چیو درست کردی ؟ دینامو ؟
دوباره سابت رو ولوم بالا قطع می کنه
اگه می تونی اون گیج سیمتو بفهم
فکر کنم خازن بندازی درست شه حالا باز بپرس
چیو درست کردی ؟ دینامو ؟
دوباره سابت رو ولوم بالا قطع می کنه
اگه می تونی اون گیج سیمتو بفهم
فکر کنم خازن بندازی درست شه حالا باز بپرس
Last edited by shahin_mp3; 19-01-2012 at 22:48.
لطفا منوراهنمايي كنين متشكر ميشم
باید دید بودجه چقدره تا نظر داد...
خوب باید دید باند چه قدرتی داره ! اصولا بیضی خوبه واسه تاقچه ... گرد رو رو تاقچه به کار نمیبرن! (به جز فابریک)
یه سری باندای گرد هم هست که بهش میگن کامپوننت که به جز خود باند کراس اور داره(این مستطیل شکله) که وظیفش تفکیک صداست و از باندا تفکیکشون خیلی بیشتره و لی حتما باید ساب هم کنارش استفاده شه چون بیس خیلی کمی دارن کامپوننت ها...
iهمه چی بستگی به هزینتون داره![]()
3-4 ماه پیش برای کل سیستمش حدودا 12 تومن خرج کرده(بدونه هزینه نصب)...یعنی هزینه زیاد براش مهم نیست.
بیشتر دنبال صدای با کیفیت هستش تا جیغ زدن بلندگوها.
ازم کمک خواست، چون اطلاعات زیادی راجع به سیستم ماشین نداشتم خواستم از اساتید محترم کمک بگیرم.
پخش خود ماشین ساخت Parrot هستش. 5.1 کانال و هر خروجی 21 وات.
سیستمی که بسته میتونه 3 تا حات رو ساپورت کنه، 3 تا ار سی ای،5.1 کانال،7.1کانال.
و حداکثر ولتاژ برا آمپ ها 8 ولت هست.
Car:BMW M3
Sound System:Bose 17.2 Full Surround System
Head Unit: BMW OEM Purchased Parrot 5.1 Channel
برای ضبط به غیر از باند حدود 200 میتونم هزینه کنم{ یچی کمتر بیشتر} باندشم هرچی که با ضبطه ست بشه فقط میخوام صداش با کیفیت بالا و باسش خوب باشه از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنن
به نظرم یه KENWOOD 7016 با MTX T6C693 البته این کواکسیال بدون آمپ خوب درایو نمیشه چون 120W*2 میخواد اما ضبطا نهایتا 20W*4 میدن.یه صدایی بهت میده اما بدون آمپ رو ولوم کم میتونی گوش بدی![]()
والا 12 تومن سیستمی نیست که دنباله کیفیت باشه... بیشتر قدرتی میشه ....
هزینه تا یه جایی جواب میده بعدش دیگه باکسو کیک پنل و نتورکو تنظیمه دلخواه و ایناست که صدا رو تغییر میده.
مدل های دقیق اجزا سیستمو میگید؟
Last edited by dops dops; 20-01-2012 at 17:25.
سلام به همه دوستان
میخواستم بدونم ضبط پایونیر3250 با باند 6957 جی وی سی برا بستن رو ماشین جواب میده
ضبطا نهایتا 20W*4 میدن.یه صدایی بهت میده اما بدون آمپ رو ولوم کم میتونی گوش بدیباید آمپ ببندی تا بتونی صداشو باز کنی برای مورد شما حداقل یه pionerr 3500
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)