سلام مرسی ار راهنماییتون فقط یه سوال از کجا باید بفهمم کهARC داره یا نه؟
سلام مرسی ار راهنماییتون فقط یه سوال از کجا باید بفهمم کهARC داره یا نه؟
گیرنده دیجیتال ساده و ارزان قیمت که کیفیت خوب گیرندگی و پشتیبانی و دوام مناسب داشته باشد چه پیشنهاد می دهید؟ چند؟
فقط خروجی AV داشته باشد کافی است؛ خروجی hdmi و کیفیت fullHD و پلیر قوی لازم نیست!
ARC بیشتر در تلویزیون و سینماهای تولید سال 2011 به بعد وجود داره. البته می تونین دفترچه دستگاههاتون رو با دقت بیشتر بخونین. اگر داشته باشه تو قسمت Terminals یا همون معرفی ورودی و خروجی ها حتما بهش اشاره می کنن.
سلام دوستان
من هم 10 روز پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ، واقعا حرف نداره ، صدای سونی و سامسونگ و الجی رو خونه اقوام تست کرده بودم ، پایونیر یه چیز دیگه اس! سوالی بود در خدمتم.
اگر صدای واضح و HD میخواین در خریدش شک نکنید ، من با یک کابل hdmi ----- را به سینما و با یک کابل hdmi دیگه سینما را به تلویزیون وصل کردم ، صدا و تصویر بی نظیری داره ...
مدل 717 بلوری داره ولی تو مشخصات حرفی از وایرلس بودن نزده.
اگر وایرلس بودن برای شما خیلی خیلی مهم باشه باید برید سراغ سینماهای سونی یا سامسونگ و یا ال جی و ... قیمت هاشون هم معمولا 900 به بالاست.
بین سونی و ال جی و سامسونگ کدوم مارک و مدل را پیشنهاد میدید؟ راستی کیفیت صدا تو با وایرلس پایین تر از کیفیت با سیم کشی هستش؟؟
Last edited by iranmard; 09-01-2012 at 23:18.
نه متاسفانه arc نداره.چیکار باید کنم؟زنگ زدم فروشنده میگه باید کابل اپتیکال بگیری 25000 تومنم هست.کابل دیگه ای نمیشه استفاده کرد؟مرسی مرسی
دیروز یک سر رفتم میدان توپخانه، ستاپ باکسهایی مثل مارشال و دنای که 50-40 هزار تومان بود را 100 به بالا می فروختند!
چه می کند این قیمت دلار!!
کلاً از خرد منصرف شدم.
تو ارزونها denay 318 ه احتمالا.
دوست عزیز اگه یه سری به مطبی که persiantoolsbaz در مورد انتقادی که قبلا" در مورد dvt های ایکس ویژن وارد بوده بزنی (توی صفحه قبلیه مطلبش) ، نظرت راجع به ایکس ویژنها بهتر میشه . ضمن اینکه به قول ساسان جان من خودم ظاهر ایکس ویژن رو به همراه مشخصات فنی که داره بیشتر از بقیه شون می پسندم .گارانتیشم معتبره . ایشالا زودتر هر کدوم رو که میخوای بخری و راضی باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)