تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 150

نام تاپيک: من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خداحافظ نت.....
    خو برو دیگه ! هنوز هم که هستی ! خیلی تاثیر داره نت رو کنار بزاری ، البته اگه بتونی ، لعنت به این نت که من هم معتادشم ، همچنین World of War Craft III ... چیکار بایستی انجامید ؟ هنوز جایی نیست تا ماهارو آدم کنن ؟
    متاسفانه بابام هم ازون بابایی خشنا نیست و قلبش مهربونه وگرنه یدونه میزد توی گوشم میگفت برو پی درست بچه !

( البته فقط سیلی ها ، کمربند و اینا نه )
    Take Care

2. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببخشید پس منم ناچارم دوستای عزیزمو تا 3 بهمن ترک کنم! ولی من نوموخوام دلم براتون می تنگه خب دیگه درس دارم الانم درس دارم ولی فردا ساعت 4 صبح بیدار میشم و میخونم! ولی من در تعجبم که چطور شد اینقدر معتاد این نت شدم ! جل الخالق ایشالله همگی توی زندگیشون موفق و موید باشن و به چیزی معتاد نشن (به چیزای منفی نشن) به چیزای مثبت که معتاد شدن خوبه مثل نماز خوندن و شرکت در نماز جمعه ^^ و ...

و اینکه من هنوزم نمیدونم من که خندم میگیره وقتی نمره هامو میبینم! به خدا باورم نمیشه که من اینقدر افت کرده باشم! اصلا دست خودم نیس! عجیبه! خیلی ولی امیدوارم آدم بشم برام دعا کنین برادران خوبم

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

میدونی من برای نت خیلی بی جنبم....همین چند روز بیش فعال کردم الان عین سگ بشیمونم...چون حواسمو برت میکنه...مامانم میگفت تو جنبه نداری فعال نکن میگفتم نه....الان میخوام کلا جمع کنم...فک کنم این اتفاق بیفته دیگه مشکلی نداشته باشم....من تصمیم خودمو گرفتم....امشب آخرین شبی خواهد بود که نت خواهم داشت تا بعد کنکور!

خداحافظ نت.....

البته من تجربه ی اینکارو دارم...سال سوم به بازی جنگای صلیبی خیلی معتاد بودم بعد که کامبیوتر رو جمع کردم جزو برترین های مدرسه شدم....
    شما متولد چند هستین برادر؟ متولد 96 و کنکور ؟ اصلی یا تستی ؟

4. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ted1996's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

ببخشید پس منم ناچارم دوستای عزیزمو تا 3 بهمن ترک کنم! ولی من نوموخوام دلم براتون می تنگه خب دیگه درس دارم الانم درس دارم ولی فردا ساعت 4 صبح بیدار میشم و میخونم! ولی من در تعجبم که چطور شد اینقدر معتاد این نت شدم ! جل الخالق ایشالله همگی توی زندگیشون موفق و موید باشن و به چیزی معتاد نشن (به چیزای منفی نشن) به چیزای مثبت که معتاد شدن خوبه مثل نماز خوندن و شرکت در نماز جمعه ^^ و ...

و اینکه من هنوزم نمیدونم من که خندم میگیره وقتی نمره هامو میبینم! به خدا باورم نمیشه که من اینقدر افت کرده باشم! اصلا دست خودم نیس! عجیبه! خیلی ولی امیدوارم آدم بشم برام دعا کنین برادران خوبم

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

شما متولد چند هستین برادر؟ متولد 96 و کنکور ؟ اصلی یا تستی ؟
    من سومم 95 هستم.

خو برو دیگه ! هنوز هم که هستی !

Last edited by ted1996; 11-01-2012 at 16:09.

6. این کاربر از ted1996 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

کنکوری 95 ؟؟
    اگه سوم باشی باید 92 کنکور بدی که !!!

بچه ها چرا نت رو اینجوری ترک میکنید ؟
    نشنیدین میگن ترک عادت موجب مرض است ؟
    آروم آروم ترک کنین تا برای همیشه ترک کرده باشین، هرچقدر سریعتر ترک کنین به همون ترتیب سریعتر برمیگردین
    نمونش همین تدی خودمون

8. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

کلا 54 پست بیشتر نداری که ! : دی

من چی بگم که سال پیش توی 2 تا بازی آنلاین رنک 1 بودم ؟ اما دل کندم و اومدم بیرون !
    تنها دلیلی هم که باعث شد از بازیها دل بکنم پــــول بود !!! هر اکانت رو 60-70 تومن فروختم، هم پول گرفته بودم و هم یه چیزی که مانع درس خوندنم میشد برطرف شده بود ! : دی

ولی این سیستم تشویق ، تنبیه هم باید چیز جالبی باشه ...
    فردا رو خودم تست میکنم ، به نظرم باید جواب بده ! مثلا اگه 5 ساعت درس خوندم 1 ساعت بیام سر کامپیوتر
    ببینم جواب میده یا نه ...

درضمن : اگه وابستگی به اینترنت داری میتونی توی زمان های 15 دقیقه ای آنلاین بشی ، به شرط اینکه 15 دقیقه نشه 2 ساعت ! ( مثل خودم! )
    بنظر من کامپیوتر چشم و مغز رو خسته میکنه و اینترنت واقعا اعتیاد آوره.میکشونت بد جور.بهترین حالت اینه که این 1 ساعت رو یکجا آخر شب که خسته ای و بهتره ای هم از درس خوندن نمیتونی ببری کار کنی.

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

سلام اینجا امت به اندازه ی کافی بهت توصیه کردن ولی منم دوست دارم اضافه کنم!

ببین تو یه سال سومی هستی که میخوای واسه کنکور بخونی

کنکور خیلی اسم سنگینی داره و اگه ازش بترسی اصلا از پسش بر نمیای
    کلا اگه بدونی چی میخوای و چیکار باید بکنی دیگه خلاصه
    بهت قول میدم با رعایت شروط بالا از الان روزی 4 ساعت بخونی معدل امسالت زیر 19.5 نمیشه + کنکورتم بالای 500 کشوری نمیشه

این که میگی سر کلاس یاد نمیگیری من قبول ندارم ؛ صد در صد دقت نمیکنی سرکلاس مثلا تو فکری با بغل دستیت چرت و پرت میگی (کارایی که من میکردم) یا حتی اینقد به فکر جزوه نوشتنی که از اصل موضوع غافل میشی.

تو اگه سر کلاس درسو یاد نمیگرفتی که نباید میرفتی مدرسه مینشستی کتاب آموزشیا رو میخوندی و ....

این فکر بهشم خودش تلقین میکنه که یاد نمیگیری

مثلا من به خودم تلقین کردم که اگه فلان درسی (مثلا گسسته (دانشگاه!!!)) رو کلاس نرم دیگه نمیتونم بخونم. الان دارم حلش میکنم یعنی میخونم میفهمم !!!!

درسا هم که خیلی ساده هستند خداییش فقط باید بفهمی هر کدوم رو چطور باید بخونی (لم کار دستت بیاد) میتونی از موفق های کنارت بپرسی فقط توجه کن که هرکی لم خاص خودشو داره و تو میتونی از اطرافیات ایده بگیری.

اگه واقعا انگیزت قوی بشه خود بخود اینترنت رو کم میکنی و به حد نرمال میرسونی ولی موبایل فرق میکنه !!! من که نمیتونم ولش کنم! البته سال کنکور یهو به صورت ضربتی یه ماه میذاشتمش کنار!!! جاشو با یه ام پی تری پلیر عوض کرده بودم!!!
    از دوستاتم اگه دارن از هدفت دورت میکنن (دیگه دوستت نیستن!) میتونی کم کم دل بکنی. نمیگم ایزوله بشی فقط همه چی رو به اندازه نگهدار که اندازه نگه داشتن خوب است!! به قول بچه ها : هرکی اندازه نگه ندارد از ما نیست!

فعلا همین
    عزیز این فکر یاد نگرفتن سر کلاس تلقینی نیست!! منم خودم اگه سر حال باشم و کاملا گوشم به اون باشه میبینی زنگ بعدش همه از مخم پرید!! ولی همون رو تو خونه برم تمرکز داشته باشم یکم وقت بذارم یاد میگیرم.
    سر کلاس واقعا نمیشه.(البته برای بعضی ها )

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

سلام منم با شما موافقم نباید به خودمون بگیم شکست خوردیم ، ولی متاسفانه خود منم اینجوریم

یعنی من خودم قبلا سال اول دبیرستان معدلم بالای 19 بود حالا که انتخاب رشته کردم و رفتم مدرسه جدید تو سال دوم و سوم شدیدا افت کردم نمیدونم چرا و چم شد ولی اینو میدونم بیش از حد کامپیوتر بازی میکنم یعنی از وقتی که از مدرسه میام تا اینکه بخوابم مسخرست میدونم ولی نمیتونم درستش کنم نمیدونم چرا کسی از دوستان راه حلی چیزی نداره معتاد شدم فکر کنم به این نت آقا لطفا پلیز هلپ می ، در ضمن بعضی ها تا ساعت 2 بامداد درس میخونن! چطور ممکنه؟ من حتی نمیتونم تا ساعت 10:30 دووم بیارم خوابم میاد!

یعنی ممکنه چون من کامپیوتر بازی میکنم مغزم ضعیف بشه؟ و خوابش بیاد؟ یعنی اگه کامپیوتر بازی نکنم و ورزش صبحگاهی و ... انجام بدم میتونم منم تا 2 بامداد بشینم درس بخونم ؟ خواهش میکنم کمک کنین میخوام زرنگ بشم دوباره این آرزوی قلبیمه لطفا کمکم کنین ممنون میشم

---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------

کسی راه و روش خوبی واسه مطالعه نداره یعنی واسه من؟ میخوام هرچه سریعتر بشم مهران سابق زرنگ
    اگر شما حتی 1 ثانیه هم با گوشی و کامپیوتر کار نکنین باز هم ساعت 10 11 الی 12 اینا دیگه بیشتر نمیکشین.بیشتر از اون بیدار موندن الکیه و فقط برای تظاهر هست.چون خواب کافی خیلی خیلی مهمه.

10. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

البته یکی از دلایل یادنگرفتن سر کلاس آپدیت نبودن تو درس هست.یعنی مثلا شیمی امروز میاد یک مبحث جدید درس میده که دنباله مطالب قبلی هست ولی شما هیچی از قبلیا بلد نیستین ، پس تو کفشون میمونید.
    مورد دیگه هم کم خوابی هست.باز هم تاکیید میکنم.کم خوابیدن اثرات بدی داره بخدا.

12. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

عزیز این فکر یاد نگرفتن سر کلاس تلقینی نیست!! منم خودم اگه سر حال باشم و کاملا گوشم به اون باشه میبینی زنگ بعدش همه از مخم پرید!! ولی همون رو تو خونه برم تمرکز داشته باشم یکم وقت بذارم یاد میگیرم.
    سر کلاس واقعا نمیشه.(البته برای بعضی ها )
    والا ما هر روز تا ساعت 2 مدرسه ایم
    ساعت 11 به بعد دیگه هیچی نمیکشیم!! چند تا درس اختصاصیمون هم زنگ چهارمه!! خب چیجوری سرکلاس بفهمیم ؟
    مثلا سه شنبه حسایان زنگ چهارمه ، اصولا هیچی نمیفهمم تو این زنگ

14. این کاربر از One Minute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

والا ما هر روز تا ساعت 2 مدرسه ایم
    ساعت 11 به بعد دیگه هیچی نمیکشیم!! چند تا درس اختصاصیمون هم زنگ چهارمه!! خب چیجوری سرکلاس بفهمیم ؟
    مثلا سه شنبه حسایان زنگ چهارمه ، اصولا هیچی نمیفهمم تو این زنگ
    منم همین جوری ام.واقعا خسته کننده میشه.خوب بابا 6 صبح پاشی تا ساعت 2 یک پا درس انتظار داری درسم کامل بفهمی؟؟(انتظار معلما : تو مدرسه بخونی همش رو بفهمی.خونه هم همش یخونی بیرون نری بمیری.)
    مثلا وقتی 2 زنگ درس رو پشت سر هم تو یک روز هم داریم فوق العاده بده.
    معلم هم طبق معلوم نقش مهمی تو ایجاد انگیزه برای یادگیری هم تو کلاس هم خونه ایفا میکنه.که متاسفانه یکسری هم یک کاری میکنن از درست بدت بیاد.
    من که دوم ریاضی هستم.تا سال قبل ریاضی رو فوق العاده دوست داشتم.ولی از امسال اصلا از همه چی ریاضی بدم اومده.نمراتش هم گویا هست.(آخرای کلاس ) در صورتی که سال قبل نمره ی ریاضیم جزو بهترینا بود.

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

مدرسه ما پنجشنبه ها بازه ولی 2 روز در هفته تا ساعت 2.15 هستیم.(جهت اطلاعات بیشتر )

16. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

منم همین جوری ام.واقعا خسته کننده میشه.خوب بابا 6 صبح پاشی تا ساعت 2 یک پا درس انتظار داری درسم کامل بفهمی؟؟(انتظار معلما : تو مدرسه بخونی همش رو بفهمی.خونه هم همش یخونی بیرون نری بمیری.)
    مثلا وقتی 2 زنگ درس رو پشت سر هم تو یک روز هم داریم فوق العاده بده.
    معلم هم طبق معلوم نقش مهمی تو ایجاد انگیزه برای یادگیری هم تو کلاس هم خونه ایفا میکنه.که متاسفانه یکسری هم یک کاری میکنن از درست بدت بیاد.
    من که دوم ریاضی هستم.تا سال قبل ریاضی رو فوق العاده دوست داشتم.ولی از امسال اصلا از همه چی ریاضی بدم اومده.نمراتش هم گویا هست.(آخرای کلاس ) در صورتی که سال قبل نمره ی ریاضیم جزو بهترینا بود.

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

مدرسه ما پنجشنبه ها بازه ولی 2 روز در هفته تا ساعت 2.15 هستیم.(جهت اطلاعات بیشتر )
    برای ما هر روز تا ساعت 2 هست ، اما خب پنج شنبه ها تعطیلیم
    جدیدا معلمامون یاد گرفتن 5 شنبه ها امتحان میزارن ، یه بار 5 شنبه امتحان حسابان و فیزیک و ادبیات با هم داشتیم!! به به

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

برای ما هر روز تا ساعت 2 هست ، اما خب پنج شنبه ها تعطیلیم
    جدیدا معلمامون یاد گرفتن 5 شنبه ها امتحان میزارن ، یه بار 5 شنبه امتحان حسابان و فیزیک و ادبیات با هم داشتیم!! به به
    برای ما هم همش میگن به فکرمون هستن که 2 تا امتحان تو 1 روز نشه.بعد مثلا روز دوشنیه.
    ریاضی از اول سال برنامه داده پس حتما باید این دوشنبه امتحان بگیره.
    آمار هم باز هفته ی بعد طبق برنامه اول سالی این معلم ریاضی - آمار محترم باید گرفته بشه.
    ادبیات هم مجبوره بگیره چون میبینه کی بگیره.این هفته پر هفته دیگه هم پرتر.
    زبان انگلیسی هم میاد میگه چیزی نیست کوییز ساده هست فقط!!
    شیمی هم همین طور.اسمش رو میذاره پرسش تو کلاسی یا هر چی.(در حالی که از کل فصل امتحان میگیره.)
    اینم ماجرا.
    فقط خدا کنه این ترم رو زیاد کم نشم.چون هیچی نخونده بودم تو سال.فقط شبش دارم میخونم که اصلا خوب نیست.
    ایشالا برای ترم دوم جبران میکنیم.
    من دارم میرم کلاس.(این کلاس هم دردسر شده.فردا میبینی امتحان ترم داری کلاس هم داری هم امتحان زبان)
    راستی درسای سال سوم نسبت به دوم سنگین تره؟؟
    فعلا

19. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •