تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 1004 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همه ی دوستای خوبم
    یه 10 روزی بود که ارومیه نبودم و دسترسی به نت نداشتم
    بازم که طبق روال همیشه وضع نت به گند کشیده شده و همه شاکی هستند

اکثر بچه های تاپیک در جریان هستند که منم همچین مشکلی داشتم سرویس دیسکاوری 110 تا دانلود میداد پس از هزار جور برنامه و مکافات مسئولش اب پاکی رو ریخت رو دستم گفت ما هم نمیدونیم مشکل از چیه همه چیز مساعد ولی هر کاری کردیم که سرعت شما بالا بره نشد که نشد
    اینا هیچی حالیشون نیست جز .....
    تنها مزیتی که مکس داره دانلود شبانشه من تو این یک سال مشکل انچنانی نداشتم

سلام داداش
    دیگه هر چی من زنگ زدم مکس نت هیشکی جواب نداد دیروز
    نمیدونم چرا جواب ندادن با دو تا شماره هم زنگ زدم فایده نداشت گوشیرو اصلا بر نمیداشتن
    داداش آخرش چی شد مشکل شما راهی پیدا نکردین که علت افت سرعتتون چیه؟
    من یه بار زنگ زدم خانومه داشت احساس میکرد که مخه یجوری راهنمایی میکرد که نگو خودشم حالی نبود میگفت برو تنظیمات مودم و داون استریم و آپ استریمتو عوض کن اصلا شاخ در آوردم
    بعدش قطع کرد دوباره زنگ زدم گفت نه من عوض میکنم بعد 1 ساعت گفت آ-غ هستی نمیشه کلا گیج شده بود
    به خدا سوالم هم سخت نبود ها فقط علت افت سرعت پرسیدم مغزش بهم خورد
    آخرشم گفت نویز داری از خط تلفنته و از مخابراته .اینجور چیزا گفتم آخه عزیز چه ربطی داره من میگم تا ساعت 1.50 شب با سرعت 150 تا 190 متغییر دانلود میکنم از ساعت 2 سرعتم کم میشه تو میگی از تلفنته
    حالا من موندمو مکس نت فردا باز میپرم رو گوشی تا حال گیری کنم خداییش این 3ماهو قسم خوردم هر روز زنگ بزنم

2. این کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

چون این مورد شانسیه فکر نکنم کسی بطور یقین جایی رو توصیه کنه! یکی تو مرکز ایثار با پارس آنلاین چند گیگ دانلود میکنه یه کاربر دیگه تو یه مرکز مخابراتی دیگه با همین شرکت مشکل داره. یکی با ماکس توربو بالای 120-30 کیلوبایت دانلود داره یکی با سرویس VIP همین شرکت که تو تبریز بالای 400 کیلوبایت دانلود میده اینجا به زور میتونه با 50 تا دانلود کنه!!
    شما مجبوری مثل کاربر فانوس طلایی تو تاپیک تبریز شرکتها رو تک به تک امتحان کنی و بهترین رو انتخاب!
    شما یه دیسکاوری مکس نت بگیر . بعد شبا باید حتما 6-7 دانلود همزمان بزاری .

حدود 3 گیگ دانلود میکنی شبا

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    اینم از مخابرات

واسه 128 به بالا باید بری پیش این بی نا....

5. این کاربر از SALAR45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    اینم از مخابرات

واسه 128 به بالا باید بری پیش این بی نا....
    شما کلا اعصاب برات نمونده ها
    اون مورد رو شما نادیده بگیر. هیچ مدرکی نمیخوان شما دانشجو انتخاب کن و فرمو کامل کن تمام.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام داداش
    دیگه هر چی من زنگ زدم مکس نت هیشکی جواب نداد دیروز
    نمیدونم چرا جواب ندادن با دو تا شماره هم زنگ زدم فایده نداشت گوشیرو اصلا بر نمیداشتن
    داداش آخرش چی شد مشکل شما راهی پیدا نکردین که علت افت سرعتتون چیه؟
    من یه بار زنگ زدم خانومه داشت احساس میکرد که مخه یجوری راهنمایی میکرد که نگو خودشم حالی نبود میگفت برو تنظیمات مودم و داون استریم و آپ استریمتو عوض کن اصلا شاخ در آوردم
    بعدش قطع کرد دوباره زنگ زدم گفت نه من عوض میکنم بعد 1 ساعت گفت آ-غ هستی نمیشه کلا گیج شده بود
    به خدا سوالم هم سخت نبود ها فقط علت افت سرعت پرسیدم مغزش بهم خورد
    آخرشم گفت نویز داری از خط تلفنته و از مخابراته .اینجور چیزا گفتم آخه عزیز چه ربطی داره من میگم تا ساعت 1.50 شب با سرعت 150 تا 190 متغییر دانلود میکنم از ساعت 2 سرعتم کم میشه تو میگی از تلفنته
    حالا من موندمو مکس نت فردا باز میپرم رو گوشی تا حال گیری کنم خداییش این 3ماهو قسم خوردم هر روز زنگ بزنم
    تو مسیرو اشتباه رفتی دوست خوبم
    زنگ میزنی به دفتر مکس نت تو ارومیه (3480048) بعد از شنیدن گلواژه اپراتور 123 رو میگیری وصل میکنه به دفتر فنی اونجا مشکلتو میگی اینجارو دقت کن:
    1.میگه از نویز و فلانه سریع با اعتماد به نفس میگی همین الان مستقیم از سیم اصلی تو کوچه کشیدم به مودم
    2.میکه 4.2.2.4 رو پینگ کن بعد زنگ بزن میگی از قبل گرفتم زود بهش پینگتو بگو
    3.میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن سرعتشو بگو اینم از قبل اماده کن بزار 10 20 ثانیه دانلود کنه سرعتو بگو(من انقدر تست کرده بودم (329 مگ هست حجمش) به 25% رسیده تو IDM)

ماله من اخرش به جایی نرسید رفتم سرویسم رو مکس توربو کردم (9 ماه مکس توربو داشتم 120 تا فیکس شب وروز دان میکرد ولی لا مصب دیسکاوری وسوسم کرد از قدیم گفتن به سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن) 18 تومن اختلاف دیسکاوری با توربو بود ولی 6 تومن دادن ماله یه ماه رو حساب کردن در حالی که من یه روزم سرعتم دیسکاوری نشد عوضش یادشون رفت سرویسم رو مکس توربو کنن همون دیسکاوری مونده
    راستی بعد از یه مدت سرعتم خوب شده دارم با 160 تا دان میکنم
    یکم زیاد شد ببخشید
    Last edited by milad_heartsick; 24-01-2012 at 14:31.

8. این کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تو مسیرو اشتباه رفتی دوست خوبم
    زنگ میزنی به دفتر مکس نت تو ارومیه (3480048) بعد از شنیدن گلواژه اپراتور 123 رو میگیری وصل میکنه به دفتر فنی اونجا مشکلتو میگی اینجارو دقت کن:
    1.میگه از نویز و فلانه سریع با اعتماد به نفس میگی همین الان مستقیم از سیم اصلی تو کوچه کشیدم به مودم
    2.میکه 4.2.2.4 رو پینگ کن بعد زنگ بزن میگی از قبل گرفتم زود بهش پینگتو بگو
    3.میگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن سرعتشو بگو اینم از قبل اماده کن بزار 10 20 ثانیه دانلود کنه سرعتو بگو(من انقدر تست کرده بودم (329 مگ هست حجمش) به 25% رسیده تو IDM)

ماله من اخرش به جایی نرسید رفتم سرویسم رو مکس توربو کردم (9 ماه مکس توربو داشتم 120 تا فیکس شب وروز دان میکرد ولی لا مصب دیسکاوری وسوسم کرد از قدیم گفتن به سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن) 18 تومن اختلاف دیسکاوری با توربو بود ولی 6 تومن دادن ماله یه ماه رو حساب کردن در حالی که من یه روزم سرعتم دیسکاوری نشد عوضش یادشون رفت سرویسم رو مکس توربو کنن همون دیسکاوری مونده
    راستی بعد از یه مدت سرعتم خوب شده دارم با 160 تا دان میکنم
    یکم زیاد شد ببخشید
    دوست عزیز ممنون از شما که وقتتونو برای من گذاشتین شرمنده
    دوست عزیز من این فایلی که گفتی را با سرعت 160 تا 230 بیشتر روی 230 میمونه ولی هر چند دقیقه یه بار میاد روی 160 بعد میره 230 من مشکلم با لینکهای دیگه هست مثلا لینکی را از سایت اپل که واسه فریمور دانلود میکنم را با 160 تا 190 دانلود میکنه تا ساعت 1.50 شب ولی اگه بخوام تو ساعات رایگان همون لینک اپل را دانلود کنم میاد روی 26 تا 50 ممکنه 1کاری کرده باشن تو ساعت رایگان سرعت بیاد پایین؟
    حالا منظورم از اینی که گفتم اینه اگه من ]http://maxnet.ir/2011.exe فایل را دانلود کنم و سرعت اصلیشو بهش بگم که 230 بگم اونموقع میگه مشکل از ما نیست اونو چیکار کنم میگه از لینکهاته آخه من هر لینکی دانلود میکنم از هر سروری باز سرعتش کمه تو رایگان شبانه به جز لینک خودشون ]http://maxnet.ir/2011.exe
    چیکار کنم ؟بخدا اینقدر سوال کردم از هممتون شرمنده ام خودتون که میدونین چجوری آدمو مکس نت الاف میکنه گیج شدم این VIP رو فقط به خاطر رایگان شبانه خریدم ولی اونم از 128 نامحدود که با 30 دانلود میکنه کمتره
    Last edited by saeid000; 24-01-2012 at 15:23.

10. این کاربر از saeid000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SALAR45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شما کلا اعصاب برات نمونده ها
    اون مورد رو شما نادیده بگیر. هیچ مدرکی نمیخوان شما دانشجو انتخاب کن و فرمو کامل کن تمام.
    دوست عزیز
    کلا فقط امکان انتخاب 128 هست گزینه های دیگه رو حذف کردن
    برو یه نگاهی بنداز

12. 2 کاربر از SALAR45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه troy3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مـــــهـــــابـــــاد

پيش فرض

سرعت دانلود مکس توربو تو روز چنده؟ پینگش چنده؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    کلا فقط امکان انتخاب 128 هست گزینه های دیگه رو حذف کردن
    برو یه نگاهی بنداز

تایید میشه
    چاره میدونی چیه !!!!!!!از این مملکت باید رفت

15. 2 کاربر از fsh_num7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

از سایت مخابرات فقط میشه 128 خرید، برای 256 و 512 مدرک میخوان

کارت دانشجوئی یا کارت شناسائی هیئت علمی خریداریم

17. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •