اگه بازی جدید بیاد که داشبر14699بخواد بلهLt+3برای اجرا عالی بازی ها لازمه.که به زودی هم میاد.
باlt+3توی لایو امنیت هست.
خیلی بهتره که به lt+3آّدیت کنید و بازی های دارای قفلxgd3و6تا بازیxgd2رو متناسب باهاش پچ کنیند
اگه بازی جدید بیاد که داشبر14699بخواد بلهLt+3برای اجرا عالی بازی ها لازمه.که به زودی هم میاد.
باlt+3توی لایو امنیت هست.
خیلی بهتره که به lt+3آّدیت کنید و بازی های دارای قفلxgd3و6تا بازیxgd2رو متناسب باهاش پچ کنیند
سلام به همگییییییییییییییییی...
تورو خدا اول جواب منو بدین ...من حدود دو ماه پیش کنسولم رو بردم بیرون و آپدیت کردن..
بعدش بازی bodycount رو راحت اجرا کردم و درست شد.چون قبل اینکه ببرم بیرون bodycount رو اجرا نمی کرد...الان کنسول من که bodycount رو اجرا میکنه بازی هایی مثله GOW3 یا MW3 یا HALO:REACH رو هم میتونه اجرا کنه ؟؟؟یا باز برای اینا باید ببرمش آپدیت کنن بیرون ؟؟؟
اگه لایو نرفتی و داشبرد14699رو نریختی بله به راحتی اجرا میشه
فقط سوال رو یجا بپرسید!!!!!!!!!!!!!!1
جواب شما در صفحه های قبل داده شده.با چند بازی مختلف امتحان کنید و نتیجه را اعلام کنید.اگر با بازی های زیادی همین مشکل رو داشتید با توجه به دست دوم بودن و ارکید بودن دستگاه لنز درایو ضعیف شده است.![]()
سلام من یک دستگاه ایکس باکس کپی خور دارم ولی یکی از اشناها یک بازی pes2012 روش میخواسته اجرا کنه و گزینه اپدیت رو زده و الان دستگاه روشن میشه و یک کد رو فقط نشون میده و دسته هم کار نمیکنه ممنون میشم اگر کمکم کنید.
3151-351F-B800-0F00-C000-014F
سلام . خیلی ممنون از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که انقدر سریع جواب می دیدمرسی از سایت. نظر شما اینه که من دستگاه xbox360 slim که lt2 هست رو به lt3 آپدیت کنم ؟ اونوقت اگر من این کار رو بکنم بازی ها رو راحت می تونم از بازار بگیرم؟ برای پچ کردن باید خود cd های بازی lt2 رو بزارم تو کامپیوتر بعد پچ کنم با اون روش هایی که گفتید؟ راستی دستگاه من کپی خور هست اگه آپدیت بشه میشه به شبکه وصل شد؟ ممنون
Last edited by N_DRAKE; 23-01-2012 at 21:45.
سلام
من دوروز پیش LT+3 ریختم و امروز داشبورد جدید رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم و ریختم به ایکس باکس.بعد به لایو وصل شدم و تو منوی home نوشته بود یک ماه اکانت گلد رایگان میتوانید استفاده کنید و من اون رو انتخاب کردم ولی وقتی Purchase Item رو زدم گفت در کشور شما ساپورت نمیشود.میخواستم بدونم چه طوری باید pn/\ رو به اکس باکس وصل کنم تا بتونم از این یک ماه استفاده کنم؟
راستی یه سایتی برای خرید pn/\ معرفی کنید.
والا قدیما چیز پی ان نمیخواست مد جدیده حتما
والا یه چند تا دوستان هم خواستن همچین کاری کنن برای مهپاره و اینا ولی ظاهرا به این نتیجه رسیدن که نمیشه.
یعنی نمیشه اکس باکس رو با pn/\ به اینترنت وصل کرد؟یعنی هیچ راهی نیست؟بابا اخه یه ماهه نمیشه گذشت!!!
مطمئنی درست وصل شدهیعنی نمیشه اکس باکس رو با pn/\ به اینترنت وصل کرد؟یعنی هیچ راهی نیست؟بابا اخه یه ماهه نمیشه گذشت!!!
آخه pn/\ نمیخواد
چی بگم والا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)