تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 218 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در این مورد توضیح میدید؟
    خیلی جدی نگیرید این اصطلاحات رو، وسترن یه تعریف "لغت به لغت" خیلی قشنگ برای IntelliPower نوشته که ذهنیت این رو تداعی کنه که مثلا سرعت چرخش بطور داینامیک متغیر بین 5400 و 7200 است:

A fine-tuned balance of spin speed, transfer rate and caching algorithms designed to deliver both significant power savings and solid performance.
    که در حقیقت به این معنیه که وسترن اون سرعت چرخش مناسب که بالانس خوبی بین انرژی، سرعت و ... رو پیدا کرده رو پیدا کرده و این عدد بین 5400 و 7200 است، و به شما نمی گه این عدد چقدره (که مثلا در سری مشابه سیگیت 5900 است). IntelliSeek هم اصطلاحی به همین شکله.. جدی نگیرید. البته اشتباه برداشت نکنید این ها هاردهای بسیار خوبی هستن، ولی کلک های تبلیغاتی همیشه و همه جا وجود داره.

2. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این مورد توضیح میدید؟
    سلام
    اين سوال قبلاً هم پرسيده شده بود (تاپيك زير) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي يكي از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باsound spectrum هارد وسترن سري گرين 750 گيگ رو آناليز كردن كه RPM آن 5400 بوده .
    احتمالاً در مدلهاي مختلف سري گرين RPM مختلف ولي ثابت هست ، يعني RPM آن dynamic نيست . مثلا هاردهاي 320 و 500 گيگ RPM آن 7200 باشه و حجمهاي بالاتر 5400 باشه .

البته اين نظر شخصي خودم هست .

4. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من یه هارد لازم دارم. نمیدونم چی بگیرم.میشه راهنماییم کنید. (راستی هنوز قیمتها برنگشته پایین؟)
    1- هارد رو برای آرشیو و استفاده روزمره میخوام. بیشتر قایلهای تصویری روش ذخیره میکنم.
    2- ترجیح میدم بشه جابه جاش کرد ولی اگه تفاوت قیمت خیلی زیاد باشه،از این گزینه چشم پوشی میکنم
    3- هرچی حجمش بیشتر باشه بهتره. یعنی 1-2-3 ترا منتها بسته به قیمتش دیگه
    4-از نظر سرعت انتقال هم خوب باشه و کند نباشه.
    حالا به نظرتون چی بگیرم؟

1 هارد اینترنال بگیرم وصل کنم به کامپیوتر؟ همین الان 3 تا هارد وسترن وصله.2تا 1 ترا و 1 500. اینجوری مشکل پیدا میشه درسته؟ تازه باید یکی از انیها رو باز کنم چون تو کیس دیگه جا نداره.
    1 هارد اکسترنال غیر پاسپورتی بگیرم (آداپتور دار) اینها از نظر قیمتی از پاسپورتی خیلی پایینترن ولی جابه جاییشون سخته.خودم یه WD essential 1TB دارم که خیلی خوبه ولی به نظرم یکم سرعتش پایینه. آیا واقعا سرعتش تو انتقال (مثلا کپی کردن از روش یا پخش/اجرای فایل) پایینه؟
    اگه این گزینه مناسبه به نظرتون چه مارکی بگیرم بهتره؟با چه حجمی؟ قیمتش چه حدودی هست (با 10تومن اختلاف هم بگید اشکال نداره فقط بگیر مثلا 120 یا 180 یا 250 که رنجش رو بفهمم)

1 هارد اکسترنال پاسپورتی بگیرم که قیمتش بالا میره ولی میشه راحت همه جا برد؟ از نظر سرعت انتقال اطلاعات اینها چطورین؟ چه مارکی خوبه؟ قیمتها چطوریه؟

بعد بین اینها کدومش طول عمرش بیشتره؟ کمتر خراب میشه؟ مشکل ویروس و اینها رو راحتتر میشه حل کرد؟ از نظر سرعت و اینها هم بکید کدوم.

USB3 بهتره یا USB2 ? چه فرقی میکنن؟
    اگه هارد اکسترنال بود میگید، کدوم یکی از اینها بهتره؟ آیا تو قیمت فرقی میکنن؟
    اصلا این 2 تا چه تاثیری میذارن روی هارد؟از نظر سرعت فرق میکنن یا چجوریه؟من تا حالا با 3usb3 کار نکردم و نمیدونم فرقش چیه.

آیا گارانتی تاثیری داره؟ یعنی من تاحالا از گارانتی هیچ چیزی نشده استفاده کنم.یا بعد از مدت گارانتی خراب شده یا میگن که این جز گارانتی نیست و خودت باید یه فکری بکنی.آیا قایده داره هارد رو با گارانتی بگیرم؟یعنی مشکلی پیش بیاد تعویضش میکنن یا تعمیر یا الکیه؟اگه قایده داره چه گارانتی واقعا سرویس میده؟

ممنون میشم اگه کسی اطلاعات داره بهم کمک کنه
    Last edited by mehraboun1985; 16-01-2012 at 13:18.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هارد لازم دارم. نمیدونم چی بگیرم.میشه راهنماییم کنید. (راستی هنوز قیمتها برنگشته پایین؟)
    نه قيمتها هنوز فضايي هست !!!

1- هارد رو برای آرشیو و استفاده روزمره میخوام. بیشتر قایلهای تصویری روش ذخیره میکنم.
    2- ترجیح میدم بشه جابه جاش کرد ولی اگه تفاوت قیمت خیلی زیاد باشه،از این گزینه چشم پوشی میکنم
    1 هارد اینترنال بگیرم وصل کنم به کامپیوتر؟ همین الان 3 تا هارد وسترن وصله.2تا 1 ترا و 1 500. اینجوری مشکل پیدا میشه درسته؟ تازه باید یکی از انیها رو باز کنم چون تو کیس دیگه جا نداره.
    با توجه به شرايط گفته شده كه براي آرشيو ميخواهيد و قصد جابجا كردن هم داريد و همچنين كيس شما جاي كافي هم ندارد پس قطعا هارد اكسترنال رو بخريد . ضمن اينكه قيمت هارد اكسترنال دو ترابايت مدل essential كه usb3 هست 225 هزارتومن هست و هارد اينترنال وسترن گرين 2 ترابايت هم 235 هزارتومن هست و تفاوت قيمت هم اندك هست (منبع قيمت : رايانه صبا) .

1 هارد اکسترنال غیر پاسپورتی بگیرم (آداپتور دار) اینها از نظر قیمتی از پاسپورتی خیلی پایینترن ولی جابه جاییشون سخته.خودم یه WD essential 1TB دارم که خیلی خوبه ولی به نظرم یکم سرعتش پایینه. آیا واقعا سرعتش تو انتقال (مثلا کپی کردن از روش یا پخش/اجرای فایل) پایینه؟
    اگه این گزینه مناسبه به نظرتون چه مارکی بگیرم بهتره؟با چه حجمی؟ قیمتش چه حدودی هست (با 10تومن اختلاف هم بگید اشکال نداره فقط بگیر مثلا 120 یا 180 یا 250 که رنجش رو بفهمم)
    1 هارد اکسترنال پاسپورتی بگیرم که قیمتش بالا میره ولی میشه راحت همه جا برد؟ از نظر سرعت انتقال اطلاعات اینها چطورین؟ چه مارکی خوبه؟ قیمتها چطوریه؟
    بعد بین اینها کدومش طول عمرش بیشتره؟ کمتر خراب میشه؟ مشکل ویروس و اینها رو راحتتر میشه حل کرد؟ از نظر سرعت و اینها هم بکید کدوم.
    سرعت ترانسفر ديتا در هاردهاي آداپتوردار اصولا بيستر از هاردهاي پرتابل هست ، مشروط بر اينكه سيستمتان usb3 داشته باشه تا اين تفاوت محسوس و قابل تشخيص باشه .
    در حال حاضر با افزايش شديد قيمتها ، خريد هارد پرتابل به صرفه نيست . مثلا هارد يكتراي پرتابل وسترن مدل essential SE كه usb3 هست 205 هزارتومن هست ، در صورتي كه اگر شما تنها 20 هزارتومن ديگر اضافه كنيد ميتونيد دو تراي آداپتوري رو بخريد (منبع قيمت : رايانه صبا) . مگر اينكه بودجه كافي داشته باشيد و هارد پرتابل واقعاً مورد نيازتون باشه .

USB3 بهتره یا USB2 ? چه فرقی میکنن؟
    اگه هارد اکسترنال بود میگید، کدوم یکی از اینها بهتره؟ آیا تو قیمت فرقی میکنن؟
    اصلا این 2 تا چه تاثیری میذارن روی هارد؟از نظر سرعت فرق میکنن یا چجوریه؟من تا حالا با 3usb3 کار نکردم و نمیدونم فرقش چیه.
    قطعاً usb3 بهتر هست چون سرعت بالاتري دارد . كار كردن با usb2 عمر نوح و صبر ايوب لارم هست . البته براي بهرمند شدن از مزاياي usb3 علاوه بر اينكه هارد اكسترنال بايد چنين اينترفيسي رو داشته باشه لپتاپ يا PC شما هم بايد usb3 رو ساپورت كنه .
    البته لازم به ذكر هست كه هارد اكسترنال آداپتوردار و پرتابل مدل essential همگي usb3 هستند .

آیا گارانتی تاثیری داره؟ یعنی من تاحالا از گارانتی هیچ چیزی نشده استفاده کنم.یا بعد از مدت گارانتی خراب شده یا میگن که این جز گارانتی نیست و خودت باید یه فکری بکنی.آیا قایده داره هارد رو با گارانتی بگیرم؟یعنی مشکلی پیش بیاد تعویضش میکنن یا تعمیر یا الکیه؟اگه قایده داره چه گارانتی واقعا سرویس میده؟
    خودم يه هارد سيگيت اينترنال 1.5 ترابايتي داشتم كه خراب شده بود كه گارانتي اونو با يه هارد نو عوض كردند .
    بزرگترين اشتباهي كه تو عمرم مرتكب شدم اين بود كه اون هارد سالم و نو رو به قيمت مفت 80 هزارتومن فروختم !!! يك و نيم ترابايت بود !!!

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

قصد خرید یک هارداینترنال 1 ترا یا 2 ترابایتی دارم بودجه هم حداکثر تا 130 تومن

چه مارکی یا از چه برندی بگیرم ؟ کلا به چه چیزیهایی توی خرید هارد باید دقت کنم؟

عمر و کیفیت هارد برام خیلی مهمه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

قصد خرید یک هارداینترنال 1 ترا یا 2 ترابایتی دارم بودجه هم حداکثر تا 130 تومن

چه مارکی یا از چه برندی بگیرم ؟ کلا به چه چیزیهایی توی خرید هارد باید دقت کنم؟

عمر و کیفیت هارد برام خیلی مهمه
    سلام
    بودجتون حتي براي 500 گيگ هم كمه ، مثلا 500 گيگ سيگيت 3.5 اينچي حدود 155 هزارتومن هست .

ضمن اينكه براي چه هدفي ميخواهيد ؟؟ آيا براي نصب ويندوز ميخواهيد يا براي آرشيو .
    اگر براي نصب ويندوز ميخواهيد بهتره كه هاردهاي پرسرعتي كه 7200 دور هستند رو بخريد مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه البته قيمت يك ترابايت آن حدوداً 200 هزارتومن هست .
    خود اين مدل هم چند حالت داره كه با توجه به مادربردتان يكي رو انتخاب كنيد مثلا اگر مادربردتان sata3 رو ساپورت ميكنه بهتره از نوع sata3 با 32 مگ بافر بخريد .
    پارت نامبر مدل آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

حتي ميتونيد هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخريد ولي امنيت و سرعتش به پاي black نميرسد .

يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ميتونه انتخاب مناسبي باشه شماره سريال يك ترابايت آن ST310005N1A1AS-RK هست كه قيمت آن حدود 180 هزارتومن هست .

ولي اگر سرعت بالا براتون مهم نيست يا براي نصب ويندوز نميخواهيد . ميتونين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخريد كه قيمت يك ترابايت آن حدوداً 185 هزارتومن هست كه امنيت و كيفيت بالايي دازند يا سيگيت از سري LP رو خريداري كنيد كه 5900 دور هستند .
    Last edited by ata.royalfalcon; 16-01-2012 at 16:23.

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تكميل پست قبلي ....

با توجه به اينكه افزايش نرخ سود سپرده هاي بانكي بيشتر از نرخ تورم توسط شوراي پول و اعتبار و در نتيجه جذب نقدينگي سرگردان در جامعه توسط بانكها ، نرخ ارز و سكه كاهش پيدا ميكند و در نتيجه قيمت اجناس خارجي از قبيل هارد كاهش خواهد يافت .

البته اين نكته رو هم در نظر داشته باشيد كه كاهش قيمت هارد زياد نخواهد بود بعبارت ديگه افزايش قيمت هارد بيشتر به دليل تخريب كارخانه ها در جريان سيل تايلند بوده كه منجر به افزايش جهاني قيمت شده بود .
    خب دوستان ، با عرض شرمندگي پيش بيني ها ظاهراً درست از آب در نيومده و كلا قيمت همه اجناس در حال ترقي هست .

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    بودجتون حتي براي 500 گيگ هم كمه ، مثلا 500 گيگ سيگيت 3.5 اينچي حدود 155 هزارتومن هست .

ضمن اينكه براي چه هدفي ميخواهيد ؟؟ آيا براي نصب ويندوز ميخواهيد يا براي آرشيو .
    اگر براي نصب ويندوز ميخواهيد بهتره كه هاردهاي پرسرعتي كه 7200 دور هستند رو بخريد مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه البته قيمت يك ترابايت آن حدوداً 200 هزارتومن هست .
    خود اين مدل هم چند حالت داره كه با توجه به مادربردتان يكي رو انتخاب كنيد مثلا اگر مادربردتان sata3 رو ساپورت ميكنه بهتره از نوع sata3 با 32 مگ بافر بخريد .
    پارت نامبر مدل آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست .

حتي ميتونيد هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم بخريد ولي امنيت و سرعتش به پاي black نميرسد .

يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ميتونه انتخاب مناسبي باشه شماره سريال يك ترابايت آن ST310005N1A1AS-RK هست كه قيمت آن حدود 180 هزارتومن هست .

ولي اگر سرعت بالا براتون مهم نيست يا براي نصب ويندوز نميخواهيد . ميتونين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخريد كه قيمت يك ترابايت آن حدوداً 185 هزارتومن هست كه امنيت و كيفيت بالايي دازند يا سيگيت از سري LP رو خريداري كنيد كه 5900 دور هستند .
    خبر از قیمت ها نداشتم
    یک هارد 2 ترابایتی اینترنال برای ارشیو میخوام بودجه هم حداکثر 250

بین برندهای سامسونگ وسترن و سیگیت کدوم بهتره تا قیمت 250 تومن از نظر کیفیت ساخت و طول عمر

یه مغازه میگه 250 تومن سیگیت 2 ترابایتی با دور 7200 خوبه بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبر از قیمت ها نداشتم
    یک هارد 2 ترابایتی اینترنال برای ارشیو میخوام بودجه هم حداکثر 250

بین برندهای سامسونگ وسترن و سیگیت کدوم بهتره تا قیمت 250 تومن از نظر کیفیت ساخت و طول عمر

یه مغازه میگه 250 تومن سیگیت 2 ترابایتی با دور 7200 خوبه بگیرم؟
    سامسونگ که فوتینا !!!
    در سال 2011 بخش تولید هارد دیسک سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده .
    هاردهای سامسونگی که در حال حاضر در بازار پیدا میشه قدیمی هست .
    اگر برای آرشیو کردن میخواهید و اصلا هم قصد ندارید ویندوز نصب کنید بهتره که هاردهای 7200 دور را نخرید .
    بهترین انتخاب برای آرشیو یا سیگیت از سری LP هست یا وسترن از سری green

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سامسونگ که فوتینا !!!
    در سال 2011 بخش تولید هارد دیسک سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده .
    هاردهای سامسونگی که در حال حاضر در بازار پیدا میشه قدیمی هست .
    اگر برای آرشیو کردن میخواهید و اصلا هم قصد ندارید ویندوز نصب کنید بهتره که هاردهای 7200 دور را نخرید .
    بهترین انتخاب برای آرشیو یا سیگیت از سری LP هست یا وسترن از سری green
    میشه یکم بیشتر توضیح بدی منظورت از اصلا قصد نصب ویندوز رو ندارین چیه
    مثلا من روی این هارد جدید شاید در سال 2 3 باری نصب ویندوز کنم
    به علاوه اینکه چون برای ارشیو میخوام سرعت خوندن و نوشتنش زیاد باشه که برای جابه جا کردن اطلاعات به مشکل بر نخورم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •