تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 11 اولاول ... 67891011 آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 102

نام تاپيک: اجرای بازیهای فریمور 3.6x و 3.7x کنسول PS3 ( دانگل True Blue و CFW )

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ایول. یعنی اینا منتظر بودن من گله کنم فقط؟
    دمشون گرم بعد از مدتها یه بازی اومد بالاخره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

این بازی last of us تریلر نگاه کردم بازی باحالی هست
    این دانگل ها کارشون به کجا رسید قیمتی ندارید کسی گرفته از بچه ها نظری بده؟کیفیتش عمرش خوبه؟
    روی 3.55 اجرا میشه درسته بعد 3.55 به صورت قبلی میمونه یعنی دانگل وصل نکنیم بازم 3.55 کبی خور شده داریم؟
    خبر ندارید این بازی که اسم بردم ریلیز شده یادم نیس تاریخش تو ویکی خونده بودم
    این بازی با این دانگل کار میکنه؟ این دانگل خریدیم بازی باید دانلود کنیم فروشنده ها بازی کبی شده دارند دیگه درسته؟
    از هارد اجرا میکنه یا باید بلوری کبی داشته باشیم؟
    تو بست ها تون گفته بودید که این چند تا بازی که رو 3.55 اجرا شد بخاطر اینه که کد هاش برای 3.55 بیرون دادند یادم نیس گفتید اشتباه از اونا بود که -- شد این بازیا از منبع اصل و معتبر خوندید؟
    بس بازی درایور جدید چرا -- شد ؟ فیکس منظورمه امیدی نیس این بازی ها هم فیکس بشه؟
    ممنون نشد مطلب کوتاه بگم

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کلون یعنی چی؟ یعنی تونستند یکی از روش کبی بزنند در واقع به اطلاعات دانگل دست بیدا کردند هکر های دیگه

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

کلون یعنی چی؟ یعنی تونستند یکی از روش کبی بزنند در واقع به اطلاعات دانگل دست بیدا کردند هکر های دیگه
    بله دقیقا یعنی این توی تاپیکی که توی امضا من هست دقیقا در مورد کلونش توضیح دادم.
    ------------------------------------------
    این بازی last of us تریلر نگاه کردم بازی باحالی هست
    این دانگل ها کارشون به کجا رسید قیمتی ندارید کسی گرفته از بچه ها نظری بده؟کیفیتش عمرش خوبه؟
    روی 3.55 اجرا میشه درسته بعد 3.55 به صورت قبلی میمونه یعنی دانگل وصل نکنیم بازم 3.55 کبی خور شده داریم؟
    خبر ندارید این بازی که اسم بردم ریلیز شده یادم نیس تاریخش تو ویکی خونده بودم
    این بازی با این دانگل کار میکنه؟ این دانگل خریدیم بازی باید دانلود کنیم فروشنده ها بازی کبی شده دارند دیگه درسته؟
    از هارد اجرا میکنه یا باید بلوری کبی داشته باشیم؟
    تو بست ها تون گفته بودید که این چند تا بازی که رو 3.55 اجرا شد بخاطر اینه که کد هاش برای 3.55 بیرون دادند یادم نیس گفتید اشتباه از اونا بود که -- شد این بازیا از منبع اصل و معتبر خوندید؟
    بس بازی درایور جدید چرا -- شد ؟ فیکس منظورمه امیدی نیس این بازی ها هم فیکس بشه؟
    ممنون نشد مطلب کوتاه بگم
    قیمت بین100تا120هست.من نه ولی دوستان گرفتن راضی هست.کیفیت و ساختار اش کاملا عالیه.
    آره رویcfw3.55هست فقط باید cfwمخصوص دانگل رو هم بریزی.میتونی بازی های قدیمی هم بازی کنی.
    بله فروشنده ها بازیشو دارن.معلوم نیست کار کنه یا نه ولی احتمالا کار کنه.
    10تا بازی باید بلوری داشته باشه بقیه از رو هارد میشه.
    نه قضیه اون پست که خودم دادم منظورم فیکس برای3.55و3.41بود و قضیه دانگل و لون فرق داره.
    والا امید خیل یکمی هست بشه بدون دانگل فیکس بشه قطعا سونی به فکرش بوده و هست.

5. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دانگل گرفتیم تازه دنبال بازی رفت بعد گفتید بعضی بلوری کلی گرفتاری داره ها
    فکر کنم صبر کنیم بهتره
    منظورم این بود درایور که فیکس شد اینم از جایی که خوندید کد هاش لو رفته بود یا توسط بازی ساز ها برای فرمویر 3.5 3.4 کد شده بود من که نمیدونم دقیق چیه خودت گفتی . اگه درایور فیکس شد امکان داره بازی های دیگه بشه نه؟
    ورژن جدید -- بشه زندگیه ...
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دانگل گرفتیم تازه دنبال بازی رفت بعد گفتید بعضی بلوری کلی گرفتاری داره ها
    فکر کنم صبر کنیم بهتره
    منظورم این بود درایور که فیکس شد اینم از جایی که خوندید کد هاش لو رفته بود یا توسط بازی ساز ها برای فرمویر 3.5 3.4 کد شده بود من که نمیدونم دقیق چیه خودت گفتی . اگه درایور فیکس شد امکان داره بازی های دیگه بشه نه؟
    ورژن جدید -- بشه زندگیه ...
    ممنون
    ببین اگه نمیخوای پول خرج کنی قطعا یه چند هفته صبر کنی خوبه چون واقعا خبرهایی هست.
    درایور جزو بازی هایی بود که خوب میشد فیکسش کرد ولی این دو بازیu3وbf3کلا اشتباه تیم سازنده بود که کد هارو متناسب با3.55کامپایل کرده بودن و بازی های دیگه فیکس نمیشه چون کلا برای فریم ویر های جدید کامپایل شدن و فیکس اش کار خیلی سختیه.
    فیکس شدن بازی های دیگه امکانش کمه بیشترین امید ما الان اومدنcfw4هست

8. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

الان اخرین ورژن که سونی داده چیه؟ گفتید 4.1
    اره صبر کنیم بهتره ولی یک زمانی بود 3.7 منتظر بودیم دیدیم هکر خودش گیر اورده بود
    امید واریم که ورژن جدیدی بیاد بیرون از cfw
    نمیدونید چه تیمی روی فرمویر کار میکنه همون هکر ایکس باکس یا کسایی که دانگل کلون کردند
    اوکی ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

الان اخرین ورژن که سونی داده چیه؟ گفتید 4.1
    اره صبر کنیم بهتره ولی یک زمانی بود 3.7 منتظر بودیم دیدیم هکر خودش گیر اورده بود
    امید واریم که ورژن جدیدی بیاد بیرون از cfw
    نمیدونید چه تیمی روی فرمویر کار میکنه همون هکر ایکس باکس یا کسایی که دانگل کلون کردند
    اوکی ممنون
    آره آخرین4.1هست.
    هیچکدوم کار نمیکنن روی این.
    kakarotoکار میکنه وps3henوdevil 303هر کدوم جدا جدا کار میکنن.
    البته متیو هم یه keyهایی داره که اگه میداد به کاکاروتو فقط الان مونده بود براش یه بکاپ منیجر بسازن که متاسفانه خریت کرد و نداد و برای همین کار به درازا کشیده

11. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان به نظرتون اگه دارک الکس از ه-ک کنسول ها کناره گیری نمیکرد همین ps3 و xbox در سال 2007 کاملا ه-ک و مثل ps2 نشده بودن؟؟؟؟؟
    اما چه کنیم که توبه کرد و رفت

داره خودمونی میشه ali_game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ساوه

پيش فرض

کسی فریمور 3.7 به بالا برای دانلود نداره که مشکلی هم نداشته باشه . یعنی دستگاه ب...ا نره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •