس نباشه،کسی برنامه نویس نمیشه....مگر اینکه خیلی خودش رو اذیت کنه....

سی پدر همه ی زبان هاست....با دوسنتنش،میشه سی شارپ،پی اچ پی و سی پلاس و حتی جاوا رو راحت یاد گرفت....ولی سی سخته و میشه از سی پلاس استفاده کرد....
    شاید یکی از دلایلی که من با دوستان مخالفت داشتم همین یادگیری سی پلاس پلاسی بود که از 10 سال پیش تا الان دارن توی دانشگاه ها درس میدن.
    من شاید کم تجربه باشم.....اما یک برنامه نویس بی تجربه نیستم الحمدالله.
    من الان 4 تا 5 ساله برنامه نویسی میکنم و همه چی یاد گرفتم (برنامه نویسی سطح بالا)بعدش توی دانشگاه سی پلاس پلاس یاد گرفتم.
    فقط حرفام رو اینجا یه سره نکردم کلی با استادان بحث میکردم....استادای ترم یک و ترم دوم.
    استاد میومد سر کلاس میگفت من چند سال خارج درس خوندم و اونجا مدرک گرفتم.وقتی باهاش نزدیک یه ساعت صحبت میکردم و قانعش میکردم که سی پلاس پلاس بدرد ما نمیخوره.تازه میاد به من میگه این دیگه دست من نیست برو با رئیس دانشگاه حرف بزن.
    شاید باورت نشه من ترم دوم دانشگاه از اونجا اومدم بیرون...چون من داشتم بجای استاد درس میدادم به بچه.....به قول بچه ها که میگن تو بهتر از استاد درس میدی.
    شما سطح خودت تو برنامه نویسی رو ببین....حالا همه‌ی چیزایی که از سی و سی پلاس یاد گرفتی رو حذف کن...تمام مفاهیم رو حذف کن....
    چی می مونه جز یه ام تایپ کن،دو تا پایین و اینتر،نقطه دو تا پایین و....؟؟؟؟؟
    مشکل همینجاست دیگه...بیشتر دوستان همین حرف شمارو قبول دارن بخاطر همین میگن اول باید سی پلاس یاد گرفت...چون پایست.
    من یه سوال دارم.....
    چرا همون اول نمیرین 0 و 1 و اسمبلی یاد بگیرید؟اون که پایه تره؟...
    مشکل اینجاست که از بس بهشون سی پلاس پلاس یاد دادن و به قول معروف توی مخشون فرو کردن که دنیا سی پلاس پلاس و دیگر هیچ.
    مشکل بزرگ اینجاست که نمیدونن برنامه نویسی سی پلاس پلاس اومد تا زبان های سطح پایین تر بره کنار...مشکل اینجاست که توسعه نرم افزار رو توی چیزایی که شنیدن میبینن نه چیزایی که یه فرد 4 سال کار کرده مثل من داره بهشون میگه.
    آقا من مگه بد شمارو میخوام که میگم برید سراغ WPF برنامه نویسی سال 2011؟ اصلاً چه دشمنی با دوستان دارم که بهشون همچین حرفی بزنم؟.
    مگه شما میفهمید وقتی با سی پلاس پلاس کد مینویسید اون پشت چه اتفاقی میوفته؟
    بنظر شما برای دوستان مهم اینه که اون پشت چه اتفاقی بیوفته یا اینکه آدمایی که با این نرم افزار میخوان کار کنن راحت بتونن کار کنن و لذت ببرن؟
    اصلاً اون پشت ته تهش همش 0 و 1 هست که خود سازنده کاپیوتر هم نمیتونه بفهمه این همه عدد چی به چیه و کی به کیه...
    آقا شما اگه سی پلاس پلاس رو بیل فرض کنید WPF رو بیل مکانیکی حله.
    یا علی.

4. 5 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی در قدرت و توانایی های دابیو پی اف شکی نداره!!!
    قطعا برنامه نویس ها باید کم کم وین فرم ها رو فراموش کنن و هرچه سریعتر خودشون رو به زمال برسونن!!!(هرچی زودتر شروع کنین بهتره....).....

الان هم من دارم میگردم ببینم چجوری میتونم در سریع ترین زمان،وین فون رو یاد بگیرم....
    حالا نمیدونم کارایی سیلورلایت تو نت چجوریه؟! چون میخوام وارد اون بحث ها هم به صورت تخصصی بشم....
    یعنی کار اموزی با وین فرم و سی شارپ یا هرچیزی.... ولی کار کردن با دابیو پی اف و تکنولوژی های جدید...که حداقل بتونی یه تفاوتی بذاری بین برنامه ی خودت و دیگران و حق و حقوق واقعی خودت رو بگیری!!!!و مهندسی درامد کسب کنی!!....

6. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    قبلا زیاد تو این مورد بحث شده
    ولی همه میدونیم که بحث برنامه نویسی و هدف از اون میتونه متفاوت باشه.
    کسی که هدفش تنها تجارت و کسب پوله سراغه یه قسمت رو بیشتر میگیره
    کسی که دنبال کارای ابتکاریه یه قسمت دیگه رو میچسبه
    یا یکی ممکنه دنبال کارای تحقیقاتی باشه و ...(طراحی کامپایلر و ...)
    سی شارپ و زبانهای مدرن در جای خودشون کارکرد خوبی رو دارن ولی بعضی وقتها ما نیاز داریم مستقل از یک پلت فرم و بصورت انحصاری کار کنیم.در همچین مواقعی ناچاریم بریم سراغ سی یا سی پلاس پلاس
    شاید یکی دوس داشته باشه روی لینوکس کار کنه
    یا یکی دوس داشته باشه برای خودش یه فریم ورک اختصاصی مثل دات نت و Qt درست کنه.
    تو این مواقع هست که زبانهایی نظیر سی پلاس پلاس به چشم میان.
    زبان سی پلاس پلاس در نسخه های جدید تر VS STEDIO که نسخه 11 باشه به خوبی پشتیبانی شدن.
    حتی دیدم نوشته بود FULL SUPPORT از Intellisence و ...
    من تایید میکنم که سینتکس زبان سی شارپ کمی تا اندکی از زبان سی پلاس پلاس راحتره ولی با اندکی ممارست و تلاش میشه بهش مسلط شد.
    راستش من اگه جای مخترع زبان سی پلاس پلاس بودم میشستم و یه زبان جدید با سینتکس نسبتا جدیدتر شبیه سی شارپ ولی با قابلیتهای Native قبلی سی پلاس پلاس ارائه میدادم
    اسمش بود مثلا : || ++C
    (میگم حالا مخترع سی پلاس پلاس هیچی خودمون بشینیم یه همچین زبانی رو درست کنیم) یعنی میتونیم ؟

8. 5 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    من با سی پلاس پلاس جدید مشکلی ندارم چون تکنولوژی WPF در اون هم وجود داره.
    من با این یارو برلند سی پلاس پلاسی که توی دانشگاه های ما درس میدن مشکل دارم.
    دیشب پیش یکی از دوستام بودم شاید باورتون نشه ایشون دارن کارشنساسی واسه لیسانس رشته نرم افزار میخونن.
    اما نمیتونن حتی یه تابع درست کنن که دوتا عدد بگیره و بزرگترین و کوچکترین رو محاسبه کنه.
    من یادمه قبلاً که داشتم با WPF و سیلورلایت کار میکردم غصم گرفته بود.ولی ییه نفر مجبورم کرد یاد بگریم وگرنه الان توی WinApp سی شارپ بودم و توی خودم غلط میخوردم.
    بعد اینکه یاد گرفتم اصلاً اونقدر برنامه نویسی برام راحت شده که!!!!نمونه برنامه های منو توی وبلاگم میتونید ببینید از توی امضام.
    البته توی اخرین پستی که دادم چندتا عکس از برنامه های جدیدم گذاشتم ببینید حتماً.
    منکه زیاد روی سیلورلایت حساب نمیکنم چون خیلی کم پیش میاد که توی وب کسی سیلورلایت داشته باشه.
    ولی خوب وقتی WPF بلد باشید سیلورلایت هم بلدین چون برنامه نویسیشون یکی هست.
    WPF بخاطر این سخته که شامل دوتا زبان XAML و C# یا VB میشه.
    الان هم دارم وب سرویس ها و WCF یاد میگیرم.از بس برنامه نویسی رو شیرین کردند که من نمیدونم چیکار کنم.
    شما با یه خورده ایده برنامه نویسی راحت یه بازی سه بعدی حرفه ای میتونید با کدهای بسیار کم در WPF طراحی کنید!!
    بخدا جز پیشرفت شما چیزی نمیخوام.دل به درسهای دانشگاه ندین وگرنه میشین داستان همون مهندسین بیکار...
    و مهمتر از همه بجای اینکه از برنامه نویسی خسته بشید مثل دوستای من...ازش لذت ببرید مثل من که تا اخر عمر همراتون باشه.

10. 4 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

علی،یه بابایی که داره ایمیج پراسسینگ میخونه!! برنامم رو دید گفت با چی نوشتی؟!
    منم حوصلش رو نداشتم(کلا این ترم بالایی ها که فک میکنن ترم پایینی ها هیچی حالیشون نیست باهاشون حال نمیکنم!!البته این تو دانشگاه ما نیست و فقط اونجا بود ولی میشناختمش!)
    گفتم با کنسول نوشتم!!
    گفت جان من؟ بعد دو سه بار دگمه ی ویندوز رو روی کیبرد زد!(منم نمیدونم چرا اون روز وین اکسپلورر رو بسته بودم و برنامه رو ران کرده بودم! فک کنم برا تست یه مسئله ای بود....)
    بعد گفت ععععععععععععععععععععععععع عععه!! واقعا با کنسول نوشتی؟!
    خوب این ادم برنامه نویس نیست!! جزوه حفظ کنه!!!!!!

اره منم با اون بورلند واقعا مشکل دارم!!!بهتره با توربو کار کنن!!

ولی کلا از qt خوشم میاد....سی پلاس هم که کلا داره به موضع قدرت خودش بر میگرده با ویندوز 8 و کلا به نظرم بین سی پلاسو سی شارپ،شکی نمی مونه برا دانشجوی جدید که میخواد همگام با تکنولوژی دنیا کار کنه!‌!! برا ایران،پیشرفت دانشجویی یعنی با ویژوال اوستودیو 2010 کار کردن و تو بیرون هم میشه با wpf کار کردن! از همه ی دنیا یه 10 سالی عقبیم! لعنت

12. 5 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بنام خدا.
    سلام.
    از کسانی که دات نت فرمورک 4 روی سیستمشون دارم میخوام که این لینک رو دانلود کنن فقط 5 کیلوبایته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میخوام بدونم چه کسی قادره یه همچین چیزی طراحی کنه با زبان های برنامه نویسی که مسلطه؟
    از سی شارپ و سی پلاس گرفته تا اسمبلی.
    این فقط یک RichTextBox هست توی WPF:

14. 5 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    علی جان چرا شما بیشتر به ظاهر اهمیت میدی؟ اینی که گذاشتی رو هم میشه با OpenGl یا DirectX و... پیاده سازی کرد خوب معلومه که خیلی سخت میشه کار ولی هدف چیه؟ آیا هدف برنامه نویسی درست کردن ظاهر قشنگ ولی بدون محتواس؟
    لطفا تو مثال هایی که میزنی به چیزایی بیش از ظاهر توجه کن
    من قدرت ,net framework رو میدونم چون از ۱۵ سالگی c# کار میکردم یعنی حدود ۴ سال - قبلش هم vb.net
    اولین ویژوال استدیو که داشتم مال سال 2003 بود
    ولی اگه بچسبین به این تکنولوژیا مثل این میمونه که کاستونو از سطح یه دریاچه پر کنین ولی اگه بفهمین پشت پرده چه خبره و خودتون تکنولوژی خلق کنین به عمق دست یافتین
    من همیشه دوست داشتم هم با تکنولوژی روز پیش برم هم چیزی رو یاد بگیرم که باهاش این تکنولوژی رو خلق کردن
    واسه همین هم هنوز دست از سر c/c++ بر نداشتم - در کنارش سعی میکنم Java - Python - ... زبان های WEB و هر چیز بدرد بخوری رو یاد بگیرم یا نحوه ی کارش رو بفهمم
    مخصوصا در زبان های OpenSource مثل Java یا Python این هدف رو راحت تر میشه بهش رسید - چون یه چیز جدید که میبینم کد هاشو هم میخونم و میفهمم چطور نوشتنش اینجوری خودمو قوی میکنم
    فعلا اینا چیزایی هستن که دوست دارم بهشون برسم ولی هنوز اقدام خاصی نکردم در حد تفریح بوده ...

ببخشید اگه خوب منظورمو نرسوندم

16. 7 کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    karaj vegas city

پيش فرض

دوستان عزیز ، نمیخام مثل پست اول این تاپیک زبانی رو رد یا تایید کنم اما تجربه من تو کار با 7 زبان میگه بدون شک سی پلاس و اسمبلی برا برنامه نویس مثل اکسیژن برا آدمه !!!!!! دیگه خود دانید . . . کافیه رزومه چند تا از بزرگان برنامه نویسی رو سرچ بدید بعد میبینید این دو تا تو بین همه مشترکه . . . حالا یه سوال دیگه از حرفه ای ها !! : لطفا فقط کسایی که هم c+ هم c# کار کردن جواب بدن :
    به نظر شما بدون بلد بودن c+ چه قدر طول میکشه تا c# رو بنیادی درک کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظر من بیشتر از یه عمر . . .
    اما اگه c+ بلد باشی c# برات مث زنگ تفریحه . . .

18. 3 کاربر از dr.b4ne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

راستش به نظر بنده هم WPF برای گرافیک خوبه
    ولی تنها ملاک گرافیک نیست.همون جور که میدونین پردازش تصویر و انجام محاسبات گرافیکی از کارای خیلی سخت و سنگینه برنامه نویسی هست.تکنولوژیهایی مثل WPF این کارارو راحت تر کرده.یعنی با کلاسهای از پیش نوشته شده و ...
    ولی همونجوری که دوستمون IP007 گفتن نمیشه یه چیزی خارج از اون ارائه داد.به نظر من میشه همین WPF رو هم یاد گرفت ولی در کنارش نباید از تکنولوژیهای پایه غافل بود.
    یعنی الان ما اگه به طور تمام وقت و تنها روی تکنولوژیهای خاص یه شرکت وقت بزاریم و فردا خدای نکرده یه بلایی سر همون شرکت اومد ماهم به طبع اون متضرر میشیم.
    اصلا لازم نیست همچین اتفاقی بیوفته ، ممکنه همون شرکت تصمیم به کنار گذاشتن اون تکنولوژی بگیره!
    درواقع میخوام بگم همیشه باید جانب احتیاط رو داشت . خلاصه همون جریان ماهیگیر و ... میشه .

من یه جا دیدم برای استخدام توی شرکت گوگل سوالات پایه در مورد زبان سی میپرسن!خب وقتی یه شرکتی مثل گوگل تا این حد برای زبان سی اهمیت قائل هست پس حتما واقعا یادگیریش ارزشمنده.
    به نظره بنده اگه دوتا برنامه نویس مسلط به سی یا سی پلاس پلاس و مسلط به WPF یا حتی سی شارپ برن برای استخدام تو خود شرکت مایکروسافت فکر کنم اولی تو اولویت باشه.اصلا شاید دومی رو استخدام نکنن.
    چون تو همچین جاهایی به قول دوستمون نیاز به خلق کردن و ارائه ی ایده ی نو هست و همچنین کارهای خیلی پایه ای .
    ولی توی کشوری مثل ایران الان شاید وضعیت برعکس باشه.علتشم اینکه که ما از پایه ضعیفیم ، متاسفانه :(

20. 4 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •