شما جند خریدید؟
لطفا کانفینگش رو برامون بزارید.
ممنون
شما جند خریدید؟
لطفا کانفینگش رو برامون بزارید.
ممنون
من نخریدم دوستم خرید
این لینک کانفیگشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چند خریدین؟اگه می شه قیمت جهانیش هم به من بگید.
دوستان عزیز بنده 5 دستگاه از این مدل رو از دوبی آوردم
قیمت بین 1750تا 1850 دادم
یعنی با توجه به قیمت دلار در اون موقع
=========================
تمام 5 دستگاه رو دوستام برداشتن آخه فرق قیمتیش با ان 53 فقط 200 توامان بود که اصلا قابل مقایسه با ان 53 نیست
=========================
باز اگر دلار قیمتش ثابتشه احتمالا برم و 5 یا 6 دیگه وارد کنم
لپ تاپا تماما با گارانتی الماس بود
======================================
احتمالا اگه دلار قیمتش ثابت شهو بین 1500 تا 1600 بمونه بازم زیر 2 میلیون می فروشمشون
======================================
به نظرم جونیپر TWH از alienware به صرفه تره. همون سیستم شاخو داره با قیمت مناسب. واسه کسایی خوبه که دنبال کانفیگ خوبن نه اسم. با این اوضاع دلار قدر این لپ تاپو باید دونست. قیمت 1.700
CPU: Intel Core i7-2820QM
Cache/FSB: 2.6Ghz~3.40Ghz 8MB
HDD: 750GB - 5400rpm
VGA: nVidia GT555M 2GB DDR3
Display: 15.6” 16:9 LCD, 1366 x 768
Memory: 8 GB DDR3 1333
کسی خواست ایمیل بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hesam1009; 22-01-2012 at 01:32.
این جونیپر ایرانیه دیگه درسته ؟ همون شرکت که به یک کارخونه تولید لپ تاپ چینی سفارش لپ تاپ هاشو میده ؟ یه چیزایی قبلا ها دربارش شنیده بودم
داستان جونیپر مطمئنا برای کاربران ایرانی جذابیت ویژه و خاصی دارد چرا که برخلاف دیگر نمونه های وطنی (مثل فراسو) محصولات ارائه شده توسط این برند تنها یک remark ساده از یک کارخانه چینی نیست بلکه جونیپر خود یک تولید کننده واقعی ست و بر طبق اطلاعات حاضر در سایت رسم، ی این شرکت جونیپر اولین و تنها برند ایرانی ست که سفارش ساخت نوت بوک را به کارخانه مادر Quanta (که تولید کننده قطعات داخلی غول های این صنعت یعنی HP ، Apple ، Dell و... می باشد) ، داده است. این موضوع غرورانگیز یک مزیت فوق العاده دیگر نیز برای کاربران ایرانی به همراه دارد و بعلت تماس مستقیم جونیپر با کارخانه مادر با اینکه قطعات در قیاس با Dell و HP برای این برند گرانتر تمام می شود اما در عوض هزینه های معمول برای انتقال دستگاه و موارد پر هزینه ای که برای نمونه های خارجی در انتقال به کشورهای دیگر وجود دارد در اینجا حذف شده و در نهایت قیمت تمام شده دستگاه به طرز محسوسی در مقابل رقبای خارجی پائین می آید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)