تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 27 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 262

نام تاپيک: ADSL Shahrad / شرکت شهراد

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان
    من آپلود برام خیلی مهمه اگه ممکنه در مورد سرعت آپلود 2 مگ شهراد تو ضیح دهید خیلی ضروریهههههههه
    سلام

تا چند مدت پیش که من داشتم آپ استریم روی تقریباً روی 508 بود.

موفق باشید.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شهراد 1.5 ماهه هی برای من قطع و وصل میشه اینترنتم.البته الان خونه نیستم هفته دیگه بیام حالشونو می گیرم.
    ببینم واسه شما هم اینجوری نبوده تو این مدت؟
    سرویسم 2 mg هست سرعتش.(سرعتش هم به شدت افت کرده.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    وضعیت شهراد الان چطوره؟؟منم تا چند روز دیگه شهرادی میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

راستی من مرکز زارعی هستم واین جور که فهمیدم این شرکت زیر مجموعه ی اسیاتک هست!!

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من هم زارعی چند مدتی شهراد داشتم اما فکر نمی کنم زیر مجموعه آسیاتک باشه !

حداقل آی پی هاش که به اسمه خودشه ! پهنای باندش هم خودش گفته بود ماله داده گستر عصر نوین هست !

موفق باشید.

6. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شهراد 1.5 ماهه هی برای من قطع و وصل میشه اینترنتم.البته الان خونه نیستم هفته دیگه بیام حالشونو می گیرم.
    ببینم واسه شما هم اینجوری نبوده تو این مدت؟
    سرویسم 2 mg هست سرعتش.(سرعتش هم به شدت افت کرده.)
    من واسه خونه حدود 8 ماهی می‌شه که از شهراد اینترنت گرفتم. (مرکز مخابرات کاشانی هستم.) کلن همه چیزش خوبه الا همین مورد که شما می‌گی. واسه من از همون اول هم قطعی زیاد داشته. الان هم یه چند وقتیه که دیگه شورش دراومده. هر نیم ساعت یه بار قطع می‌شه. مجبور می‌شم مودم رو ریستارت کنم. یه چند باری زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادن. البته من روزا خیلی خونه کار نیستم ولی شبا که می‌خوام استفاده کنم بیچاره می‌شم.

سلام دوستان
    وضعیت شهراد الان چطوره؟؟منم تا چند روز دیگه شهرادی میشم
    اگه مشکل قطعی مداوم رو که من دارم شما نداشته باشین در مجموع، خدماتش خوبه. ولی همون یک مورد که خرابه گند می‌زنه به تمام چیزای خوب دیگه‌اش. امیدوارم که سرویس شما این مشکل رو نداشته باشه. من الآن از سرویس 2 مگابیت بر ثانیه‌اش با محدودیت ماهی 5 گیگ استفاده می‌کنم. روزا پهنای باندش تا 4 مگابیت بر ثانیه هم می‌رسه. شبانه‌اش از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه و پهنای باندش رو رو همون 2 مگا بیت بر ثانیه بستن. اما دو تا مشکل داره. یکی این که رأس ساعت 2 بامداد اینترنت قطع می‌شه و برای استفاده از سرویس رایگان باید مودم رو یا کانکشنت رو ریستارت کنی. دیگه این که شبانه‌اش هم قطعی داره. یعنی اگه بخوای از سرویس رایگانش استفاده کنی باید حتمن شب بیدار بمونی یا این که از یه نرم‌افزاری چیزی استفاده کنی که اتصال اینترنتت رو مدام چک کنه و در صورت قطعی کانکشنت رو ریستارت کنه.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من از کاشانی شهراد دارم. به نظر من هم سرویساش رو از آسیاتک گرفته.

سلام

من هم زارعی چند مدتی شهراد داشتم اما فکر نمی کنم زیر مجموعه آسیاتک باشه !

حداقل آی پی هاش که به اسمه خودشه ! پهنای باندش هم خودش گفته بود ماله داده گستر عصر نوین هست !

موفق باشید.
    درسته که آی‌پی‌هاش مال خودشه اما حتمن می‌دونین که ما کلن 9-10 تا سرویس‌دهنده اصلی تو ایران داریم که بهشون می‌گن PAP. مثل پارس آنلاین، شاتل، صبا، آسیاتک، داتک، پیشگامان، فناوا و یکی دو تای دیگه. اینا هم از طریق زیرساخت‌های مخابرات به اینترنت جهانی متصل هستند. حالا شرکت‌های دیگه‌ای مثل شهراد یا سپنتا در واقع از یکی از این شرکت‌ها سرویس اجاره می‌کنن و با آی‌پی‌های خودشون به مردم می‌فروشن.

اگه به لیست سرویس‌ها و قیمت‌های شهراد و آسیاتک نگاه بندازی کلن کپی هم‌دیگه‌ان. یعنی تو حجمی‌ها دقیقن سرویس‌هاس مشابه و قیمت‌های مشابه دارن. به نظر می‌رسه شهراد الآن از آسیاتک سرویس می‌گیره.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من واسه خونه حدود 8 ماهی می‌شه که از شهراد اینترنت گرفتم. (مرکز مخابرات کاشانی هستم.) کلن همه چیزش خوبه الا همین مورد که شما می‌گی. واسه من از همون اول هم قطعی زیاد داشته. الان هم یه چند وقتیه که دیگه شورش دراومده. هر نیم ساعت یه بار قطع می‌شه. مجبور می‌شم مودم رو ریستارت کنم. یه چند باری زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادن. البته من روزا خیلی خونه کار نیستم ولی شبا که می‌خوام استفاده کنم بیچاره می‌شم.

اگه مشکل قطعی مداوم رو که من دارم شما نداشته باشین در مجموع، خدماتش خوبه. ولی همون یک مورد که خرابه گند می‌زنه به تمام چیزای خوب دیگه‌اش. امیدوارم که سرویس شما این مشکل رو نداشته باشه. من الآن از سرویس 2 مگابیت بر ثانیه‌اش با محدودیت ماهی 5 گیگ استفاده می‌کنم. روزا پهنای باندش تا 4 مگابیت بر ثانیه هم می‌رسه. شبانه‌اش از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه و پهنای باندش رو رو همون 2 مگا بیت بر ثانیه بستن. اما دو تا مشکل داره. یکی این که رأس ساعت 2 بامداد اینترنت قطع می‌شه و برای استفاده از سرویس رایگان باید مودم رو یا کانکشنت رو ریستارت کنی. دیگه این که شبانه‌اش هم قطعی داره. یعنی اگه بخوای از سرویس رایگانش استفاده کنی باید حتمن شب بیدار بمونی یا این که از یه نرم‌افزاری چیزی استفاده کنی که اتصال اینترنتت رو مدام چک کنه و در صورت قطعی کانکشنت رو ریستارت کنه.
    ماله همرو رو 4 میبنده ولی من اصلا قطعی ندارم

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من هنوز قطعی دارم هر یه ربع.شما چطور؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

درسته این چند روز قطعی ولی کوتاه مدت زیاد شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •