تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره سریالهای ماهواره ای و تاثیر آن در فرهنگ و جامعه ایرانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

دیدم کلمه تشکر واستون کافی نیست گفتم اینجا عرض تشکر و ارادت کنم.
    تایپیک خوبی راه انداختیدها.
    خدا خیرتون بده که عده انگشت شماری از این جوون های بی مغز رو روشن می کنید.
    واقعا طرز بیانت نشون دهنده تربیتی هست که داشتی.
    فیلم و سریال هر جور تاثیری داشته باشه هزار برابر تاثیرش بهتره تا فرهنگی که یکی مثل شما رو باهاش بزرگ کردند.

چطور به خودتون اجازه میدید که یه عده ای رو بی مغز خطاب کنید ؟!
    خواستم پاسخ منطقی واسه تون بنویسم که با توجه به سوابق شما تو این بخش سریال ها منصرف شدم
    بهتره به عقاید هم دیگه احترام قائل بشیم و صرفا به خاطر خودمون بقیه رو جاهل و نادان و کافر و غیره خطاب نکنیم
    متاسفانه اینجوری میشه چون الان که نگاه میکنم خودم هم از پستی که نوشتم پشیمون شدم.
    چون یه پیشفرض رو اول تاپیک ملاک قرار دادند اون هم تاثیر مخرب سریال! بعدش مشخصه که در نتیجه اش امثال این آقا میان اینجوری برخورد میکنن.
    تاپیک های اینجوری بسته بشند خیلی بهتره.

2. 3 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ایشون گفتند انگشت شمار
    چرا به خودتون میگیرید

تاپیک خیلی خوبیه
    لا اقل تجربیاتی ما از برخی فیلم ها گرفتیم که شاید اینجا بیان کنیم خوب باشه

4. 3 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام دوستان

خیلی خیلی خوشحالم که نظراتتون رو اعلام میکنید.همه نظرات ارزشمنده و این تاپیک هم به خاطر همین زده شده

یه خواهش برادرانه داشتم.از توهین و تمسخر همیدیگه یه شدت خودداری کنید.فقط نظر خودتون رو بگید و نظر دیگران رو نقد نکنید.با این کار تاپیک به بی راهه میره و چیزی هم نصیب کسی نمیشه.چرا ما ایرانی ها نمیتونیم همدیگر رو با نظرات و عقایدی که برای خودمون ارزشمنده قبول کنیم

یه بار دیگه این موضوع رو متزکر بشم که کسی با اصل ماهواره مشکلی نداره از جمله خود من که همونطور که دوستان اشاره کردند برنامه های ورزشی و مستند خیلی هم عالیه و خود من به شدت علاقه مندم.بحث این تاپیک درباره تاثیرات سریالهایی هست که از شبکه های مختلف فارسی زبان در حال پخشه

میتونم بپرسم که یکی از تاثیرات منفیش رو نام ببرید ؟!
    سلام ممنونم که سئوال کردید.خوب تاثیرات مثبت و منفی فراوانی داره.یکی از تاثیرات منفیش به نظر من ترویج مصرف گرایی میتونه باشه. همون طور که تو این سرایلها نشون داده میشه معمولا خانومها از انواع و اقسام لباسهای گران قیمت و رنگین استفاده میکنند.البته به نظر من این چیز بدی نیست و یه خانوم همیشه باید شیک باشه.اما تا این حد دامن زدن به این موضوع نشون میده که این سرایلها دنبال الگ سازی برای بازارهای هدف و ترویج مصرف گرایی هستند

6. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چطور به خودتون اجازه میدید که یه عده ای رو بی مغز خطاب کنید ؟!
    خواستم پاسخ منطقی واسه تون بنویسم که با توجه به سوابق شما تو این بخش سریال ها منصرف شدم
    بهتره به عقاید هم دیگه احترام قائل بشیم و صرفا به خاطر خودمون بقیه رو جاهل و نادان و کافر و غیره خطاب نکنیم
    واقعا طرز بیانت نشون دهنده تربیتی هست که داشتی.
    فیلم و سریال هر جور تاثیری داشته باشه هزار برابر تاثیرش بهتره تا فرهنگی که یکی مثل شما رو باهاش بزرگ کردند.

بابا چقدر بی جنبه اید.
    حالا اگه خیلی ناراحت شدید پس Excuse Me

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

سلام ممنونم که سئوال کردید.خوب تاثیرات مثبت و منفی فراوانی داره.یکی از تاثیرات منفیش به نظر من ترویج مصرف گرایی میتونه باشه. همون طور که تو این سرایلها نشون داده میشه معمولا خانومها از انواع و اقسام لباسهای گران قیمت و رنگین استفاده میکنند.البته به نظر من این چیز بدی نیست و یه خانوم همیشه باید شیک باشه.اما تا این حد دامن زدن به این موضوع نشون میده که این سرایلها دنبال الگ سازی برای بازارهای هدف و ترویج مصرف گرایی هستند
    حال می کنم نظراتت رو می خونم.
    ماشالا خیلی روشنی.
    آفرین.

8. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iMosi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من خودم یه تاثیر ماهواره واز جمله سریال هاشو تو خانواده خودمون دیدم
    دایی ام از زن دایی ام طلاق گًرفت

10. 3 کاربر از iMosi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

هر خانواده و کسی که از لحاظ شرعی ودینی و این مسائل با این سریال ها مشکل داره که خوب بهتره از اول به دیدن اون سریال نشین
    البته به نظر من مسائلی همچون خیانت تو اکثر جوامع کار ناشایستی هست و میبینیم تو ممالکی که لائیک هستند هم این امر نهی شده.تو جامعه ما هم تا دلتون بخواد افرادی زندگی میکنند که دین رو به کلی از زندگیشون گذاشتند کنار .اما انسانیت حیا و مسئولیت و وفاداری رو که نباید رد کرد

نباید به فرهنگ بیگانه به چشم دشمن و به اصطلاح تهاجم فرهنگی نگاه کرد.باید به چشم یه واقعیت موجود نگاه کرد و چیزهای خوبی که داره رو هم ازش برداشت کرد همونجور اجازه داد دیگران از خوبی های فرهنگ ما استفاده کنند
    حرف خیلی قشنگی زدید.ممنون منم به این حرف اعتقاد دارم.اما چیزی هست که ما باید بهش توجه کنیم.آیا سرایلهای ماهواره ای هدفشون اینکه اون قسمت از فرهنگشون که مثبت و قابل قبوله رو به خورد مخاطبشون بدن؟

حالا سوال تاپیک من فکر نمیکنم سریال های تلویزیونی اونقدر تاثیر داشته باشه بنظرم بیشتر همون جنبه سرگرمی هستش.اکثر دنیا هم همینجور خرده فرهنگ پاپ در حد تفریح و اوقات فراغات بهش نگاه میشه.
    منم این سئوال برام پیش اومده.اما چرا برای سرگرمس از موضوعاتی استفاده میکنند که در فرهنگ و اعتقادات ما به شدت نهی شده و زننده هست

فقط دوستان یک بار دیگه خواهش میکنم که به نظرات همیدیگه احترام بزارید تا بحث به بیرههه کشیده نشه .ممنون
    Last edited by hamid_diablo; 13-01-2012 at 23:28.

12. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

به نظر من اگه تاپیک کلوز بشه بهتره

14. 4 کاربر از Farhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام فرهاد جان.این بحث بحث خوبی میتونه باشه و دیدگاه ما رو نسیت به بعضی از مسائل روشن کنه.اصلا با این حرفتون موافق نیستم.از دوستان محرتم میخوام که اگه نظری تدارند اسپم ارسال نکنند

16. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

نظر شما محترمه ولي داريم از اين جا استفاده ميكنيم چرا بسته بشه به هرحال بحث بدي نيس

18. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •