حالت واقعی یعنی یه بنچ مارک مثل Google VP8 یا بازی Dirt3 که برای پردازنده های هر دو شرکت بهینه شدن !واسه شما بله. مهم اینه که چند درصد از افراد مثل شما فکر میکنن. 5%؟ - 10%؟.....
حالت واقعی رو ایشالله یک تاپیک بزنید تا دربارش بیشتر صحبت کنیم
الان این مثال چه ربطی به بحث ما داشت ؟! شما میای هسته پردازنده رو با سیلندر ماشین مقایسه میکنی ؟!!یه مثال ساده و کمی خنده دار میزنم تا موضوع رو جمع کنیم:
فرض بگیرید، خیابون های تهران اونقدر ترافیک دارن که سرعت متوسط ماشین ها 40 کیلوتر در ساعته. حالا 2 تا شرکت بیان ماشین تولید کنن. یکی 8 سیلندر و یکی 4 سیلندر. بعد تو این شهر در حال ساخت 2 تا اتوبان با سرعت 200 کیلومتر باساعت باشن و بقیه حداکثر در حد 80-100 کیلومتر در ساعت.
در آینده ممکنه این 2 تا اتوبان بشه مثلا 10 تا ولی زمان میبره تا بسازنشون. حالا تو این فرصت شما 8 سیلندر رو میخرین؟ یا 4 سیلیندری که برای این شرایط بهینه هستن؟
اینتل خودش میدونه که فعلا با بیش از 6 هسته فعلا دربازیها و نرم افزارها به جایی نمیرسه. AMD فکر کرد با هسته های ضعیف اما بیشتر میتونه پیروز بشه. اما فکرش اشتباه بود. یه سر به سایت Newegg بزنید تا قیمت های جهانی رو ببینید. که بولدوزری که شما ترجیحش میدید از نظر قیمت با سندی بریج ها چقدر تفاوت داره. کدومشون ارزونترن؟
بله بحث قیمت هم باشه 8120 رو میشه با 200 دلار خرید ولی 2600K رو حداقل با 390 دلار ! . شما ببخشید دیگه ...
داداش مگه من تند حرف زدم که خودمو کنترل کنم ؟ دعوا که نداریم داریم بحث میکنیم دیگه !خودتو کنترل کن. واسه بحث باید حوصله داشت....
بحث از اینجا شروع شد. کجا کفتید ارزونترین کارت رفرنس؟خریدار عادی از کجا بفهمه کدوم کارت رفرنسه؟
خریدار عادی از اینجا میفهمه یه کارت رفرنسه که شبیه کارت رفرنس خود AMD باشه ! یا حداقل کلاک هاش دستکاری نشده باشن. خیلی سخته فهمیدن همچین چیزی ؟! من خودم زیاد اورکلاک نمیکنم رفتم یه کارت VTX 6870 خریدم . وقتی قیمت سافایر و MSI حدود 280 تومن بود من اینو 230 تومن خریدم .
من بازم نمیدونم شما چرا همش حرف خودت رو تکرار میکنی که این کارت سری اورکلاک بهتر نیست ؟
کسی نگفته بهتر نیست ! ولی وقتی اورکلاک نمیکنی ! ارزون ترین کارت رفنس بهتره . شما هم وقتی میای حرفای منو نقل قول کنی اون قسمتش که به نفع حرفای شماس نقل قول نکن . آخر حرفام توی پست های قبلی گفتم منظورم کارت های اورکلاک شده یا سری اورکلاک نیست !!
موفق باشی