دوست عزیز با عقل و منطق جور درمیاد چون اصلاً پهنای باند کابل PC جوابگوی فیلم HD نیست دیگه چه برسه به سه بعدی!
شما الان با کابل PC تصویرتون فول اسکرینه؟ چون برای من تصویر با کابل PC مثل یه قاب کوچیک در وسط صفحه تلویزیونه.
دوست عزیز با عقل و منطق جور درمیاد چون اصلاً پهنای باند کابل PC جوابگوی فیلم HD نیست دیگه چه برسه به سه بعدی!
شما الان با کابل PC تصویرتون فول اسکرینه؟ چون برای من تصویر با کابل PC مثل یه قاب کوچیک در وسط صفحه تلویزیونه.
من چند وقتیه این تی وی رو گرفتم کیفیتش خوبه خدارو شکر،اما از وقتی که ماهواره رو بهش وصل کردم 4 یا 5 تا کانال هست که موقع پخش کردن اولش پرش میندازه بعد ثابت میشه آیا دلیل خاصی داره؟
دوستان کسی این آپدیت ریخته ؟توسایتش زده بود 5/12/2011
نحوه ریختنش مثل آپدیت قبلیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن این فایل که من ازسایت سونی دانلود کردم چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کجایند چرا جواب نمیدین؟
Last edited by رضاکلاته; 01-01-2012 at 18:23.
آدرس سایتش رودقیق بده تا من چک کنم بهت بگم
من فقط اینو پبدا کردم System Software Update (Version PKG4.107GAT) For Asia
03 Oct 2011 برای hx800
سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟
---------- Post added at 10:29 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
سلام،میشه بگین که چطوری باید ریست کنبم تا به قسمت تغییر کشور وارد یشیم؟ (برای اینکه گیرنده دیجیتالی مدل 40hx800 فعال بشه؟)
سلام اول کلید homeرومیزنی میای به تنظیمات سیستم بعد تنظیم عمومی وبعد کارخانه ای بعد yesبعد ازریست زبان انگلیسی وکشور استرالیا رو برای دریافت کانالهای دیجیتال انتخاب میکنی
دوست عزیز لطفا درقسمت منوی 3dنگاه کنید ببینید گزینه ای به نام ساید بای ساید هست ؟خبرشو زود بدین.ممنون
Last edited by رضاکلاته; 06-01-2012 at 11:47.
بله گزینش هست ولی زمانی فعال میشه که شما از طریق ps3 یا دستگاهی دیگه همین فرمت یعنی کناره هم رو داشته باشین
ممنون ازجوابتون دوست عزیز ولی من متوجه پاسختان نشدم اولا ps3چیه ؟وبعداینکه درحالتی که این دستگاه وصل نیست اون گزینه وجودداره وغیر فعاله؟یااصلا حذف میشه وموقع وصل دستگاه ظاهر میشه ؟آیا این گزینه درقسمت روشن خاموش کردن گزینه 3dیه یاردیف خاصی داره؟
یه سوال دیگه آیا بافلش فیلم زیر نویس داری رو نگاه کردی آیا زیر نویسش میاد یانه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)