تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2933 از 3195 اولاول ... 19332433283328832923292929302931293229332934293529362937294329833033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,321 به 29,330 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

معمولاً همینطوره.دمشون گرم لااقل پیچ های کنسول منو سه تاشو بسته بودن
    شما هم اگه میتونی برو پیچ بخر تا درایو موقع کار کردن لرزش نداشته باشه.از فروشگاه های کنسول پیچ مخصوص ایکس باکس رو بگیر.شکلش کمی خاصه.ولی این دلیل نمیشه که درایو رو عوض کردن.اون شماره هم که روش نوشتن به این دلیله که وقتی شما میبریدش به همون جایی که کنسول رو خریدی، اونا با توجه به این شماره dvd key کنسول شما رو از هارد کامپیوترشون پیدا میکنن و سریع فریمور جدید میریزن برات.اول آموزش ها رو بخون بعد اگه از عهدش برمیایی، خودت انجامش بده.وگرنه ببر همونجایی که گرفتیش.
    راستی چرا نرفتی داد و بیداد کنی که چرا بهت کنسول ارجینال ندادن و از این حرفا
    والا من که سفارش رو تو سایت ثبت کردم تو توضیحات نوشته بودم با LT2+ کپی خور کنید .
    چند دقیقه بعد از واحد فروش زنگ زدن گفتن بخش فنی میگه برای این کنسول فعلا LT2+ عرضه نشده و نمی تونیم بزنیم .
    اگر مایلید 4GB خالی بفرستیم که کپی خورش موجوده .
    منم گفتم این 250 گیگ ها که میگید -- نمیشن پلمپشون که باز نشده ؟ گفت نه همشون پلمپ هستن !!!!
    من هم حدود 10 روز با فرض این که کنسولم اورجینال هست هرروز میرفتم لایو ، مولتی بازی می کردم
    آخر رفتم جای کنسول رو عوض کنم که چشم به اون هولوگرام اینا خورد که ایمیل یکی روش -- شده بود .

تماس گرفتم به واحد فروش دیجی کالا گفتن با فنی تماس بگیرید ، تماس گرفتیم فنی گفتیم اینا که -- نمیشدن چرا بازش کردین ؟!!! گفت صبر کن برم بپرسم ......... صبر کردیم آقا اومد گفت اسلیم ها -- میشن مشکلی نداره

منم گفتم واحد فروش به من گفت باندل ها پلمپ شدن ، گفت ما کنسول پلمپ نداریم اومد دستمون بازش می کنیم کپی می کنیم میزاریم کنار !!!!!

منم گفتم خسته نباشید و بای

فردا باز زنگ میزنم یکی که کاره ای هست اونجا باهاش حرف میزنم ببینم حالا چرا پیچ اینارو نبستن ؟!!!
    این مورد کنسول اورجینال رو هم میگم بهشون

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی کنسول رو الان بخوام بفروشم چند فروش میره ؟
    باندل کینکت 250 گیگ LT+ 3 .
    در کل 15 ساعت باهاش بازی نشده ؟؟؟

میخوام اورجینال بخرم ، کپی خیلی دردسر داره

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا ما میریم شرکت سازگار ارقام داد و بیداد میکنیم که فلان فلان شده ها این چه جور گارانتیه که هیچ کاری نمیکنید صاف تو چشام زل میزنن میگن همینیه که هست!!!شما میخوای تلفن کنی؟!!!
    امیدوارم موفق باشی.ولی هر حال اگه قراره ببریش بیرون برات کپی خورش کنن اگه میتونی بده همین جا که خریدی که لااقل DVD KEY رو دارن و به قولی دیگه مشتریشون شدی ممکنه تخفیف هم بدن بهت.راستی یادت باشه اگه LT+3 ریختی حتماً از جاهایی که بازی میخری بگو برای LT+3 بازی رو بده منظورم بازی های جدید XGD3 هست.لیستشو سرچ کنی پیدا میکنی تو همین تاپیک هم چند بار گذاشته شده.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بابا ما میریم شرکت سازگار ارقام داد و بیداد میکنیم که فلان فلان شده ها این چه جور گارانتیه که هیچ کاری نمیکنید صاف تو چشام زل میزنن میگن همینیه که هست!!!شما میخوای تلفن کنی؟!!!
    امیدوارم موفق باشی.ولی هر حال اگه قراره ببریش بیرون برات کپی خورش کنن اگه میتونی بده همین جا که خریدی که لااقل DVD KEY رو دارن و به قولی دیگه مشتریشون شدی ممکنه تخفیف هم بدن بهت.راستی یادت باشه اگه LT+3 ریختی حتماً از جاهایی که بازی میخری بگو برای LT+3 بازی رو بده منظورم بازی های جدید XGD3 هست.لیستشو سرچ کنی پیدا میکنی تو همین تاپیک هم چند بار گذاشته شده.
    من شهرستانم اونا تهران
    من بخوام کسی رو بترسونم تلفنی هم می ترسونم

کافیه یه شکایت نامه پرکنم تا حالشون جا بیاد .

نگفتی کنسول رو الان چند میخرن ؟

5. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من شهرستانم اونا تهران
    من بخوام کسی رو بترسونم تلفنی هم می ترسونم

کافیه یه شکایت نامه پرکنم تا حالشون جا بیاد .

نگفتی کنسول رو الان چند میخرن ؟
    از قیمت که خبر ندارم اما جنس الکترونیکی کلاً بعد از چه یه ساعت چه 1 سال، دست دوم به حساب میاد!ضرر میکنی اینکارو نکن.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

از قیمت که خبر ندارم اما جنس الکترونیکی کلاً بعد از چه یه ساعت چه 1 سال، دست دوم به حساب میاد!ضرر میکنی اینکارو نکن.
    می خوایم یدونه Forza 4 بازی کنیم + بتونیم بریم لایو .
    باید 100 تا کار انجام بدیم :
    LT+3 بریزیم .
    بازی برای LT3 بگیریم GDX3 داشته باشه و با یه مدلی رایت بشه و ...
    بعد اینکه گرفتیم باید پچ کنیم ...
    بعد فردا یه بازی جدید اومد باز زرتی باید دوباره همین کارهارو بکنیم

خوب چه کاری هست ؟
    700 میره به نظرت ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اگه 15 ساعتم نشده ، بگو نوــه و واسه تست و اینا راش انداختم و قالب کن به یکی... دوست و آشنا شاسکول داری خوب میتونی ردش کنی...
    واسه تشخیص درایو هم روی درایو یه لیبل زده ، از روی اون لیبل Drive Model و FW Version و این چرت و پرتا (دقیق یادم نیست اسمشونو) بزار... اگه میتونی هم عکس بزار از همون لیبل ببینیم چه خبره...

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اگه 15 ساعتم نشده ، بگو نوــه و واسه تست و اینا راش انداختم و قالب کن به یکی... دوست و آشنا شاسکول داری خوب میتونی ردش کنی...
    واسه تشخیص درایو هم روی درایو یه لیبل زده ، از روی اون لیبل Drive Model و FW Version و این چرت و پرتا (دقیق یادم نیست اسمشونو) بزار... اگه میتونی هم عکس بزار از همون لیبل ببینیم چه خبره...
    مشکل اینجاس تمام فک و فامیل کنسول دارن
    درایو هم دیدم اینه مدلش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

میگم ما که بازی با مشخصات : " کلیه بازی‌های BurnerMax و AP25 سازگار با LT3 بوده و برای بازی در لایو امن می‌باشد. " میخریم دیگه این پچ چیه که میگن باید بزنی تو LT3 ؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

راستی کنسول رو الان بخوام بفروشم چند فروش میره ؟
    باندل کینکت 250 گیگ LT+ 3 .
    در کل 15 ساعت باهاش بازی نشده ؟؟؟

میخوام اورجینال بخرم ، کپی خیلی دردسر داره
    اگه بتونی فوقش 650 ازت میخرن

مشکل اینجاس تمام فک و فامیل کنسول دارن
    درایو هم دیدم اینه مدلش :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی ضرر میکنی بفروشی درایوش هم یکی از بهترین و منعطفترین درایو هاس . اگه میخوای اوریج بازی کنی Firmware استاک کن به اصلی . اینجوری ضرر هم نمیکنی

میگم ما که بازی با مشخصات : " کلیه بازی‌های BurnerMax و AP25 سازگار با LT3 بوده و برای بازی در لایو امن می‌باشد. " میخریم دیگه این پچ چیه که میگن باید بزنی تو LT3 ؟
    پچ برای سازگاری با Lt+ 3 روی بازی ها میرنن

12. این کاربر از arashpr9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •