سلام بچه ها..... اقا من بین کینکت و گوشی iphone گیر کردم..بنظرتون کدومشو انتخاب کنم؟ البته میدونم که 2معقوله کاملا متفاوت هستش... میخاستم بدونم که چجوریاس؟؟؟؟؟کینکت بازی های جذاب داره؟پر گرافیک....دل ادمو زود نمیزنه؟؟
سلام بچه ها..... اقا من بین کینکت و گوشی iphone گیر کردم..بنظرتون کدومشو انتخاب کنم؟ البته میدونم که 2معقوله کاملا متفاوت هستش... میخاستم بدونم که چجوریاس؟؟؟؟؟کینکت بازی های جذاب داره؟پر گرافیک....دل ادمو زود نمیزنه؟؟
Last edited by hawck; 24-01-2012 at 00:39.
اگه خواهر برادری چیزی نداری دلتو زود میزنه ، گوشی هم الان همه گوشی ها حدود 200 تومن بالا رفتن ، پس اگه خواهر برادری چیزی داری کینکت بگیر نداری هم چیزی نگیر...
دوست عزیز شما اون پولی که میخوای بدی آیفون بخری میتونی باهاش یه کینکت بخری
و یه گوشی سری گالاکسی یا هرچی غیر از آیفون البته بسته به سلیقته
کینکت هم اونقدر جالب و فان هست که از پولی که دادی پشیمون نشی.تازه بازیهای جالبی هم تو راه
اینجوری به نظر من بهترین کارو کردی
Last edited by alipsp; 24-01-2012 at 01:18.
به نظر من آیفون بخر ، هیچ گوشی ای در دنیا به پای آیفون نمیرسه - هیچ گوشی ای .
سخت افزار قوی تر و دوربین بهتر و صفحه بزرگتر همشون مزخرفات تبلیغاتی هستند ولی در عمل هیچ کدومشون به درد نمیخورند و همشون جلوی آیفون شکست میخورند .
کینکت هم من دارم چیز جالبیه ولی مثل آیفون نیست . آیفون هم سرگرمیه و هم به نوعی کمکت میشه و میشه نوعی ابزار کار .
ولی کینکت فقط بازی و وقت تلف کنیه و دست آخر هم ازش خسته میشه اصلا طرفش نمیری .
فقط یادت باشه آیفون کمتر از ۴ نخری .
اگه lt3 بریزم همه بازی ها رو باید پچ کنم(حتی خیلی قدیمی)؟ یا فقط بازی هایی مثل assassin,skyrim..i ؟
و هر بازی جدیدی که میاد بازم باید پچ کنم؟
ممنون
نه همه بازی ها نه مثلا بازی هایxgd3مثلmw:3-sjyrin-driver-و6تا بازیxgd2یعنی:
fable3-mw2-black ops-ac:brootherhood-halo reach-nfs hot pursuit
حالا غلط املایی هم دارم
خوب از اونجایی که عموما همه بازی های جدیدxgd3عرضه میشن بله اگهxgd3باشن باید پچ کنی
سلام
به نظر شما xbox کی ارزون میشه؟
کدوم مدل ها ارزون میشن؟
بهترین موقع خریدش به نظرتون کی هست؟ کدوم مدل؟
حالا اگه کینکت رو نصب کنم..ظاهراباید باخود کینکت اپدیت بشه؟؟؟اگه بشه lt2م میپپره؟؟؟ یا .........
نه اون آبدیت کینکت داشبرد رو آبدیت نمیکنه وlt+2رو نمیپرونه.اگه داشبرد ات 13599هست و یا داشبرد هایی که با کینکت هماهنگ ان نیازی به آبدیت داشبرد نداره.
--------------------------------
والا اوضاع بازار جوریه که اصلا قابل پیش بینی نیست باید دید دلار چی میشه که خوب گرونه.
سخت میشه پیش بینی کرد
شما درست میگید، اما با توجه به اطلاعات فنی و تجربه ای که دارید فکر میکنم بتونید این 2 تا سوال رو جواب بدیدکدوم مدل ها ارزون میشن؟
بهترین موقع خریدش به نظرتون کی هست؟ کدوم مدل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)