تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 99 از 120 اولاول ... 49899596979899100101102103109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 981 به 990 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه victorman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
    من مدت زیادی هست که علاقه به نوازندگی دارم اما متاسفانه شرایطش جور نبود. که جور شد خدارو شکر.
    من علاقه ی خیلی زیادی به دو ساز ویلنسل و گیتار الکتریک دارم.
    متاسفانه به خاطر نبود ویلنسل الکتریک در شیراز من باید سفارش بدم برام بیارن که تا جایی که فهمیدم یه ساز رو باید اول صداشو شنید بعد خرید. به نظر شما من این مورد رو چیکار کنم ؟
    و مورد دوم اینکه تو شیراز استاد ویلنسل به خوبی پیدا نمیشه. آیا این ساز سازی هست که بشه بدون وجود استاد حرفه ای و با تمرین زیاد یاد گرفت ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قیمتش شنیدم از 400 شروع میشه که این 300 یا 400 تومنیاش خیلی مارک های خوبی نیست. ولی اگه بخوای یه مارک درست حسابی بخری مثلا tama باید کم کم 1 تومن پول خرج کنی توی ایران هم تاما یه نمایندگی داشت که اسمشو یادم نمیاد
    ارزون میتونی 300 پیدا کنی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

من می خوام نی انبان بخرم و نمی دونم قیمتش چنده و در شیراز کجا هست !!!

سی دی آموزشی هم جایی هست من بگیرم؟؟ می خوام اول سی دی رو ببینم بعد اگر دیدم می شه یاد گرفت برم کلاس
    اگر لینک دانلود داره بزارید واسم

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به نظر من شما كه علاقه به ساز داري بهتره كه يكي رو انتخاب كني يا گيتار يا سه تار چون طبع اين سازها با هم جور در نمياد.الكتريك غربي.سه تار شرقي
    بعدشم بدون اينكه بخواهي كلاسيك بزني هم ميتوني الكتريك بزني پس بهتره از اول وقتت رو بذاري واسه الكتريك(دوستانه بود)

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوستای گلم من نظر کلی و تجربۀ شخصیم رو میگم.
    هر چقدر هم که استعداد داشته باشین، با استاد بهتر و سریع تر و صحیح تر یاد میگیرین.
    استاد حالا حتی اگر یه فرد جوانی هم باشه که مثلاً 5-6 سال باشه اون ساز رو میزنه باز یه ریزه کاری هخایی بهتون یاد میده که تو هیچ سی دی آموزشی ای پیدا نمیکنید.
    داشتن استاد یه خوبی داره که از ایجاد عادت اشتباه در ذهن و عضلاتتون هم جلو گیری میکنه. من حتی میتونم بگم که چند تا فیلم از چند کشور دنیا در مورد موسیقی دیدم که فرد با استعدادی پیدا شده بود که بعد از مدتی استادی اون رو کشف کرده بود ولی عادت بد در هنرجو پدید اومده بود که برطرف کردن اون عادت خیلی خیلی کار سختیه تا اینکه از اول صحیحش رو یاد بگیرین. فکر نکنین که فیلم بوده و .. چون چند تاشون از روی زندگی واقعی اون افراد بوده. و باز اینکه تجربل شخصی من در نواختن سازه که الان دارم به سختی عادت های اشتباه رو کنار میزنم.

اما دلیل اصلی پستم اینه که ببینم کسی میتونه یه اطلاعاتی در مورد قیمت و نوع محصولات تو برند کیبرد Korg و kurzweil بهم بده؟
    تمام گروه هایی که من کارشون رو دنبال میکنم، از هردوشون استفاده میکنن ولی در نهایت بیشترشون به kurzweil رو آوردن.
    در نظر داشته باشین که ساز اصلیم گیتار هست و میخوام فقط بدونم که مدل های خوبشون (نه عالی و گرونقیمت) چند هستن و در حد ایجاد چند تا آکورد یرای پس زمینه و .. میخوام. و اینکه الان اینها رو خودشون سینتِ سایزر دیجیتال هم دارن؟ یا باید جدا گانه براشون تهیه کرد؟ هر گونه اطلاعاتی در این موارد یا اطلاعات دیگه ای برام مفیده. پیشاپیش ممنون.

6. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

ببینید هزینه کلاس های موسیقی نمی دونم چرا اینقدر بالا هستن مثلا جلسه ای که 1 ساعت باشه شاید حداقل 15000 یا 20000 تومن می گیرن آخه این انصافه؟؟!!!
    بعد به جای اینکه انگیزه و روحیه بدن تو ذوق آدم می زنن !!!
    به نظر من اگر آدم دوست و رفیق داشته باشه که بلد باشن بره ازشون یاد بگیره بهتره تا بره کلاس !!! البته کلاس بهتره ولی خب پول و از جون و دل یاد نمی دن

8. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب آخه آدم داریم تا آدم.
    من از کسی که این دورو ور استودیوی رکورد موسیقی قانونی داره، که از صدا و سیمای استان میان تو استودیوش برای رکورد آدرس کسی رو گرفتم که برم پیشش برای آموزش. توصیه کرد که این کارش درسته. من هم یه جلسه رفتم باهاش صحبت کردم و گفتم نه تعریف بیخود میخوام و نه غر غر بیخود. پول میدم و آموزش میخوام و ایراد ها رو هم باید بگی.
    حالا ایسن کسی که پیشش میرم، با من دوست شده و حتی الان میشینم باهاش دمو های ؟آلبومش رو گوش میکنم و نظر میپرسه ازم. قیمتش هم مناسبه و مهم تر از همه اینکه واقعاً عاشق موسیقی هست. حتی شده من در یک روز دوبرابر زمانی که باید میموندم موندم ولی اون پولی که با هم طی کردیم رو میگیره. چون که موسیقی براش مهم تر هست تا پول. ولی خودش هم از آموزش گاه ها میگه که مدتشون کم هست و پول زیادی میگیرن.

بعد از اینکه پست قبلی رو دادم، رفتم یکم تحقیق کردم. kurzweil تمام کیبرد هاش در اصل سینتِ سایزر دیجیتال هستن که معروفترین مدلش که K2600 باشه که امثال جوردن رودس از Dream Theater ازش استفاده میکردن، حدود 8600 دلار قیمتش بود. البته دیگه تولیدش قطع شده. این هم یه مدل کاملاً حرفه ای هست که در اصل یه DSP و یک کیبرد و یک کامپیوتر شخصی رو با هم ترکیب کردن. حتماً تو کنسرت دریم دیدین دیگه که یه مونیتور لمسی هم داره که میشه توش نت ها رو دئید یه افکت ها رو از توش انتخاب کرد. همچنین گفته میشه که بهترین شبیه سازی صدای پیانو رو داره.
    من خودم که دنبال یه چیز خیلی ارزونترم ولی گفتم این اطلاعات رو بنویسم شاید به درد کس دیگه ای بخوره.

10. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها قیمت روز گیتار c70 یاماها رو کسی داره ؟ _ دست دومشو چند میخرن ؟ )

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها قیمت روز گیتار c70 یاماها رو کسی داره ؟ _ دست دومشو چند میخرن ؟ )
    کسی اطلاعی نداره !؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نظر من 18 سال زیاده واسه این کار
    چاک شولدینر رو می شناسی ؟
    این مرد بزرک تو سن 18 سالگی بند Death رو درست کرد و وکالیستش شد
    لیدر بند هم بود

به حر حال کار نشد نداره

موفق باشی دووست من
    سلام بر همگي. چند سالي هست كه دنبال يادگيري گيتار هستم و البته به نظر من اول از همه بايد سواد اين كار رو داشت، يعني نُت خواني و نوشتن نُت موسيقي كه تقريبا هيچ گيتاريستي رو نديدم كه اين را بلد باشه و هروقت پرسيدم جوابهاي بي سر و ته و نامشخص دادن! و در ادامه از زبان كسي كه سالها گيتار كار كرده بود و نُت خواني بلد نبود شنيدم كه ميگفت: همش اشتباه بود! بجاي يادگرفتن اصولي و علمي فقط از راه شنيدن و پياده كردن اون موسيقي روي سازم و تقليد از آهنگهاي اين و اون عمرم رو هدر دادم در حاليكه بايد از روز اول نت خواندن رو ياد ميگرفتم.
    حرف در اين مورد زياده.
    از اول تاپيك شروع كردم به خواندن تا رسيدم به اين پست كه نوشته 18 سالگي زياده!!
    چرا زياده؟! هيچوقت براي ياد گرفتن دير نيست، اگر اينجوريه كه بفرض 18 سالگي خيلي ديره پس بايد بدونين اريك كلاپتن توي 18 سالگي اولين گيتار خودشو هديه جشن تولد از مادر بزرگش گرفت..و حالا هم تمام جزو برترينهاست..
    خب فعلا پستها رو ميخونم تا ببينم چقدر از جوابهام رو ميتونم اينجا پيدا كنم؟
    تشكر

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •