تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 122 اولاول ... 5191979899100101102103104105111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اینو چند روز پیش تموم کرد درسته نسبت به نسخه قبلی چیز خاصی اضافه نداشت ولی بازم برام جذاب بود یعنی از اون بازی هاییه که تا مدت ها رو سیستمم نصب می مونه ولی بازی خیلی آسونه. نمره من 8
    اون تیکه آخر تو کتابخونه هم اوج داستان بود
    + بجای اون انیمشن Embers میشد یه سری دمو تو بازی بذارن (یا تو همین بازی یا تو بازی آینده) اینطوری خیلی بی معنیه که بری ادامه یه بازی رو تو انیمشن ببینی .
    (باز هالک و... بودن میگفتیم حق دارن ، میریم کمیک میخونیم همه چیز رو تو فیلم نمیارن ، ولی این فرق داره)

مراحلی رو که نتونستیم full sync کنیم رو از کجا میشه برگشت دوباره رفت؟(از island ؟ )

منم مشکل این دوست پایینیمون رو دارم:(کرک هم صد درصد سالمه directx و هر چی برنامه و... مورد نیاز بازی هست رو سیستم نصبه) صفحات قبل رو هم خوندم جوابی ندیدم!
    سلام من که میخوام وارد خاطرات دزموند توی اون جزیره بشم از بازی میپره بیرون!!!چیکارش کنم؟

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مراحلی رو که نتونستیم full sync کنیم رو از کجا میشه برگشت دوباره رفت؟(از island ؟ )

مراحلی که نتونستین full syncکنین رو وقتی داخل بازی هستین escapeبزنین برین تو منو قسمت dna تمام مموری ها دسته بندی شده داخل مموری میری و replyرو میزنی به همین راحتی
    درباره اینکه گفتین سر animus islandاز بازی بیرون میاد من همین مشکل داشتم یک کرک 700مگی بود بعد از دانلود از همین سایت و نصبش مشکلم حل شد

3. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

چند تا سوال

1.میگفتن اتزیو آخر بازی میمیره پس چرا برای من نشون نداد که میمیره ؟
    2.این قسمت خاطرات دزموند به چه دردی میخوره ؟
    3.من همه شهرو آیاد کزدم و همه مرحله هارو 100 درصد رفتم اما نوشته 75 درصد تکمیل شده . جریان چیه ؟
    4.تو قسمت DNA یک سری قسمت ها هست که باز نشده که بازی کنم مثل Secret Locations . چجوری باز میشه ؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چند تا سوال

1.میگفتن اتزیو آخر بازی میمیره پس چرا برای من نشون نداد که میمیره ؟
    2.این قسمت خاطرات دزموند به چه دردی میخوره ؟
    3.من همه شهرو آیاد کزدم و همه مرحله هارو 100 درصد رفتم اما نوشته 75 درصد تکمیل شده . جریان چیه ؟
    4.تو قسمت DNA یک سری قسمت ها هست که باز نشده که بازی کنم مثل Secret Locations . چجوری باز میشه ؟
    خاطرات دزموند رفتن مراحلش درصدی به بازی اضافه نمیکنه میتونی بری میتونی نری
    یک سری ماموریت جانبی هستش مثلن باید اساسین خودت بفرستی ماموریت تا رتبه هاشون بره بالا مستر اساسین بشن که 10تا مرحله مستر اساسین برات باز بشه
    بعد یک مغازه هست به اسم PIRI RIESکه میتونی ازش بمب بخری اونجا وقتی رفتی پیشش روی نقشه کنار دیوار کلیک کن چند تا ماموریت اونجا داره باید انجام بدی درباره بمبهای مختلف بهت ماموریت میده
    درباره اینکه میگن ازیو اخر بازی میمیره اون داخل بازی نیست یک انیمیشن ساختن ASSASSIN AMBERاسمش هست 20دقیقه هستش درباره اخرین سالهای زندگی EZIO AUDITORE
    SECRET LOCATIONمن مرحلش رفتم اما یادم نیست چطور باز شد فکر کنم باید یک تعداد ANIMUS DATAجمع کنی تااون باز بشه برات
    من بازی45/99درصدش رفتم اون مرحله ALTAIR که استادش گروگان میگیرن چطوری FULL SYNCکردی

6. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zaghan_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اون مرحله ALTAIR که استادش گروگان میگیرن چطوری FULL SYNCکردی
    اون مرحله رو باید هرکی هست رو بکشی ... هرکس که توی روستا هست از Templarها رو باید بکشی تا 100 بشه.

من خودم نرفتم بکشمشون گازشو گرفتم رفتم المعلم رو نجات دادم ولی چیزی که فهمیدم اینه که باید همه رو بکشی.حالا...

8. این کاربر از Zaghan_13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshinaghasi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    در مرحله کشتی گیر کردم قبلش به یه زنه صحبت کردم بعدش بهم یه جایی بهم گفت برم یه هدف سبز رنگ هست که تو یه کشتی بزرگ هست البته دورش هم پر سرباز هست نزدیکش که میشم از نشونه سبزه از بین میره از دکلا هم بالا میرم بازم چیزی دیده نمیشم eagle eye میگنم بازم نمیشه لطفا کمک کنید مرسی

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

سلام
    در مرحله کشتی گیر کردم قبلش به یه زنه صحبت کردم بعدش بهم یه جایی بهم گفت برم یه هدف سبز رنگ هست که تو یه کشتی بزرگ هست البته دورش هم پر سرباز هست نزدیکش که میشم از نشونه سبزه از بین میره از دکلا هم بالا میرم بازم چیزی دیده نمیشم eagle eye میگنم بازم نمیشه لطفا کمک کنید مرسی
    خوب تو اونجا بعد از این که ایگل آی رو گرفتی باید بری تو کشتی اونجا یه سری اجسام طلایی میبینی نشانه رو بگیر روشون تا آنالیز کنه بعد یکی رو انتخاب کنه!

11. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان
    من بازی رو تموم کردم و همه چیز هم 100 درصد شده به جز مراحل Master Assassin.
    همونهایی که یه سری ماموریت فرعی مرتبط با اساسینها هستند. من نصفش رو انجام دادم و نصف دیگه اش نمی دونم کجاست !
    کجای نقشه باید برم ؟ توی اون خونه های اساسین ها هم که میرم چیزی نیست.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دوستان
    من بازی رو تموم کردم و همه چیز هم 100 درصد شده به جز مراحل Master Assassin.
    همونهایی که یه سری ماموریت فرعی مرتبط با اساسینها هستند. من نصفش رو انجام دادم و نصف دیگه اش نمی دونم کجاست !
    کجای نقشه باید برم ؟ توی اون خونه های اساسین ها هم که میرم چیزی نیست.
    باید اساسین هات رو بفرستی ماموریت تا رتبشون برسه به 14برات بقیه ماموریت باز بشه که بعد از اتمام مراحل 7تا از اساسینات مستر اساسین میشن فقط سعی کن ماموریت هایی بفرستی که جلوش نوشته باشه 2500xp یا بیشتر تا زودتر به رتبه 14 برسن

14. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ووووووووووووووووووووووووو ه چه شود این اساسین دیگه!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •