توی دنیا در حال حاضر فقط ال جی پسیو ارائه کرده vizio هم عینک میساز واسه پسیو
توی دنیا در حال حاضر فقط ال جی پسیو ارائه کرده vizio هم عینک میساز واسه پسیو
دوستان لطفا موقع پست دادن ادب و احترام رو رعایت کنید.
البته ویزیو تلوزیون هم میسازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی شنیدم فقط مختص آمرکای شمالی هست
در کل تو ریویو هایی که از فلت پنل و cnet دیدم و مقایسه بین ال جی و ویزیو بود ال جی از همه نظر برتر از ویزیو بود ولی خوب هر دو پسیو هستن
اما برند Cinema 3D مختص و انحصاری ال جی هست
شما چند سالته عمو جون؟pinokio راست گفت یا از فروش ال جی سود می برین که اینطوری دارین براش دست و پا می شکنید یا هنوز سنتون کمه و همه چیز و به جبران کردن و کم نیا وردن می بینید. یکم تمرین بحث گفتگو و تحمل نظرات مخالف رو داشته باشید.
من لیست همه برند هارو دارم سامسونگ تا آخر دی جشنواره داره و 400 تومن بغیر از اینترنت و شرکت در قرعه کشی بهت میده اگه سینما خانوادشو نخوای!پانا کارت داره از 50 تا 500 تومن قیمت 42st 1990 و قیمت 42vt 2490، اینکه کیفیت تصویر سه بعدی و دو بعدی پلاسما از ال ای دی بهتره رو هم همه می دونن. البته مصرف برقشم بیشتره، شارپ 1900 40 اینچ با دو عینک و بلوری پلیر که در میاد ال ای دی 4 رنگش 1750 بازم بگم؟
شما که سنگ CES به سینه میزنی یکیم مطالعه بکن بعد خودتو علامه دهر جا بزن! پانا پلاسما هایی معرفی کرده که مصرفش از ال ای دی ها هم کمتره و تنها ایرادشو برطرف کرده!
اولا من نگفتم ال جی آشغاله! این متاسفانه پیش د اوری شماست از نظری که مخالف افکارت باشه! من گفتم دیگه کی میره ال جی بخره!بعدا مرسی که در جواب من که کوچکترین توهینی نداشت، توهین می کنید و حق به جانب دیگران را هتاک می خونی!ثانیا کاملا ربط داره شما آنچنان از ال جی حمایت می کنی که انگار نماینده فروششی! برادر من اینقدر متعصب نباش!
در آخرم بگم من دیگه جواب شما دو دوست عزیز رو نمی دم چون فروم به بیراهه میره ولی
1- پیشنهاد می کنم بیشتر تمرین دموکراسی خواهی رو بکنیم!
2- بنده به عنوان یک خریدار با توجه به قیمت و کیفیت و معایب ال جی و جوایز نه چندان زیاد در دوره جدید ، ال جی نخواهم خرید!
در این فروم در مورد ال جی بحث می کنن نه tv های دیگه.شما اگه از فروم سر در میاوردی که حالا تازه عضو سایت نمیشدی.
من خودمو معرفی کنمک من 6 ماهمه و در حال حاظر تو شیشه هستم و ازینجا باهاتون ارتباط دارم.
مشکل ما ایرانی ها همینه همه چیز رو به سن ربط میدیم یه بچه 10 ساله از یه گنده بک 40 ساله بیشتر حالیشه ولی چون بچس حرف 40 ساله هه رو بیشتر قبول دارن بعد میگن چرا پیشرفت نمی کنیم واسه همین طرز فکر کاملا غلطه.
شما که اینقدر پلاسما رو قبلو داری یه تصویر 5 دقیقه روی پلاسما بمونه سایش تا چند دقیقه بعد روی تصاویر دیگه هست.شما همین پلاسمای ماله دوره ی ناصرالدین شاه رو بچسب.ما به آنیده فکر می کنیم.
ما هم گفتیم کسی ال جی رو واسه جایزه هاش نمیخره.این سینمای خانگی سامسونگ هم که جایزه میده با این همه دم و دسگاهش اندازهی پایین تریم مدل lh-738 ال جی که دو بلندگوئه با یه بیس کم میاره تازه این ال جیه 250 تومنه اون 350 تومن.
من طرفدار حزب دیکتاتور هستم تا دموکرات اگه قرار دموکراسی اینطوری با اطلاعات غلط باشه.
شما ال جی نخر مگه ارث بابای من رو میخوای بخری ما نسبت به کیفیت ال جی و امکاناتش اون رو پیشنهاد می کنیم وقتی هست که شما با پول یه tv ال جی میتونی یه tv بهتر از برند های دیگه بخری.
شما اگه میخوای در مورد برند های دیگه صحبت کنی باید بری به قسمت راهنمایی برای خرید HDTV مناسب. اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست شما اشتباه اومدی.یه عینک ته استکانی لطفا خریداری کنید
اینم یه طرز تفکر ناصرالدین شاهی من موندم چرا خدا شمارو واسه حالا فرستاده شما باید زمان ناصرالدین شاه قاجار میومدین.
من این تبلیغات به قول شمارو دروغ رو کامل میخونم اگه قبول کردم کپی می کنم شما هنرشو داری برو همین دلیل و مدرکاتو از یه جا کپی کن.
من برم پروفسور هاکینگ هم بیارم واسه شما توصیح بده و جلوت یه دونه tv جلوت بسازه بهش میگی قدرت تجزیه و تحلیل نداری که با منطق و تئوری به شما ثابت کنه حالا ما هی بیام مقاله ارائه بدیم.
مثل یاسین توی گوش ........ میمونه
اصلا این thx که می گید چه چیزی است و به چه دردی می خورد لطفا زود جوابم را بدهید
رفیق یه گواهینامه ی بین المللی هست که مربوط به کیفیت کالا و اطلاعاتی هست که در موردش میدن یعنی اگه گفتن fullhd هست ولی نبود این گواهینامه رو به اون tv به اون نمیدن.چون اطلاعات دروغ دادن.یعنی اگه واقعا اون tv استاندارد های لازم رو داشته باشه این گواهی رو بهش میدن این لینک اطلاعاتش به انگلیسی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که این تاپیک مختص سینما سه بعدی ال جی هستاولا من نگفتم ال جی آشغاله! این متاسفانه پیش د اوری شماست از نظری که مخالف افکارت باشه! من گفتم دیگه کی میره ال جی بخره!بعدا مرسی که در جواب من که کوچکترین توهینی نداشت، توهین می کنید و حق به جانب دیگران را هتاک می خونی!ثانیا کاملا ربط داره شما آنچنان از ال جی حمایت می کنی که انگار نماینده فروششی! برادر من اینقدر متعصب نباش!
در آخرم بگم من دیگه جواب شما دو دوست عزیز رو نمی دم چون فروم به بیراهه میره ولی
1- پیشنهاد می کنم بیشتر تمرین دموکراسی خواهی رو بکنیم!
2- بنده به عنوان یک خریدار با توجه به قیمت و کیفیت و معایب ال جی و جوایز نه چندان زیاد در دوره جدید ، ال جی نخواهم خرید!
ثانیا با این حال من گفتم تو تکنولوژی 3 بعدی من passive رو قبول دارم که به همین دلیل چون فقط ال جی و ویزیو پسیو هستن
و ویزیو کلا تو ایران نیست پس خود به خود بحث میره رو ال جی
ثالثا من تبلیغی ندیدم که برای ال جی کرده باشم و لزومی هم به تبلیغ نیست چون تبلیغ در جایی معنی داره که سود دهی
برای شخص داشته باشه و اگر کمی فکر کنید درک میکنید که حرفتون اشتباه هست
شما خودت یه کم به حرفهات فکر کن
کسی که میخواد برای جایزه و .... تلوزیون بخره ،یعنی از کیفیت سر در نمیاره
حالا میخواد 20 سالش باشه میخواد 70 سالش باشه
اتفاقا شما تو این تاپیک کاری نداری اصلا که بخوای پست بدی
اطلاعاتی که شما میخوای تو همون تاپیکی هست که مهدی آدرس داد
موفق باشی
سلام به همه دوستان از اینکه به جمع شما پیوستم خوشحالم
چند ماهی هست که 3d چهل اینچ گرفتم اما نمیتونم از سیستم ضبط برنامه هاش استفاده کنم
اگه راهنمای کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)