تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 78 از 158 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

  1. #771
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض پهنای باند اینترنت کشور 40 گیگابیت بر ثانیه/افزایش سرعت اینترنت در راه است

    وزیر ارتباطات در گفت‌وگو با فارس خبر داد
    پهنای باند اینترنت کشور 40 گیگابیت بر ثانیه/افزایش سرعت اینترنت در راه است
    خبرگزاری فارس: وزیر ارتباطات با اشاره به اینکه هم‌اکنون پهنای باند اینترنت بین‌الملل کشور 270 stm1 (معادل 270 ضربدر 155 مگابیت بر ثانیه) است از آزادسازی پهنای باند داخلی و افزوده شدن آن به اینترنت کشور با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات خبر داد.


    رضا تقی‌پور در گفت ‌و گو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که آیا در شبکه ملی اطلاعات دسترسی به سایت‌های خارجی مسدود خواهد شد، اظهار داشت: سرویس اینترنت کماکان به عنوان یک سرویس در شبکه ملی اطلاعات خواهد بود، اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلی این شبکه.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: دسترسی به اینترنت کماکان ادامه خواهد یافت؛ اما برای دسترسی‌های داخلی، این شبکه همچنان از ویژگی‌هایی برخوردار است.

    *هم و غم وزارت ICT برای راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات

    تقی‌پور گفت: مدنظر ما بیشتر مزیت‌های شبکه ملی اطلاعات، از جمله کاهش هزینه، افزایش سرعت و افزایش امنیت است و بیشتر روی جنبه اثباتی این طرح در حال سرمایه‌گذاری هستیم.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: ضمن اینکه مشوق‌هایی نیز پیش‌بینی کرده‌ایم تا کسب و کارهای زیادی بتوانند در داخل کشور فعال شوند؛ از جمله کسب و کارهای فروش الکترونیکی.

    *پهنای باندی که با شبکه ملی اطلاعات خالی شود، به کاربران داده می‌شود

    خبرنگار فارس پرسید: پهنای باند فعلی اینترنت کشور چقدر است و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات از منظر آمار و ارقام، چه تاثیری بر هزینه‌های مصرفی در بخش اینترنت خواهد داشت؟
    تقی‌پور در این خصوص، گفت: هم‌اکنون پهنای باند داخل کشور 470 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند اینترنت بین‌الملل 270 stm1، (معادل 270 ضربدر 155 مگابیت بر ثانیه) است که برای پهنای باند بین‌الملل به خارجی‌ها اجاره می‌دهیم.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات بخش زیادی از پهنای باند اینترنت بین‌الملل که درگیر دسترسی های داخلی است، آزاد می‌شود و بنابراین این ظرفیت، با هزینه قبلی، در اختیار کاربرانی که نیاز به اینترنت (پهنای باند بین‌الملل) دارند، قرار می‌گیرد.

    * "شما" برند شبکه ملی اطلاعات

    خبرنگار فارس گفت: نامی که برای شبکه ملی اطلاعات انتخاب شده، از نگاه کاربران عادی تا حدی امنیتی و اطلاعاتی است و شاید همین نام است که دیدگاه ها را نسبت به این پروژه، حساس کرده است.
    تقی‌پور در این خصوص گفت: واژه‌ های اطلاعات و سرویس های اطلاعاتی، متفاوت هستند و بهتر است از رسانه‌ها بخواهیم که در این زمینه فرهنگ‌سازی کنند تا بین Information (اطلاعات) و Inteligence (سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی) تفاوت قائل شوند.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطر نشان کرد: ضمن این که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در بیش از 90 کشور، به همین نام است.
    وی ادامه داد: ان‌شاءالله با توجه به اینکه نام شبکه ملی اطلاعات، در قانون برنامه پنجم نیز آمده است، مختصر نام شبکه ملی اطلاعات، "شما" یک برند خواهد شد و جا خواهد افتاد.

    *وعده افزایش سرعت اینترنت با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات

    خبرنگار فارس پرسید: وعده افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی به کجا رسید؟
    تقی‌پور در این خصوص، گفت: افزایش پهنای باند تا حدود 10 تا 12 برابر در شبکه ملی اطلاعات اتفاق خواهد افتاد.
    وی گفت: با راه‌اندازی این شبکه، پهنای باند در اختیار کاربر خانگی افزایش خواهد افتاد؛ اما هنوز زمان تحقق این وعده فرا نرسیده است.
    انتهای پیام/ح

  2. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #772
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض رسيدگي به اختلاف شركت‌هاي ارايه‌كننده اينترنت پرسرعت با مخابرات نهايي شد

    كارگروهي متشكل از نمايندگان شوراي رقابت و مخابرات و شركت‌هاي ندا به اختلاف‌هاي مطرح شده از سوي شركت‌هاي ندا رسيدگي كردند كه قرار شد مخابرات حق و حقوق اين شركت‌ها را بشناسد و آن‌ها هم در همان حوزه‌هاي خود مطابق قانون فعاليت كنند.



    جمشيد پژويان - رييس شوراي رقابت - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بحث اختلاف بين‌ شركت‌هاي ندا (ارايه‌كننده اينترنت پرسرعت) با شركت مخابرات ايران نهايي شده و به زودي اطلاع‌رساني مي‌شود.
    پژويان تصريح كرد: يكي از موضوعات مورد اختلاف، بحث دسترسي است؛ شركت‌هاي ندا عنوان مي‌كنند كه مخابرات امكانات دسترسي را به خوبي براي آن‌ها فراهم نمي‌كند. ‌اين موضوع در مركز ملي رقابت مورد بررسي قرار گرفته و نتيجه درنهايت به شوراي رقابت ارسال مي‌شود.
    وي هم‌چنين درباره تغيير نرخ و افزايش قيمت كدهاي چهار رقمي از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفته بود: اين موضوع غيرقانوني و يك‌طرفه است.
    رييس شوراي رقابت اظهار كرده بود: يكي از مواردي كه در جلسه شوراي رقابت مطرح شد، به كدهاي چهار رقمي مربوط بود كه استفاده‌كنندگان از اين كدها از افزايش قيمت و نرخ كدهاي چهار رقمي شكايت داشتند.
    انتهاي پيام

  4. #773
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض شبكه ملی اطلاعات به هیچ وجه جایگزین اینترنت نمی شود

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
    شبكه ملی اطلاعات به هیچ وجه جایگزین اینترنت نمی شود

    تهران - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اینترنت به عنوان یك سرویس مانند گذشته در كنار شبكه ملی اطلاعات باقی خواهد ماند و شبكه ملی اطلاعات به هیچ وجه جایگزین اینترنت نمی شود.

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، 'رضا تقی پور' روز سه شنبه در پاسخ به برخی شبهات اظهار داشت: پس از راه اندازی شبكه ملی اطلاعات، هر كس كه نیاز داشت می تواند از اینترنت نیز استفاده كند.
    وی از موتورهای جستجو با عنوان موتورهای جاسوسی یاد كرد و افزود: در این كه موتورهای جستجوی خارجی ابزارهای جاسوسی بیگانگان است شكی نیست و این را می توان به راحتی از آمارهایی كه منتشر می كنند متوجه شد.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار كرد: به عنوان مثال اعلام می كنند مردم ایران در هفته یا روز مشخصی از كدام كلمات و یا واژه ها بیشتر استفاده كرده اند كه این مفهومش آن است كه آنها دائم در حال كنترل و رصد اطلاعات كاربران می باشند، هر چند این ظاهر قضیه است، اما پشت پرده با سرقت اطلاعات مردم اقدامات جاسوسی و اهداف شومشان را دنبال می كنند.
    وی، با اشاره به راه اندازی موتورهای جستجوی بومی اظهار كرد: به منظور حفظ امنیت و مسدود كردن راههای درز اطلاعات مردم كشورمان چندین گروه غیر دولتی روی موتورهای جستجوی داخلی در حال فعالیت هستند تا در قالب شبكه ملی اطلاعات راه اندازی شود و مردم با اطمینان خاطر بیشتری از آن استفاده كنند.
    وی گفت: با راه اندازی موتورهای جستجوی بومی از بسیاری از آسیب ها و مسائل امنیتی كه كوچكترین آن به سرقت رفتن و مخدوش شدن اطلاعات حریم شخصی و خانوادگی افراد است جلوگیری به عمل می آید.

  5. #774
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    13 مهاجرت به نسل جدید آدرس‌های اینترنتی کلید خورد

    مهاجرت به نسل جدید آدرس‌های اینترنتی کلید خورد
    خبرگزاری فارس: مهاجرت به نسل جدید آدرس های IP موسوم به IPv6 رسماً کلید خورد و تاریخ آغاز آن از سوی شرکت های اینترنتی اعلام شد.


    به گزارش فارس به نقل از اینترنت ورلد، شرکت ها و موسسات بزرگ اینترنتی اعلام کردند مهاجرت به IPv6 را از تاریخ 6 ژوئن یعنی اواخر فصل بهار آغاز خواهند کرد.
    این اولین بار است که ISP ها و شرکت های بزرگ سخت افزاری و سیاست گذار حوزه اینترنت یک تصمیم جمعی برای ایجاد تحولی اساسی در فضای مجازی اتخاذ می کنند.
    سازگار کردن سخت افزارها و زیرساخت های اینترنت با IPv6 نیز در این طرح مهاجرت دسته جمعی پیش بینی شده است. شرکت های سخت افزاری و نهادهای دولتی هر دو می گویند خواستار حمایت گسترده بخش دولتی و خصوصی برای جایگزین کردن IPv4 با IPv6هستند.
    با این کار مشکل به اتمام رسیدن آدرس های IP قدیمی نسخه 4 برطرف می شود.
    این تحول در شرایطی برنامه ریزی شده که آموزش های لازم در این زمینه به بسیاری از کاربران ارائه نشده و بیم آن می رود که با اجرای این دستور دسترسی میلیون ها نفر در سراسر جهان به اینترنت دچار اختلال شود.
    انتهای پیام/ح

  6. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #775
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض بيش از 175 هزار خط اينترنت پرسرعت در استان تهران راه‌اندازي شد

    شرکت مخابرات استان تهران 175 هزار و 92 خط اينترنت پرسرعت (ADSL) به متقاضيان در استان تهران واگذار کرده است.



    به گزارش خبرنگار سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از ابتداي سال جاري تاکنون 91 هزار و 700 خط اينترنت پرسرعت به متقاضيان استان تهران واگذار شده که با احتساب اين خط‌ها، تعداد واگذاري اين شرکت به 175 هزار و 92 خط افزايش يافت.
    بر اساس اين گزارش بيشترين واگذاري اينترنت پرسرعت با 37 هزار و 465 خط در منطقه 2 مخابرات و کمترين واگذاري با 16 هزار و 500 خط در منطقه 3 مخابرات انجام شده است.
    متقاضيان اينترنت پرسرعت جهت ثبت نام و درخواست پورت مي‌توانند علاوه بر مراجعه به مراکز مخابراتي و يا سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با شماره تلفن 2828 (مديريت ارتباط با مشتري) تماس بگيرند و نسبت به خريد يک خط اينترنت پرسرعت بدون مراجعه حضوري اقدام کنند.
    به گزارش ايسنا، 2828 سامانه فروش و پشتيباني سرويس اينترنت پرسرعت شرکت مخابرات استان تهران به صورت شبانه روزي آماده پاسخگويي به شهروندان تهران است.
    انتهاي پيام

  8. #776
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض کمبود پهناي باند اينترنت از معضلات كشور است

    عضو شوراي مرکزي سازمان نظام صنفي رايانه‌يي:
    کمبود پهناي باند اينترنت از معضلات كشور است

    عضو شوراي مرکزي سازمان نظام صنفي رايانه‌يي كشور تاكيد كرد: کمبود پهناي باند اينترنت يکي از معضلات ايران است، در حالي که افزايش آن به درآمد‌زايي بالايي منجر مي‌شود و دولت بايد در اين رابطه به بخش خصوصي هم توجه داشته باشد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سيدحسن هاشمي اظهار كرد: متاسفانه به دليل کمبود پهناي باند در بحث توسعه تلويزيون اينترنتي در کشور با مشکل روبه‌رو شده‌ايم.
    وي گفت: در راستاي ايجاد يک سيستم هماهنگ در عرصه‌هاي مختلف بخش الکترونيکي کشور به زودي کتاب سال فناوري اطلاعات ايران تاليف مي‌شود که نقش مهمي در جلوگيري از سوء استفاده‌هاي اينترنتي خواهد داشت.
    او افزود: با توجه به مشکل برندينگ که در اين عرصه داريم، به زودي همايشي درباره جايگاه خدمات پس از فروش در بحث تجارت الکترونيکي در تهران خواهيم داشت.
    هاشمي كه در نشستي در محل پايگاه اطلاع‌رساني نمايشگاه بين‌المللي مشهد سخن مي‌گفت، با اشاره به مشکلات فراوان در بخش IT، خاطرنشان كرد: با وجود اينكه مشکلاتي در بخش زيرساخت‌ها و سخت افزارهاي بخش IT كشور ايجاد شده است اما در بخش نرم‌افزاري رشد قابل توجهي داشته‌ايم.
    انتهاي پيام

  9. #777
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض ابهام در اینترنت ملی یا اینترنت «شما»

    ایتنا- شبکه ملی اطلاعات متولد نشده صاحب نام شد.



    راه اندازی شبکه ملی اطلاعات موسوم به «شما» به دلیل مبهم بودن ماهیت کاربردی و فنی آن هنوز برای کارشناسان و کاربران ایرانی مبهم به شمار می‌آید.

    به گزارش ایتنا به نقل از هفته‌نامه عصر ارتباط، اگرچه رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با فارس نام برند شبکه ملی اطلاعات را پیش از راه‌اندازی‌اش «شما» اعلام کرد اما راه‌اندازی این شبکه با توجه به اینکه تاکنون جزییات دقیقی در خصوص ساختار فنی، میزان هزینه پیش‌بینی‌شده و لازم برای راه‌اندازی و زمان‌بندی دقیق و در نهایت پیمانکاران و سرمایه‌گذاران خارجی و ایرانی آن اعلام نشده در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

    پس از خلق نام متناقض اینترنت ملی توسط عبدالمجید ریاضی معاون پیشین فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات، برای جلوگیری از ابهام‌های به وجود آمده و خروج بن‌بست اینترنت در ایران برای اولین بار در فصل چهارم قانون برنامه پنجم توسعه در عنوان نظام اداری و مدیریت و در ذیل سرفصل فناوری اطلاعات که با ماده ۴۶ این قانون آغاز می‌شود به راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات اشاره شده است.

    در این ماده آمده است به منظور بسط خدمات دولت الکترونیک، صنعت فناوری اطلاعات، سواد اطلاعاتی و افزایش بهره‎وری در حوزه‎های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف است نسبت به ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات و مراکز داده داخلی امن و پایدار با پهنای باند مناسب با رعایت موازین شرعی و امنیتی کشور مناسب اقدام و با استفاده از توان و ظرفیت بخش‌های عمومی غیردولتی، خصوصی و تعاونی، امکان دسترسی پرسرعت مبتنی بر توافقنامه سطح خدمات را به صورتی فراهم کند که تا پایان سال دوم کلیه دستگاه‌های اجرایی و واحدهای تابعه و وابسته و تا پایان برنامه، ۶۰ درصد خانوارها و کلیه کسب و کارها بتوانند به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شوند.

    در بند ب همین ماده نیز افزوده شده است تمامی دستگاه‌های اجرایی مکلفند ضمن اتصال به شبکه ملی اطلاعات و توسعه و تکمیل پایگاه‌های اطلاعاتی خود حداکثر تا پایان سال دوم برنامه بر اساس فصل پنجم قانون مدیریت خدمات کشوری اطلاعات خود را در مراکز داده داخلی با رعایت مقررات امنیتی و استانداردهای لازم نگهداری و به‌روزرسانی کنند.

    تقی‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بارها تاکید کرده است سرویس اینترنت کماکان به عنوان یک سرویس در شبکه ملی اطلاعات خواهد بود اما نه به عنوان اسکلت و شاکله اصلی این شبکه. دسترسی به اینترنت کماکان ادامه خواهد یافت اما برای دسترسی‌های داخلی این شبکه همچنان از ویژگی‌هایی برخوردار است.

    او کاهش هزینه، افزایش سرعت و افزایش امنیت را از ویژگی‌های مورد نظر این وزارتخانه در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد و گفت: «بیشتر روی جنبه اثباتی این طرح در حال سرمایه‌گذاری هستیم. ضمن اینکه مشوق‌هایی نیز پیش‌بینی کرده‌ایم تا کسب و کارهای زیادی بتوانند در داخل کشور فعال شوند.»

    قانون راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، تکامل‌یافته همان طرح عجیب و متناقض اینترنت ملی است که بهمن‌ماه سال ۱۳۸۴ عبدالمجید ریاضی معاون وقت فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آن را مطرح کرد و کسی گمان نمی‌کرد این طرح پر سر و صدا با بودجه یک میلیارد دلاری که اخیراً به ۳ هزار و پانصد میلیارد دلار افزایش یافته بعد از گذشت شش سال هنوز هم در گیر و دار مراحل قانونی و نه اجرایی باشد؛ پروژه‌ای که در همه این سال‌ها علاوه بر تغییر نام‌های متعدد، به تناوب بودجه‌ها و اهداف متفاوتی را نیز با خود به همراه داشته است.

    اینترنت ملی مورد نظر عبدالمجید ریاضی، اولین دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات قرار بود با بودجه یک میلیون دلاری راه‌اندازی شود تا به وسیله آن هزینه استفاده از اینترنت در کشور تا ۹۰ درصد کاهش یابد.
    این شبکه قرار بود ظرف سه سال یعنی تا سال ۱۳۸۷ راه‌اندازی شود اما این امر محقق نشد و در مواجهه با تغییر دولت در سال ۱۳۸۸ بی‌نتیجه ماند و ریاضی نیز از وزارت ارتباطات به شرکت ایزایران کوچ اجباری کرد.

    پس از آن پروژه متناقض و مفهومی اینترنت ملی جای خودش را به پروژه‌ها نه بلکه نام‌های مفهوم‌گرای «اینترنت پاک» و «اینترنت حلال» داد، چنان که رضا تقی‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اسفندماه سال ۸۹ از تشکیل هسته‌های اولیه ایده اینترنت پاک در کشور و آغاز به کار اتاق‌های فکر خبر داده و گفته بود: «نقطه شروع طرح اینترنت پاک، کشور ایران خواهد بود و پس از آن در اختیار تمام بشریت قرار می‌گیرد.»

    در حالی که او اینترنت پاک را یک ایده توصیف کرده بود که باید دانشمندان و متفکران و متخصصان حوزه فناوری اطلاعات راجع به این ایده نظرات خود را ارائه دهند، به صورت همان ایده باقی ماند و پس از آن با ابلاغ قانون برنامه پنجم توسعه، این طرح رنگ دیگری به خود گرفت.

    در برنامه پنجم توسعه مأموریت‌های جدیدی در این زمینه بر عهده وزارت ارتباطات گذاشته شد و قرار شد با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، دسترسی کاربران به این شبکه از طریق اینترانت فراهم شود از همین رو پروژه‌ای به نام اپراتور چهارم توسط مهدی اخوان بهابادی قائم‌مقام وزیر ارتباطات که چندی است در انزوا به سر می‌برد، طرح‌ریزی شد.

    اپراتور چهارم قرار بود و هست به منظور رساندن فیبر نوری به درب منازل مسئولیت فراهم کردن امکانات دسترسی به شبکه ملی اطلاعات با بستر اینترانت با سرعت بالا را برای کاربران بر عهده داشته باشد.

    این در حالی است که از سرنوشت این اپراتور و مجریان آن به دلیل مخالفت صریح مجلس با تشکیل کنسرسیوم ایرانیان‌نت از سوی شرکت دولتی ارتباطات زیرساخت اطلاع دقیقی در دست نیست و همه چیز در تعلیق میان خواست دولت و درخواست‌های مشارکت‌کنندگان و سرمایه‌گذاران شبه دولتی و نظامی برای تشکیل کنسرسیوم ایرانیان‌نت باقی مانده است.

    با این حال چندی پیش شرکت ارتباطات زیرساخت مدعی شد زیرساخت شبکه ملی اطلاعات را با سرعت دسترسی ۸۰ گیگابیتی به اینترنت راه‌اندازی کرد؛ این شبکه به همان اندازه‌ای که قرار است سرعت دسترسی کاربران به اطلاعات را افزون کند. تاکنون بر سرعت افزایش ابهامات کاربران نیز افزوده است.












    itna.ir

  10. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  11. #778
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    پست ها
    17

    پيش فرض قیمت‌های خطوط اختصاصی اینترنت اعلام شد



    قیمت‌های خطوط اختصاصی اینترنت اعلام شد


    قیمت پهنای باند با سرعت 256 کیلوبیت بر ثانیه به‌صورت اختصاصی و برای یک نفر به قیمت 260 هزار و 400 تومان است که می‌توان از طریق آن 83 گیگابایت بر ثانیه در ماه دانلود کرد که البته این قیمت‌ها برای خطوط اختصاصی است.
    علیرضا اصغریان - مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فن‌آوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - در گفت‌و‌گو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: قیمت یک خط اختصاصی 128 کیلوبیت بر ثانیه و بدون به اشتراک‌گذاری 173هزار و 600 تومان است که کاربران می‌توانند با آن 41 گیگ در ماه دانلود داشته باشند.
    وی افزود: یک خط 64 کیلوبیت بر ثانیه به‌صورت اختصاصی به قیمت 86 هزار و 800 تومان است که کاربران می‌توانند 20 گیگ در ماه دانلود داشته باشند.
    اصغریان ابراز کرد: در صورتی که قیمت خط 64 کیلوبیتی با اشتراک بین 10 نفر به قیمت 5 هزار و 920 تومان و 128 کیلوبیتی با همین نرخ اشتراک به قیمت 9 هزار و 920 تومان است.
    مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فن‌آوری اطلاعات اظهار کرد: شرکت‌های خصوصی ارائه‌دهنده خدمات اینترنت پرسرعت می‌توانند نقطه‌نظرات خود را در جهت کاهش قیمت و افزایش تنوع در سرویس‌های قابل ارایه به رگولاتوری ارایه کنند.
    وی برداشته ‌شدن میزان حجم و ترافیک خدمات اینترنت پرسرعت را محدودیتی برای شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ADSL ندانست و تاکید کرد: این‌که میزان ترافیک را برای شرکت‌های ارائه‌ی خدمات ADSL نامحدود گذاشته‌ایم، محدودیت نیست و اگر محدودیتی را در این راستا متصور شویم، اشتراک معمولی یک به 10 خطوط است.

    منبع: همشهری آنلاین

  12. 3 کاربر از prinstonp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #779
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض مشكلات اينترنت پرسرعت در تهران و البرز اعلام شد

    يكي از مشكلات اينترنت پرسرعت در تهران و كرج، طولاني ‌شدن داير ‌كردن خطوط تلفن مشتركين است.
    سعيد بهادري - مدير بخش اينترنت پرسرعت (ADSL) تهران و البرز يكي از شركت‌هاي اينترنتي - در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: يکي از عمده‌ترين مشکلات شرکت‌هاي ندا يا PAP ، تاخير در راه‌اندازي سرويس مشترکين است که دليل اصلي اين موضوع تاخير در داير كردن (رانژه) خط تلفن مشترکين در مراکز مخابراتي است.
    وي افزود: با تغيير خطوط مشتركين عادي به فيبر، شركت‌هاي ندا قادر به ارائه سرويس اينترنت پرسرعت برروي خطوط آن‌ها نيستند و تنها قادرند از طريق خطوط مسي، سرويس اينترنت پرسرعت را در اختيار متقاضيان قرار دهند.
    او با بيان اين‌كه تفاهم‌نامه‌اي در اين زمينه منعقد شده بود، گفت: در اين زمينه مذاكراتي با مخابرات صورت گرفته و در حال انجام است تا مشكل تاخير در دايري‌ها حل شود.
    وي با بيان اين‌كه شركت‌هاي خصوصي تعهدات خود را در رابطه با اينترنت پرسرعت انجام داده‌اند، گفت: برخي از شرکت‌ها به تعهدات خود عمل كرده‌اند و عمده مشكل شرکت‌هاي ندا، به امكانات اعم از پهناي باند، فضاي کافي و امکانات انتقال پهناي باند در مراکز مختلف مخابراتي مربوط مي‌شود.
    انتهاي پيام

  14. #780
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض عضويت ايران در انجمن جهاني IPv6

    به دنبال عضويت ايران در انجمن جهاني IPv6 فعاليت‌هاي انجام شده کشورمان در جهت گذر از پروتکل اينترنتي نسخه 4 به پروتکل اينترنتي نسخه 6، در سطح جهاني ثبت و به رسميت شناخته شد.
    به گزارش ايسنا، علي حکيم‌جوادي، - معاون وزير و رييس سازمان فناوري اطلاعات ايران - با بيان اين مطلب اظهار كرد: بدين ترتيب ايران نيز در کنار کشورهايي نظير استراليا، آمريکا، ژاپن، ايتاليا، چين،‌مصر و فرانسه قرار گرفت که هم‌اکنون عضو انجمن جهاني IPv6 هستند.
    وي افزود: بهروز عباس‌زاده، ‌نماينده ايران در اين انجمن خواهد بود و از اين پس کليه کاربران اينترنت و علاقه‌مندان به مباحث IPv6 در سراسر جهان مي‌توانند از طريق لينک نام ايران (Iran) در انجمن جهاني IPv6 از جديدترين اخبار گذر به IP نسخه 6 در کشور مطلع شوند.
    معاون وزير ارتباطات با بيان اين که گذر به نسل جديد آدرس‌هاي اينترنتي براي ارايه سرويس‌هاي ارزش افزوده جديد خصوصاً ارايه سرويس از طريق تلفن همراه يک ضرورت محسوب مي‌شود تصريح کرد: رشد روزافزون کاربران در اين حوزه از يک سو و افزايش حجم خدمات ارزش افزوده جديد ارايه شده در اين بستر موجب شد تا مسوولان اين حوزه در سطح دنيا، نسبت به طراحي و گذر از IPV4 به IPV6 اقدام کنند.
    وي خاطرنشان کرد: وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بر اساس وظايفي که قانون‌گذاران برعهده آن گذاشته‌اند، تغييرات در حوزه ICT را در دنيا رصد کرده و بر همين اساس سازمان فناوري اطلاعات به عنوان متولي اجرايي کردن گذر به نسل جديد آدرس‌هاي اينترنتي، مأمور به پيگيري و اجرايي کردن اين فناوري شده است.
    رييس سازمان فناوري اطلاعات گفت: در همين راستا،‌ هم‌اکنون طراحي مناسبي صورت گرفت و طبق يک برنامه زمان‌بندي شده پيش‌بيني مي‌کنيم که طي حداکثر 4 سال آينده استفاده از اينترنت پروتکل نسخه 6 فراگير شود.
    وي ادامه داد: تشکيل کميته راهبردي مهاجرت به نسخه6 آدرس‌دهي اينترنتي به منظور تدوين سند راهبردي گذر به IPV6 در کشور، نقشه راه، ماتريس مسووليت‌ها، برنامه‌ها و همچنين ايجاد گروه ضربت مهاجرت به پروتکل اينترنت نسخه شش متشکل از تمامي کارشناسان، مسوولان از بخش‌هاي دولتي و خصوصي و دانشگاهي از جمله تلاش‌هاي صورت گرفته در اين حوزه محسوب مي‌شود.
    حکيم‌جوادي ادامه داد: در حال حاضر، ‌سازمان فناوري اطلاعات ايران با استفاده از نظرات مشاور و گروه‌ ضربت IPv6 ايران در حال تحقيق، بررسي و انجام تست‌هاي آزمايشگاهي با روش‌هاي مختلف و به‌روز دنياست.
    انتهاي پيام

  15. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •