تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: فقط کیس در حدود 1.300

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بستگی به عوامل زیادی داره . اما در بازی ها فریم بیشتر به GPU مربوط میشه و هر چی گرافیک بهتری داشته باشین فریم بالاتری میگیرین .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منهم کاملا موافقم بازیها روی گرافیک بیشتر حساسند تا پردازنده البته منظورم این نیست که یکی بیاد مثلا یک تک هسته ای رو با 5970 ببنده ولی اینقدر که روی پردازنده ها مانور میدید به نظر من اگه برای بازیه اشتباهه مثال واضحه هم سیستم خودم که در امضام هست خیلی از دوستان میگن که 1090 برای دوتا 6870 محدودیت زیادی ایجاد میکنه بنابراین یک روز گرافیکها رو روی سیستم دوستم که سندی بریج مدل 2600 بود تست کردم شاید باورتون نشه فقط در حد 4 الی 7 نهایتا بازی مثل فار کرای 8 فریم فرق کرد بازیهایی مثل بتل 3 و کرایسیس 2 و مترو 2033 بین دو تا 5 فریم اختلاف داشتند حالا با توجه به قیمت تمام شده پلتفرم سندی بریج (با این گرانی اخیر) باAMD ارزششو داره من اصلا به بچنج مارکها کاری ندارم به نظرم بیشترشون هدف دارند من خودم شخصا تست کردم واینم بگم که با کمی اور 1090 این اختلاف به حداقل ممکن خواهد رسید

MB:MSI 990FX GD 80 Cpu:AMD 1090 @4 GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 NB+SB=4800 GH
    CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
    RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8
    VGA:ati Sapphire 6870 *2 core clock 970 memory clock 1200
    Monitor:LG E2250T
    PSU:GP 885 Case: Green X3
    HARD:Seagate *3 raid 5

2. 3 کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

درود.

اول میخواستم در بحث پیش اومده دخالت نکنم (به دلیل این که با BZ7 عزیز قبلا از این شکل گفت و گو ها داشتیم) ولی از اون جایی که لازم هست این بحث برای دفعات دیگه، ادامه پیدا نکنه، همین جا به اتمام برسه!

بعضا شاهد به کار بردن جملات تمسخر آمیز(از دو طرف) بودیم که امیدواریم شاهد این گونه صحبت ها و منحرف شدن بحث نباشیم!

شما چند جا اشاره کردید: حالت واقعی

حالت واقعی رو با خوندن صحبت هاتون متوجه شدم که منظورتون استفاده از نهایت پتانسیل پردازنده هست.

ولی مهم ترین نکته اینه که این شرایط چند درصد مواقع پیش میاد؟ و در صورتی که این شرایط پیش نیاد، شاهد چه عملکردی هستیم؟!

جمله‌ای رو از ادیتور سایت مورد علاقتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، نقل میکنم:

Most applications go for two, maybe four cores. It's already hard to utilize six threads simultaneously, let alone eight. As such, per-core performance is much more important than more processor cores.

البته در بنچمارک ها هم این وضعیت مشخص هست... و جای بحثی نیست!

خوب نکته این جاست که افراد با توجه به نیازشون از سیستم، قطعات رو تهیه میکنن و یک قطعه ممکنه برای شخصی بسیار عالی عمل کنه و برای شخص دیگه، ضعیف!

حالا برای گیمینگ که اکثر گیم ها به این صورت از Thread استفاده میکنن، چه دلیلی داره که پرفرمنس کمتر حال حاضر رو تحمل کنیم، به امید افزایش پرفرمنس در آینده؟! دیر و زود زمانی میرسه که گیم ها از 6 هسته استفاده کنن، ولی اصلا زمانش معلوم نیست!

Dirt 3 رو مثال میزنید، بنچمارک هایی که مجید جان گذاشتند رو دروغ خوندید! یعنی فقط Techspot تست درست منتشر میکنه، Anandtech و بقیه سایت ها دروغگو هستند؟!

اگه بخوایم یک گیم رو از نظر محدودیت به CPU یا GPU بررسی کنیم، برای هر کدوم(CPU یا GPU) تنظیمات خاصی باید اعمال بشه!

برای بررسی وضعیت CPU، تنظیمات گرافیکی رو بسیار پایین میارن و در رزولیشن های پایین تست رو اجرا میکنن... کاری که Anandtech انجام داده:

البته در کل این تست ها خیلی کاربردی نیستند و فقط عملکرد CPU رو در گیم ها مشخص میکنن، این نوع تنظیمات در گیم ها اصلا استفاده نمیشن و در کل تست ها فقط حالت تئوری دارن!
    اما در جای خود ارزش دارن، و میشه عملکرد پردازنده رو به دور از محدودیت ها شناخت، و همچنین نتیجه گیری های مهم تر دیگه...

خوب در گیمینگ وضعیت مشخص شد(بحث شما هم بیشتر روی گیمینگ بود...) ولی مثلا در نرم افزار های Video Encoder شرایط بسیار متفاوته و شاهد کارایی بسیار عالی پردازنده های با تعداد هسته بالا(چه اینتل و چه AMD) هستیم، که Phenom II X6 ها به دلیل قیمت مناسبشون برای این نوع کاربرد انتخاب های بسیار مناسبی هستند...
    و در بعضی نرم افزار ها در شاخه های دیگه هم وضعیت به همین صورت هست.

پردازنده های بولدوزر، از Instruction Set (به گفته برخی، Individual Instruction) های FMA4 استفاده میکنن. موردی که فکر میکنم در هیچ نرم‌افزار عمومی تا به حال استفاده نشده، و نتیجه عجله بی مورد AMD هست.
    Intel در پرازنده های Haswell در سال 2013 از FMA3 استفاده میکنه، و با هزینه هایی که اینتل انجام میده، اون موقع نرم افزار ها با FMA3 هماهنگ میشن!
    AMD بعد از عرضه بولدوزر گفته بود در Piledriver از FMA3 استفاده خواهد کرد چون این نوع تغییرات اساسی رو اینتل باید شروع کنه... با هزینه های فراوان!

یه بنچمارک دیدم(نمیدونم Fake هست یا نه!) که در نرم افزاری که از FMA4 استفاده کنه، وضعیت پرفرمنس 8150P با 2600K به چه وضع میشه:

!!

جمع بندی حرف هام اینه که همه چیز بستگی به نرم افزار های مورد استفاده داره، این که بگیم ایراد از نرم افزار هست درست نیست... بلکه سخت افزار باید بتونه پرفرمنس مناسب رو ارائه کنه!

افراد باید بسته به شرایط و کاربرد خودشون، بهترین قطعه رو انتخاب کنن... و پرفرمنس در شرایط خاص و تئوری اصلا نمیتونه ملاک خرید یک قطعه قرار بگیره!

پیروز باشید.
    مرسی از پاسخ خوبتون
    این نکته رو همین اول بگم : بنده حرف تمسخر آمیزی نسبت به آقا مجید نزدم در صورتی خودتون حرفای ایشون رو بخونین واقعا متاسف میشین !!

منم نمیام بگم اینتل به درد نمیخوره ! . فقط مشکل من با دوستان اینتلی اینه که بنچ مارک هایی که به نظر خودشون جالب میاد رو میذارن که قدرت اینتل رو نشون بدن . پردازنده های AMD خیلی قدرت مند هستن و در خیلی موارد از اینتل هم جلو تر هستن ولی به قول شما یه سری عجله ها و سیاست های اشتباه باعث این مشکلات میشه . پردازنده های AMD انگار خیلی فریم بالایی نمیدن . مثلا توی Dirt3 که تنظیمات روی low هست اینتل ها خیلی فریم بالایی اوردن که میشه گفت بیهوده هست و فریم بالای 60 خیلی ارزشی نداره و AMD کمتر فریم داده اما در تنظیمات بالاتر میبینیم که AMD کم نیاورده و فریم خودش رو حفظ کرده . بنده بنچ مارک خیلی سایت ها رو قبول ندارم چون این سایت ها اکثرا از بنچ مارک های به درد نخور و نرم افزار های بهینه نشده استفاده میکنن و خیلی هاشون دستشون با nvidia و اینتل توی یه کاسه هست . چطور میشه توی یه بنچ مارک Dirt3 فریم 2500k از 1100T بیشتر باشه ولی توی یه بنچ مارک از سایت دیگه با همون تنظیمات 1100T از 2600K هم بیشتر فریم آورده باشه ؟ بالاخره گرافیک های که اینا واسه تست استفاده میکنن حداقل یه GTX580 هست و ربطی هم نداره که بگیم فلان سیستم تنظیماتش فرق میکرد .
    منم میگم نسبت به کارایی باید سیستم رو خرید و خودم هم خرید بلدوزر ها رو الان عاقلانه نمیبینم و ارزش 1100T برای من خیلی بیشتر از 2500k هست نه فقط به دلیل اینکه طرفدار AMD هستن . به دلیل اینکه واقعا قدرت بیشتر با قیمت کمتری بهتون میده و هزینه مادربرد هم کمتر میشه و کدوم بازی بوده که 1100T مثلا 20 فریم بده و 2500k بیاد 40 بده که بگیم خیلی بهتره ؟!! واقع بین باشین . اکثر نرم افزار های بنچ مارک و بازی ها برای Nvidia و اینتل بهینه میشن ( اول همه بازی ها لوگوی این 2 تا رو میبینیم فقط ! ) .
    بحث رو دیگه بهتره ادامه ندیم هرکس نظری داره . ولی بنچ مارک واقعی برای تست قدرت پردازنده میخواین من Aida64 Extreme رو پیشنهاد میکنم ! چون نمیاد یه تست خاص و بی مصرف رو انجام بده و الکی یه عدد بهتون بده . انواع تست ها رو در شرایط مختلف روی سیستم انجام میده .
    بازم مرسی تمامی حرف های عرفان درسته و کاملا با دلیل و علمی بود . منم گفتم که نرم افزار های عادی به دلیل بهینه نبودن برای ترد های بیشتر از 4 تا ( تازه اگه خوش شانس باشیم ! ) کارایی بهتری روی پردازنده های 4 هسته ای اینتل دارن چون سری سندی بریج core Performance بهتری نسبت به هسته های AMD داره ( معمولا ) . موفق باشید

4. 3 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان با تشکر از همه راهنمایی های شما لطفا یک مورد دیگه هم لطفا راهنمایی کنید ...

سیستمی می خوایم برای کارهای اداری و باز کردن فایل های ورد سنگین مثلا 500 صفحه ورد همراه با تصویر یه سی پی یو i3 هم داریم لطفا برای خرید ما بقی قطعات اعم از گرافیک ، رم و مادربورد راهنمایی کنید .

بودجه ای در نظر گرفته شده 300 تومان هستش در ضمن گرافیک آنبرد نباشه ...

مرسی

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

امروز یک دور این تاپیک رو از اول تا آخر نگاه کردم. تاسف خوردم که چرا وقت خودم رو براش صرف کردم. البته در این بحث ها زیاده روی شد. منم توش بی تقصیر نبودم، اما خب بحث ها به نحوی پیش رفت که کم کم به توهین و تمسخر کشیده شد. اما تاکید بر حرف های غیر فنی باعثش شد.
    البته علاقه افراد به برند رو نمیشه به راحتی انکار کرد. چرا که مثل معشوق بهش نگاه میکنن و هر کی بگه معشوقت فلان ایراد رو داره، میگه نه عالیه. اشتباه میکنید، تهمت میزنید، دروغ میگید..... اینو نگفتم که دوباره جبهه بگیرید. بلکه کلی گفتم. این مسئله واسه خودم هم پیش اومده و بارها هم برای دوستان و افراد دیگه پیش اومده و میاد.

هدف من از ادامه بحث تخلیه روانی و... خودم نبوده بلکه میخواستم واسه افرادی که همچین بحث هایی رو دنبال میکنن موضوع روشن بشه. البته دوست خوبمون حسابی من رو مورد لطف قرار دادن.
    اینها تیکه ها و توهین هایی بود که به من نسبت داده شد:
    شما قطعات کامپیوتر رو از روی مد میخرین ؟ یعنی مثلا میگین الان پنتیوم 4 مد شده بریم بخریم ؟!!! ( تیکه)
    شما انگار اول هر جمله منو میخونی دیگه به بقیش توجه نمیکنی چی میگم (تیکه)
    شما همش میای میگی کارتی که فاز بیشتری داره چی ؟ اون بهتر نیست ؟! (تیکه)
    الان من کاملا دارم احساس میکنم با این حرف های بیهوده فقط میخوای بگی اینتل خیلی بهتره(حرف مفت زن)
    اولا حرف زدنت خیلی بی ادبانه و تمسخر آمیزه( بی ادب)
    غلط املایی در نوشتن CPU Bound ( تمسخر)
    من واقعا از این بچه بازی هایی که شما طرفدار های اینتل در میارین خسته شدم ! ( رفتار بچگانه)
    به جای اینکه بحث علمی بکنی میای تیکه میندازی و 4 تا بنچ مارک دروغ میذاری . ( دروغگو)
    کاربر هایی مثل شما فقط بلدن فکر کنن که خیلی حالیشونه در صورتی که این فقط یک توهم هست .( نادان و متوهم )
    شما هنوز نمیدونی که نرم افزار ها از instruction های خاصی استفاده میکنن و کمتر نرم افزاری پیدا میشه که از تمام instruction های پردازنده ها استفاده کنه . وقتی استفاده میکنه میدونی که چی میشه ؟! همین بنچ مارک بالایی میشه !! توی اکثر بنچ مارک ها ( واقعی ها ! ) ( نادان و بی سواد و کند ذهن)
    بحث با شما انگار فایده نداره و غیر از به تمسخر گرفتن و گذاشتن بنچ مارک های دروغ کار دیگه ای نمیکنی . ( تکرار تهمت های بالا)
    من همش سعی میکردم با شوخی و خنده و جو سبکتر بحث ادامه پیدا کنه. مثال های بعضا خنده دارهم زدم تا موضوع ملموس تر باشه. اما متاسفانه اثر بخش نبود و هیچ پیشرفتی حاصل نشد.

البته همانطور که در بالا گفتم منم بی تقصیر نبودم .شما قضاوت کنید که آیا شوخی های من در حد توهین های دوستمون بود؟

اهداف اصلی من اینها بود:
    1- پردازنده 2500K به مراتب از 1100 قویتر عمل میکنه( در گیم و اکثر نرم افزارها) صحبت های زیادی کردم، عرفان جان هم اشاره خوبی کردن. شرایط موجود اینه، آیا میشود این شرایط رو عوض کرد؟ یا باید با این شرایط کنار آمد؟.... دیگه نمیگم چون تکراریه. اینم یه بنچمارک دیگه از سایت مورد تایید شما
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- خرید2 عدد 6870 برای دوستمون مناسب نیست. و 1 عدد 6870 یا 6950 کافیه.
    3- در خرید کارت گرافیک حتما دقت کنید. فقط به قیمت دقت نکنید. به طراحی رفرنس بودن یا بودنش حتما دقت کنید. البته اگه در این موضوع اطلاع کافی ندارید از دوستان کمک بگیرید.
    4- در مورد هسته های بولدوزر که چه طرحی دارن. که بصرفه هستن یا نه.

البته من صحبت هام اکثرا ثابت شد. حرفی نبود که من از خودم در بیارم، همه و همه واقعیت های موجود بود که باید در حال حاضر توجه کرد. موضوعی که در انتهای تاپیک در بارش صحبت کردیم با موضوع اصلی تاپیک متفاوت بود. در واقع یکی یکی حرف ها زده شد و خواننده تاپیک هم متوجه شد که کی درست میگه. اینکه 1100 در کل پتانسیل بالایی داره، هیچ کسی روش بحثی نداشت. بلکه توجه به شرایط کنونی مهم بود که الان با این شرایط چی بهتره.
    نکته بعدی اینه که الان هر جفت پردازنده ها بسیار گران شده اند. مثلا 2500K رو تا 380 قیمت گرفتم. 1100 رو پیدا نکردم و لی با توجه به قیمت جهانی باید حدود 330 قیمت داشته باشه. 1100 تا جایی که میدونم به کولر هم نیاز داره چون کولر استوکش خیلی خوب نیست.

خوشبختانه در پست های جدیدی که از جناب BZ7 دیدم، مشخص شد که بالاخره تلاش ها نتیجه داد. ایشون 2500K رو به همراه یک عدد 6870 پیشنهاد دادن.

منم امیدوارم زودتر گیم ها و نرم افزارها برای تعداد هسته ای زیاد بهینه شن و شاهد پیشرفت زیادی در این زمینه باشیم.
    در انتها از دوست خوبمون بابت شوخیهایی که باهاشون کردم عذر میخوام، صرفا شوخی بود، نه از ته دل و کینه جویی. امیدوارم همگی موفق باشید.

7. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوستان با تشکر از همه راهنمایی های شما لطفا یک مورد دیگه هم لطفا راهنمایی کنید ...

سیستمی می خوایم برای کارهای اداری و باز کردن فایل های ورد سنگین مثلا 500 صفحه ورد همراه با تصویر یه سی پی یو i3 هم داریم لطفا برای خرید ما بقی قطعات اعم از گرافیک ، رم و مادربورد راهنمایی کنید .

بودجه ای در نظر گرفته شده 300 تومان هستش در ضمن گرافیک آنبرد نباشه ...

مرسی
    با 300 تومن شما میخوای هارد + گرافیک + مادربرد + پاور+کیس + رم بگیری ؟!
    پارسال میشد اما الان با این قیمت ها به هیچ عنوان نمیشه این همه چیز رو با 300 تومن خرید .
    حداقل قیمت برای قطعات :
    مادربرد : 100 تومن
    گرافیک : 70 تومن
    هارد : 100 تومن
    پاور : 45 تومن
    رم : 35 تومن
    کیس : 35 تومن
    اینا خوشبینانه ترین حالت ممکن هست . امیدوارم که مانیتور داشته باشین . در صورتی که میتونین بودجه رو افزیش بدین خبر بدین که بچه ها سیستم مناسبی پیشنهاد بدن .

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

مثلا توی Dirt3 که تنظیمات روی low هست اینتل ها خیلی فریم بالایی اوردن که میشه گفت بیهوده هست و فریم بالای 60 خیلی ارزشی نداره و AMD کمتر فریم داده اما در تنظیمات بالاتر میبینیم که AMD کم نیاورده و فریم خودش رو حفظ کرده .
    اون تنظیمات Low رو توضیح دادم، برای پی بردن به وضعیت پرفرمنس CPU در گیم، باید تنظیمات گرافیکی رو بسیار پایین بیارن تا کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه(در اصل؛ محدودیت خیلی کمتری ایجاد کنه)

اصلا نمیشه گفت این تست ها هیچ ارزشی ندارن... اتفاقا ارزش دارن، اما در جای خود. بنچمارک ها فقط برای این نیستن که ببینیم فلان محصول نمودار بلند تری از اون یکی محصول داره پس قوی تره.
    از بنچمارک ها استفاده های خیلی زیادی میشه کرد، همه‌ی بنچمارک ها Real World نیستن و بعضی از اون ها اهداف مشخصی رو دنبال میکنن که با توجه به هدف اون بنچمارک میشه به نتیجه رسید.

هدف این بنچمارک، مشخص کردن پرفرمنس CPU ها و پی بردن به این که اگه کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه، فریم ریت به چه صورت خواهد بود.

بنده بنچ مارک خیلی سایت ها رو قبول ندارم چون این سایت ها اکثرا از بنچ مارک های به درد نخور و نرم افزار های بهینه نشده استفاده میکنن و خیلی هاشون دستشون با nvidia و اینتل توی یه کاسه هست . چطور میشه توی یه بنچ مارک Dirt3 فریم 2500k از 1100T بیشتر باشه ولی توی یه بنچ مارک از سایت دیگه با همون تنظیمات 1100T از 2600K هم بیشتر فریم آورده باشه ؟ بالاخره گرافیک های که اینا واسه تست استفاده میکنن حداقل یه GTX580 هست و ربطی هم نداره که بگیم فلان سیستم تنظیماتش فرق میکرد .

این دیگه برمیگرده به شرایط تست... چون پردازنده های AMD در تنظیمات بالا و GPU Bound این گیم، خوب عمل میکنن، بسته به شرایط و سیستم تست، فریم ها ممکنه متفاوت به دست بیان.(دقت داشته باشید که اختلاف فریم ریت در کل خیلی کم هست)

منم میگم نسبت به کارایی باید سیستم رو خرید و خودم هم خرید بلدوزر ها رو الان عاقلانه نمیبینم و ارزش 1100T برای من خیلی بیشتر از 2500k هست نه فقط به دلیل اینکه طرفدار AMD هستن . به دلیل اینکه واقعا قدرت بیشتر با قیمت کمتری بهتون میده و هزینه مادربرد هم کمتر میشه و کدوم بازی بوده که 1100T مثلا 20 فریم بده و 2500k بیاد 40 بده که بگیم خیلی بهتره ؟!! واقع بین باشین .
    برتری 2500K به 1100T در شرایط مختلف، فرق میکنه ولی برای سیستم های High End با VGA قدرتمند، قطعا 2500K مناسب تره.
    البته با شرایط اقتصادی ایران که قطعات قیمتشون روز به روز متفاوت هست، نمیشه دقیق Price/Performance تعیین کرد!

اکثر نرم افزار های بنچ مارک و بازی ها برای Nvidia و اینتل بهینه میشن ( اول همه بازی ها لوگوی این 2 تا رو میبینیم فقط ! ) .

این یه بحث جداست ولی آیا از دست ما کاری بر میاد که گیم ها چرا برای Nvidia و اینتل بهینه میشن؟
    و این که دلیل این پرفرمنس بیشتر در برخی عنوان ها فقط بهینگی هست؟

پیروز باشید.

10. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

اون تنظیمات Low رو توضیح دادم، برای پی بردن به وضعیت پرفرمنس CPU در گیم، باید تنظیمات گرافیکی رو بسیار پایین بیارن تا کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه(در اصل؛ محدودیت خیلی کمتری ایجاد کنه)

اصلا نمیشه گفت این تست ها هیچ ارزشی ندارن... اتفاقا ارزش دارن، اما در جای خود. بنچمارک ها فقط برای این نیستن که ببینیم فلان محصول نمودار بلند تری از اون یکی محصول داره پس قوی تره.
    از بنچمارک ها استفاده های خیلی زیادی میشه کرد، همه‌ی بنچمارک ها Real World نیستن و بعضی از اون ها اهداف مشخصی رو دنبال میکنن که با توجه به هدف اون بنچمارک میشه به نتیجه رسید.

هدف این بنچمارک، مشخص کردن پرفرمنس CPU ها و پی بردن به این که اگه کارت گرافیک محدودیت ایجاد نکنه، فریم ریت به چه صورت خواهد بود.

این دیگه برمیگرده به شرایط تست... چون پردازنده های AMD در تنظیمات بالا و GPU Bound این گیم، خوب عمل میکنن، بسته به شرایط و سیستم تست، فریم ها ممکنه متفاوت به دست بیان.(دقت داشته باشید که اختلاف فریم ریت در کل خیلی کم هست)

برتری 2500K به 1100T در شرایط مختلف، فرق میکنه ولی برای سیستم های High End با VGA قدرتمند، قطعا 2500K مناسب تره.
    البته با شرایط اقتصادی ایران که قطعات قیمتشون روز به روز متفاوت هست، نمیشه دقیق Price/Performance تعیین کرد!

این یه بحث جداست ولی آیا از دست ما کاری بر میاد که گیم ها چرا برای Nvidia و اینتل بهینه میشن؟
    و این که دلیل این پرفرمنس بیشتر در برخی عنوان ها فقط بهینگی هست؟

پیروز باشید.
    در کل من حرفای شما رو قبول دارم . اما من هنوز هم میگم نسبت به کل قیمت تمام شده برای سیستم های mid range خرید 1100 به صرفه تر و با ارزش تر هست و پول بیشتری رو میتونین صرف گرافیک کنین .
    با تشکر ( دیگه بحث رو ادامه ندیم بهتره تاپیک اندازه کافی شلوغ شده ...)

12. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان عزیزی که در این تاپیک شرکت کردند و زمان گذاشتن

با 300 تومن فقط مادر بورد ، رم و گرافیک می خوام بقیه اش هست .

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •