تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1316 از 1759 اولاول ... 316816121612661306131213131314131513161317131813191320132613661416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,151 به 13,160 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

همه چراغ های مودم در لحظه قطعی اینترنت روشن اند. ایا نوسان برق میتونه با عث قطعی مودم بشه؟
    زماني كه اينترنت قطع بشه و تمامي چراغ‌هاي مودمتون به حالت عادي باشه دو حالت وجود داره:

- اول اينكه اينترنت سرويس دهنده شما دچار قعطي شده و مشكل از ISP هست.

- دوم اينكه مودمتون هنگ كرده و ديگر قادر به سرويس‌دهي نيست.

براي اينكه مشكلتون رو حل كنيد اگه امكانش هست يه مودم ديگه تهيه كنيد و تست كنيد.

اگه مشكل با تعويض مودم حل شد كه چه بهتر در صورت حل نشدن مشكلتون با شركت ارائه دهنده اينترنت به شما صحبت كنيد.

شاد باشيد

2. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramin_razaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

زماني كه اينترنت قطع ميشه چراغ‌هاي روي مودم به چه صورت هستند؟

در اين زمان آيا مي‌تونيد از Gateway پينگ بگيريد كه ببينيد آيا ارتباطتون برقرار هست يا نه؟

با توجه به اينكه از مشكلياب خود ويندوز 7 استفاده كرده‌ايد و مشكل رو ست نكردن DNS بيان كرده به نظر من بهتره به صورت دستي به سيستم يا لپتاپت DNS بدي.

شاد باشيد

تمام چراغهای مودم روشن هست. اگه امکان داره راهنمایی کنید که چطور DNS رو دستی ست کنم یا gateway پینگ بگیرم. وقتی در قسمت Network and sharing center قسمت network information رو چک میکنم می بینم ارتباط مودم با لپ تاپ برقرار هست ولی مودم با اینترنت رو ضربدر (قطع ارتباط) زده و وقتی با مشکلیاب 7 جستجو می کنم می گه DNS ست نیست. چیزی که نمی فهمم اینه که در این حالت وقتی کابل lan رو می زنم بعد مثلا 30 ثانیه به اینترنت وصل می شه (البته یکی دو بار هم شده که مجبور شدم مودم رو خاموش روشن کنم) یعنی از طریق lan مشکلی نداره و می تونه dns رو از سرور پارس آنلاین بگیره. ولی راستش من این مودم رو گرفتم که بتونم از wifi استفاده کنم وگرنه با مودم قبلی خودم از طریق lan وصل می شدم و مشکلی نداشتم. خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید

4. این کاربر از ramin_razaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

برای آپدیت فریمور linksys wag 120n باید چیکار کرد؟

برد wifi اون داخل ساختمان چقدره؟

6. این کاربر از farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام من یوزر و پاسوردم گرفتم ولی نمی دونم تنظیمات مودم دقیقا چه جوری انجام بدم یکی کمک می کنه با lan مودم متصل کردم
    چراغ وضعیت adsl مودم هم روشنه پس باید اینترنت وصل باشه
    در تصویر اول نمی دونم چرا چراغ بعضی اتصال ها سبزه در صورتی که اون که تنظیمش کردم قزمز
    مودم من asus aam 6010ev

مخابرات اصفهان

در ضمن من تنظیمات کارت شبکه را این جوری گذاشتم
    مودم خنده داره بعضی وقته می تونم برم تو تنظیماتش بعضی وقتا نه باید کامپیوتر ریست کنم تا یره

8. این کاربر از reza_khan2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

تمام چراغهای مودم روشن هست. اگه امکان داره راهنمایی کنید که چطور DNS رو دستی ست کنم یا gateway پینگ بگیرم. وقتی در قسمت Network and sharing center قسمت network information رو چک میکنم می بینم ارتباط مودم با لپ تاپ برقرار هست ولی مودم با اینترنت رو ضربدر (قطع ارتباط) زده و وقتی با مشکلیاب 7 جستجو می کنم می گه DNS ست نیست. چیزی که نمی فهمم اینه که در این حالت وقتی کابل lan رو می زنم بعد مثلا 30 ثانیه به اینترنت وصل می شه (البته یکی دو بار هم شده که مجبور شدم مودم رو خاموش روشن کنم) یعنی از طریق lan مشکلی نداره و می تونه dns رو از سرور پارس آنلاین بگیره. ولی راستش من این مودم رو گرفتم که بتونم از wifi استفاده کنم وگرنه با مودم قبلی خودم از طریق lan وصل می شدم و مشکلی نداشتم. خیلی ممنون می شم راهنمایی کنید
    اگه امكانش هست تصاويري از تنظيمات مودمتون قرار بديد تا بهتر بتونم كمكتون كنم.

براي تنظيم كردن DNS به تصاوير زير دقت كنيد:

براي گرفتن Ping هم به Run مراجعه كنيد:

در Run مورد زير را تايپ كنيد:

Ping x.x.x.x -t

به جاي x.x.x.x هم بايستي Gateway اينترنت خودتان را بگذاريد كه در صفحه تنظيمات مودمتون مي‌تونيد مشاهده كنيد.

شاد باشيد

10. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام .من می خواهم مودم بگیرم
    کدوم بهتره
    TD-W8951ND تی پی تینک
    یا
    DSL-2730U دی لینک
    با دلیلش

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

سلام .من می خواهم مودم بگیرم
    کدوم بهتره
    TD-W8951ND تی پی تینک
    یا
    DSL-2730U دی لینک
    با دلیلش
    کلا از اینا جدید تر هم هست!
    مثل مدل های 8961 و 2740
    ولی بین اون بالای ها تقربا تو یک سطح هستند من بودم 2730 رو انتخواب میکردم به علت رم و رام بالا !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    منم با همچی مشکلی درگیر بودم آخر سر رفتم تو قسمت Network and sharing centerبعدmanage wirelessnetwork بعد تو قسمت سکوریتی encryption رو بکنtkip ان شاالله که درست بشه
    من همه چیو عوض کردم این رو که زدم درست شد

داره خودمونی میشه javadmoloudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به کلیه دوستان ببخشید من یک راهنمایی کامل می خوام دوستان ، بنده اینترنتم وایرلس هست البته با آنتن Nano Station هست که روی پشت بام بستم و با کابل شبکه به سیستم وصل کردم الان به یک مودمی احتیاج دارم که بنده کابل شبکه که از آنتن بالا میاد را بش وصل کنم و وایرلس کننه به لب تاب و دوباره از اون یه کابل به کامپیوتر خودم و کامپیوتر دیگری
    حالا از دوستان می خوام که چیزی به بنده معرفی کنید که هم روتر باشه هم adsl داشته باشه هم وایرلس داشته باشه هم هاب سویچ باشه بلخره همه کار شبکه را انجام بده همه منظوره باشه قیمتش هم از 100 تومن تا 120 تومن باشه
    ممنون میشم بنده را راهنمائی کنید خیلی متشکرم

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

با سلام به کلیه دوستان ببخشید من یک راهنمایی کامل می خوام دوستان ، بنده اینترنتم وایرلس هست البته با آنتن Nano Station هست که روی پشت بام بستم و با کابل شبکه به سیستم وصل کردم الان به یک مودمی احتیاج دارم که بنده کابل شبکه که از آنتن بالا میاد را بش وصل کنم و وایرلس کننه به لب تاب و دوباره از اون یه کابل به کامپیوتر خودم و کامپیوتر دیگری
    حالا از دوستان می خوام که چیزی به بنده معرفی کنید که هم روتر باشه هم adsl داشته باشه هم وایرلس داشته باشه هم هاب سویچ باشه بلخره همه کار شبکه را انجام بده همه منظوره باشه قیمتش هم از 100 تومن تا 120 تومن باشه
    ممنون میشم بنده را راهنمائی کنید خیلی متشکرم
    فقط 2740 دیلینک ! شک نکنید یک دیوایس همه کارس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •