ببین من متاسفانه این بازی رو خودم آنلاین نرفتم ولی معمولا همه بازی هایی که آنلا دارن بخش های مختلفی دارن مه مثلا با هم فرق دارن.مثلا توی بازیBLACK OPSیه مد هست که تمام سلاح هارو داری.یه مد هست فقط یه قشنگ هست.
در واقع همون مود یا متد هست منظورم.
ببین من متاسفانه این بازی رو خودم آنلاین نرفتم ولی معمولا همه بازی هایی که آنلا دارن بخش های مختلفی دارن مه مثلا با هم فرق دارن.مثلا توی بازیBLACK OPSیه مد هست که تمام سلاح هارو داری.یه مد هست فقط یه قشنگ هست.
در واقع همون مود یا متد هست منظورم.
سلام
یه دستگاه واسم اوردن گفت لنزش از کارافتاده منم لنزش تعویض کردم دوباره کار نکرد گفتم شاید از درایو ش باشه درایو تعویض کردم دیسک هارو میاره بلا بعد از چند ثانیه دوباره میاد داشبورد دیگه نمی دانم باهاش چیکار کنم
تاریخ دقیقی واسه LT3 اسلیم اعلام نشده؟مردیم از انتظار ........... من لایو میخوام![]()
داشبرد اش چیه؟
فریم ویر اش چیه؟
احتمالا اون درایو اش مشکل نداشته و به خاطر آبدیت های جدید از بازی هایxgd3میپره بیرون.
خواهشا شرایط رو درست حسابی بگید
-----------------------------------------------------
به زودی![]()
سلام داداش من تازه میخوام اکس باکس بگیرم میخوام تمامی اصطلاحات و مسئله ها و ... مربوط بهش رو بلد بشم چون هر راهنمایی میخونم هیچی نمیفهمم ممکنه بهم یه لینک بدید که این مطالب رو داشته باشه؟
راستی من اگه به داییم بگم از امریکا برام کنسول بیاره چون خیلی ارزونتر تموم میشه برام اینجا میتونم هکش کنم خواااااااااااااهش میکنم کامل جواب بدید خدا خیرتون بده
دوست عزیزمون ساجد اینجا زحمت کشیدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا خیرتون بده هم شما رو هم نویسنده این مطلب رو
خب چند تا سوال برام مونده
1 - ورژن LT تا چه شماره ای اومده
2 - دستگاه مگه -- سخت افزاری نمیخواد
3 - من اگه از خارج اکس باکس بگیرم مشکلی نداره؟
4 -کلا اگه از خارج بگیرم بیارم اینجا چقدر برای -- طول میکشه و چقدر پولش میشه؟
5 - من بیشتر نگرانیم اومدن xbox 720 , kineckt 2 است یعنی واقعا تا اخر 2012 می ایندمن نمیتونم تا اون موقع صبر کنم
1 - LT3+ که هنوز داره تست میشه .
2 - همیشه نه
3 - خیر
4 - ؟؟؟؟
5 - نگران چیزایی که هرگز قرار نیست بیان نباشید .
یعنی چی 720 هیچ وقت قرار نیست بیاد؟
از شما که بزرگتری بعید بود این حرف یعنی چی؟
البته سلام![]()
360 یعنی 360 درجه ، یعنی شما محدودیت در رابطه با کنسول نداری برای همین اسمش 360 مثل یاهو 360 . یعنی همه وری رو میتونی ببینی . این یک اصطلاح رایج بین مردم غربه.
Xbox 720 اصلا معنی نمیده ! چون ما 720 دجه نداریم . نسل بعدی اسمش Xbox 720 نیست .
کینکت هم به خودی خود هیچ چییز نیست فقط یک دوربینه و یک سنسور مادون قرمز - همین و بس یک و دو نداره .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)