تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: چرا یکی منو کمک نمیکنه اخه

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

قیمت که پایین نمیاد مگه اینکه یه تکنولوژی جدید بیاد و قدیمی ها از رده خارج شن و قیمتاشون بیاد پایین

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به درک مجبورم بخرم منتها ایران رهجو نداره چیکار کنم؟کلا دست از کار کشیده اصلا سری f موجود نداره ولی بقیه گارانتی ها هست موجود چیکار کنم شما بگو؟؟؟؟ گارانتی خود فروشنده بگیرم؟گارانتی درستی نیست کرمانشاه همراه دوم هم هست خبری از الماس و امرتات و اینا نیست رهجو لعنتی هم که فقط 236 داره با اون قیمتی که گفتم.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

به درک مجبورم بخرم منتها ایران رهجو نداره چیکار کنم؟کلا دست از کار کشیده اصلا سری f موجود نداره ولی بقیه گارانتی ها هست موجود چیکار کنم شما بگو؟؟؟؟ گارانتی خود فروشنده بگیرم؟گارانتی درستی نیست کرمانشاه همراه دوم هم هست خبری از الماس و امرتات و اینا نیست رهجو لعنتی هم که فقط 236 داره با اون قیمتی که گفتم.
    بودجت 1600 بود صبر کردی شد 2 میلیون..خب یکم بیشتر صبر کن هم پولت بیشتر میشه هم اینکه کارت راه میفته دیگه...
    چرا سری SE نمیگیری ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سری SE کلا نمیدونم چی هست چی داره 2 سال خودم کامپیوتر فروش بودم 1700 ساعت IT فنی حرفه ای گذروندم منتها الان کلا گیج شدم یه توضیحی بفرما راجب سری SE گرافیکش چنده؟فول اچ دیه؟بلوری لازمم ها.مرسی.

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

میتونید وارد همون سایتی که گفتم بشید و اطلاعاتی در مورد این سری بدست بیارد البته اینم بگم که از نظر سخت افزار تفاوت چندانی با سری f نداره تنها در طراحی بدنه و همینطور اندازه صفحه نمایش متفاوت هست ولی کلا لپ تاپ های مناسب و ایدا آلی برای کارهای مهندسی هست ( از نظر طراحی گفتم نه از نظر سخت افزاری )

---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------

در مورد بلوری هم باید بگم که شما میتونید خودتون یه blue-ray external خریداری کنید
    این سری لپ تاپ ها مجهز به سیستم Wi/Di هستند که اصلا نیازی به وصل کردن مستقیم بلوری به لپ تاپ نیست و حتی شما میتونید اونو به سیستم خونگیتون وصل کنید و از طریق این سیستم اطلاعات رو هم روی pc داشته باشید و هم روی لپ تاپ بدون اینکه هیچ گونه ارتباطی بین سیستم لپ تاپ شما و دستگاه بلوری وجود داشته باشه
    در مورد بعضی فلش ها و هارد ها و دوربین های فیلم برداری هم همین موضوع صدق میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سری SE کلا نمیدونم چی هست چی داره 2 سال خودم کامپیوتر فروش بودم 1700 ساعت IT فنی حرفه ای گذروندم منتها الان کلا گیج شدم یه توضیحی بفرما راجب سری SE گرافیکش چنده؟فول اچ دیه؟بلوری لازمم ها.مرسی.
    سری se فول اچ دیه 15.6 اینچ هستن. گرافیکشون هم 512 داره یک گیگ هم داره. ولی یک گیگیش از 540 ضعیفتره. بستگی به کانفیگ های مختلف داره .هم با بلوری هست هم بدون بلو ری.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون همون سری F گیر بیارم عالیه بدون گارانتی بخرم چه طوره خوبه؟موردی نداره؟چرا ایران رهجو تمامی مدلهای سری اف رو گارانتی نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون همون سری F گیر بیارم عالیه بدون گارانتی بخرم چه طوره خوبه؟موردی نداره؟چرا ایران رهجو تمامی مدلهای سری اف رو گارانتی نمیکنه؟
    هر جور خودتون میدونید دیگه...نیازی نیست حتما حالا گارانتی باشه
    بابا من لپ تاپم 3 4 ساله دارمش آخم نگفته پ|البته ماله من made in usa بود و شمام مگه نمیگی واسه کیفیت سونی رو میخوای ؟؟؟ پس نگران نباش و بدون کیفیتشم توپه

داره خودمونی میشه desimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

میتونید وارد همون سایتی که گفتم بشید و اطلاعاتی در مورد این سری بدست بیارد البته اینم بگم که از نظر سخت افزار تفاوت چندانی با سری f نداره تنها در طراحی بدنه و همینطور اندازه صفحه نمایش متفاوت هست ولی کلا لپ تاپ های مناسب و ایدا آلی برای کارهای مهندسی هست ( از نظر طراحی گفتم نه از نظر سخت افزاری )[COLOR="Silver"]
    می شه آدرس این سایته رو برای من هم بفرستید؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه تبلیغات نباشه و صرفا جهت آموزشی داشته باشه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سعی کنید نسخه های \یدی اف که اطلاعات کامل رو از سایت خود شرکت سونی داره دانلود کنید و مطالعه بفرمایید

11. این کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •