ایول. یعنی اینا منتظر بودن من گله کنم فقط؟
دمشون گرم بعد از مدتها یه بازی اومد بالاخره.
ایول. یعنی اینا منتظر بودن من گله کنم فقط؟
دمشون گرم بعد از مدتها یه بازی اومد بالاخره.
این بازی last of us تریلر نگاه کردم بازی باحالی هست
این دانگل ها کارشون به کجا رسید قیمتی ندارید کسی گرفته از بچه ها نظری بده؟کیفیتش عمرش خوبه؟
روی 3.55 اجرا میشه درسته بعد 3.55 به صورت قبلی میمونه یعنی دانگل وصل نکنیم بازم 3.55 کبی خور شده داریم؟
خبر ندارید این بازی که اسم بردم ریلیز شده یادم نیس تاریخش تو ویکی خونده بودم
این بازی با این دانگل کار میکنه؟ این دانگل خریدیم بازی باید دانلود کنیم فروشنده ها بازی کبی شده دارند دیگه درسته؟
از هارد اجرا میکنه یا باید بلوری کبی داشته باشیم؟
تو بست ها تون گفته بودید که این چند تا بازی که رو 3.55 اجرا شد بخاطر اینه که کد هاش برای 3.55 بیرون دادند یادم نیس گفتید اشتباه از اونا بود که -- شد این بازیا از منبع اصل و معتبر خوندید؟
بس بازی درایور جدید چرا -- شد ؟ فیکس منظورمه امیدی نیس این بازی ها هم فیکس بشه؟
ممنون نشد مطلب کوتاه بگم
کلون یعنی چی؟ یعنی تونستند یکی از روش کبی بزنند در واقع به اطلاعات دانگل دست بیدا کردند هکر های دیگه
بله دقیقا یعنی این توی تاپیکی که توی امضا من هست دقیقا در مورد کلونش توضیح دادم.
------------------------------------------
قیمت بین100تا120هست.من نه ولی دوستان گرفتن راضی هست.کیفیت و ساختار اش کاملا عالیه.
آره رویcfw3.55هست فقط باید cfwمخصوص دانگل رو هم بریزی.میتونی بازی های قدیمی هم بازی کنی.
بله فروشنده ها بازیشو دارن.معلوم نیست کار کنه یا نه ولی احتمالا کار کنه.
10تا بازی باید بلوری داشته باشه بقیه از رو هارد میشه.
نه قضیه اون پست که خودم دادم منظورم فیکس برای3.55و3.41بود و قضیه دانگل و لون فرق داره.
والا امید خیل یکمی هست بشه بدون دانگل فیکس بشه قطعا سونی به فکرش بوده و هست.
دانگل گرفتیم تازه دنبال بازی رفت بعد گفتید بعضی بلوری کلی گرفتاری داره ها
فکر کنم صبر کنیم بهتره
منظورم این بود درایور که فیکس شد اینم از جایی که خوندید کد هاش لو رفته بود یا توسط بازی ساز ها برای فرمویر 3.5 3.4 کد شده بود من که نمیدونم دقیق چیه خودت گفتی . اگه درایور فیکس شد امکان داره بازی های دیگه بشه نه؟
ورژن جدید -- بشه زندگیه ...
ممنون
ببین اگه نمیخوای پول خرج کنی قطعا یه چند هفته صبر کنی خوبه چون واقعا خبرهایی هست.
درایور جزو بازی هایی بود که خوب میشد فیکسش کرد ولی این دو بازیu3وbf3کلا اشتباه تیم سازنده بود که کد هارو متناسب با3.55کامپایل کرده بودن و بازی های دیگه فیکس نمیشه چون کلا برای فریم ویر های جدید کامپایل شدن و فیکس اش کار خیلی سختیه.
فیکس شدن بازی های دیگه امکانش کمه بیشترین امید ما الان اومدنcfw4هست
الان اخرین ورژن که سونی داده چیه؟ گفتید 4.1
اره صبر کنیم بهتره ولی یک زمانی بود 3.7 منتظر بودیم دیدیم هکر خودش گیر اورده بود
امید واریم که ورژن جدیدی بیاد بیرون از cfw
نمیدونید چه تیمی روی فرمویر کار میکنه همون هکر ایکس باکس یا کسایی که دانگل کلون کردند
اوکی ممنون
آره آخرین4.1هست.
هیچکدوم کار نمیکنن روی این.
kakarotoکار میکنه وps3henوdevil 303هر کدوم جدا جدا کار میکنن.
البته متیو هم یه keyهایی داره که اگه میداد به کاکاروتو فقط الان مونده بود براش یه بکاپ منیجر بسازن که متاسفانه خریت کرد و نداد و برای همین کار به درازا کشیده
دوستان به نظرتون اگه دارک الکس از ه-ک کنسول ها کناره گیری نمیکرد همین ps3 و xbox در سال 2007 کاملا ه-ک و مثل ps2 نشده بودن؟؟؟؟؟
اما چه کنیم که توبه کرد و رفت![]()
کسی فریمور 3.7 به بالا برای دانلود نداره که مشکلی هم نداشته باشه . یعنی دستگاه ب...ا نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)