دوست عزیز بازی من بدون مشکل اجرا می شد، من به هوای حل مشکل لگ بازی این ها را دان کردم و ریختم، حالا دیگه اجرا نمیشه و ارور stopped working میده!! چیکار کنم؟
دوست عزیز بازی من بدون مشکل اجرا می شد، من به هوای حل مشکل لگ بازی این ها را دان کردم و ریختم، حالا دیگه اجرا نمیشه و ارور stopped working میده!! چیکار کنم؟
سلام ...
آقا قضیه این پچی که سایت p30day واسه دانلود گذاشته چیه ؟!
پچ رسمی واسه بهبود وضع فریم بازی ارائه شده ؟
سلام
من وقتی تو بازی میرم موس ویندوز تو صفحه دیده میشه
ایرادش چیه؟!؟!؟!؟
Last edited by Amir Hossein; 23-01-2012 at 01:25.
دوستان یه مشکل اساسی با بازی من وجود داره! من بازی رو نصب کردم و تعداد پرونده هایی که باید انجام بدم فقط 5 تاست !!!
من شنیدم خیلی بیشتر ازینا تو این بازی پرونده وجود داره! آیا نسخه من ناقصه؟؟!!!
تا جایی هم که تحقیق کردم پرونده های من فقط DLC هستن و شامل اینا میشن : reefer madness, Nicholson Electroplating Disaster, A Slip of The Tongue, The Naked City, Chicago Lightning !
من فقط همین پنج پرونده رو دارم.
حجم فولدر روت بازی هم 13.4 گیگ هستش! کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟
ممنون.
من وقتی با این بازی تو ماشین راه میرم گرافیک یک جوری میشه و بعد درست میشه یک کمی هم مشکل لگ داره
چیکار کنم ؟
من تو command list -str رو زدم کسی میدونه کدوم بهتره؟؟؟؟مشکل موس هم داره
سیستم شما چیه ؟ شاید کامپیوتر جواب نمیده ...! افت فریم الکی نمیتونه باشه ...سیستم کم میاره احتمالا![]()
داداش cpu corei 5
ram 4 gig
graphic 6470 1 gig 3 gig shared
شما بدون لگ بازی میکردید؟؟؟؟؟ البته برای من یکمی لگ میده
این کده ربطی به بزگ و کوچیکیش داره؟
کسی که بدون لگ بازی کرده همین کد رو زده؟
سلام
باید چیکار کنیم که لگ بازی از بین بره؟اصلا این مشکل حل میشه؟
من دارم به شما میگم ! افت فریم یا لگ به قول شما ، بیشتر مربوط به سیستم میشه ! برید تو option بعد display بعد تنظیماتو یه ذره سبک تر کنید ، درست میشه ....
من تنظیمات گرافیکی رو به حداقل گذاشتم اما اصلا فرقی با زمانی که گرافیکش در حداکثر بود نکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)