تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 486 از 755 اولاول ... 386436476482483484485486487488489490496536586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,851 به 4,860 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من شار‍ژ كاتريج رو انجام مي دم. تنها مشكلي كه هميشه خدا دارم!!! اينكه گاهي بعضي از كارتريجا اين جوري پيرينت مي گيره.
    اوايل كه ناشي بودم فوم رو عوض مي كرم و مشكل حل مي شد. در حاليكه الان فهميدم كه فوم ها مشكلي نداشتند و شايد كثيف شده بودن.((من فوم رو اوايل با پنبه بهداشتي فقط دستمال مي كشيدم و الان هم با شيشه شور رقيق و پنبه مي شورمش))

چيكار كنم؟ فوم رو چه جوري تميز كنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من مي برمشون زير شير آب و با يه اسفنج و كف مي شورم و خشك ميكنم فقط نبايد توي كار اسكاچ و چيزهايي رفت كه روي سطح فوم خش بندازه.
    تعويض كه هميشه درست پرينت ميكنه ولي اونجوري نميشه گفت تعميركار ميشيم تعويض كار!

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من چند کاره 4300 سام را دارم می خواستم بدونم که این گزینه ها چیست :
    ID Copy, 2-up, Auto-fit, Clone, Poster copy
    Ethernet 10/100 Base TX (External) : ML-00ND
    و چگونه باید مورد استفاده قرار گیرد ؟؟
    یکی از این ها برای کپی پست و رو کارت ملی می باشد اگر جواب مثبت هست چگونه عمل می نماید؟

مدتی هست که وسط کاغذ ها را یک لکه سیاه می اندازه چگونه باید برطرف نمود؟
    هزینه شارژ این مدل و قیمت ریبون (اون قسمت سبز رنگ) چقدر است؟

ممنون از توجهتون
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه N!CE^M4N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    LoVeR C!tY

پيش فرض

سلام دوستان .... پرینتر من HP 1020 هست ... داخل آفیس فتوشاپ و هر برنامه دیگه ای کلن یه دفعه ای دیگه کار نکرد و هیچی و پرینت نمیگیره ! درایوش هم پاک شده ! چند دفعه نصب کردم ولی بازم این ارور رو میده !!! کسی میتونه بهم کمک کنه ؟

لطفا جواب سوال من و بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من مي برمشون زير شير آب و با يه اسفنج و كف مي شورم و خشك ميكنم فقط نبايد توي كار اسكاچ و چيزهايي رفت كه روي سطح فوم خش بندازه.
    سلام محمد جان
    اين كه وسط فوم كه اسفنجه نم مي كشه و حالا حالاها بايد بمونه تا خشك شه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام محمد جان
    اين كه وسط فوم كه اسفنجه نم مي كشه و حالا حالاها بايد بمونه تا خشك شه
    نه مثل اسفنج كه نيست كه آب رو جذب كنه دورش يه پلاستيك هست. من با فشار هوا خشكش ميكنم.

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------

لطفا جواب سوال من و بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جواب سوال شما رو دادم توي اون تاپيك ديگه كه پرسيده بوديد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان . من يه پرينتر photosmart Hp مدل4583 c دارم كه حدود دوسال بصورت مستمر ازش كار كشيدم كه خداييش هم فوقالعاده بود نتيجه بازده ايش البته مدتي ست كه اين دستگاه ضربه خورده و كلاچ زير كارتريج شكسته و همش كاغذ رو جمع ميكنه يا اينكه مدام رو قسمت كپي رنگي واستاده و بدون اينكه فرمان بهش بدم شروع به كپي ميكنه كه پس از دريافت كاغذ تا اواسط را كه رسيد پيغام paper out رو ميده خواستم بدونم آيا دوستان عزيز راه حلي براي رفع اين مشكل دارن كه كمكم كنن ممنون ميشم

دوم اينكه خواستم بدونم آيا ماركهاي ديگري وجود داره كه ضرفيط كارتريج آن 141 يا بالا تر باشه چون من بيشتر كارم كپي رنگي هستش آيا دستگاه هايي بهتري سراغ دارين كه كپي رنگي رو با كيفيت بالا انجام بده

سپاسگذارم . راستي هرعزيزي كه لطف كنه و راهنماييم كنه از طرف شركت خودمون يه هديه با ارزش جهت تشكر بهش ميدم 100%

شركت طراحي و ساخت دكوراسيون داخلي برنز

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

13 پاسخ مشكل شما

با سلام خدمت دوستان گرامی

من یک دستگاه چنذ کاره جوهر افشان دارم (اچ پی مدل 4580 )

دیشب وقتی روشن کردم و خواستم استفاده کنم میبینم این پیغام رو میزنه
    Incompatible print cartridge (Tri color ).

آیا کسی میدونه چه مشکلی برای این کارتریج رنگی پیش اومده؟

سوال دوم و مهمتر: الان فقط اسکن میکنه و اصلا پرینت نمیگیره.
    من چیکار میتونم بکنم که حداقل از پرینت سیاه سفید بتونم استفاده کنم؟؟
    کاغذ رو هم روی سیاه و سفید میزارم . ولی نمیگیره. یعنی همش اون ارور روی ال سی ذی پرینتر هست

با سپاس
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام دوست عزيز مشكل شما يه مشكل عمده تو همه اين مدل هاست البته نبايد فراموش كنين كه اين مارك پرينتر حداقل از نظر من كه حدود سه سالي هست كه بصورت مداوم دارم ازش كار ميكشم يكي از بهترين ها در نوع خودشه .... خوب براي اينكه رفع مشكل شما رو راهنمايي كنم اول بايد بفرماييد اسم و مدل پرينتر تون چيه
    مدل كارتريج رنگي و سايه سفيد شما چيه منظورم عددي كه رو يآنها نوشته .

شما چنانكه مايل بودين ميتونين چيز هايي رو كه خواستم رو به آدرس , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا به ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته حتمي مشكل پيش اومده رو يكبار ديگر به همان آدرس ها ارسال كنين قول ميدم نهايتا 12ساعت پس در يافت پيام شما راه حل رو براتون ارسال كنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان نمیدونم مشکلمو باید کجا مطرح کنم . من یه hp deskjet 3600 دارم چند روزیه وقتی روشنش میکنم چراغش یه چشمک میزنه دوباه خاموش میشه هر دفعه دکمه شو میزنم همینجوری میشه کامپیوتر هم تا وقتی که چراغش روشن نشه نمیشناسش میخواستم ببینم ایرادش نرم افزاریه یا سخت افزاری. در ضمن جوهر افشانه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

آقا من هم همین مشکل رو دارم!!
    البت برای من پایین صفحه اونم وقتی که رنگ زیاد باشه(غیر از متون) یه خط کلفت و کمرنگ می اندازه!
    نو که بود تست نکرده خریدم و این مشکل رو داشت گارانتی تعویض نداشت و منم که بی عرضه!! به تعمیر راضی شدم!
    کنون lpb6000 هست
    گارانتی درستش کرد اما بعد از یه مدتی دوباره کمی خراب شده!
    این فوم که می گید همون میله آبیه است؟
    آخه برای من که خراب می شه اون میله آبیه رو با دستمال تمیز می کنم درست می شه!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا من هم همین مشکل رو دارم!!
    البت برای من پایین صفحه اونم وقتی که رنگ زیاد باشه(غیر از متون) یه خط کلفت و کمرنگ می اندازه!
    نو که بود تست نکرده خریدم و این مشکل رو داشت گارانتی تعویض نداشت و منم که بی عرضه!! به تعمیر راضی شدم!
    کنون lpb6000 هست
    گارانتی درستش کرد اما بعد از یه مدتی دوباره کمی خراب شده!
    این فوم که می گید همون میله آبیه است؟
    آخه برای من که خراب می شه اون میله آبیه رو با دستمال تمیز می کنم درست می شه!
    نه اون ميله آبيه يا سبزه درام هست. فوم يه غلتك مشكي رنگ هست كه وظيفه داره سطح درام رو از پودرهاي اضافي پاك كنه. وقتي فوم كار خودش رو انجام نده روي سطح درام كثيف ميشه و خوب پاك كردنش موقت هست و چون فوم خوب تميزش نمي كنه دوباره كثيف ميشه. فوم رو خارج كنيد و تميز كنيد بعد اگه نشد بشوريد و در نهايت يه فوم نو بخريد اگه درست نشد.

12. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •