تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 402 از 1298 اولاول ... 302352392398399400401402403404405406412452502902 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,011 به 4,020 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من برای اولین بار میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم.

آیا سرویس نامحدود هم داره؟ قیمتش ؟

من تماس گرفتم ولی اینقدر درهم گفت که نفهمیدم به صورت نامحدود هم ارائه میشه یا خیر؟

و سرویس های غیر محدود اون چه طوری هست؟ قیمتش هاش...

و اینکه آیا شبانه رایگان هم داره یا خیر ؟

از دوستان میخوام راهنمایی کنن. ممنون

اگه خطتون DLC نیست پیشنهاد می کنم که از یه شرکت دیگه بگیرید. در کل قبل از اجرای این طرح جدیدشون من واقعا راضی بودم. هم سرعتش خیلی خوب بود، شبانه رایگان داشت، پنلش خوب و دقیق بود. اما در حال حاضر سرویس نامحدود نداره، شبانه رایگان نداره، پشتیبانی خیلی بدی هم داره.
    به نظر من تنها خوبیش اینه که با اینکه نسبت به قبل سرعتش کم شده ولی هنوز قابل قبوله. قیمتش هم به ازای هر گیگ 2600 تومان

2. 2 کاربر از zizigooloo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من می خوام از این ADSL ه 2030 بگیرم
    دانلودشو کاری ندارم
    پینگشو کسی می دونه چقدره؟؟چقدر Timeout داره؟؟!
    این پنلم که می گید یه توضیحی بدید
    ممنون
    من حدود 2 ساله ازشون سرویس دارم ! پینگش با ایران همیشه خوب بوده ! کلا پینگش خوبه مگر مواردی که مشکل پیش بیاد ! واسه بازی آنلاین هم پیشنهاد میشه ! اما من DLC دارم و این وضعمه ! رفیقم که خطش عادیه میگفت سرعت دانلودم 60 ـه ! چراشو نمیدونم ! پینگ اون سرویسم نمیدونم شاید از یک مرکز مخابراتی تا مرکز مخابراتی دیگه ای فرق بکنه !

4. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اگه خطتون DLC نیست پیشنهاد می کنم که از یه شرکت دیگه بگیرید. در کل قبل از اجرای این طرح جدیدشون من واقعا راضی بودم. هم سرعتش خیلی خوب بود، شبانه رایگان داشت، پنلش خوب و دقیق بود. اما در حال حاضر سرویس نامحدود نداره، شبانه رایگان نداره، پشتیبانی خیلی بدی هم داره.
    به نظر من تنها خوبیش اینه که با اینکه نسبت به قبل سرعتش کم شده ولی هنوز قابل قبوله. قیمتش هم به ازای هر گیگ 2600 تومان

سرعت دانلودش چند هست؟

شما میگی قبلا شبانه رایگان داشته ولی الان نداره! چه پیشرفتی کرده !

6 سال با دیال آپ به اینترنت متصل شدم و هر دوماه یکبار 30 تومن پول قبض دادم به غیر از پول کارت اینترنت.

الان 1 سال هست از gprs استفاده میکنم. اینجایی که من هستم هیچ شرکتی اینترنت adsl نمیده جز مخابرات!

اینطوری که در دو صفحه قبل خوندم به نظرم همون gprs بهتر باشه برای بنده!

یکی از دوستان اینترنتی به بنده لینک داد از مخابرات لرستان.اینترنت نامحدود 128 ماهیانه 10600 تومن!!!

من نمیدونم این چه شهری هست که در زمینه اینترنت عقب مونده ترین شهر ایرانه!

7 سال صبر کردم شاید از اینترنت adsl بهره ای ببرم ولی با این وضعیتی که دارم میبینم مخابرات مثل سابق فقط یک فکر داره :

چپاول کردن جیب ملت !

یک سوال مهم :

اگر یکماه اینترنت مخابرات رو بگیرم و خوشم نیاد میتونم تقاضای انصراف بدم؟یا اینکه ماه به ماه واسم قبض اینترنت میاد؟
    Last edited by mehr1362; 24-01-2012 at 16:47.

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ADSL مخابرات اینقدر ها هم بد نیست. با توجه به توضیحاتی که دادید بهترین انتخابتون همین مخابراته.

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

ممنون بخاطر راهنمایی
    ما رو تازه توی منطقه مون اوردن این 2030 رو
    خودم وایرلس 512 دارم ولی این اگه پینگش خوب باشه خیلی به صرفه تره
    اگه میشه این دوتارو یه توضیحی بدید
    1.پنل
    2.خط DLC
    اینم دوتا تست از نت الانم

Last edited by new evil; 24-01-2012 at 19:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان گرامی چند پست را یادآوری می کنم ، آقای adsltce چند روز پیش بنده با با آقای مسیح محمدی مدیر سابق فنآوری اطلاعات مخابرات استان اصفهان اشتباه گرفتند و گفتند : (و البته باقی ماجرا...)

خدمت دوست و همکار سابق:

یکی از عوامل شکست مخابرات استان اصفهان در ارائه سرویس با کیفیت اینترنت پرسرعت پیش از ورود پلوتون به آن مجموعه، وجود افرادی بود که در اداره فناوری اطلاعات مخابرات اصفهان با تلاشهای نا بخردانه و عمدتا غیر فنی خود سعی در استفاده از نرم افزارهای غیر حرفه‌ای و نا کارآمد داشتند که منجر به ارائه سرویی بی‌کیفیت به مشترکین اصفهانی و عدم رضایت آنها شد. این افراد با تغییر مدیریت اداره فناوری اطلاعات که جنابعالی هم یکی از اعضای آن هستید به کناری گذاشته شده اند.
    تنها دلیل حضور بنده در این فوروم برطرف کردن مشکلاتی است که منجر به ارائه سرویس باکیفیت تر به مشترکین اصفهانی می‌شود زیرا بر این باوریم که استان اصفهان شایسته سیستمی جامع و کامل و با کیفیت برای ارائه سرویس توانمند به مشترکین خود می‌باشد که تا این لحظه به دلایل فوق این امر امکان پذیر نشده است.
    پس ایشان طبق گفته خودشان باید همکار آقای مسیح محمدی و کارمند شرکت مخابرات استان اصفهان باشند ولی ...

دوست عزیز بنده همانطور که در پست های اولیه ام گفتم نقشی کوچکی در برنامه نویسی پنل دارم و اگر منظورتون از مواجب حقوقی که بابت کارم میگیرم بله میگیرم ولی اگر منظورت سهمی در درآمدهای مخابرات اصفهان یا خراسان یا .... خیر قربان حتی یک ریال
    و البته ایشان بعد از اینکه با فشارها و کنجکاویهای فراوان در مخابرات استان اصفهان نتوانستند هویت من را پیدا کنند عصبانی شدند و فشارها را متمرکز کردند :

شما از این آقا بپرس اگر مخابراتی نیست چطور از تعرفه هایی که فقط کارمندان مخابرات میتونن ببیننش خبر داره، بپرسید چطور از ریز جزئیات مخابرات خبر داره
    و متأسفانه با کلی گویی و انکار سعی کردن از پاسخ دادن به مشکلات کاربران فرار رو به جلو بکنند و طبق معمول...
    دوست عزیز متاسفانه اصرار خود مخابرات باعث شد سرویس دهی آغاز بشه وگرنه ما هرگز با راه اندازی سرویس در شرایطی که حتی سرورهای مورد نیاز رو در اختیار نداشتند موافق نبودیم.
    در حالیکه بنده خیلی قبلتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اصرارهای بعضیها گفته بودم :

چه کسانی اصرار داشتند که این نرم افزار را حتی بصورت آزمایشی و برای چند ماه برایگان به مخابرات اصفهان بدهند؟؟

اصرار کدام شرکت بود که یک راه اندازی آزمایشی ناگهان تبدیل به یک راه اندازی نهایی شد و تعداد زیادی از کارمندان شرکت مخابرات استان اصفهان و کاربرانADSL را با مشکلات روز افزون آن درگیر کرد؟؟
    بهر صورت گویا این سریال "کلانتر" تأثیر خیلی زیادی بر ایشان قرار داده بصورتی که ایشان به جای انجام وظایفشان مشغول جستجو برای یافتن بنده در امور مشترکین و ... مخابرات اصفهان هستند .

در هر حال بنده در هفته آینده با یکی از مدیران ارشد ایشان جلسه ای دارم که حتماً صحبتهای ایشان در اینجا و بعضی موارد دیگر را به ایشان منتقل خواهم کرد و البته نتیجه را هم در اینجا هم خواهم گذاشت.

.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان گرامی چند پست را یادآوری می کنم ، آقای adsltce چند روز پیش بنده با با آقای مسیح محمدی مدیر سابق فنآوری اطلاعات مخابرات استان اصفهان اشتباه گرفتند و گفتند : (و البته باقی ماجرا...)

پس ایشان طبق گفته خودشان باید همکار آقای مسیح محمدی و کارمند شرکت مخابرات استان اصفهان باشند ولی ...

و البته ایشان بعد از اینکه با فشارها و کنجکاویهای فراوان در مخابرات استان اصفهان نتوانستند هویت من را پیدا کنند عصبانی شدند و فشارها را متمرکز کردند :

و متأسفانه با کلی گویی و انکار سعی کردن از پاسخ دادن به مشکلات کاربران فرار رو به جلو بکنند و طبق معمول...

در حالیکه بنده خیلی قبلتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اصرارهای بعضیها گفته بودم :

بهر صورت گویا این سریال "کلانتر" تأثیر خیلی زیادی بر ایشان قرار داده بصورتی که ایشان به جای انجام وظایفشان مشغول جستجو برای یافتن بنده در امور مشترکین و ... مخابرات اصفهان هستند .

در هر حال بنده در هفته آینده با یکی از مدیران ارشد ایشان جلسه ای دارم که حتماً صحبتهای ایشان در اینجا و بعضی موارد دیگر را به ایشان منتقل خواهم کرد و البته نتیجه را هم در اینجا هم خواهم گذاشت.
    .
    بنده هرگز از کسی اسم نبردم.

من نیازی به گشتن برای یافتن شما ندارم دوست عزیز چون کاملا آگاه هستم شما که هستید و مشغول چه کاری هستید.

وظایف بنده به خودم مربوط است و به شما هیچ ارتباطی ندارد.

شما قرار بود چند هفته پیش جهت مناظره اجازه بگیرید خبرش چه شد؟ یا قرار بود صحبت هایی را با مدیرعامل انجام بدید و نتیجه اش رو اعلام کنید این چه شد؟ مورد بعدی رو هم حتما مثل قبلی ها اینجا اطلاع رسانی کنید
    منتظرم

10. این کاربر از adsltce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بنده هرگز از کسی اسم نبردم.

من نیازی به گشتن برای یافتن شما ندارم دوست عزیز چون کاملا آگاه هستم شما که هستید و مشغول چه کاری هستید.

وظایف بنده به خودم مربوط است و به شما هیچ ارتباطی ندارد.

شما قرار بود چند هفته پیش جهت مناظره اجازه بگیرید خبرش چه شد؟ یا قرار بود صحبت هایی را با مدیرعامل انجام بدید و نتیجه اش رو اعلام کنید این چه شد؟ مورد بعدی رو هم حتما مثل قبلی ها اینجا اطلاع رسانی کنید
    منتظرم
    چه جالب ، اگر می دانید من کی هستم پس چه نیازی به این همه فشار و کنجکاوی داشتید؟؟ مستقیم تشریف می آوردید دفتر بنده برای مناظره!

بنده گفتم که اجازه ام دست خودم هست و اگر هم موفق به دیدار با مدیر عامل می شدم حتماً نتیجه اش را اینجا اعلام می کردم.

اون چیزی اساسی که اینجا مطرح است حقوق مشترکین است که باید حفظ شود و نباید بخاطر درگیریهای جنبی زیر پا گذاشته شود یا به بازی گرفته شود.

فــردا ساعت 10 دفتـرم منتظر شما هستم حتماً تشریف بیاورید البته اگر جلسه نداشتید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

فــردا ساعت 10 دفتـرم منتظر شما هستم حتماً تشریف بیاورید البته اگر جلسه نداشتید!
    بنده هم فردا در دفتر کارم در تهران هستم قرار بود شما با هزینه شرکت به عنوان مهمان ما تشریف بیاورید پیشمان شدید؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بنده هم فردا در دفتر کارم در تهران هستم قرار بود شما با هزینه شرکت به عنوان مهمان ما تشریف بیاورید پیشمان شدید؟
    نیازی نیست ، تلفن خیلی وقت است که اختراع شده ، تماس بگیرید بهتر است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •