عزیز من رو xp سرویس پک 3 نصب کردم منظورتون از نصب بازی تو همون پوشه چیه؟
میشه بگید ورژن رو از کحا باید بفهمم؟؟
عزیز من رو xp سرویس پک 3 نصب کردم منظورتون از نصب بازی تو همون پوشه چیه؟
میشه بگید ورژن رو از کحا باید بفهمم؟؟
آقا من یکدفه مشکل لگ بازیم درست شدحالا مشکل موس رو دارم باید اون کرک 200مگا رو دانلود کنم؟میترسم دوباره لگدار بشه بازیم.
![]()
سلام من یک کرک skidro دانلود کردم که جمش48 مگ بود توش یه فایلL.A.Noire.v1.0.2396.Update بود نصب کردم تو محل نصب بازی و چند تا فایل د یگه هم د اشت اونارم کپی کردم.بعد توی لانچر مینویسه v 1.00 که قبلا نمینوشت اما حالا د یگه اصلا تو باز ی نمیره و ارور مید ه من نسخه skidro ند ارم شاید به خاطر همین این کرک که مال اسکید رو اپد یت میشه اما موقع اومد ن ارور مید ه .و من نسخه complet edition رو د ارم میشه یه اپد یت برای این نسخه بد ید
کرک اسکیدرو بهترین کرکه برای حل مشکلات بازی.
دوست عزیز میشه لینک کرک رو برام بذاری؟من فقط مشکل ماوس رو دارم که میاد وسط صفحه البته خیلی هم مشکلساز نیست میتونم بازی کنم اگه ارزش داره و دوباره بازیم لگدار نمیشه دان کنم ممنون.
این کرک اسکیدرو ورژن 1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم ورژن 1.0.2396 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کرک ها مشکل ماوس رو برطرف میکنند؟من فکر میکردم حتمآ باید 200mb رو دانلود کنم؟
آقا من تو نصب پچ مشکل دارم و این ارور رو میده )) patch_2382_02393_1.exe is not a valid win32 application (( تو ویندوز سون 32 و 64 و xp امتحان کردم همین ارور رو داد آنتی ویروس هم ندارم سیستمم هم بالاست چنتا پچ هم امتحان کردم همین ارور رو داد نسخه بازی هم theta هست .
آقا کسی نیست برای مشکل ما راه حل ارائه بده . فقط اگه میشه یکم سریعتر ممنون .
سلام،شما بهتره بی خیال نسخه theta بازی بشید چون پر از مشکله بهتره که نسخه اسکیدرو بازی رو تهیه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)