تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 15 اولاول ... 5678910111213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 150

نام تاپيک: من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

برای ما هم همش میگن به فکرمون هستن که 2 تا امتحان تو 1 روز نشه.بعد مثلا روز دوشنیه.
    ریاضی از اول سال برنامه داده پس حتما باید این دوشنبه امتحان بگیره.
    آمار هم باز هفته ی بعد طبق برنامه اول سالی این معلم ریاضی - آمار محترم باید گرفته بشه.
    ادبیات هم مجبوره بگیره چون میبینه کی بگیره.این هفته پر هفته دیگه هم پرتر.
    زبان انگلیسی هم میاد میگه چیزی نیست کوییز ساده هست فقط!!
    شیمی هم همین طور.اسمش رو میذاره پرسش تو کلاسی یا هر چی.(در حالی که از کل فصل امتحان میگیره.)
    اینم ماجرا.
    فقط خدا کنه این ترم رو زیاد کم نشم.چون هیچی نخونده بودم تو سال.فقط شبش دارم میخونم که اصلا خوب نیست.
    ایشالا برای ترم دوم جبران میکنیم.
    من دارم میرم کلاس.(این کلاس هم دردسر شده.فردا میبینی امتحان ترم داری کلاس هم داری هم امتحان زبان)
    راستی درسای سال سوم نسبت به دوم سنگین تره؟؟
    فعلا
    سنگین تره ؟؟ پاره میکنه !!

من خودم سال دوم که بودم، بچه های سوم بهم میگفتن وقتی بیای سوم به گریه میوفتی ! من باور نمیکردم ! الان واقعا به گریه افتادم
    خیلی سنگین تره !

2. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

پس برای چی معلما همش به ما میگن فیزیک و شیمی ... دوم سخت تره؟؟ میگن مطالب بیشتر داره!؟

4. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

پس برای چی معلما همش به ما میگن فیزیک و شیمی ... دوم سخت تره؟؟ میگن مطالب بیشتر داره!؟
    شیمی سال سوم نسبت به شیمی دوم آسون تره ، اما به خاطر اینکه امتحانات نهایی هست مجبوری همه جارو بخونی و همه نوع تست و تمرینی حل کنی ( اما سال دوم فقط همون جزوه معلم رو میخونی ) ، واسه همین درسا حجمش چند برابر و سخت تر میشه

6. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من از شیمی 2 چیزی نفهمیدم حالا چی میشه؟ :(

8. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

شیمی 3 فقط همون فرمول نویسیش وابسته به شیمی 2 هست
    شیمی 3 رو خوب بخون که تابستون پیش شیمی 2 رو بخونی ، به همین راحتی مهران جان

10. 2 کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من نتم رو خیلی محدود کردم تقریبا فقط همینجا میام....

من که فهمیدم الان هیچی یادم نیست بس فرقی نداره...

12. 2 کاربر از ted1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خوب من یک چیزی بگم که سختی شیمی دبیرستان و اینا مسخرس در برابر فیزیک یک دانشگاه ، امروز امتحان ترم بود ، همش مکانیکه !

اما خوب خداروشکر خوب دادمش! زیاد هم مطلالعه نکرده بودم ، حتی دیشب تا دیروقت نت بودم ، همه ی مطالعه مفید من سه ساعت نبود بخدا.. اینو که میگم اخلاق خودمه نمیگم شما هم مث من باشین ها ! کلا همیشه همینطوری درس میخونم!

در آخر هم چیزه ...
    آها..

Take Care

14. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بچه ها یه چیزی رو میدونستین من سال سوم راهنمایی 6-7شهرستان بودم و بنجم ابتدایی اول! ولی نمیدونم دبیرستان چی شد....البته من بارسال یه شکست عشقی داشتم... و ضربه ی کاری خوردم یه بخشش به اون بمی گرده....شایدم بهنوست نمیدونم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

این برمیگرده به شرایط درسی و فکری و خانوادگی یک محصل ، ولی اگر همه این ها هم نباشه ولی فکر ادم مشغول باشه ، اصلا فایده ای نداره ، درس خوندن ، اب در هاون کوبیدن هست !

ببینید گاهی وقتا ما مشکلات را میگذاریم پای مسائلی : مثل درس ها سخته ، استاد من به درد نمیخوره ، مدرسه من کیفیت خوب ینداره ، ولی نمیگه من چه کار کردم ، برای اینکه به موفقیت برسم !

وقتی مشکل را به دیگری نسبت دهیم ، هیچگونه تلاشی برای رفع ان ، انجام نمیدیم !

بیشتر استرس ها موقع امتحان : بر میگرده به بی خیال بودن محصل ( سوتفاهم نشود) میاد میگه خب من وقت دارم و اخرین موقع ، شب امتحان میخونم ، وقتی میاد بخونه ، میبینه ای دل غافل ، هیچی نمیفهمه ، چون باید درسی را یک یا دو دور بخونه تا یاد بگیره و فکر میکنه که همه درسا مثل هم هستن و واسه شب امتحان ردیف میشن !

خب این میشه نا امیدی ، خوده ناامیدی 80 درصد از موفقیت را کاهش میده ، ولی با امید بنشینی درس بخونی ، مشکلات رفع میشن !

گاهی وقتا محصل میاد میگه من درس میخونم ولی چیزی بلد نمیشم ، شاید یکی باید درسی را 2بار بخونه یاد بگیره ، یکی 3بار و یکی هم همون شب امتحان بخونه نمره خوبی میاره ، پس نباید از این نگاه که چون فلانی شب امتحان میخونه ، پس من هم شب امتحان یاد میگیرم !

ببینید اینترنت و موبایل اگر از حد بگذرد ، بر روی حافظه اثر میگذاره و نوعی افسردگی مخفی در کاربر اینترنتی به وجود میاره ، ببینید ما برای درس خوندن اگر اشتباه نکنم از حافظه کوتاه مدت به بلند مدت انتقال پیدا میکنه ولی وقتی پای نت هستیم و از صفحات نت را تماشا میکنیم و یا ebook هایی را مطالعه میکنیم این خواندنی ها به حافظه بلند مدت بدون انتقال از کوتاه مدت به بلند مدت ، راه پیدا میکنند و حافظه را مختل میکنند !
    و گوشی هم همینطوره ، چون فکر محصل به درس نیست به این هست که الان کی راش اس میدهی ا جواب اس را میده !

خب این باعث میشه که فکرمون به درس نباشه ، بلکه چشممون به کتاب هست !

من تجربه اش رادارم 1 ماه پای نت نبودم و حافظم از نظر حفظ کردن ، فوق العاده خوب شده بود ، چون وقتی پای نت ننشستم ، حافظه بلند مدتم کم کم خالی شد و درسی که میخوندم از کوتاه مدت به بلند مدت انتقال میافت !

خلاصه در موقع امتحانات استرس را از خودتون دور بکنید و کمتر پای نت و گوشی برید ، ضرر نمیکنید !

از من گفتن بود ، پای نت هم میشینید ، روزی 1ساعت ، به اون نگاه نکنید که صبح تا شب میشینه ف چون شاید شغلش اینه کا باید پای نت باشه و مثل من و شما محصل نباشه !

یه روش برای درس خوندن من اینه ، اول کتاب را میخونم و زیره نکات مهمش خط میکشم و شب امتحان، فقط میام اون قسمت هایی که مهم هستند را میخونم و اضافه خوندن را حذف میکنم !

خودتون میدونید ، جامعه شناسی درسی هم که باید 2بار بخونی تا یه چیزی یاد بگیری ، وای به حال من که رشتم هم جامعه شناسی هست !

شما نت را به مدتی کم بکنید ، نتیجش را میبیند !

یه سرچی هم در نت بکنید در مورد اینترنت و اثر ان بر حافظه و رفتار کاربر !

همه ی امکانات از اتاق اختصاصی تا...گرفته مهیاست اما انگیزه رو کم دارم...خودم رو دست کم میگیرم....و میترسم از شکست....

دادا اینا رک بهت میگم امید وارم ناراحت نشی !

قبلا که درست خوب بود ، پای نت میشستی ؟ با گوشی ور میرفتی؟

ببینید شکست از الان ایجاد نمیشه ، شما فکر بکنم دچار شکست روحی شدید ، یعنی الان متوجه شدید دوستان شما درس ها رادارن میخونن و نمرات خوب میگیرن ولی شما نه ! این میشه بی انگیزگی ، یعنی همه چی را نمیسنجیم که چرا اینطور شد ، الان که سرتون به سنگ خورده و متوجه شدید ، فکر میکنید همه راه ها بسته شدن و دیگه راهی برای شما نیست ، ولی یه چیز بگم زندگی ادامه داره و همیشه قرار نیست ما برندش باشیم !!!!

الان که فهمیدی به نظر من برو بشین بخون و اصلا به فکر شکست نباش ، کسی از شکست میترسه که تلاشی نکرده باشه ، وگرنه هرکس تلاش خودش را بکنه ، موفق میشه !

هیچ وقت دیر نیست !!!

فقط بهت بگم یهو ناامید نشی که چرا من امدم این رشته و نرفتم رشته دیگه !

چون کسی که در رشته ای که انتخاب کرده ، موفق نباشه ، در اسون تریت رشته ها هم نه قبول و نه نمرات خوبی میگیره !

بجا اینکه زانو غم بغل بگیری از الان یا فردا با خودت قرار بگذار ، که باید شروع کنم !

شاید یکم اولش سخت باشه ولی ثمر بخشه !

اگر بخودت قول بدی ، شرط بهت میدم که موفق بشی !

ادم زمانی نابود پو افسرده و ناراحت هست که مقایسه بکنه ، خودش را با دیگران ، و اینجاست که فرد میگه من شکست خوردم و امید دیگری باری من نیست !!!

بچه ها یه چیزی رو میدونستین من سال سوم راهنمایی 6-7شهرستان بودم و بنجم ابتدایی اول! ولی نمیدونم دبیرستان چی شد....البته من بارسال یه شکست عشقی داشتم... و ضربه ی کاری خوردم یه بخشش به اون بمی گرده....شایدم بهنوست نمیدونم....
    این موضوع را فراموشش بکن و به اینده خودت فکر بکن ، هرکسی تو یه سنی عاشق میشه !

و شکست میخوره ولی ، ایا باید یک شکست ، مساوی با شکست در طول زندگی و ناامیدی از زندگی باشه ؟؟؟

یه نصیحت ، وقتی تو نت میای به هیچکس دل نبند و برای تفریح بیا ، چون افسردگی و اعصاب خوردی ، نتیجه اش هست !

خودمونیم ، چقدر حرف زدم

Last edited by Karkas20; 11-01-2012 at 21:32.

17. 7 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

امیر جونم مرسی دادا ، چه توصیه های مفیدی بودن واقعا ، دقیقا همین شکلی که میگی هستش ، مخصوصا اینکه نباید به نت وابسته شد و برای تفریح اومد رو بهش رسیدم.

Take Care

19. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •